Binnenland
  • 20
Belonen voor slecht gedrag is toch wel het minste dat wij de voordracht van Fred Teeven voormalig staatsecretaris bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid kunnen noemen. Het toont aan dat de politiek in al haar gelederen niet onder doet voor ‘la Cosa Nostra’, de met name Italiaans ...

meer dan 2 jaar geleden door Kiki

REAGEER MET EEN EMOJI
5
1

** gebruiker verwijderd **

In die contreien mag je chanteren en chantabel zijn lijkt wel.

1 gebruiker verwijderd    
meer dan 2 jaar geleden door gebruiker verwijderd

Hoe groter de boef, hoe groter de beloning ook dat is Nederland

2 Max    
meer dan 2 jaar geleden door Max
0
Meld

De onderwereld mengt zich steeds meer met de bovenwereld, andersom mag ook.

3 Voorzittershamer    
meer dan 2 jaar geleden door Voorzittershamer
1
Meld

Huup Huup Huup, Teeventruuk.

4 tripomatic    
meer dan 2 jaar geleden door tripomatic
0
Meld

-
In neoliberale kring is het gewoon om slecht gedrag te belonen.
Dit konden wij ook zien na de crisis in 2008 die veroorzaakt was door neoliberalen criminelen in de financiële sector. Velen daarvan hebben hun beloning reeds ontvangen of krijgen die beloning nog steeds.
-
Het is de omgekeerde wereld in de neoliberale sector. Alles mag indien het een kleine groep mensen maar winst oplevert en dan komt men al gauw uit op grootschalige criminaliteit, die
uiteraard geheel volgens het neoliberale gedachtegoed beloond moet worden, zeker niet bestraft.
-
Deze hardnekkige criminaliteit is veel ernstiger dan die van de maffia. Vooral de verbinding tussen bedrijfsleven en publieke sector, maar ook de verbinding tussen onder- en bovenwereld maakt deze neoliberale criminaliteit uiterst schadelijk.
-
Helaas is de Nederlandse politiek op dit moment verzadigd met eurofiele, neoliberale politici. Een openlijke schoffering van de hele Nederlandse bevolking aangaande het Oekraïne referendum is zelfs gerechtvaardigd in de ogen van deze neoliberale criminaliteit.
-
Het enige sprankje hoop moet dan nog komen van de democratische verkiezingen. Maar neoliberalisme verdraagt geen democratie. De criminelen zullen er alles aan doen om het democratische proces te versteren.
-
Helaas zijn veel mensen in Nederland er nog steeds niet van doordrongen hoe ernstig de neoliberale criminaliteit eigenlijk is. Nog steeds kunnen veel Nederlanders niet begrijpen dat veel Nederlandse politici in wezen niet meer zijn dan neoliberale criminelen. Politici die de mensen toe spreken via TV, congressen, (schijn)debatten, etc met mooie praatjes om de mensen in te palmen zodat zij de macht weer verkrijgen om weer verder te gaan met hun neoliberale criminaliteit.
-
Het Nederlandse volk heeft nu nog de mogelijkheden om iets te ondernemen tegen deze neoliberale criminaliteit. Maar deze mogelijkheden zullen snel uitgeput geraken.
/-
-

5 MrCally1    
meer dan 2 jaar geleden door MrCally1
1
Meld

Gisteren gezien bij NOS gezien hoe groot de drugshandel is in Nederland. Ehm... dat kan niet zonder betrokkenheid van Den Haag. Dat betekent dat de maffia Nederland aanstuurt. Slechte zaak.

6 lieveschat    
meer dan 2 jaar geleden door lieveschat
2
Meld

Je zal toch van de adviezen van dit schertsfiguur afhankelijk zijn. De man die kans zag om via de volksvertegenwoordiging het hele Nederlandse volk voor te liegen. Deze leugenaar wordt weer door andere foute lieden in het zadel geholpen. De enige die zich voor de zoveelste keer kapot lacht is Cees Helman.

7 hendrik46    
meer dan 2 jaar geleden door hendrik46
0
Meld

Hopelijk gebeurt hier net zoiets als met Loek Hermans, toen ze dachten hem wel even burgemeester va Zutphen te maken.
Weg met die vent!!

8 Scharrelei    
meer dan 2 jaar geleden door Scharrelei
0
Meld

Als er nu toch een maatregel is waarvan je op voorhand met 200% zekerheid kan zeggen dat zij het vertrouwen in de politiek compleet de nek omdraait, is het wel het aanstellen van de zoveelste bewezen corrupte VVD politicus in een goed betaalde ere-functie, zoals hier weer te gebeuren staat.

Opnieuw vraag ik me af: "wat weet Teven van welke hooggeplaatste Nederlanders, dat hij zich opnieuw in een dergelijke functie weet te wurmen...."

9 Luythaegen    
meer dan 2 jaar geleden door Luythaegen
0
Meld

normaal toch? In het OldBoys-netwerk (lees: VVDgraaiers) helpt men elkaar een handje!!!!

10 Tutor    
meer dan 2 jaar geleden door Tutor
2
Meld

[email protected] #Tutor Echt aléén de VVD? question

11 Kiki    
meer dan 2 jaar geleden door Kiki
1
Meld

[email protected] je bent mij net voor

12 Max    
meer dan 2 jaar geleden door Max
0
Meld

De baantjesmolen in full swing. Fred Teeven, Fredje T., de vvd crimefighter met de witwaspraktijken op zijn palmares, de vvd staatssecretaris die struikelde over bonnetjesleugens van de criminele miljoenendeal die zijn eigen naam 'Teevendeal' ging dragen, het vvd Kamerlid dat vervolgens in de achterbankjes ging zitten mokken dat 'hij wel alles wist en u niet alles weet' (waar hierboven de fotoquote van staat maar waar ook bestuursarrogant beeld van bestaat). En nu is er een nieuwe Teevendeal. Fredje T. is van de vvd-lijst, maar moet nog wel werk hebben na 15 maart. Dus schuift de vvd hem naar voren om bij de Raad van State aan de slag te gaan, een Hoog College van Staat. En over die voordracht beslist de vvd zelf nog snel even, volgende week via de ministerraad. Want zo rolt een principeloze partij die al zes jaar aan de macht is en daarom denkt dat ze overal mee weg komen. Daarmee geven deze schaamteloze uitwoners van de democratie het vertrouwen van de burger in deugdelijk bestuur & een eerlijke, onpartijdige rechtsstaat alweer een knauw. En dan nog schijnen er sukkels te zijn, zelfs bij D66, PvdA en GroenLinks, die ondanks de sloopwerkzaamheden van de vvd een stem op deze partij overwegen, omdat Wilders dan niet wint. Weet je hoe Wilders wint? Door dít soort burgerhatende baantjesmolenbenoemingen.

13 VVDwegermee    
meer dan 2 jaar geleden door VVDwegermee
1
Meld

@9
Hij weet blijkbaar heel veel

14 Jongens van de Witt    
meer dan 2 jaar geleden door Jongens van de Witt
0
Meld

Deal sluiten als OvJ, als stas het bonnetje kwijtraken en dan doodleuk zeggen dat de minster verantwoordelijk is. Juist op Justitie hoor je onkreukbaar en van onbesproken gedrag te zijn. De beste heeft bewezen dat niet te bezitten. Ik wil nooit meer wat van of over hem vernemen.

15 Hoofd bijzaken    
meer dan 2 jaar geleden door Hoofd bijzaken
0
Meld

Sinds Dijsselbloem het BNP van Nederland geherdefinieerd heeft om meer ontwikkelingsgeld (zakgeld voor politici en hun vrienden) is misdaad = economie.

Hoe groter de drugshandel, hoe meer moorden en liquidaties, hoe meer gesjoemel en verkrachtingen hoe hoger het BNP. Dat is wat Dijsselbloem heeft gedaan. Teeven hoef je maar aan te kijken om te weten wat hij is. Een gangster oude stijl. Op zich minder storend dan de gebruikelijke slappe gladjakkers maar ontegenzeggelijk een crimineel.

En dat is goed voor "de economie". Net als belastingen goed zijn voor "de economie" en cooruptie (EU) goed is voor "de economie".

Vroeger betekende economie alleen iets heel anders.

16 Phiteceen    
meer dan 2 jaar geleden door Phiteceen
0
Meld

Teeven lid van de RvS? Echt, de geloofwaardigheid van de RvS is als minder geworden met Donner, en dan nu een VVD'er die liegt erbij??? Zal de besluitvorming over vergunningen en wetten wel vast een nieuwe dimensie gaan geven, maar wel de verkeerde.

17 rubbie    
meer dan 2 jaar geleden door rubbie
0
Meld

v v d w e g e r m e e

18 Jan met de korte achterlul    
meer dan 2 jaar geleden door Jan met de korte achterlul
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Arjan (28): Voor mijn vijftigste wil ik genoe...
In deze rubriek vragen we lezers naar hun rel...

1 dag geleden door AD

Kabinet erkent blunder met energierekening: T...
Het kabinet heeft achterhaalde gegevens gebru...

1 dag geleden door AD

Salvini heeft effect: Aantal “vluchteli...
De Italiaanse “grenzen dicht”-politiek werkt...

1 dag geleden door Inter

Dodental mazelenepidemie Filipijnen stijgt to...
In de Filipijnen is het dodental door de maze...

1 dag geleden door Wilmama

Alec Baldwin vreest voor zijn veiligheid nada...
De Amerikaanse acteur Alec Baldwin kroop zate...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
chouffleur
Kabinet hanteerde oude cijfers, zag forse sti...
@35 vrijheid van stemmen hoor....

minder dan een minuut geleden door chouffleur

shym
Rekenfouten als gevolg van klimaatreligie...
Lekker stelletje die twee. Zoetsappig uitge...

minder dan een minuut geleden door shym

Jan met de korte achterlul
Betogingen tegen antisemitisme in Parijs en a...
Mooi zo!...

minder dan een minuut geleden door Jan met de korte achterlul

Yisrael
Juncker geschokt door Hongaarse campagne...
@112 Haha ik zou me dan eerder voor het behan...

1 minuut geleden door Yisrael

Jan met de korte achterlul
Juncker geschokt door Hongaarse campagne...
Volgens mij schokt druncker alleen als zijn f...

1 minuut geleden door Jan met de korte achterlul

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig