RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Nicolette Kluijver: 'Sta ik daar gewoon een potje te janken'

nicolette kluijver Beeld © ANP

Het is een emotionele dag voor Nicolette Kluijver (35). Het is tijd om haar kroost weer voor het eerst naar school te brengen. Maar dat de zomervakantie er voor hen nu officieel op zit, valt haar erg zwaar.

"Zet 'm op schatjes!"

Op Instagram houdt Nicolette haar volgers goed op de hoogte van deze belangrijke ochtend. Nog voor de tweeling naar groep drie gaat en de oudste naar groep vijf, zijn de broodtrommels gevuld met eten én een persoonlijk briefje van mama. Maar eenmaal op het schoolplein krijgt Nicolette het toch even te kwaad: emotioneel stuurt ze haar drie kinderen naar hun klas. 'Sta ik daar gewoon een potje te janken. Groep 5 en groep 3. Zet 'm op schatjes!'

Nicolette
Lees ook:
Nicolette Kluijver openhartig over breuk met man

Op de laatste foto is ook te zien dat de trotse papa Joost van de partij is. Hoewel ze uit elkaar zijn, zijn de twee nog niet officieel gescheiden. "Er is weinig veranderd. De kinderen merken er ook niet zoveel van, want we zijn nog steeds goed met elkaar", vertelde Nicolette daar eerder al over in gesprek met Vrouw. "We zijn zelfs nog als gezin op vakantie geweest."