RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Stranger Things-acteur Gaten Matarazzo klust bij in restaurant

Gaten Matarazzo Beeld © Getty Images

'Stranger Things' is misschien wel één van de meest succesvolle series óóit, maar blijkbaar ziet de cast dat niet altijd terug aan hun banksaldo... Nu de opnames van het vierde seizoen stilliggen moeten ze creatief zijn om geld binnen te harken. Zo werkt de 17-jarige Gaten Matarazzo, Dustin in de populaire show, nu als ober.

De acteur, die een vaste rol heeft, klust tegenwoordig bij in een restaurant in Long Beach Island. Dat meldt The Hollywood Reporter. Ondanks dat hij momenteel niet voor de camera staat wordt Gaten nog dagelijks herinnert aan de succesvolle serie. Hoewel de acteur een pet én mondkapje draagt, wordt hij namelijk alsnog herkent. Al zal hij niet lang meer tafels bedienen, want volgens de Amerikaanse website gaat Stranger Things vanaf 17 september weer draaien.

Twitteraccount
Lees ook:
Twitteraccount Stranger Things-acteur Joe Keery gehackt

Naast Dustin zien we ook sheriff Jim Hopper terug in de vierde reeks. In de laatste aflevering van het derde seizoen van de populaire Netflix-serie leek het erop dat Hopper was overleden, hoewel geen lichaam werd gevonden. Toen de naam van Harbour eerder ontbrak op de nieuwe castlijst op entertainmentdatabase IMDb, vreesden kijkers het ergste. David zelf zei eind vorig jaar dat hij nog geen idee had hoe de toekomst van zijn personage eruit zou zien.

Schrijvers
Lees ook:
Schrijvers weten precies hoe Stranger Things zal eindigen

Netflix moet nog kortsluiten wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn. Afgelopen seizoenen werden gelanceerd rondom Amerikaanse feestdagen. Zo werd de tweede reeks met Halloween uitgebracht en het derde seizoen verscheen tijdens Fourth of July, de nationale onafhankelijkheidsdag van de Verenigde Staten. Of het vierde seizoen ook op een feestdag te zien zal zijn is niet bekend.

Voor de derde reeks pakte Netflix flink uit. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Stranger Things vorig jaar de fans keer op keer verraste. 

Stranger Things pakt uit met meer dan alleen de serie

06:31
Stranger
Ook leuk:
Stranger Things-ster leerde Amerikaans accent van Miley Cyrus