REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Zus van Trump in geheime audio-opname: “Je kan hem niet vertrouwen”

Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden stiekem gemaakt door haar nichtje Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht. De krant Washington Post publiceerde zaterdag een selectie van de audiofragmenten op haar website.

71 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Hier is het echte bewijs, dat niemand durft te zeggen. Je familie kan je niet vertrouwen. Of zoals het spreekwoord zegt, "liever een goede gebuur dan je naaste familie". Van je familie moet je het hebben. En ja ik kan het weten.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Hopelijk wordt hij herkozen, iedere dag een apart verhaal. Van dat verhaal dat klopt en YouTube zal ook juichen moest die terug verkozen worden. Dan hebben ze nog meer stof om de mensen te vermaken.
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    tja, dat is van toepassing op 100% van de politiekers, allemaal dus! de ene liegt al wat meer of minder, maar allemaal zullen ze ooit wel eens liegen of tenminste terugkomen op voorgaande beloftes. Trump zit wel overduidelijk in de categorie die bijna altijd liegt...ik vraag mij af of hij beseft hoe doorzichtig zijn leugens zijn?! kan er ook aan liggen dat de gemiddelde amerikaan nogal naïef/goedgelovig/diepgelovig is...
  • Julien Van Wonterghem

    4 jaar geleden
    Trump denkt dat hij alles mag en alles kan. Een dictator is er niks tegen.
  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    Gisteren heeft het VS parlement, waarin de Republikeinen een meerderheid hebben, besloten de nationale post USPS $ 2,5 miljard toe te kennen om de afbraak van deze dienst die Trump op 1 mei begon te herstellen. Dit kwam erdoor omdat 26 Republikeinen VOOR stemden. Dus zelfs zijn eigen partij verliest vertrouwen in hem.