GGD trekt aan de bel, publiceert coronacijfers per stadsdeel (Amsterdam) (parool.nl)


De GGD Amsterdam maakt zich zorgen over het toenemende aantal besmettingen in de stad en gaat daarom wekelijks het aantal besmettingen per stadsdeel melden. Vooral in Nieuw-West en West neemt het aantal coronapatiënten toe. ...

door Tsaar in Gezondheid  ·  22 Reacties

  • 3
  • 441x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dan weet je precies wie zich niet aan de regels houden en anderen besmetten. In west wonen veel soenieten.

2
1 Voordevuistweg

* Verwijderd door de redactie *

2 Coen

@2 Zodat jij ze onder kan spuiten ?....

8
3 21st Century Guy

Ook het aantal afgenomen testen baart de GGD zorgen. Het aantal coronatesten in de stadsdelen Zuidoost en Nieuw-West blijft achter.

1
4 Tsaar

@1 In Centrum wonen weinig soennieten en die scoren het slechtst ( percentueel ) van alle stadsdelen.

6
5 21st Century Guy

Sinds dat offerfeest van de moslims loopt het aantal besmettingen weer op.

2
6 xtremy

>Sinds 1 juli wordt de internationale reishistorie van mensen die positief getest zijn op COVID-19 nagevraagd. In de afgelopen week zijn 405 personen, met een positieve COVID-19 test, in de 14 dagen voor aanvang van de vastgestelde besmetting in het buitenland geweest. De meeste positief geteste mensen met een reishistorie zijn in Frankrijk, geweest, 22%. Daarna volgen reizigers naar Spanje met 16 %, Duitsland met 10%, België met 9%, en naar Turkije en Malta , beiden met 7,4%.

1
7 Mariska3

Overigens mogen alle besmetten of ze nou islamitisch , christelijk , atheïstisch of wat dan w.m.b. wel in een quarantaine unit geplaatst worden ergens in het achterland.

3
8 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

9 Coen

@9 Je hebt het niet helemaal goed begrepen......

4
10 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

11 Coen

@6 .
Quote:
"Sinds dat offerfeest van de moslims loopt het aantal besmettingen weer op."

Kan je die stelling eens een beetje meer nuanceren.

Jij bent toch diegene die de 1,5 meter afstand en mondkapjes onzin vindt en mensen aanspoort om zich vooral niet aan die maatregelen te houden.

Indien zou blijken dat het offerfeest tot meer besmettingen heeft geleid omdat ze zich niet aan de maatregelen gehouden hebben, is dat een direct resultaat van hetgeen waartoe jij zelf opgeroepen hebt, namelijk het negeren van de maatregelen.

Sterker nog, je "vernieuwde" inzichten dat het virus zich sneller kan verspreiden indien men met meerdere mensen tegelijk samenkomt, zou een reden moeten zijn voor jou om per direct te stoppen met jouw onzin te verspreiden.

Denk jij dat het virus zich wel kan verspreiden op een offerfeest maar niet op bvb een (100 % autochtoon) trouwfeest ?

Indien jij gelijk zou hebben, zou covid-19 toch geen wereldwijd probleem zijn ?

Ik kijk écht uit naar jouw weerwoord question.

6
12 XingFu

* Verwijderd door de redactie *

13 Coen

De test klopt niet de corona cijfers klopt been zak van.

6
14 Rattocasi

De brief van Drs. Mario Ortiz Martinez:

*Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve "besmettingen" zorgt voor grove beleidsfouten*

Geachte Kamerleden,

U heeft het giga druk, dus ik val maar met de deur in huis met zeer belangrijke informatie, welke ik in het landsbelang acht, en waar u direct wat aan heeft:

Relevante introductie kort:
Ik ben moleculair geneticus, en ben dat vanuit de biochemie geworden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tevens inmiddels ook meer dan 20 jaar werkzaam in de farmaceutische & medische industrie.

Foute interpretatie van positieve PCR uitslagen – Onterechte & foutieve klinische extrapolatie zorgt voor grove beleidsfout.
Ik heb zelf ruime ervaring met PCR, omdat dit in mijn universitaire vorming zat als biochemicus/moleculaire genetica hoofdvak. Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.

Even los van de vraag, of de aan u gerapporteerde positieve PCR test aantallen nou procentueel erg weinig voorstellen, en er in relatieve zin eigenlijk weinig aan de hand is, is er iets veel wezenlijkers, wat u echt moet weten:
De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel...).
Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat….

Cruciaal:
Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.

Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u momenteel mogelijk (door toedoen van de media) onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct!
U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen.


Zelf de Proef op de som nemen:
U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is (+ BCO). En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. bij zullen komen binnen ca. 1 week. Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren. Een klein deel van echte corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar zoals u gezien heeft zitten ook de ziekenhuis opnames de afgelopen maanden op een nullijn. Dus u kunt eigenlijk al zien dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt. Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden.

U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra “besmettingen”, maar voornoemde term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekent, dan wat (vermoedelijk oudere) RNA fragmentjes van het virusgenoom, of soms zelfs een ander verwant virus. Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term “besmettingen” maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.

U zult begrijpen, dat ik mij daarom ernstig zorgen maak, want ik zie dat er hele verkeerde conclusies worden getrokken, die het landsbelang ernstig schaden.


Met vriendelijke groeten,

Drs. Mario Ortiz Buijsse, biochemicus (moleculaire genetica), Medical Advisor Farma.

5
15 Rattocasi

Met statistieken kun je 'alles' aantonen.

1
16 Mac Benac

Twijfelzaaiers zijn er maar weer duk mee question

3
17 Gekste Henkie

@16
Dan moeten de statistieken wèl kloppen en de input daarvan goed zijn...
Bij het RIVM, kun je daar vaak je vraagtekens bij zetten....

2
18 Strongoli

@18
Goed, toon me dan jouw alternatieve cijfers eens.
Waar zet je die vraagtekens bij, om welke reden en welke getallen zijn beter,

want ik vermoed dat je met losse flodders schiet en NIETS weet.

3
19 Gekste Henkie

Als Baudet overmorgen weer om een strenge lockdown vraagt op grond van de toegenomen besmettingen, dan deugen die cijfers ineens wel question

3
20 Gekste Henkie

Amsterdam, Den Haag heel het randstad-gebied is 1 pleuris zooitje! Kunnen we dat gebied niet af laten zinken? Noordzee ligt betrekkelijk om de hoek!

1
21 TouchScreen

@19
De statistieken die Van Dissel presenteert, zijn veelal gebaseerd op aannames en verwachtingen.
Dát zegt hij er zelf óók elke keer bij. Ook zegt hij elke keer, dat de cijfers niet actueel zijn. Dat staat trouwens óók op de sites van de rijksoverheid..
De input loopt altijd een paar dagen achter met de werkelijkheid en de besmettingen zijn in werkelijkheid hoger, omdat niet iedereen zich kan of laat testen.
De doden komen helemaal niet meer in de updates voor.. En van de genezen verklaarden/herstelden, is nog nóóit een overzicht door het RIVM verstrekt.
Er zijn oók géén aantallen bekend, van diegenen die geadviseerd zijn, in quarantaine te gaan.

0
22 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Klopt. Dee islam is ook geen geloof, maar een terroristische groepering, die moet je bij aankomst, meteen hardhandig terug de zee in trappen....

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Voor jouw oudtante heb ik respect. . . Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ....

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1 Dan ben je net zo fout als links vaak fout is. Blijft toch jammer dat mensen steeds dingen goedpraten wanneer het in hun straatje past....

13 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

17 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bob Sleebaan
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Wat een aardige mensen. Binnenkort komen ze misschien bij jou in de straat wonen.Maar maak je geen zorgen we hebben genoeg politie op straat o...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@18 Je hebt het over iets anders. Dus nog maar eens: "Gemeenten hebben de wettelijke taak om de mensen die een verblijfsvergun...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@96Nou dat wil ik nog wel eens naast elkaar leggen, hoe vaak ik links meestuur of jij. Dat verlies je met grote sprongen en dat weet je zelf...

23 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Je vergeet dat die ellende vaak komt door hun eigen cultuur, religie of levenswijze die ze hier gewoon voortzetten met alle gevolgen van di...

25 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Mai PornVideos XxxcaserosLiteraticaR TgirlsBen Ten Cartoon XxxTik Tok X XxPorngubIndianxxvideoNhdtb-748PornhaSex With Hot GfXxx Video 3gp HdNaked Rhonda RousyOnlyfans CummingSloppy Cock SuckersFree Anal.pornHottest New Pornstarسكس اسيويChat Ave Sex ChatShania Twain Nude PicsJelqing ExerciseKoby FalksHannahnicholekastRough Sex IndiaKimch TvXhamster LicePorn Watch Online For FreeXxx LadySex Hd 2020Erotic Sex PositionsFhakingNaked Mom MatureTeeni Porn TubeTeen Girl FuckAlina Rose LeaksAdult LesbianpornKarina Colombiana PornOnlyandivip NudeMahi AroraJapanese Feet PornLildedjanet NudePorn ChannelsIndian Ass XxxFresh Indian PornHot Sexy Nude IndianEllie May PornHuge Titted PornPorn Yang GayBf Gf Sex VideoMorning Sex XxxVeronicaperasso Onlyfans LeakedNames PornstarsCuckoldcaptions ComPornos QuadrinhosLast Gaga NakedHot Sister And Brother XnxxGwen G WizHot Desi MilfBlackd PornMum With Son Sex VideoStrip Search PornPussy SuckiAnime CumshotsProfessorgaiaDreammovies.fomImage De SexLily Lari.arAmrica SexxxBathroom Aunty SexTimmy Thick PornSexy Japan MassageTorrentejaSex Video FilmNatasha XxSex Full Hindi MovieBeautiful FuckingShasha Grey Porn StarTamil Ponnu PornFamily Erotic MoviesHd PornmomAnimated Hard Porn4chan Gif ArchiveVr 8k PornFlorence Pugh NudesMas Puta XxxMaria Gjieli PornosWww Milffox ComPronfuckVoyuercloudsDesi Xxx CoLocal Mms PornNiru Massage PornPorn On RedtubeShemaleporn TubesDesi Kand XxxEdging CompilationFree Pron.comNicaraguan PornPorn Hd ViddoBigcutie SkylarNaked ModelingXnx XvideoTamil Women SexBhabi FingeringSexy Indian PornhubAlexis Fawkes AnalEating CoochieJe Montte Ma SextapeImage D'une Femme NuAnal LesbiansCrystalmcbootayMelissa JacobsMilf SundressSecurity XxxIndin SxsBad Wap SexKorean Bf MovieZelma Cherem SexCorey Chase VideoCuckold TextsNata Lee RedditCherrycrush NudeAnchor Rashmi SexSai Pallavi Mother TonguePopping A Girls CherryNaked AnePelis PornosForce Stepmom PornKkvsh AnalGunge PornCosplay SexFf14 Hentai4 Girls FingurepaintXxx Desi GayXnxx Indian HardcoreBrazzer Tamil AuntyJable.t VDelhi Red Light AreaDesi Sexe VideoMissy Mae PornJooni KimLesbian Pics PornSite OmegleUnderwater Sex VideosXxx Porn StoryAlexandra Daddario Sex Tapeسکس ترنسReily Reed PornhubThe Allie Rae NudeHampster Xxx