Varkenstransporten tijdens de hittegolf: de gruwelijke beelden (joop.bnnvara.nl)


Pas op: schokkende beelden van een verziekte industrie waar het alleen maar om geld en productie draait. ...

door verwijderd322399 in Binnenland  ·  30 Reacties

  • 6
  • 404x gelezen
Reageer met een Emoji
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik ga niet meer kijken .... zoooooo sneu ....

0
1 Sempre

Walgelijke kutboeren die zo omgaan met hun dieren!! Afschuwelijk!! Stelletje klootzakken!!

7
2 Topperz

@2 Alsof het de boeren hun schuld is dat die dieren bij het slachthuis staan te wachten. Jij bent de klootzak die hier de verkeerde mensen de schuld geeft.

7
3 Rare Rakker

Een leven gehad hutje op mutje op de boerderij..... meestal nooit buten geweest,dan die tocht weer hutje op mutje naar de dood... , Vaak gaat er op de slachterijen ook nog het een en ander fout.... Soms belanden die dieren nog levend in het kokende water....en dat alles voor de speklapjes... ik bedank er hartelijk voor....

0
4 Sempre

Gisteren ook al die brand op de A50.............dacht dat rijden boven 30 graden verboden was.

2
5 Uitede aka Espede

@2 Je snapt er niets van wel?
We produceren hier voor half Europa aan vlees.
Wij vreten het stikstof hun de speklappen.
Dat kan minder.
Het fabeltje over rijke boeren wordt knap
In stand gehouden door de rijke tussenhandel/eind leverancier een varken levert amper meer op dan 10 jaar terug zij pakken er zo 300% op.

Ik heb het nu een aantal keer van kortbij gezien je het het over hitte.
Wat denk je van varkens die elkaar totaal niet kennen bij elkaar in compartimenten drukken en dan je aanhanger even anderhalf uur ergens voor de deur zetten omdat je de voorwagen wilt laden.
Alom vechten en gillende varkens.
Bedenk dan dat het een vrij intelligent dier is.

3
6 Alexis

@3 Een beetje fatsoenlijke boer die zorgt er voor dat zijn dieren tot het allerlaatste moment fatsoenlijk en diervriendelijk worden behandeld!! En die ziet er dan dus op toe dat het transport en de slacht fatsoenlijk en diervriendelijk worden uitgevoerd!!!

3
7 Topperz

@3 Als er 1 klootzak hier rondloopt dan ben jij het eikel. Die walgelijke kutboeren, een uitzondering daar gelaten zoals we deze week op het nieuws konden zien, gaan idd walgelijk om met hun dieren. Schapen, niet geschoren, liggen in de hitte gewoon te creperen. Er is maar een enkele boer in NL die echt begaan is met zijn veestapel. De meesten interesseert het geen donder. Ergo: de meeste boeren zijn klootzakken en @2 zeker niet!

2
8 Dignes

Zijn deze varkens afkomstig van dezelfde boeren die een paar weekjes geleden aan het demonstreren waren voor het welzijn van hun dieren????

Deze boeren moeten hun ogen uit hun kop schamen!!! Ik zou nooit... NOOIT mijn vee verkopen aan lieden die zo omgaan met dieren.

2
9 LoydMorris

Zolang mensen niet wat meer willen betalen voor hun stukje vlees of wat vaker geen vlees willen eten, werken zij er net zo goed aan mee.

Vraag schept aanbod.

Dat allemaal op de boeren afschuiven, is wel even net wat te makkelijk.

3
10 progressiefliberaal

@7 Dat kunnen boeren helemaal niet. Ze weten lang niet altijd naar welke slachterij de dieren gaan en hoe het daar geregeld is.

Als de boer hier verantwoordelijk voor is, dan is de klant het ook! Die moet vlees kopen bij zelfslachtende slagers die de dieren tot aan het einde goed behandelen. En niet vlees uit de supermarkt

1
11 Rare Rakker

@8 “ Ergo: de meeste boeren zijn klootzakken”

Nee waar jij het over hebt zijn uitzonderingen

3
12 Rare Rakker

@11 Dat kunnen boeren helemaal niet. Ze weten lang niet altijd naar welke slachterij de dieren gaan en hoe het daar geregeld is.


Die boeren zien toch zeker ook wel dat hun dieren gestresst van de hitte een vrachtwagen ingeschopt worden...
Het gaat bij varkensboeren enkel om het snelle geld. Hier, in Brabant zitten veel van deze varkensboeren. En geloof mij..... met deze gasten hoef je geen medelijden te hebben.

1
13 LoydMorris

@10 Het aanbod kan toch ook gewoon beter? Alleen al het feit dat er "slecht vlees" is, toont aan dat er heel wat veehouders zijn die geen mallemoer om hun vee geven, anders zou er geen "slecht vlees" zijn.

Als alle boeren hun vee op een ethische manier houden, en ze op een ethische manier worden geslacht, dan zie je geen "kilo knallers" meer. Het lijkt mij erop dat jij de boel probeert om te draaien.

1
14 Bluth

@14 ,

Blijkbaar zou de prijs dan dusdanig hoog zijn dat mensen weer minder afnemen. Met als gevolg dat de boeren weer genoodzaakt zijn hun prijzen te verlagen en dus manieren te vinden om goedkoper te leveren.

Ik draai niks om, dit is gewoon hoe de markt werkt.

Situaties al deze bestaan niet zomaar. Dat komt van twee kanten. Zij bieden het aan en blijkbaar zijn er genoeg mensen die dat in stand houden.

2
15 progressiefliberaal

@14 Het is VERDRIET vlees.... ik koop alleen nog maar soms een stukje vlees bij een boer hier in het dorp.... Blaarkoppen.... ze hoeven niet vervoerd te worden.... alles gebeurt op eigen terrein... De koeien lopen fris en vrolijk met hun kalfjes buiten.... Hebben het heel goed! Ze hebben nu ook wat varkens.... ook die mogen lekker naar buiten en in de aarde en de modder wroeten... Kortom een fijn leven!

Van Blaarkopboerderij 'T Achterstewold



"Bij blaarkopboerderij ‘t Achterstewold kunt u terecht voor een eerlijk en smaakvol stuk rundvlees van onze eigen Groninger Blaarkop of een stukje varkensvlees van onze Bonte Bentheimer. Zowel los verpakt als pakketten. De koeien en varkens lopen het halve jaar buiten en kunnen hier genieten van het malse gras. De kalveren en biggetjes lopen bij hun moeder. Op stal genieten de koeien van het kuil wat van onze eigen weilanden afkomstig is.

1
16 Sempre

@16 Zoals het hoort!! Zo zouden alle boeren met hun vee moeten omgaan!!

1
17 Topperz

Als ik een stukje vlees eet, dan vind ik het fijn te weten dat dat dier waar het vandaan komt een fijn leven gehad heeft..... Veel liefde, zorg..aandacht koeien worden niet van de kalfjes gescheiden, veel buiten en binnen alle ruimte in de winter ! Prachtig gezicht als in het voorjaar de stallen weer open gaan en ze de wei in dansen! Als je de megastallen ziet van varkens en koeien.... pffff ze komen eigenlijk hun hele leven niet van de plek af... en dan ook nog eens de stress richting het abattoir.... Dan kost het maar wat meer, eet je een paar dagen geen vlees, er zijn genoeg alternatieven... Maar gun de dieren een waardig bestaan.... Da's mijn insteek....

0
18 Sempre

@17 En waar koop jij je vlees dan? Als het een grote slagerij (keurslager oid) of supermarkt is dan ben je zeg net zo schuldig aan deze praktijken!

2
19 Rare Rakker

@13 Dit artikel gaat over wachten in de hitte bij de slachterij. Dat is iets wat een boer onmogelijk kan weten en zien

2
20 Rare Rakker

@19 zeg=zelf

0
21 Rare Rakker

@20 Dit artikel gaat over wachten in de hitte bij de slachterij. Dat is iets wat een boer onmogelijk kan weten en zien

Dat niet alle boeren altijd even snugger zijn, geloof ik best.... Echter, het is al enkele weken bloedheet en zelfs de grootste boer weet drommels goed waar en op welke wijze deze dieren naar toe vervoerd worden.
Nee..... Ik heb totaal geen begrip voor boeren die zo hun dieren verpatsen.

0
22 LoydMorris

@20 Nee hij kan het niet zien... maar weet drommels goed dat met deze hitte het schandalig is eigenlijk.... maar tja.... hij heeft zijn dieren ingeleverd en wil graag betaald worden.... Kom op.... veel van die megastallen schoppen en slaan hun dieren de vrachtwagen in als ze protesteren...Veel van die megastalhouders zien hun dieren niet als dieren maar zien het geld wat het oplevert.... Liefde en mededogen is daar vaak ver te zoeken hoor... Heb een keer een filmpje gezien over kippenfokkerijen en hoe die kippenvangers er mee om gaan.... Er wordt mee gegooid en gesmeten..breken vaak vleugels en pootjes.... En dan nog ff opgepakt in kratten richting de slachterij....waar sommigen nog hangen te spartelen aan de lopende band waar de verdoving ff niet goed was..... Elk dier heeft een hart en gevoel.... Dan betalen we maar wat meer voor vlees ... en eten het niet elke dag. We gaan niet dood van de honger Toch?

0
23 Sempre

@22 Jij weer het als klant ook. Waar koop jij je vlees?

0
24 Rare Rakker

@23 Er zijn maar 900 megastallen in Nederland. Terwijl we 45.000 veeteelt boeren.

En nee hij weet helemaal niet dondersgoed dat ze lang stonden te wachten bij de slachterij. Dat is echt niet gebruikelijk.

1
25 Rare Rakker

@10 Gewoon geen export meer.

0
26 Bollieboos

@24 Jij weer het als klant ook. Waar koop jij je vlees?

Puur Brabant, Sint Oedenrode..... tis un stukske rije, maor de moeite wert

0
27 LoydMorris

@27 Dat is zo te zien geen zelfslachtende slager. Dan kan het vlees dus nog steeds bij zo’n grote slagerij vandaan komen.

0
28 Rare Rakker

Ik ga die beelden niet eens kijken want ik moet zo ook nog slapen.

Wie zijn walging er over uitspreekt, bedenk welke rol je hier zelf in speelt.

1
29 Violier

De arme dieren werden verward met aanhangers van een zekere ideologie die varkens als onrein beschouwen...............

0
30 Strokealpha

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Dertienjarige jongen met 30 centimeter lang mes aangehouden op Schiphol

Gatverdamme wat griezelig dat er tegenwoordig kinderen met van die enge messen en zelfs met zwaarden op Schiphol kunnen lopen zonder duidelijk d...

zojuist geplaatst door VBOH

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Ja dat kan. Je duwt dat rode potlood gewoon in dat vakje en klaar....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Je zal maar je hele leven hard gewerkt hebben, om nu niet te mogen genieten, van datgene waarvoor je altijd hebt gewerkt. 😌Ouderen pesten d...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@5 Maar Willem is er nu ook bij, mogelijk maakt dat alles uit? 😀...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Sarcoff
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Mooi, ook de feministische dames mogen tegenwoordig sneuvelen, voor welke ideologie/land/overtuiging maakt geen moer uit, de domste lieden sneuv...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

maarten1234
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

en de portemonnee moet vastgetrokken bij deze erkenning....

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@18Als regiomanager is hij een niet onbelangrijk radertje in de asielindustrie. Hij heeft volop meegewerkt aan de instroom en de verloedering ...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Graaier1000
VIDEO'S | Darthooligans in Ahoy Rotterdam meppen er flink op los

Dit gezien hebbende geef ik toch de voorkeur aan het ietwat saaie Lakeside publiek. U weet wel, de dartslocatie waar in voor hem betere tijden R...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Slavink
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@27 hij is verantwoordelijk voor het SchaamteDossier Immigratie en Asielzoekers. Hij bakt er niks van, gemeentes willen niet eens meewerken aan...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Porn KickCollege PussyMeghan Fox NudeAdult Lesbian Porn FreeCumming In ButtMuscletwinkDesi X ViodesXxx Video BihariIndian Big Boobs NakedTamil Actress Sex Video DownloadTamil Naked AuntyBj VideosEdging VideosNadiya VideoRemy Lacroix GifBoku Wa Chiisana Succubus No ShimobPc Porn VideoHd Pron ViedoXxxnx Porn Hd VideosXvídeos Pornô Caseiro BrasilBaixahentaiDragon BallhentaiAbigaill MorrisSouth Indian Girls Sex VideosArbic Sex VideoJapanese Hospital PornLesbians Fingering Each OtherSexmovietamilMom Brazzers HdPornfor HerPornography TvR/upskirtsSexy Latina NudesPornomamieNewmfx ScatPublic HandjobsMassage Lesbian Porn VideosLesbenpornPhenelope Cruz NudeThroatpieNude BottyBlowjobs CfnmMy Friend's Hot Wife PornPorn Video New Full HdCodi Vore PovTickle Abuse ComSexse VedeoSex Romance HotKaren Fisher Porn VideosAudio Sex PornVanilla PornSuny Levni XxxFamly SinnersGuro PornJizzlyBlown Away 1993Ali Corbin NudePorn Mia MalkovaAnal ComErothosGay BoqueteCara Delevigne NudesLauren London NudeAsian Big Tits NudeLasirena69 StepmomJeu Sexe En LigneTaboo SexErect NippleSxy VdoXxxninjasSammielove1169Zarine Khan SexHornilillyTanned Big TitsAll That Ass Not Safe Around Bbc DickdrainersBlue Picture Sexy MeinIndian Village Hd PornRebel Rhyder GangbangMrg Ryan NudeRiya Porn VideoNew Yoga PornBrazers VodeoForced Sex Porn VideosGay Porn HypnotistSis Sleep PornLilu HandjobBengali Bhabhi ComNude Yoga VideosFree Squirtting PornZemdaya PornLeolist CKalani Rodgers LeakedRobloxhentaiMom Making Love To SonTight Gripping PussyOzeexFilipinio PornFunsexydbMiss Raquel Porn VideosWww Xxx Video Desi ComPassion Hd ThreesomeLana RhoadeRomantic FuckLindsey Pelas NudeRed PussyUnderwater PornCumshot Yoga PantsAaaaaaa PornDesisexvidioWatching My Daughter Go BlackPorn Mp3Www Sunny Leone Sex Video ComMckinley Richardson LeakedInterracial Lesbain PornFutanari Animation PornJuneliuNuds SelfieJen Bretty PornRussian Porn TeenNikki MahanaCute Couple PornIndian Bollywood Sex MoviePokemon Misty PornPutalocurasSister Inlaw PornTpornPornografia En La PlayaBrazzer Sexy Video Full HdPorn Hd Sexy VideosChairity CrawfordGay Porn OnlyfansCeleb Sex TapesBetty Cage PornSexy PattycakeSevere SpankingWorld's Biggest Boobs NudeFree Porn AtoriesPornografia Com LegendaFamosas Gostosa NuaAngel Wicky NudeGreat Boobs NudeNebraskwutMaggie Green NudeGloryhole GifsBeastialitypornMiya KhalifapornHayley Atwell LeakedSexy Video TvLayla Rose PornStarsessions