RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Katie Price onder vuur na aanbrengen 'plamuurlaag' bij dochtertje

Katie Price Beeld © Getty Images

Katie Price (49) dacht een gezellig moeder-dochtermomentje te hebben met haar kleine meid van 5, maar dat pakte toch anders uit. Het voormalig model krijgt de digitale wind van voren na het delen van enkele kiekjes waarop te zien is hoe dochter Bunny flink in de make-up zit.

"Wat is er mis met jou?"

Katie en Bunny lijken een gezellige dag achter de rug te hebben. Katie - die schittert met een flinke verzameling cola-blikjes in haar haar - en haar dochter hebben voor de Instagram-fotoshoot dezelfde kleding aangetrokken en ook de make-upkwast is niet ongebruikt gelaten. Zo te zien heeft Bunny behoorlijk in de visagie gezeten. De reacties onder de foto zijn niet bepaald positief. Veel mensen roepen Katie op om Bunny 'gewoon kind te laten zijn'. 

Katie
Lees ook:
Katie Price is nog getrouwd maar alweer verloofd met een ander

'Het is zo fout om een kind dit aan te doen', vindt iemand. Een ander gaat nog een stapje verder: 'Jij bent ziek'. Ook 'wat is er mis met jou?' is een veelgelezen reactie onder de post. Katie zelf lijkt zich van geen kwaad bewust en laat bij de post weten dat 'Bunny in de hemel is met haar make-up'. 

Het kan wel eens vaker fout gaan tijdens het make-uppen. Gelukkig strooide Leco onlangs bij RTL Boulevard nog met enkele handige tips.

Make-uppen gaat niet altijd vlekkeloos, Leco geeft raad

04:49
Ai!
Lees ook:
Ai! Borstvergroting Katie Price gaat helemaal mis