‘Deug-BN’ers schuldig aan afslachting Nieuwe Meer’ (mediacourant.nl)


Jan Roos vindt dat deug-BN’ers – hij lijkt te doelen op types als Halina Reijn en Georgina Verbaan – medeschuldig zijn aan de afslachting van de 24-jarige Bas op een van de stranden aan de Nieuwe Meer in Amsterdam. Dat laat hij weten op Twitter. Volgens ooggetuigen probeerde Bas zate ...

door Moskowfiets in Media  ·  88 Reacties

  • 34
  • 1272x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Zit niet zo veel verschil tussen Amsterdam en Rotterdam als je kijkt naar het aantal moorden e.d.
De landelijke overheid heeft trouwens ook een rol te spelen als het gaat om het lamleggen van het vuurwapencircuit dat moet je landelijk uitrollen.

7
51 21st Century Guy

@42 "Jij vindt het dus blijkbaar ook allemaal wel prima dat we overlopen worden door tuig dat onze wetten, cultuur, omgangsvormen, gebruiken, normen en waarden niet respecteert en onze maatschappij kapot maken."

je draaft weer helemaal door, waar heb ik die indruk toch gegeven? Omdat ik het niet eens ben met mr Roos dat alle BN ers schuldig zijn?

7
52 Tussenderegels

@41 "De huidige opinie is dat de problemen met de immigratie en integratie door de linkse politiek is gecreëerd. Maar eigenlijk heeft juist het bedrijfsleven de chaos veroorzaakt. Zij heeft de arbeiders nodig, en de overheid vindt: wat goed is voor de economie, is goed voor Nederland."
Weinig links bij dus.

7
53 Tussenderegels

Kreeg de volgende tekst onder ogen waar ik het volledig mee eens ben.

Links is een gevaarlijke SEKTE die mensen indoctrineert met vals fanatisme, waardoor ze worden getransformeerd in gehoorzame marionetten vol emotionele woede en haat. Je kunt niet discussiëren met sekteleden, want ze zijn immuun voor logica en feiten. Ze leven in een zinsbegoocheling, een zeepbel van tegenstrijdige leugens en desinformatie, afkomstig van de media, inlichtingendiensten en tech-giganten zoals Facebook en Twitter.’

6
54 Waarheid, gewoon zoals het is

Daar komt de bekende muur weer , vooral niet benoemen, niet de problemen aankaarten , blijven wegduiken en de verhalen analyseren , wat is er gebeurt ie.and verijdeld een diefstal als beloning 5 kogels zonder pardon in zijn donder geschoten , is dit menselijk ...is dit Nederlands? Nee hetzelfde geneuk met die messen je kan de krant niet openslaan of het is weer prijs.

Als er aan de andere kant van het water een crimineel doodgaat , staat heel de wereld op zijn kop, nu gaan we een muurtje optrekken omdat Jan er helemaal klaar mee is.

Het schijnt dat voor sommige dit , en nog vele steekpartijen , verkrachtingen , enz enz nog niet genoeg is , het lijkt wel een soort ziekte , op woordjes en zinnetjes gaan letten , terwijl een normale gozer 5 kogels in zijn donder gepompt krijgt....Lekker volk

4
55 Mesjokke

Jan wie ?

12
56 Huskymanus

@56 ,

Jan Roos.

Wel even lezen populaire bink die je er bent...

2
57 Bender Rodriquez

@55 : Betreffenden weten buiten gewoon goed hun woorden te kiezen.
De boodschap is echter volkomen duidelijk.

1
58 Seconda

Geen fan van Jan, maar dat er in Nederland een dubbele moraal heerst moge duidelijk zijn.

4
59 Mark

Ja Roos is een idioot.

6
60 BlackNinja

Wat ik me werkelijk afvraag; wat zijn in godsnaam de kwaliteiten van Jan Roos?

Zelden zoveel overbodigheid in één verschijning gezien.

6
61 Mac Benac

@60 Inderdaad net als vele NK-ers die immigranten de schuld geven van dit soort misdrijven. Ondertussen houden ze de grenzen wagenwijd open voor roemeense zakkenrollers ern roma-bendes die er echt om bekend staan dat ze dit soort misdrijven plegen.

Maar als je roept: "Europese binnengrenzen dicht en werkvergunningen herinvoeren!" dan stoot je vele rechtse uitvreters tegen het hoofd want die willen ons blijven uitbuiten ten faveure van over de grens hoppende criminelen. Idioten.

5
62 Hollander1967

@61 Precies dat heb ik met jou reacties..

6
63 Xmod

Het ligt altijd aan een ander bij klootjesvolk.

6
64 Gut

@51
En toch ondanks dat zou ik dan toch nog voor Ahmed Aboutaleb kiezen, en niet voor Halsema. question

1
65 rebo

Dit zijn de gewelddadige misdrijven waar marokkanen en asielzoekers de schuld van krijgen.

https://www.ad.nl/groningen/drie-roemenen-eindelijk-opgepakt-voor-brute-groepsverkrachting~a0bd029f/

3
66 Hollander1967

@66
Waarom zouden Marokkanen de schuld krijgen van die groepsverkrachting? Er staat toch duidelijk Roemenen. Ik snap je redenatie niet zo goed. Dus marokkanen moeten worden vrijgepleit omdat 3 Roemenen zich in 2019 schuldig hebben gemaakt aan verkrachting? Met of zonder Roemenen ook dit jaar zullen er weer gewoon Nederlandse meisje worden aangerand in de zwembaden door Marokkanen en zullen ze ook in de andere vormen van criminaliteit weer voltallig aanwezig zijn. En een verkrachtingszaak door Roemenen zal daar niets aan af doen.

2
67 Jerry Afriyiekaantje

@67 "Waarom zouden Marokkanen de schuld krijgen van die groepsverkrachting?"
Omdat hier op NK marokkanen worden gelinkt zodra er groepsverkrachting wordt genoemd.
Maar wellicht kan @1 of een geloofsgenoot beschrijven welke bevolkingsgroep hij anders bedoeld met "licht-getintier"?

Met Noord Arfikanen worden hier vaak aanwezige en geboren nederlanders met marokkaanse achtergrond bedoeld. Het is te dom voor woorden. Zelf erger ik me ook wel eens aan hangjeugd maar om ze alle petty crime in d e schoenen te schuiven zonder duidelijke aanwijzing, is pure haatretoriek.

Dus laten we er niet omheen draaien, de termen Noord Afrikanen en Licht-Getintiers worden hier op NK genoemd zodra er een misdrijf is gepleegd dat ophef veroorzaakt terwijl helemaal niet duidelijk is waar de crimineel vandaan komt en er ook geen aanwijzing is dat ze uit die kring komen.

7
68 Hollander1967

@40 : Ja maar volgens wie was hier een gebrek aan arbeidskrachten? Diegenen die liever niet meer wilden betalen voor impopulaire jobs misschien? Zwaar vies eentonig werk enzo?

@41 : Dat werd ons wijsgemaakt, is duidelijk nooit de bedoeling geweest. Mannen eenmaal binnen, dan de rest op zieligheid laten volgen is nog steeds het motto.

En je kunt je afvragen in hoeverre de olieboycot inclusief tijdelijk hoge prijzen, als voorbereiding op het zogenaamd afgedwongen akkoord "Islam voor Olie", niet ook bedoeld was om de bevolking een rad voor ogen te draaien. Als de machthebbers/industrie/banken zo werden klemgezet, waarom komen ze dan pas nu in vliegende haast en links en rechts geld over de balk smijtend met maatregelen om van de fossiele brandstoffen af te komen?

Waarom hebben ze het er al die jaren bij laten zitten totdat iemand weer iets nieuws had verzonnen om fossiele brandstoffen als onderwerp te misbruiken waar je superdringend overhaast en ondoordacht allerlei maatregelen op moet nemen, die héé wat supertoevallig wéér de bevolking uitkleden, financieel? Investeringen van de bevolking in van alles worden in één klap waardeloos, zoals CV-systemen e.d..

1
69 Wendel

@57 Aha, gast 't over die Nono.

Wat een looser is dat.

2
70 Huskymanus

@68 : Groepsverkrachtingen door Mocro's zijn al tientallen jaren aan de gang. En al die tijd zwijgt de overheid ze dood. Zelfs de politie. Een verstandelijk gehandicapt meisje was door dat tuig groepsverkracht, de politie ontkende dat in de buurt zodat zij en haar familie voor leugenaars werden uitgemaakt, en ze werd nogmaals groepsverkracht, gewoon om even te genieten van het feit dat ze het straffeloos kunnen doen. Waarom interesseert dat tuig niet, DAT het zo is genieten ze zichtbaar van.

Mensen die te ver weg wonen en werken van waar ze zich concentreren om ze in groepjes tegen te komen, moeten lekker hun kop houden, die weten niet waar ze over praten. Die denken dat ze te maken hebben met mensen die au fond redelijk en medemenselijk zijn. Ik wens ze niet toe dat ze daar nog wel eens op de harde manier achter komen.

Wat dacht je, hun wordt van baby af ingetrechterd dat mannen met vrouwen mogen doen wat ze willen omdat vrouwen geen ziel zouden hebben, geen echte mensen dus. en niet-moslims zijn al helemaal het ergste vuil onder hun schoen. En ze moeten ze zoveel mogelijk benadelen en misleiden en kapotmaken, dat is hun heilige plicht. En dan verwacht je een grondhouding van ze die gebaseerd is op onze joods/christelijke/humanistische tradities?

Ze hèbben wel warme, zachte gevoelens, zoals mededogen, maar niet voor Untermenschen, natuurlijk, en dat geldt voor iedereen, die bepaalde personen of groepen als Untermensch beschouwt. Daarom dat de machthebbers zo graag bepaalde groepen eerst zwartmaken, tot Untermensch bestempelen in onze beleving, voordat ze diezelfde groepen allerlei grondrechten ontnemen.

Voeg daarbij dat de Mocro's worden geholpen tot in den gekke om allerlei banen en baantjes te scoren die altijd blijven en die een goed pensioen geven, zoals ambtenaar maar ook sociaal raadslieden, thuiszorg, enz. enz, en dat de blanke autochtoon daarbij wordt geweerd, het maar uitzoekt op school want DIE heeft geen hulp nodig, altijd wordt gediscrimineerd door de politie en de rechter, en dan vraag je je nog af waar die haat tegen Mocro's vandaan komt?

5
71 Wendel

gast=gaat

3
72 Huskymanus

@71 hoezo tientallen jaren? Spreekt hier je onderbuik of valt dit nog te staven?

6
73 Gut

@73 : Hoe dan? Mijn woord is voor u niet goed genoeg, de ervaring van mensen in mijn directe omgeving dus ook niet, bovendien wilt u niet dat het waar is dus zal geen enkel bewijs goed genoeg zijn. En dat bij een overheid inclusief politie die e.e.a. al die tijd angstvallig doodzwijgt, en die dus zorgt dat er niet of nauwelijks bewijs IS.

2
74 Wendel

@74 neen jouw woord niet en zeker als ik al die andere onzin in jouw reactie @71 lees. Ik heb ook 23 jaar in dé multi culti wijk van zuid Nederland gewoond en kan je zeggen dat mijn ervaringen totaal niet overeenkomen met dat braaksel van jou.

7
75 Gut

Je liegt, je bent een betaalde trol, dat is al heel lang duidelijk.

3
76 Wendel

@71 Wat een waanzin!

Ik weet niet waar jij woont maar hier in Den Haag loop ik al 40 jaar tegen groepen marokkanen aan. Jongeren kunnen heel vervelend zijn en dat werd destijds opgelost met jeugdwerk. Zodra er buurthuizen werden geopend waren alle problemen weg. Welke ervaring heb jij?

Zelf ben ik ambtenaar in de IT en bij onze dienst werken nauwelijks marokkaanse nederlanders. Degenen die er wel werken zijn collega's waar ik trots op ben en waarvan ik zeker weet dat velen, ook nederlanders, niet kunnen matchen aan hun kennis.

Een marokkaanse collega heeft drie dochters en een zoon. Denk jij dat hij die zoon gaat vertellen dat hij met vrouwen mag doen wat hij wil terwijl hij drie dochters heeft? Wat een achterlijke mentaliteit, dat doen nedrlanders die dochters niet en marokkanen ook niet.

2
77 Hollander1967

Ach, Jan Roos, wil ook even meeliften op al die andere rechtse deugers die ook weer in dit geval over lijken gaan.

3
78 PuurHagelslag

@78 Yes. Rechtse deugers. En dat zijn het!

2
79 Mac Benac

@77 : ALLE mogelijkheden tot sociaal verkeer, die spontaan waren gegroeid alsmede buurthuizen, zijn gesloten in autochtone wijken. Doelbewust verwijderd. Autochtonen mogen alleen georganiseerd en onder toezicht bij elkaar komen. Niet spontaan zoals in een klein buurtkroegje (rookverbod ook als dat nergens op sloeg), buurtwinkeltjes weggepest, wijken verslonsd en zelfs gericht verslechterd, minder aantrekkelijk gemaakt.

Eén van de zeer vele manieren waarop autochtonen worden achtergesteld. En wat dacht je van alle subsidies voor iedereen behalve de doorsnee autochtoon? Vooral alles dat gericht is op omvolking en de NL cultuur en identiteit door het slijk halen. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken betaalt mee aan organisaties die Zwarte Piet willen afschaffen door bedreigend en verpestend te demonstreren bij Sinterklaas.

Er is een werkelijk verschil in grondmentaliteit en vooral de lengte van het lontje tussen autochtonen en Mocro's. Daarnaast hebben zij ook door dat ze kunnen doen en laten wat ze willen als ze maar autochtonen te grazen nemen. Ze doen alleen maar alsòf ze achterlijk zijn.

2
80 Wendel

@80 Grotendeels eens! De kleine man wordt weggepest. Het is echter niet het marokkaanse deel van de bevolking die hiervoor schuldig is. Spreek de juiste mensen aan. Wie zijn er volgens jou schuldig voor het asociale horecabeleid en afbreken van het jeugdwerk? Dat zijn toch niet de buurtmocro's? Wat doen die precies fout dan? Je laat je alleen uitspelen tegen hen door degenen die het beleid bepalen maar je durft die foute politiek niet te beleggen waar zij hoort.

Ga eens in Belgie kijken en vindt daar nog straten vol met buurtkroegjes. Of in frankrijk, of in spanje, italie, portugal etc. Wie is er nou verantwoordelijk voor jouw onvrede?

3
81 Hollander1967

@81 : Sorry, ik heb ruzie gekregen met de buurt-Mocro's en heb moeten verhuizen. Ik kreeg ruzie met ze omdat hun kinderen mijn toen 5-jarige kind mishandelden, en ik hun kind een draai om de oren gaf toen het weigerde, te zeggen hoe het heet en waar het woont.

1
82 Wendel

Ik heb veel slechte ervaringen met ze, en mensen die ik ken ook, zonder enige provocatie van mijn kant. U kunt mij niet overtuigen dat het niet aan de Mocro's ligt.

Je hebt ook normale Marokkanen, die kom ik ook tegen, overal waar vroeger Nederlandse jongeren werkten werken nu Marokkaanse jonge vrouwen en hier en daar een jonge man. Voorkeursbeleid hè.

Ik beweer nergens dat dat wegpesten van buurtwinkeltjes e.d. de schuld is van de Mocro's. Die halen genoeg rottigheid uit, eigenhandig, ik hoef ze de manipulaties van de overheid om autochtone cultuur en groepsvorming af te breken, niet in de schoenen te schuiven.

1
83 Wendel

@81
"Ga eens in Belgie kijken en vindt daar nog straten vol met buurtkroegjes. Of in frankrijk, of in spanje, italie, portugal etc. Wie is er nou verantwoordelijk voor jouw onvrede?"

En wat is daar de toegevoegde waarde van als het gaat om het voorkomen van onaangepast allochtonen gedrag? Zoals afgelopen week in Blankenberge in België

0
84 rebo

@82 Er zit veel uitschot tussen en ik heb ook de nodige ervaring met de ellendige marokkaanse jongeren. Ik heb er wel eens een met een karatetrap (kin geri) gecastreerd omdat hij me met een mes aanviel toen een groepje me wilde beroven. Dat was een paniekreactie en ik schrok er zelf van maar ja, als je dat soort dingen doet, wat verwacht je dan? Het was een reflex omdat zijn vrienden aan mijn armen hingen.

Maar dat was weer het resultaat van het sluiten van de buurthuizen waardoor de buurt onveiliger werd en jongeren 's avonds laat in groepjes op straat zwierven.

Marokkaanse jongeren moeten ook ergens werken. Politiek Rechts heeft hun voorouders hierheen gehaald om de sluitende mijnen en lopende banden tot het laatst te bemannen en hebben ze daarna door werkgevers sociaal laten dumpen op de samenleving.

Hun kinderen zijn het gevolg van dat beleid en daar en met het sluiten van buurthuizen etc. moeten we Rechts op aanspreken. Het probleem is dus eenvoudig op te lossen. En ja, ze moeten ook ergens werken, he? Achter de kassa of in het magazijn en daar waar je nu ook veel oostblokkers vindt. Die oostblokkers zijn de turken en marokkanen van morgen. Rechts beleid kijkt altijd naar de korte termijn en zadelt ook jou op met de lange termijn gevolgen.

2
85 Hollander1967

@43 Jij vindt het dus normaal wat KOZP/BLM doen terwijl ze zelf veel dieper in het slavernijverleden zitten?

2
86 MeneerRontgen

@85 : Zeker moeten ze ook ergens werken. En moet je discriminatie op de arbeidsmarkt tegengaan maar wel op redelijke manieren. Niet door "positieve" discriminatie, hetgeen in de praktijk uitsluiten van autochtonen betekent als middel om uitsluiten van allochtonen te "bestrijden"?

En dan die lakse houding van de overheid wanneer zij weer eens ofwel ernstige overlast veroorzaken die mensen op de gezondheid = werk/leercapaciteit slaat, ofwel mensen traumatiseren door bij de geringste aanleiding fysiek geweld te gebruiken, al dan niet in groepen.

Autochtone ouders gingen 25 jaar geleden met hun kinderen naar het buitenzwembad bij hitte. Ook was het een sociale plek voor jongeren. Nu kan dat niet meer, volledig overgenomen door Mocro's, dat begon toen al, 25 jaar geleden. De eerste agressieve groepjes, alleen meestal nog verbaal en redelijk snel koest te krijgen door een snedig antwoord.

1
87 Wendel

Het is een stapeling van dingen, jaar na jaar, en een groeiende mate van agressie in steeds grotere groepen, die maken dat mensen en dieren niet meer veilig zijn vooral 's-avonds en 's-nachts, en dat is een heel slechte ontwikkeling. Nog slechter is dat de regering kennelijk sharia hier wil, hun interesseert het niet, zij gaan in dure resorts wonen speciaal voor hun, nu nog even alles uit de kast trekken wat de autochtonen monddood en bang maken betreft.

0
88 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

12 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

16 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

41 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Exrem PornHardcore AexPornographie TéléchargementFisted DeepXnxxcomvideoDesi XxnxFushigi No Kuni No Succubus Episode 2Porn Hd Mp4Porn India TamilFree Porn Free DownloadFree Sexting WebsitesIndian Sax VidioSayumi SutraBlack Dick PornBhabhi Sex Video NewNicole Aniston Hd PornXxx Com IndiyaPornofilmpjesAzoocamAmateur AnalPantyhose SexWoman And Dog PornL IniziazioneIndian Kamwali SexHegre Art PornChatubsteSexemodele.comFilmes Porn HdPretty Naked WomenSara Ali Khan HotCapital SexNew PoenFaye Reagan GifAunty Sex KannadaImagem PornFastal ModelMiaxxxSivr-287Pornô MineiroLois Lane NudeSamantha Ruth Prabhu PornAlwar Sex VideoSoni Liwan XxxFreeporn Full MoviesSexy Girls In UnderwearAsian Maid PornDesi Hot NakedAlex Adams Hookup TherapySayani Gupta NudePornpics AnusFootjibCameltoe PhotosBollyword PornSwap Mom PornWhos Nailin PalinLittle Caprice LesbianMom HdsexPoren UbRitika Sex VideoXxx Malayalam HdMiray AkayAsianappleseedTollywood Actress Xxx VideosUn CamsJapaneese Massage PornKorean Adult VideosIndian Girls Sex PicsCheating XxxMia NudeMastributeVidéo Pornographique FranceHayley Atwell HotNude BoatingX Men XxxCzech Sex VideosNudostar]Rubfuck ComP O R N ApkTnaflix.commIndian Sexy X VideoTrannycreampieAfrica Cast.comFemboy CumshotsXvideo HoliFamous CartoonpornPo4nNhentia NetCapri CavaniInterracial Lesbien PornRep Sex Video DownloadXvideo Hd PictureXxx Wife ComXxx Body BuilderPornography RealHot Latina Blowjob4k Sex VideoXnxx Night VideoEnglish Hot Sex MovieTila Tequila NudeFernanda Chocolatte PornPornografia Ao VivoEscort Palm SpringsBig Balck Booty PornTurk PornolaeiNaked AnamayDeepjaxXxx Com Hindi MeXxx Sexy FamilySmall XxxxPorn ViolacionXxx Hd Black VideoStepdaughter Free PornGwen Ten PornChaterbuateNaked Lady OldBollywood BlowjobAmrican Xxx ComHotfallendevilDesi X VedeoLesbians ScissoringPinkyxxx NewGedecomixThe Best Porn GayBig Titty PornRakul Preet Singh Hot SceneGrittylifeJulia Ann FemdomCougar SeductionHomegrownvidiosWatchmen Sex SceneChootIndian Mistress FemdomYashika Anand Sex VideosLa GordibuenaBattle BangInnocent Girlfriend PornHooker Blowjob In CarCarmella Bing Sex VideosBusty MudeHermophdite PornFamily CuckholdsHorny BabysitterFamily XxxxTamil Nadu Xvideosపోర్న్ వీడియోలుLana Rhoades RidesKritika Kamra HotHotel Sexi VideoCodi Vore PovLucy Wild