Rellen in ‘afvoerputje van Den Haag’ ‘Het waren allemaal Turken en Marokkanen’ (tpo.nl)


Jeugdhonken worden even makkelijk in brand gestoken als leeggeroofd' ...

door Inter in Binnenland  ·  46 Reacties

  • 30
  • 1136x gelezen
Reageer met een Emoji
6
7
1
36

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Dignes

Het gezag van politie is tot een lachertje verworden door zulk soort uitschot. Zolang de heren/dames politici niets blijven doen uit angst, zal de anarchie steeds verder om zich heen grijpen. En maken ze de sociale wanorde groter en groter.
Er moeten wetten komen die het mogelijk maken om ze in (her)opvoedkampen te kunnen zetten. Bewaak de grenzen, Er moeten wetten komen dat men zonder visum ons land niet meer binnen kan komen. Ook zonder identiteit`s bewijzen gelijk terug over de grens zetten. enz enz. Zorg ervoor dat de angst voor,,, niet zal regeren door dan maar niets te doen,,,,Daar zal men op duur de zure vruchten van plukken. Het is nog net niet te laat.

3
2 lizzy

Men is regie in Nederland kwijt. Onbekwame bestuurders en de verstikkende cultuur die wordt afgedwongen met racisme gezeik. We hebben een cultureel drama in het land en en strakke hand moet de boel terug in het gareel krijgen. De huidige partijen die het voor het zeggen hebben zijn incompetent en drijven slechts op de goodwill van mensen. Zelf dragen ze maar weinig bij aan de veiligheid van het land.
Nederland neem je land terug.

3
3 sparta

Het land uit flikkeren.

0
4 Billiger

Zijn niet alleen Turken en Marokkanen , het meeste zijn gewoon Hagenees van Nederlands afkomst ( met zo'n matje in hun nek en een stel verrotte tanden hun bek en wiet rokkend ) en dan van de klasse aso's die daar al generaties lang wonnen hebben geen normen en waarde van Pa en Ma meegekregen omdat die ook aso's waren of nog steeds zijn.

40
5 qubix

* Verwijderd door de redactie *

6 Raffa

@5
Volgens mij wonen er niet eens 100 Nederlandse jongeren in de Schilderswijk

1
7 David

Onacceptabel zei de nieuwe burgemeester..nou dan weet je het wel...over een paar maand zo richting oud en nieuw komen er weer nieuwe beelden uit die prachtwijk net als de afkeurende zinnen.

0
8 Voorzittershamer

@5
Gelul, kijk de beelden nog eens terug en wijs mij eens 1 Hagenees aan met een matje!...
Dit zijn allemaal Rifgebergte tuig!....

0
9 TouchScreen

@5
Die groep die jij beschrijft die woont al lang niet meer in de Schilderswijk. Die zijn toen voor het grootste deel naar Zoetermeer vertrokken toen het werd gerenoveerd.

1
10 rebo

@10 "Die groep die jij beschrijft die woont al lang niet meer in de Schilderswijk. Die zijn toen voor het grootste deel naar Zoetermeer vertrokken toen het werd gerenoveerd."

Die verzieken nu dan dus de sfeer in Zoetermeer? question

15
11 Weet geen naam

@11
Ja ook in Zoetermeer zal het nu niet meer pluis zijn. Maar ook daar geldt net als bijvoorbeeld ook voor een Gouda, dat ook daar de overlast voor het grootste deel toch wordt veroorzaakt door.......... nou doe eens een gok. question

Zoetermeer was oorspronkelijk natuurlijk een heel klein plaatsje, en net zo iets als bijvoorbeeld een Hazerswoude of Benthuizen. En nu is het natuurlijk een grote mega groeikern van Den Haag geworden. Dan rij je door het nieuwe gedeelte met brede wegen en hoge flats. En als je dan bij wijze van spreken de hoek omrijdt het oude gedeelte in , dan is het net of je 100 jaar in de tijd terug bent.

Ik heb begin jaren 70 in Den Haag op school gezeten, maar dat was toen toch nog anders dan zoals nu in die Schilderswijk. Want je kon daar meestal wel gewoon lopen. Het was enkel niet zo dat je daar dan heibel moest gaan maken, want dan kwam je wel een keertje van een koude kermis thuis.

1
12 rebo

@12 "dat ook daar de overlast voor het grootste deel toch wordt veroorzaakt door.......... nou doe eens een gok."

Tja, persoonlijk zou ik net zo min in zo'n blanke volksbuurt willen wonen, hetgeen in de praktijk gewoon een synoniem is voor white trash tokkie wijk.

19
13 Weet geen naam

@13
Ik heb eigenlijk nooit iets gehoord over Zoetermeer van white trash. Ik denk dat het dan ook meevalt. Want ze zijn toen uit die Schilderwijk weg gegaan en overal verspreid neergestreken. Dus die samenhorigheid zoals daarvoor in de oude Schilderwijk, die zal er daarna niet meer zijn geweest vermoed ik.

Waar dat nog wel is dat is in Duindorp. Die moeten geen buitenstaanders, en al helemaal niet als je denkt om daar een KOZP poster op je raam te plakken.

1
14 rebo

Waar doen ze het voor ze kunnen beter rellen voor hogere uitkeringen ik denk dat ze dat voor mekaar zouden krijgen.

1
15 de kikker

@13
De beste oplossing die je als gemeente tegen dit probleem kunt doen is om dan al die jaren 60 flats en/of huizen te slopen. En er dan luxere eengezinswoningen die niet voor iedereen betaalbaar zijn terug te plaatsen. question

2
16 rebo

En ik dacht nog wel dat het een paar Belgen en wat mensen uit IJsland waren die aan het rellen waren geslagen. Wat een verrassing... het blijken dus Turken en Marokkanen te zijn. Bijzonder hoor, die gedragen zich meestal zo keurig.........

2
17 PFL

Hoe meer aandacht ze krijgen hoe mooier ze het vinden..en hoe erger het wordt..

1
18 netcat

@18 Ff aanvulling, ik bedoelde natuurlijk: Aandacht krijgen in de media..

1
19 netcat

@17
Niet iedereen heeft het sarcasme door, van mij uiteraard 'n plusje!

0
20 marnadi

Altijd weer die IJslanders... question

0
21 icnivad

@21 Geen Finnen?

0
22 Reagurius

@20 het overkomt mij heel vaak dat mijn ironie of sarcasme niet wordt gezien. Dank voor uw positieve herkenning en de plus.

1
23 PFL

Hier een uitleg over het waarom en de oorzaken van het Marokkanenprobleem. Het is een ouwe aflevering (2019), maar wat gezegd wordt geldt nog steeds. Een van de aangedragen puntjes: inteelt, start vanaf 33:20 in de video. Maar om dit in verband te zien zul je toch de hele video moeten bekijken, want het gaat juist om combinaties van factoren:

0
24 Ness

Wilders PVV moet vrij gesproken worden over de uitspraak minder Marokkanen wat ook alle PVV FvD stemmers wollen. Nou zie je maar weer wat Turken en Marokkanen flikken in Nederland. Het tuig oppakken en per direkt uit nederland zetten zonder uitkering da te en gevaar voor de nederlandse samenleving zint. Maar D66 VVD CDA CU SGP PvdA Groen-Links wollen dat het tuig en homohaters in nederland blijft net zo als de moslims asielzoekers afrikaners en migranten.

1
25 Gunther

De nieuwe Burgemeester van de VVD in Den Haag is ook zo en flappiet waar je geen leeft heeft om tegen de Turken en Marokkaner hard op te treden.

1
26 Gunther

De nieuwe Burgemeester van de VVD in Den Haag is ook zo en dikke flappiet waar je geen leeft heeft om tegen de Turken en Marokkaner hard op te treden.

1
27 Gunther

Drill-mohammedanen?
Laat ze elkaar maar de verkeerde groet brengen, en een buslading negenjarigen opeisen in hun walhalla. question

0
28 Gandalf

Den Haag is al decennia het afvoerputje van Nederland. Te beginnen bij het Binnenhof. Maar met dat uitschot van Turken en Marokkanen 2e 3e en vierde generatie is het alleen maar erger geworden. De eerste generatie gastarbeiders viel wel mee. Hard werkende mensen, maar de rest is uitschot die niet wil assimileren wat de basis is van integratie.

Maar goed een grote groep ME in zetten en behandelen zoals de overheid in hun eigen land ook doet. Keihard neer knuppelen.

Van mijn part is de Belgische variant van de politie ook wel goed. Zo mag het hier ook. Gezag moet je afdwingen.

0
29 Goesenaar

@5 Nog in groep 3 knul ?

0
30 Bollieboos

Dat het Marokkanen waren weet ik zeker maar Turkse jongens ook???
Het bekt wel lekker zo 'het waren Turken en Marokkanen '.
De meeste Nederlanders zien het verschil niet gelijk laat staan midden in de nacht .
Het was vast een PVV er die lui gooien alle buitenlanders op een hoop ook al zijn de Turkse jongeren nauwelijks bij betrokken.

13
31 Erasmus

De Haagse Schilderswijk begint steeds meer het Molenbeek van Nederland te worden.

0
32 Eric

Relden ze maar eens een keer echt. Wat ik tot nu toe heb gezien was allemaal maar lafjes.

5
33 smurf

@17 Iedereen heeft dat sarcasme door behalve eentje die snapt het dus niet.

0
34 de kikker

@3 Zolang ze er zelf persoonlijk in hun direkte omgeving geen last van ondervinden en door kunnen gaan met hun luxe leventje in hun cocon, kan het ze geen drol schelen.

0
35 Tutor01

Deze "jongeren", zijn véél te lang gepamperd en behandeld alsof het redelijk denkende en normaal reagerende mensen zijn.
Dat ze dit absoluut NIET zijn, nooit zijn geweest en ook nooit willen worden... moet zo langzamerhand eens gaan leiden tot een zeer stevige aanpak! Een aanpak die dit soort figuren wél verstaat (en begrijpt)...

0
36 Scorpio

Zolang men die wandaden van die moslims niet publiekelijk maken word het alleen maar erger.
Waarom verschonen ze die kakkerlakken op allerlei manieren en gaan ze er niet tegenin.
Dat blijft voor mij nog steeds de hamvraag.
Mag ik nog wel ham noemen want dat is niet rein voor die volksvernietiger's.
Misselijk gewoon hoe ze de levens van de burgers onder druk zetten met behulp van onze politiek en politie.

0
37 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

38 Svelto

@5 Hoe heet jouw blindengeleidehond?

3
39 MeneerRontgen

... en DenHaag is weer het afvoerputje van Nederland. Jammer dat deze bipatriden(?) niet worden afgevoerd naar land van oorsprong. question

0
40 Gandalf

- Marokkanen schieten Bas dood
- Marokkanen rellen in Den Haag
- Marokkanen rellen in Zandvoort
- Marokkanen rellen in Scheveningen
- Marokkanen rellen in Renesse

Dit is 1 weekje mensen.

Conclusie van Jesse Klaver 'we hebben GEEN Marokkanen probleem'

0
41 Xmod

@27 Dat is een voorwaarde om burgemeester te kunnen worden.

0
42 Xmod

Soms vraag je je hardop af, waarom wachten wij nog op de overheid? We kunnen hetzelf ook wel opknappen.

0
43 Waarheid, gewoon zoals het is

Dat komt omdat bepaalde bevolkingsgroepen zijn geconcentreerd in deze ghetto's. Er zijn hier geen wijken met italiaanse jongeren of met amerikaanse jongeren maar alleen met een mengelmoes van antilliaanse, marokkaanse en turkse jongeren.

Overigens is Den Haag Duindorp volledig autochtoon en ook die wijk staat met naam en faam bekend. In de jaren 80 werd daar een buurthuis geopend en verdween de ellende net zoals die verdween in de wijken waar grotendeels allochtone jongeren woonden. Ik weet dat want ik heb het aan den lijve ondervonden in Den Haag Regentessekwartier.

Het is landelijke en gemeentepolitiek geweest om dit soort ghetto's te creeeren. Wellicht is het zelfs internationale politiek want er zijn wethouders geweest die er prat op gingen om die gesegregeerde wijken te vergelijken met New York aan de noordzee. De liberalen zijn er trots op om mensen, letterlijk, weg te zetten.

Zwembaden zijn massaal gesloten, buurthuizen zijn massaal gesloten dan kun je wachten op overlast. Dat heeft het verleden van mijn persoonlijke jeugd bewezen. Dit is falende politiek of doelbewuste segregatie.

2
44 Hollander1967

Fortuyn die zei ..... ach laat maar

0
45 Vageali6888

Geert, kom er maar in.

1
46 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Duidelijk.Oplossing:Aangezien de gehele EU (op enkele uitzonderingen na) vergelijkbare problemen ondervindt, moet het op EU niveau geregeld ...

14 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Na het bedriegen van het volk volgt het bedreigen van politici. Beide is niet goed te praten. ...

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@2Echt slaan kan natuurlijk niet nee Maar een ouderwetse schop onder de kont is niks mis mee. Ik ben er iig niks minder van geworden en leef...

31 minuten geleden geplaatst door greenpollo

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

37 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

40 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Tja je kunt de middelkeeuwen wel hierheen halen maar dan duurt het nog een aantal eeuwen voor ze enige beschaving krijgen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook Jack van Gelder boos op Frans Timmermans om Wilders-uitspraak

Ach eigenlijk kun je dat soort uitspraken van die extremistenclub wel verwachten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Russian Deputy Defense Minister Detained On Suspicion Of Corruption

Google TRANSlate: https://www-rferl-org.translate.goog/a/russia-military-ivanov-bribery-arrest/32917822.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@34Ach dat hele gendergedoe is iets wat tussen de oren zit en niets met uiterlijk te maken heeft. Je bent qua uiterlijk òf als vrouw òf als ...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Leah Gotti ShowerKendra Sunderland On Kay LovelyTentalcle PornFree Adult Porn Video'sZombie Porn GameJeff Milton PornFotos Xx XDaniela ChavezPussypiercingMom Fors PornKatiegcups PornFuntanariNot Sex VideoTwerking NudeThe Marin Twins XxxAsmr Darling NudeSexy Sexy Video BfIndiangirlssexSexy Love SexBoobs Mia KhalifaNaked OutsideCumswallowingmovies.coAssfucked PornArina HashimtoSofia NixLeaked Celebrity Sex TapesSaxsi BfMeet Nfuck GamesWww.xhamster.Jrze-159Bhabhi PorLesbian Trib.compSon Massages Mom PornAisneonAletta Ocean HotReallifecam HiddenFirst Night Sex Video HdHotsex VidioEster CordetReallicamPorn TelegrSexs Xxx.comSleep PornvideoNhentai ComFilmo De PornorHdfridayDeshi PirnDancing Near PornHotwives PornThe Best Porn Star In WorldAnal Ass 4 AllContis Eróticos CnnPorn Gif LesbianWorkout PornSuck DickgifIchika MatsumotoYoung Old Lesbian SeduceSpatniComic P OrnHottest Porns StarsWatch Super TroopersMz Dani PornDiora Baird PussyCheat On Husband PornMom And Son Sexy Video Full HdSanjana SalmanAtreus PornPorn Xxxx VideosLinda Lovelace NakedTiffany Watson BbcLegal Free PornTied Up Gagged177013Reddit SfwGapingassholesHot TittisSweet Home HentaiClaudia Gadelha NudePussy Eating SexOmegle.frPorn Hub ShortsBeautiful Sex XnxxMademohlalaGay Puerto Rico PornSuhagrat FuckXxx Hd Short VideoSpankbanHentied PornHeather Locklear In The NudeKeqing HentaiMommy's TittiesNaruto PornaSexy Naked FemalesSarah Beattie NudeKarikku CastToon Sex VideosNastia MouseAsian Cowgirl PornPorno Com LegendadoLasirena69 OnlyfansDitto PornTrish Stratus TitsWww Indian Sex Stories ComVaira ChroniclesVideo Pornográfico De Kim KardashianElise Laurenne PornMejores Actrices PornoIzzy Green LeakDeshi Sex Video ComSexy Xxx Video IndianMazzaratie MonicaSite De Vidéos PornographiqueHannah Owo's OnlyfansMiya Khalifa XnxGirl Cumming GifBeautiful Xxx PornBlack Street HookersMadre E Hijo IncestosDeep Throat Tongue OutHidden Cam TubeeSex Chat With StrangersPakistani Xx VideoMuslim LundBhabhi ChutRomantik PornAunty Blue VideoAgatha Vega Creampie4chan DesuarchiveBollywood Actress Nude VideoBoysexyAlanah Rae PornTamil BfAugust Ames MoviesFemaleescortsRobinxxxMilftoon ComicPorncomics.xxxMen Com XxxXnxx Com Hindi HdCollegesexvideoShoujo Ramune HentaiCherie Deville OnlyfansErotic AdmrUnwillingly PornPuta XxxJordy Porn StarXnxx AntysSouth Indian Xx VideoXnxx DdfJapanese Massage Sex