Democraten Niet Blij Met Hulp Trump (youtube.com)


Terwijl Trump tekent voor onmiddellijke hulp naar de bevolking, zijn de democraten en de media er weer als de kippen bij om het te spinnen als Anti-Amerika. ...

door sparta in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 6
  • 417x gelezen
Reageer met een Emoji
4
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Coen

Democrate zijn al niet eens bij dat er alvast wat hulp geboden wordt. En dan proberen ze ook de verkiezingen te ondermijnen en een complete bailout van steden. En dat is wat links is. Teren op andermans geld en er zelf een potje van maken.

12
2 sparta

* Verwijderd door de redactie *

3 Coen

* Verwijderd door de redactie *

4 Coen

* Verwijderd door de redactie *

5 dmpr3.8

@2

Als jij je hierin iets beter had verdiept had je nu niet uit je nek hoeven zwetsen

7
6 Brolin

* Verwijderd door de redactie *

7 Coen

Goh.
Je houdt het niet voor mogelijk.
Tsssst.

6
8 Weetal

@4

De MSM..., democraten en het kliekje hier...
Alles uit de kast om Trump niet te laten winnen...

Maar dat gaat niet lukken..., ze hebben al van alles geprobeerd..., de ene leugen na de andere..., van Russische inmenging tot impeachment tot... Mensen blijven niet achterlijk...

Dus Trump wint gewoon...question

11
9 Tjeesus...,

@7 Ja wat kan het Trumpeteers ook schelen hè, steeds meer mensen naar de voedselbank, steeds meer mensen die hun huis dreigen te worden uitgezet - en nee, dat soort dingen is precies wat Trump nu NIET heeft helpen verhinderen. O.a. doordat het (kleinere * ) bedrag wat nu uitgekeerd zou moeten worden, deels opgehoest dient te worden door staten die toch al de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen.

* dan de voorbije maanden

10
10 mountainlion

* Verwijderd door de redactie *

11 Coen

@4

Uiteraard is de titel van dit draadje suggestief (daar blinkt sparta altijd in uit) maar wat de democraten vooral niet zint is de geringe steun aan het volk.
De democraten wilden dik 3 keer zo veel vrijmaken. 1000 miljoen vs 3100 miljoen

8
12 Brolin

@12
Blijf is een keer op de hoogt..

_Republikeinen stelden een plan van $ 1 biljoen voor, terwijl Democraten $ 3.4 biljoen vroegen voordat ze hun verzoek verlaagden tot $ 2 biljoen._

5
13 Sjaak Trekhaak

De verlaging van 50% van de hulp gaat er ook niet komen, de staten hebben nl. Het geld niet om de 25% te kunnen behappen. De huurderbescherming die Trump afkondigde is ook zonder rechtgeldigheid, hij heeft nl. helemaal geen executive order afgekondigd maar een executive memorandum en dat heeft dezelfde prioriteit als een lijstje met Sinterklaas. Dat Trump met zijn afschaffen Payroll Tax, het hele , al bedroevend lage, sociale zekerheid systeem opblaast is ook al diep en diep droevig.

4
14 Moien

@9 jij denkt toch niet werkelijk dat dat kliekje hier enig invloed heeft? Ze zitten hier omdat ze nergens anders heen kunnen. Het gave is, ze lezen echt artikelen en kennen hun stof soms wel. Maar alleen de links gedoctrineerde troep die we al 4 jaar heerlijk onderuit halen. Zonder te schelden of te verlagen naar de penale en anale fase. Ik verdenk sommigen er van daadwerkelijk journalisten te zijn, die niks beters te doen hebben na hun baantje als doorlinker hiernaartoe. Ze leven in een bubbel. Ze weten namelijk wel dat wat hun werkgever ze laat plaatsen de grootste onzin is en daarom zijn ze naarstig op zoek bij collega fakenews om de rommel kracht bij te zetten. Je herkent het aan de onmacht te nuanceren. De rest is eenzaam.

5
15 Chaimileh

@13

Daar is ik ook, knakworst
(miljard of miljoen, doet niets af aan Trumps krenterigheid)

8
16 Brolin

Amerika is failliet nat 4 jaar Trump.
Over 3 maanden kiezen ze een ander.

7
17 Hollander1967

@16
"knakworst"

Unox of Huismerk?

3
18 Sjaak Trekhaak

Trump kent zij papenheimers. Die weet dat minder geschoold Amerika met te veel gratis geld op de bank gaat zitten. Hij heeft bewezen dat ze wel werken willen, kunnen en zullen. De netwerken die er waren gemaakt hiervoor bestaan en zijn solide want respect en eer is een groot goed bij alle diversiteiten in dr VS. Links heeft liever een sociale tiet in de mond van minder bedeelde, en daarmee macht. Macht om hun herverkiezing te garanderen. Altijd zo geweest. Plantation with tits. Trump trekt de mensen naar volwassenheid toe. Hij IS de vader die vele mannen nooit hebben gehad. Streng, maar belovend dat er eer te halen valt.
WWG1WGA!

6
19 Chaimileh

@18
Zie hier. De penale fase.

6
20 Chaimileh
21 Truffelaar

@!0 " staten die toch al de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen." ..over welke staten heeft u het dan ? ook zeggen als het blauwe ( demokratisch geleide..) zijn.

6
22 flessenhals

Trouwens een heel groot deel van het bedrag wat de democraten wilden was voor een of ander cannabis plan wat pelosi heeft.

5
23 Truffelaar

@9

De MSM registreert al het geblunder, de leugens en zijn geestelijke tekortkomingen, vaak via beeldfragmenten, en dat is ook hun taak!
De democraten halen uiteraard alles uit de kast (en die zit inmiddels nokkie vol), maar de republikeinen laten dat ook niet na als ze een kans zien.

Ik had je eigenlijk in je waan willen laten, maar.....
Het "kliekje hier" heeft 0,00% invloed op de Amerikaanse verkiezingen

4
24 Brolin

@22 moet zijn @10 .." staten die toch al de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen." ..over welke staten heeft u het dan ? ook zeggen als het blauwe ( demokratisch geleide..) zijn.

5
25 flessenhals

@24

Begrijp wel dat het kliekje 0,00% invloed heeft..., maar ze zijn er wel op tegen...

Ze zeiken elke dag op tig draadjes over Trump...question

6
26 Tjeesus...,

Beroeps zeikers...question

6
27 Tjeesus...,

De kop moet zijn:
Democraten niet blij met onvoldoende hulp van Trump.

4
28 Violier

https://www.brookings.edu/research/democracy-disorder-the-struggle-for-influence-in-the-new-geopolitics/

En ik blijf het zeggen,over de hele wereld begint men de gevestigde orde uit te spugen.
Vandaar de massa migratie.

3
29 Truffelaar

De Blasio en Cuomo kunnen wel door de grond zakken nu, de beloofde miljarden van Schumer komen er niet.

4
30 Chaimileh
31 Moien

@23 o ja hoeveel? Of wilde ze dat legale cannabis verbouwende bedrijven makkelijker van bankdiensten gebruik konden maken.

3
32 Moien

@16
Jij deelt liever de krenten uit die ... Oh.. een lege doos.. Paniek!!
Jij maakt liever de samenleving kapot en komt dan als mosterd na de maaltijd met een huilbui aanzetten ..
Hier nog zoiets wat de idioten van extreemlinks zelf niet kunnen bedenken. Het opdrogen van de voorraad voorziening omdat mensen hun vrachtwagen niet naar de onveilige gebieden zonder politie willen sturen.
Wat die extreemlinkse idioten willen zal ze heel snel in hun achterwerk bijten. En dan moeten conservatieven weer de boel overnemen om de chaos te herstellen ... Dat is al decennia het geval.

3
33 sparta

@16
Deze link:


veel luisterplezier en vergeet deze reactie niet.
"No one understands the importance of truckers. Not even your “essential” doctors and nurses would be able to work without a truck delivering the supplies. Truckers are the real essential workers, yet no one respects them or what they say even the slightest bit. Everyone thinks things just magically appear on your shelves. Truckers are the real back bone of this country and with out them it would be a very sad scene."

3
34 sparta

@34

OMG moet dat nog uitgelegd worden? Iedereen is belangrijk in een keten niet alleen de truckers, zonder producten kunnen truckers ook niet rijden.

1
35 NLsandman

@35
Ja... Schijnbaar moet dat uitgelegd worden. Dat wereldje waarin men denkt de politie naar huis te sturen of de subsidie enorme omlaag denkt te draaien zal snel in een gefaald project eindigen.
Maar inderdaad. Niet iedereen begrijpt hoe de wereld werkt met de logistieke aanvoer van goederen en kijken niet verder dan de neus lang is.

1
36 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Xxx Do ComBangla Village XvideoBusty Bbw SexFzone 95Teenagers Nude PicXx Video Bf HdPorn Alicia MachadoRandi Ki Chut Ki ChudaiTwosome PornStrip Chat GirlsSelfie RedditJacquiemicheltvWww.xhaster.cimIsabel Lucas NudeHube Porn.comLucinda DryzekLalovetheboss PornSceaming AnalHindi Chudai AudioNadia Nyce Sex VideosFuckers Breeders Gay PornXxx VrHuge Natural Tits AmateurBog Cock SuckingJagal XxxKylie Jenner MmsMeya Khalifa XxKinnr Sex VideoDigital SinHuge Pennis PornNoemie BilasJayla StarrFuckeStepsister Anime PornHarley Dean 2023Fre PrnoPornografia OmegleJessica AshleyTera Patrick AnusBoundgang BangHot Xx VedioIndian Girl Fucking Video DownloadPure Taboo CreampieHindi Hot Xx MovieGroping BoobiesMaddy May DpXxx PicturedCherie JimenezAmatuer Porn HubAdution PornPorn Casero ColombianoMomsonpornoHottest Porn Female StarsIndian Village Wife SexLap Dance PornShaking PornDivineddPrivate Society ClipsPoruhbBest Pron Site FreeTelugu Love Sex Video10th Class SexSara Jaye PornKaylamoodyPorhub ComPunidh PornWomen On Nude BeachesLesbian Fortnite PornHottie LeaksAnushka Sexy PhotosCollege Porn HdNew Xxx Full VideoAshley Graham R34Sister And Brother Hot Sex VideoXxx Com GfMiraculous Ladybug PornRomantic Hot Xxx VideosIron Man PornSexsi Selena GomezNude Asian ModelsAny P O R NRee Porn MoviesChanel SantijiHannahowo Of LeakedPornstar BlowjobDehati PronPornfull FilmJulie Benz NudePersian SexxxDanii.banksGdp E404Yoga Class PornArab Aunty XxxLesbian X VideoMassaging XxxSleeps PornEpor NerXmadterPorn Bikini PicturesJuiia AnnWidow FuckCelebrity SexmoviesMature Live CamXnxx BlakLi Moon NudeCorinna Kopf Leaked OnlyfansLexington SteelePornsexhdSuper Sexy AuntyYui Xin OnlyfansNaked ChiropractorJapaneese FemdomThickii NickiiAnime Big Boobs PornDancing Bear CummingGay PopperspornJaydon James PornBratty Sis CimPorn OlabaJacquie Et Michel NudesRicky's RoomXhamster RomanticIndian Web Series UlluBollywood Celebrity Sex VideoExtreme BlowjobAnal Force VideosMitch Cox PornSquirting Sex VideosBkynb-024Sunny Leone Pink BombPorn VillegeNinahartleyKajal Agarwal Nude PicsSexy Girl Xxx HdNicole Scherzinger SexyHdporn VidosMature Fuck BoyDesi Collage PornZigohubNuru Masaage PornSubgirl0831Japonesas CojiendoWww Sex Girl ComRomantic Sex Video DownloadMarathi Nangi VideoCojiendo Con La PrimaCheating Snapchat PornLactatingboobsAnwf PornDominantporn