EPA
Volledig scherm
© EPA

“Heb je spijt van al je leugens?”: Trump even met mond vol tanden na vraag reporter

“Heb je spijt van al je leugens?” Met die vraag heeft een reporter van de Amerikaanse nieuwssite HuffPost president Donald Trump even met de mond vol tanden gezet tijdens een briefing in het Witte Huis. Beelden van het voorval gaan als een lopend vuurtje rond op sociale media.

30 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    toch raar als iemand iets doet dat Trump schade aanbreng dan is zijn fan clubje hier om hem te verdedigen en halen ze zaken boven die er niets mee te maken hebben. Frederic Migom de Amerikaanse Luchtaanvallen op Syrië in 2017 al vergeten dan of tellen die aanvallen niet mee voor u. Maar ja voor die Trump lovers kan hij niets mis doen zelfs niet wanneer hij een paar uur later totaal iets anders zegt dan net ervoor dan nog is het pure waarheid.
  • Joan Vliegen

    4 jaar geleden
    Ik denk dat het naar later toe een goede zaak is dat een wereldleider in vraag word gesteld naar geloofwaardigheid vertrouwen en welke belangen hij of zij al dan niet dient. Goede zaak. Een vraag niet beantwoorden die supersimpel is is ze duidelijk beantwoorden. Toch leuk de teloorgang van ik zeg en doe maar op...Uw waardering is er al of komt nog geloof me maar.
  • Jos Mardig

    4 jaar geleden
    Beste an kobe, Trump heeft alle kenmerken van een narcist, en vermoedelijk heeft hij niet het besef dat hij liegt. Wat ik niet begrijp is dat hij verkozen werd, gedragen wordt door de Republikeinse partij, en vooral door een groot deel van het Amerikaanse volk, ook nu nog steeds. Het is niet mijn president, niet mijn stijl, maar hij is zeker niet de slechtste president ooit. Lees uw geschiedenis na, er zijn erbij die bewust Amerika bedrogen en belogen hebben, en veel bloed aan de handen hebben!
  • Patrick Verdeyen

    4 jaar geleden
    Hij liegt niet hij gelooft ze zelf de clown
  • Guy Van Deun

    4 jaar geleden
    Een man met verantwoordelijkheid zoals Trump moet elke vraag kunnen beantwoorden, en als inderdaad de N.P. reeds 20.000 onregelmatigheden heeft ontdekt zou Trump van het toneel moeten verdwijnen.