'Tweede coronagolf kan al in september komen' (rijnmond.nl)


Een tweede golf werd verwacht in januari, maar die kan dus veel eerder komen, zei de specialist uit Wijngaarden. "We weten het niet zeker, ik wil geen paniek zaaien. Maar als het zo doorgaat dan gaat het gewoon weer fout." ...

door Oeps112 in Gezondheid  ·  84 Reacties

  • 5
  • 858x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Hoe is het weer in Australië ?

0
51 Lievense

@49
Zeker zijn er altijd al corona griepvirussen geweest waar je een snotneus van krijgt en eveneens Sars ( civid 1 ) en Mers zijn corona virussen .
Enkel dit nieuwe corona virus lijkt op Sars covid 1 omdat het net als Sars covid 1 in staat is in korte tijd organen te ruïneren ,

Enkel het verschil is dat Sars 1 dodelijker is waardoor het minder mensen kon besmetten , en Sars 2 - covid 19 omdat het minder dodelijk is in staat is iedereen te besmetten .
Dit corona virus maakt dat IC's ongekend overvol raakten , dit virus is in staat in korte tijd organen te ruïneren, en als je het dan overleeft kans dat je levenslang restverschijnselen houdt , Door dit virus liggen IC patienten gemiddeld 3 weken op de IC's terwijl dat doorgaans bij griep 1 week bedraagt .

Begrijp je het nu ? Het ene bier is het andere niet ,de ene pil is de andere niet . het ene coronavirus is het andere niet .

0
52 Olivia

@50
Dat wat het woord betekent , wat zou ik er anders onder moeten verstaan ?

0
53 Olivia

@53 Als je één stukje dood virus in je mond hebt. Ben je dan besmet?

5
54 de gezonde roker

@54
Als je in je neus infectieus virus hebt dan wel .

0
55 Olivia

@55 Infectie treedt pas op als het virus in je longen komt en dan nog lang niet altijd. De PCR-test meet alleen de aanwezigheid van een stukje RNA, niet of er intact virus aanwezig is, niet of het in de longen zit, niet of het zich heeft vermenigvuldigd en al helemaal niet of iemand besmettelijk is.

Experts bevestigen dat, inclusief Diederik Gommers.

Dat betekent dat vrijwel niemand die positief test een gevaar voor de samenleving is.

3
56 de gezonde roker

@56
Goed , niet infectieus maar besmettelijk virus dan in de neus . al spreekt men van virusinfectie.

1 PCR-test meet alleen de aanwezigheid van een stukje RNA, niet of er intact virus aanwezig is.

Dat is me al duidelijk, enkel een kweek in het lab kan dit .
Maar gezien dat je je bij corona symptomen laat testen en er coronavirus gevonden wordt kun je er van uitgaan dat je bij corona klachten besmettelijk bent .
Dat haalt dan onderuit dat vrijwel niemand die positief test geen gevaar is .


Zo heb je ook corona besmette mensen die geen symptomen hebben , die negatief testen maar wel besmet zijn , Kwestie van te vroeg testen , nog niet aantoonbaar besmet , die glippen erdoor .

1
57 Olivia

@52 Is nog helemaal niet bekend schat want de cijfers zullen echt nog opgeschoond worden en dan zal blijken dat er meer mensen met covid 19 zijn gestorven dan aan covid 19.
Waren voornamelijk met boven de 80 jaar met onderliggende gebreken.

Maar als jij in angst wil blijven leven, vooral blijven doen is niemand die je tegenhoud.

3
58 Rattocasi

@58
Het gaat niet om doden , het gaat erom dat zij die op de IC belanden langer dan gemiddeld gebruikmaken van de IC . Bij griep gemiddeld 1 week en bij coronabesmetting gemiddeld 3 weken .
De zorg kan dit niet aan .

1
59 Olivia
60 Olivia

@60
Vandaar ook dat een van de symptomen reuk en smaak verlies is .
Dus als je geen verkoudheidsklachten hebt maar wel reuk en smaak verlies lijkt me testen op corona wel verstandig .

0
61 Olivia

@59 Lekker in je angst blijven je doet het goed , want wat je schrijft slaat nergens op.

1
62 Rattocasi

@62
Leg dan uit waarom dat wat ik zeg nergens op slaat .
En waar gaat het volgens jou dan wel om ?

0
63 Olivia

@56 Deed Gommers
Prof. dr. Diederik Gommers stuurde een bericht aan biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse via LinkedIn. In dat bericht gaf hij aan, het eens te zijn met hem, dat de PCR test waarmee we Covid-19 testen bij mensen, niets zegt over de klinische implicaties en het eventuele ziekteverloop. 

De rest verzinnen de plotters erbij.

0
64 Nurse Ratched

@63 Heb ik al gezegd het heerst nauwelijks meer, nauwelijks nog mensen in de ziekenhuizen of op de IC erdoor , men gaat uit van een flut test die niks echt test en zeker geen besmettelijkheid.

Een pandemie gaat over doden veel doden nou die zijn er niet en nooit geweest is een opgeklopte hysterie veroorzaakt door media. Het grootste percentage zijn oudere mensen geweest met onderliggende gebreken die normaal ook dood gaan elke dag gaan er 500 mensen dood.
De hele economie is om zeep geholpen om 80 jarige een paar weken extra te laten leven, echter het neven effect is veel groter en veel schadelijker.

Er zijn meer griepsoorten die je reuk laat verdwijnen is dit niet het enige virus van.

Maar wat ik zeg blijf lekker in je angst zitten, maar heb een hele nare mededeling voor je wij gaan allemaal dood want het eeuwige leven is er nog steeds niet.

1
65 Rattocasi

Je moet ze goed onthouden, als die ontkenners met hun grote, weinig bijdehandte bekken.

Wedden dat het in een tweede uitbraak precies dezelfden zijn, die - opnieuw met een grote pseudo-deskundige bek - dan opeens met een beschuldigend vingertje staan wijzen en te krijsen dat er niet op tijd werd ingegrepen? Wedden?

0
66 Biesbush

Het aantal coronazieken op de IC is stijgende .je zult toch wel weten dat het een aanloop nodig heeft , nu in de zomer minder zieken , mensen hebben meer weerstand ( vooral jongeren ) richting de winter minder weerstand meer zieken , net als de griep .
Je wordt geacht je te laten testen als je corona klachten hebt zoals verkoudheidsklachten als ook smaak en reukverlies .
En zeker zijn er meer griepsoorten en verkoudheden die je reuk en smaak laten verdwijnen , enkel die griepsoorten die zijn er nu niet .

Pandemie betekent wereld verspreiding van een besmettelijke ziekte , niet meer en niet minder .
https://www.encyclo.nl/begrip/pandemie

0
67 Olivia

@67 voor @65

0
68 Olivia

* Verwijderd door de redactie *

69 Coen

@64
Zo is het maar net . .

@66
Zelf als het voor hun ogen gebeurt geloven ze het niet .

1
70 Olivia

De hoofdprijs van de Staatsloterij
KAN ook komen. Heeft net zoveel kans op als een Corona besmetting.

0
71 Een hardwerkende ZZPer

@67 Als je 4 personen stijgend noemt vraag ik mij nog af waar het over gaat.
En dit is geen pandemie maar een epidemie.

@71 Juist die kan is net zo groot.

4
72 Rattocasi

@71
Zoveel hoofdprijzen heeft de staatsloterij niet
Als ik jouw een lot geef heb je minimale tot geen kans op de hoofdprijs .
Als ik jouw besmet met coronavirus is die kans beduidend groter , meer dan 6000 doden en velen met restklachten .

1
73 Olivia

@72
Ik heb je en link gegeven die jouw uitlegt wat pandemie betekend .
Pandemie reikt wereldwijd .
Een epidemie reikt tot een bepaald gebied .

1
74 Olivia

@57 Slechts 2% van de mensen met coronaklachten test positief. Dat bewijst dat er geen verband is. Het verband tussen een positieve PCR test en een daadwerkelijke infectie is nooit onderzocht oftewel er is nooit een proef uitgevoerd waarin van PCR positief geteste mensen structureel het bloed is onderzocht.

Men heeft geen enkel idee hoeveel procent van de positief geteste mensen daadwerkelijk een infectie oploopt of besmettelijk wordt. Dat zouden er wel eens heel weinig kunnen zijn.

3
75 de gezonde roker

@75
"Slechts 2% van de mensen met coronaklachten test positief."
Goh, zou dat kunnen komen omdat 98% van de mensen met klachten een gewone verkoudheid blijkt te hebben en geen corona? En dat die PCR-test dus gewoon goed werkt?

"Het verband tussen een positieve PCR test en een daadwerkelijke infectie is nooit onderzocht"
Sorry, trolliebollie, maar dat verband is uitgebreid onderzocht. Zie bijvoorbeeld https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_testing#PCR-based_test

"Men heeft geen enkel idee hoeveel procent van de positief geteste mensen daadwerkelijk een infectie oploopt of besmettelijk wordt."
In tegenspraak met deze heel erg domme claim blijkt dat verreweg de meeste positief geteste mensen inderdaad coronaklachten hebben c.q. ontwikkelen, en dus ook besmettelijk zijn.

Maar goed, jij bent nu eenmaal een trol en zult dus hele domme dingen blijven zeggen om te provoceren. Nog een fijne avond en laat mij je er niet van weerhouden om nog meer vreselijk domme dingen te zeggen.

1
76 RichardR

@75 3.6 % in de week naar 3 Augustus , dus je ziet het is stijgende
We zullen zien , de tijd zal het uitwijzen .
Ik hoop dat je gelijk hebt , maar met de kennis hoe de eerste golf gegaan is ligt het in lijn der verwachting dat het % positief geteste mensen stijgende is .

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

1
77 Olivia

@76 "blijkt dat verreweg de meeste positief geteste mensen inderdaad coronaklachten hebben c.q. ontwikkelen, en dus ook besmettelijk zijn."

Graag een linkje naar een onderzoek waarbij de infectie is aangetoond met bloedonderzoek.

3
78 de gezonde roker

@77 Een positieve PCR test zegt niets.

2
79 de gezonde roker

@79 Als men zich bij klachten laat testen zegt de pcr test alles.

0
80 Nurse Ratched

@78
Kom jij eerst maar eens met een link die laat zien dat een positieve PCR-test niks zegt. En nee, natuurlijk niet een of andere domme YouTube-video, maar een echt wetenschappelijk artikel, peer-reviewed en wel.
Ach, dat kun je niet?

(En oh: bloedtests zijn allemaal antilichaamtests en zeggen dus alleen of iemand ooit in contact is geweest met het virus.)

Maar de hoofdreden waarom je net zo'n domoor bent als al die andere sneue sukkels die roepen 'dat een PCR-test niks zegt' is dat die PCR-test nog steeds wereldwijd door ALLE artsen en wetenschappers wordt gebruikt om besmetting en besmettelijkheid van patiënten vast te stellen.
En als ik moet kiezen tussen enerzijds een consensus van honderdduizenden mensen die er tien jaar voor gestudeerd hebben, en anderzijds het ondeskundig gebrabbel van complete idioten c.q. trollen zoals jij, dan weet ik het wel ... Dus helaas, jij valt af.

Maar evengoed een fijne avond gewenst!

1
81 RichardR

En stop eens met Gommers te citeren, die heeft allang gezegd dat ze hem verkeerd hebben geciteerd.

0
82 Nurse Ratched

@80 Nee dus

3
83 de gezonde roker

@81 Kom maar met een onderbouwing van jouw bewering. Zie @78

2
84 de gezonde roker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

35 minuten geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
HothitmovieCouple Honeymoon PornLesbian Anal PlayLesbian Porn MassegeLesbian Mom N Daughter PornPorn GamwsXhamater LiceVideos PornogratiCurvy PornographyUoung AnalBig AsswhiteSmf PornHaley ReedMary RockPestilencesfmIndian First Night SexBrandy Renee PornPornography SoundsPornestar HdNaufhty America PornAsslicking SlaveFree PprnoRo_89U K PuntingJaponesa Gostosa XxxLeoslist CcReal Moms NudePhub BeachFutanari GloryholeSexy Blue Full HdMom NtrSexvideosxxChicas CogiendoTiny Texi PornImhentai XxxBirchplaaceFnqf PornKashmiri PussyMiya Khlifa XxFree Black Porn VideosHitomi Tanaka TitsJinx PornHoney Trap WebseriesWww Sex Xxxx ComSexy Film Blue PictureSister And Brother Sexi VideoDouble BlowjobsStepmom Creampie PornCelebrity DeepfakeBomdage TubeNuds NovinhaBreast Expansion HentiaSexsi Sexsi SexsiAubrey SunclairYoung Anal PornStraight Shota HentaiLong Cock FuckSexy Videos Of Teacher And StudentDemon Slayer Se XIndian Girl XxxPunjabi Hd Porn VideoGand Mai LandBlackporn Videos FreeOsa Ovely3hentai VfBangla SexeFeet HentaisBulu SexLesbian Stepmom PornNicole Doshi Mr Lucky PovShay Barbie PornDouble CreampiesExploitedcollegegirlMyanmarpornstarXvideoscomXxx Hd Black VideoDanielle Bregoli Onlyfans LeaksKagami ShunaQueen KalinPenic In MouthFreetabooMachine FuckingXwife KarenHd EsxShivani XxxNew Desi Indian SexPokimane NudesPlaboy PicsCathy Heaven Porn VideosXxx Hot Mom Porn VideoSexy Naked GranniesExtremechat.comTeen Incest Stories3gp Porn DownloadSex For Cash VideosHomemade CuckoldPorn Hindi WebsiteSexsi Selena GomezSpank BangingRyan Medison PornSex DallSexo En EspañollGamebaterMidv-478Cartoon Sex VideoGuwahati Local BfHd Porn 4k VideoBangbros Porn For FreeBritish Blue FilmLatina DeepthroatPrincessxoxoDeflowering VirginWhat Is FrottingBest Prone VideoBigblackpussysXnnx TeluguXxx New Video HotAtq OnlyfansBlack TrannytubeMia Kalifa Hot VideosNivetha Thomas Hot PicSpicybigbuttsHypno Mom PornVideo Porn DeLexi BellHairy Lesbain PornNaked Esperanza GomezNsfw CyoaSextop1nVer Pelis PornRpornerRealitys PornosYua SakuyaXnxx BarazilListcrawler MaconBangladeshi GosolJennifer JaneChanel St JamesTsuninoJogos XxxTaimanim AsagiOnlinesex GamePenelopecruz NudeBbw Highway ComBlack Negro SexJav HentaoSoankbankVery Sexy Sex VideoWww Xvideos Com Tags Tamil SexNudemom