Binnenland

Man wordt schedelfractuur getrapt – politie op zoek naar signalementsloze raddraaier

14-08-2020 12:09

De ”’jongeren”’ komen naar u toe deze zomer! Denkt u de gewapende ”’jongeren”’ in Amsterdam te ontvluchten of de stenen van de Haagse Schilderswijk-”’jongeren”’ te ontwijken, dan vlucht u naar het Gasselterveld. Dit is niet ver van Assen, maar wordt desalniettemin opgeleukt door diversiteit en inclusiviteit in de vorm van tenminste één zeer agressieve lichtgetintiër. Zegt althans de familie.

Uit Dagblad van het Noorden:

Een 21-jarige man uit Assen is woensdagavond tussen 19.00 uur en 19.30 uur ernstig mishandeld bij natuurplas Gasselterveld in Gasselte. Hij is geschopt en geslagen en is ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht.

(…) Haar zoon zou volledig uit het niets in zijn rug zijn aangevallen en zijn geschopt en geslagen in het gezicht. ,,Er was geen enkele aanleiding”, vertelt ze aan Dagblad van het Noorden. Een man van ongeveer dertig jaar oud met een kaal hoofd zou verantwoordelijk zijn voor de mishandeling. Volgens de moeder van het slachtoffer hebben zowel haar zoon als zijn vriendin gezegd dat de dader ‘licht getint’ is.

De politie heeft op dit moment nog geen signalement van de signalementiër, dus dat vergemakkelijkt het zoeken enorm. Weet u meer, dan meldt u dat bij 0900-8844. Anders zijn we een land geworden waarin je mensen straffeloos een gebroken schedel kan trappen.