RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke Elsinga heeft prangende vraag over lege bekers in films

Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga (34) heeft in haar drukke leven een vrij moment gevonden om heerlijk de film 'Wat Is Dan Liefde' te kijken. Maar ook die film brengt haar weer tot onrust, want er rijst een prangende vraag bij haar op.

"Waarom zit er nooit iets in koffiebekers in films?"

Op haar Instagram Stories vraagt Marieke zich namelijk het volgende af: "Waarom zit er nooit iets in koffiebekers in films?" Vervolgens verwijst ze naar een scene uit Wat Is Dan Liefde waar Elise Schaap en Maarten Heijmans beide met een, volgens Marieke, lege koffiebeker lopen.

"Ik snap niet waarom ze er dan geen water in doen", legt Marieke vervolgens uit. "Je loopt echt anders als je beker vol is."

Marieke
lees meer:
Marieke Elsinga nog vaak onzeker over uiterlijk

Elise Schaap is de beroerdste niet en helpt Marieke met het beantwoorden van haar vraag. 'Er zat echt wel koffie in', reageert ze. 'Ik zweer het! Gewoon veel schuim.'

Voor Marieke zelf was het wellicht ook lange tijd de vraag wat liefde nou precies is, maar inmiddels heeft ze het antwoord daarop gevonden. Ze heeft namelijk een ontzettend leuke vriend aan de haak geslagen. In de video hieronder vertelt ze er meer over.

Marieke over nieuwe liefde: 'We zijn hartstikke gek op elkaar'

00:52