Akwasi blijft excuses weigeren, boos op ‘rechtse media’ (mediacourant.nl)


Rapper Akwasi duikt weer eens op in de media. Hij staat dit weekend met een uitgebreid interview in Het Parool en ook daarin wordt zijn polariserende rol in het racismedebat weer aangestipt. Hij wil nog steeds geen sorry zeggen voor zijn geweldsaankondiging tegen Zwarte Piet. “Mijn vader ...

door Moskowfiets in Media  ·  30 Reacties

  • 5
  • 512x gelezen
Reageer met een Emoji
3
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Uit artikel


Veel mensen spugen Akwasi tegenwoordig uit. “Ik heb nooit een blad voor de mond genomen, droeg altijd al het hart op de tong. Alleen heb ik op de Dam iets gezegd dat blijkbaar zo recht voor zijn raap was dat mensen er heel oncomfortabel van worden. Ik ben bedreigd, ja.”

De artiest leeft gewoon verder zoals hij altijd deed. “Het gaat ook niet om mij, weet je. Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland.”

1
1 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

2 David

Stop toch eens.met het aandacht schenken aan deze zwarte idioot. Eisen van anderen dat er excuses komen voor iets dat al lang geleden is maar,zelf weigeren hand in eigen boezem te steken. . Hypocriete idioot. Hoogtijd een schade te gaan verhalen op dit soort galbakken.

1
3 Saviro

Akwasi is een boze zwarte man.

0
4 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

5 Toronto Blue Jays

Als je dus een idiote uitspraak doet, dan gooi je het er gewoon op dat mensen er oncomfortabel van worden en dat daarom de uitspraak als "fout" wordt gezien.

Dus, scheer alle negers over één kam, zeg dat mensen er oncomfortabel van worden en het is best. question

0
6 Bluth

Hij vindt zichzelf een woord-kunstenaar.

Ik heb nieuws voor hem. Hij wordt nooit kunstenaar. De mensen zijn op hem uitgescheten.

Kan mij niet voorstellen dat zijn uitlatingen en zijn optreden rond zwarte piet geen invloed gehad heeft op het aantal reserveringen die hij normaal mag ontvangen.

Er zullen nu organisaties zijn die hem zelfs voor niets niet meer op zullen laten treden.

Karma is net als Akwasi a bitch

0
7 Zwartwit

Trouwens, Akwasi lijkt wel een narcist te zijn, of hier op zijn minst trekjes van te hebben. Niet in staat zijn om de hand in eigen boezem te steken, maar een ander heeft het altijd gedaan. Vooral heel stellig dingen ontkennen, zoal dat er niets mis met je is (met iedereen is wel iets mis). Mensen die dit dus zeggen, hebben zeer waarschijnlijk heel erg veel problemen.

0
8 Bluth

Akwasi is een beetje veel dom.

0
9 kritischelezer

['Ik ben mijn eigen baas en zeg wat ik wil. Niemand kan mij ontslaan, als je niet uitkijkt ontsla ik jou.“]

Dictator van de ergste soort in de dop. Macht is zijn morele kompas.

3
10 Hendrianus

Akwasi: ‘Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland’

Akwasi Owusu Ansah (198question is rapper en acteur. Dit weekend treedt hij vijf keer op in Paradiso.

0
11 Moskowfiets

* Verwijderd door de redactie *

12 Scholar007

@8 Dat zijn toch bijna al die zgn 'BN'ers' !

0
13 netcat

Akwasi, Jerry Afriyie en Silvana Simons, je zou er niet goed van worden die zich niet aanpassen in ons land.

0
14 Interessant

Ik las laatst een interview van hem waar hij over zijn leven praate en toen werd het een en ander duidelijk .Die vent loopt met een trauma rond. Zijn moeder haatte hem en dumpte hem bij zijn vader in Nederland en vanaf dat moment is het fout gegaan in zijn bovenkamer. Hij creëerde daardoor intense haatgevoelens die zich eerst tegen alles en iedereen richte en later wat specifieker tegen blanken was gericht. Dit is geen activist maar iemand met een stoornis die hulp nodig heeft.

1
15 Jerry Afriyiekaantje

Ik zou zeggen dat het ambassadeur zijn van Akwasi een duidelijke fail is.

quote: https://www.meervaart.nl/studio/over-ons/ambassadeurs

Onze ambassadeurs vertegenwoordigen Meervaart Studio op allerlei manieren. De ambassadeurs zetten zij zich in als inspirerende rolmodellen binnen en buiten Meervaart Studio. De ambassadeurs zetten hun netwerk in om verbindingen te leggen. Zo willen ze andere Amsterdamse jongeren inspireren en stimuleren om ook verder te professionaliseren.

0
16 Zwartwit

"Ik heb naar dat racismedebat gekeken en echt, mijn tenen trokken zo krom dat ik daarna heel lang in een warm bad heb moeten zitten om ze weer recht te krijgen. Een debat over racisme waar alleen maar witte mensen aan het woord kwamen, wát een aanfluiting."

Heeft Akwasi naar een ander racismedebat van de NPO gekeken dan de rest van Nederland?
Geen idee waarom hij daarover liegt, er kwamen een heleboel gekleurde mensen aan het woord.

0
17 Graaier1000

@17

Let wel, Akwasi is een woord-kunstenaar. Hij zegt het een en bedoelt iets compleet anders. We moeten zelf invullen wat hij precies bedoelt.

0
18 Zwartwit

@4 ,
Heel treffende opmerking van u!

0
19 Graaier1000

Ik las ergens dat Akwasi op de Dam waarschijnlijk even uit zijn rol viel, en dat we op dat moment even de ware Akwasi zagen. Hoe hij normaal over ons denkt en praat als hij dan alleen onderling met andere BLM negers is.

1
20 rebo

"Zo willen ze andere Amsterdamse jongeren inspireren en stimuleren..."

@16 ,
Van de 33 ambassadeurs (Amsterdamse jongeren met voorbeeldfunctie) is er slechts 1 die een autotochte Amsterdamse jongere is.
De rest, 32 jongeren, is allemaal gekleurd.
De inclusiviteit is ver doorgeschoten, dit lijkt zelfs in de verste verte niet op een afspiegeling van de werkelijkheid.

0
21 Graaier1000

@1 Dat heeft hij mis er is niks mis met Nederland want veel Ghanezen zouden hier heel graag heen willen eigenlijk zijn wij te goed.

0
22 de kikker

@13 Ik denk dat iedereen die graag in de aandacht wilt staan narcistische trekjes heeft. Echter, lijkt het mij bij deze meneer de volledige narcistische persoonlijkheidsstoornis te zijn.

0
23 Bluth

Ik ga mijn VOC vlag maar weer eens opzoeken, hij vraagt erom.

-sarc off-

0
24 Dunkelheit

Door alle aandacht denkt deze zwarte man dat hij god is. Hij denkt dat hij alles kan. Hij denkt dat hij overal het antwoord op heeft.

Men moet hem uit zijn droom halen. Hij is een middelmatig artiestje met een grote bek zoals er vele in Nederland rondlopen.

PS: ik ben geen artiest en ik denk ook niet alles te weten, dus begin daar nu niet over als reactie.

0
25 rlw

@6
Precies mijn gedachten, als het zo moet dan kunnen ze het krijgen.

Nederland gaat gewoon verder op de oude voet want er is niets mis met nederland, er is iets mis met zwarten.

0
26 NLsandman

Citaat uit het interview:


“Mijn ouders komen uit Ghana We zijn Ashanti, de stam uit het zuiden van Ghana. Ben je wel eens in Ghana geweest? Nee? Ga erheen, het is er heel tof. Ik was er in februari van dit jaar nog om twee videoclips te schieten. Dat was een ­fijne productie. Mensen in Ghana zijn gastvrij en open. Ik spreek Twi. Mijn Nederlands is iets beter, maar ik kan me goed verstaanbaar maken in het Twi en begrijp ook alles. Thuis spraken we het altijd.”

Mooi dat je je daar zo thuisvoelt, hier voel je je schijnbaar minder thuis.
Om je tegemoet te komen wil ik best een boot bouwen, waar jij, Sylvana, Jeffrey en je kompanen weer roeiend naar dat fijne land Ghana terug kunnen gaan, daar heeft iedereen hetzelfde kleurtje, en is er niets mis met de mensen in tegenstelling tot de witte Nederlanders hier....

-en weer sarc off-

0
27 Dunkelheit

Het is geen Bn'er.....maar een ON'er......

De O van ongewenste..... de N mogen jullie zelf iets aan plakken.... question xd

0
28 Congo

A kwassie is gewoon een Ashanti jarenlang slaven handelen en dan net doen of het de schuld van anderen is en als iemand iets over hem zegt kan die niets anders dan janken !

T' hummeltje moet vast een schone luier!

0
29 Zie Hier

Dus er is niets mis met hem maar er is iets mis met Nederland. Als deze zeurneger zo'n probleem heeft met Nederland dan zou ik zeggen: Rot lekker op naar het land van je voorouders. Dan hoef je je niet mer te ergeren aan Nederland en de manier waarop wij leven. En dan hebben wij weer een zeurneger minder in ons midden. Win win situatie dus.

0
30 Christiaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ABRACADABRA
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

ja, laat Timmermansje maar formeren en een regering vormen. kunnen we weer eens lachen en als het lukt, ben ik benieuwd wat voor zooitje die Tim...

7 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Marrie1
Oud-advocaat Inez Weski kreeg na arrestatie voorstel om kroongetuige te worden

Dit zal dan wel op extra rechtszaken uitdraaien van Weski tegen het OM....

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Halsema probeert zich al in te dekken voor als het eventueel fout zal gaan.En dat praten in het diepste geheim zal ook wel een loos iets zijn...

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Rinze
Hoe de tv-serie Joodse Raad twee mensen samenbracht: ‘Uren gepraat en veel gelachen’

Hoe kun je nou iemand verachtten vanwege het gedrag van zijn grootvader ?Maar wel goed dat ze samen het gesprek zijn aangegaan en tot wederzij...

21 minuten geleden geplaatst door Rinze

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Eerst Nederland kapot maken en zijn zakken vullen als CEO van de massa-immigratie en dan vervolgens wegrennen omdat hij zijn eigen puinhoop niet...

21 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Offtopic

    "Waarom moet er zo nodig op elkaar gehakketakt worden? Is dat de manier? Moet je elkaar afmaken?" Misschien vooral omdat een ze...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

GreyB
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

https://twitter.com/RonFilipkowski/status/1780960157955964930?t=pGzZcimRc6nPJMHLMaieuQ&s=19...

22 minuten geleden geplaatst door GreyB

GreyB
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

En de Trump media bestookt de achterban met allerlei jury-info, zodat ze weer lekker kunnen gaan intimideren en dreigen. Zo zijn er al enkele ju...

26 minuten geleden geplaatst door GreyB

NK. App
Fire Force HentaiMature HandjobsBollywood Movie Sex VideosAlexas Morgan XxxLesbian Pornhub StraponBeazzer ComHostel Girl FuckTeenhand JobForced Bi Fem DomAmateur Nude PicPorno NegrasTeenanalAmerican SexyPorn AddictSunney Leone Sexy VedioSasha Greay XxxPornstar JoiJapanese Massage PornhubAdult Chat BotRachneraNatalie TortelliBhabhisexyvideoThai Massage Sex VideoXnxx Tv WebseriesPorn DowCapri Cavanni ThundercockDreamgirlsmembersOld Porn MovieNami Hentai MangaValory LreneFemboy Bondage PornFatal MoxelAnal DinPornos AbusosAdultinternetdatabaseEbonyhentaiBbw Redhead PornXxx Sex TeluguXxx Mom JapanesTop Rated Free Porn SitesMistress T BjReddit ChubbyTelugu XxCjod-373CrystalcheeseSofia Gomez Onlyfans LeaksTsunade Big BoobsSoster HandjobPornotabuValeie KaySexy Teresa PalmerLaceystarrAmerican Po RnFree Gay PprnNaked Women AnalXhampesterLésbicaspornGay Cock SuckingBigblackbooty PornXxx Www BfXxx Mobile MoviesAlaska ZadeH_8roseTammanaxxxJustaminx RedditSambhog Karte Hue VideoGrandma Sex ComTube 18 VideosXev Bellringer StepmomKimmy Granger Onlyfans LeakSimilar PornHdporns VideosFotos De Fakes MasculinoTorriw Wilson NudeVixin ComLisxxxHannah Harrell PornPorn BolliwoodBig Boob TitfuckHamster PormHot Boobs XvideosHd Beautiful Porn VideosEva Notty Sex VideosJav Big TitCute FemboysSpring Break NudesNaurto Gay PornSarah Shani NudeMature Creampies CompilationAsian Milf CreampieMy Watch GfSweetshowpornA+ For Amazing PussyGay HazedAnal Porn BestBest Naked BoobiesKunwari Dulhan Sex MovieLoverfansVideo Porn TeenagersStraight Man NakedSex Positions RealVideos Of Ron JeremyYumi SinAsian Tik Tok PornAnime Big TittesVk.com SexTurtling PornXter HentaiMicaela SchaeferPhun.org ForumBon PornDokata SkyTwistys ComNew Xxx Video DesiIndian Beautiful Girl XvideoShazia Sahari XnxxMom Son JerkPorn On YoitubeTerraria Dryad PornPorn KategoriesAdult Friend FindeFayal ModelNenasmindExhibitionism In PublicHunt4k Full VideoDownload Black Porn VideosCamoran Diaz PornOrtega Twins PornStepmom HandjobsWendy Whoppers360 XxxHot Family PornMy SistersexReddit Too Cute For PornYouramateurEllebrookeBig Boobs Pron VideoBeauty Sex ComBig Titted CelebritiesFucking PositionJapanese Uncensored Hd PornJust The Tip PornSex Teacher MomDuke's Hardcore HoneysHorsecock DildoReddit Yoga PantsDani Diaz PornSexguideRadhika Apte Sex VideoSex Videos Kow