De Amerikaanse president Donald Trump kort voordat hij op een persconferentie in zijn eigen golfclub in Bedminster (New Jersey) de decreten tekent om de economische steunmaatregelen voor slachtoffers van het coronavirus te verlengen.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump kort voordat hij op een persconferentie in zijn eigen golfclub in Bedminster (New Jersey) de decreten tekent om de economische steunmaatregelen voor slachtoffers van het coronavirus te verlengen. © AP

Biden over coronahulp Trump: “Halfbakken maatregelen”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag vier presidentiële besluiten ondertekend om de economische slachtoffers van de corona-epidemie langer te helpen. Joe Biden, de Democratische tegenstrever van Trump bij de presidentsverkiezingen, reageerde daar direct kritisch op: “Een reeks van halfbakken maatregelen.”

3 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Biden is absoluut niet de oplossing, maar je ziet tot wat een wantoestanden Trump's beleid al geleid heeft. Schoonzoon Kushner krijgt veel te veel krediet en verantwoordelijkheden.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Biden is niet de oplossing. Joe Biden is een corporate democrat maar binnen de democraten zijn de social democrats aan een opmars bezich , onlangs heeft een Cori Bush gewonen in Missouri en er zullen er nog volgen. De mensen hebben er niks en willen een beter leven , socialisme is geen vies woord meer in de VS.
  • KRISTOFF JOOSENS

    4 jaar geleden
    Joe Biden is een echte socialist/ communist die tijdens de ganse crisis in zijn bunker verscholen zat. Alles gratis voor de profiteurs en extra belasting voor de hard werkende mensen. Hij heeft België goed bestudeerd denk ik.