NPO zet vól in op pro-Arabische propaganda, Martin Bosma (PVV) stelt Kamervragen

23-09-2016 10:11

De Publieke Omroep, die vijftig miljoen extra van óns UwGeld willen om te kunnen verbinden en bruggenbouwen, gaat de Arabische wereld door uw strot duwen als een blij dansje rond de meiboom de negatieve beeldvorming bijstellen die u, racist, heeft van de Arabische wereld. Hier in de Mediacourant meer over dit offensief, met name de comments onder het stukje zijn warm aanbevolen.

In een even drieste als wanhopige poging om het Nederlandse publiek helemaal te moeder te gaslichten, komt de Staatsomroep met een reeks programma’s die “ervoor zorgen dat men met een andere blik naar het Midden-Oosten gaat kijken.” Dat is absurd maar ook geestig: het Midden-Oosten zelf doet er he-le-maal NIETS aan om ervoor te zorgen dat u die helse dictaturen niet meer dood- en doodeng vindt, dus doet de NPO het maar voor ze.

Arabische wereld is NIET eng

Opmerkelijk in dit verband is dat de speerpunt van Operatie Bemin Uw Nieuwe Overlords een programma van Danny Ghosen is, die met Danny in Arabistan uw mening komt bijsturen. “De Arabische wereld roept bij de kijker vooral beelden van oorlog en onderdrukking op. Maar de Arabische wereld is niet alleen maar eng“, meldt de NPO. Juist. Weetje van de dag: Ghosen en zijn ouders vluchtten uit Libanon voor…oorlog en onderdrukking.

Martin Bosma van de PVV stelde zeven Kamervragen over deze travestie van de Publieke mediafunctie, onder andere:

3.)
Is het de taak van de omroep om de mening van Nederlanders te willen veranderen?

4.)
Welke zienswijze inzake het Midden-Oosten is verkeerd en waarom? Wat is wel de juiste zienswijze die ons volk dient aan te hangen?

5.)
Waarom zouden we geen angst mogen hebben voor de Arabische dictaturen gezien de totalitaire islam, de aanslagen, het importeren van de ellende, het gebrek aan democratie en het hardnekkige verlangen van die landen in de middeleeuwen te blijven steken?

6.)
Bevatten de NPO-propagandashows ook beelden van het stenigen van vrouwen en homo’s, het afhakken van hoofden van onschuldige mensen, het vervaardigen van bommen, massagraven van andersgelovigen of het besnijden van meisjes?

Wij zijn reuze benieuwd naar de antwoorden. En ook wel naar de NPO-programma’s die de niet-aflatende stroom van onaangename feiten over islam, Arabierië en het Midden-Oosten moeten gaan counteren. Zelfs de NPO-knuffelmocro du jour Ajouad el-Miloudi lukt het niet om een gunstig beeld van zijn afkomst- en geloofsgenootjes neer te zetten dus die goedebedoelingen-Goebbelsen zullen er hard aan moeten trekken. Als zelfs modelMooker Ajouad el-Miloudi ongegeneerd homohaat ventileert (voorbeeld 1, voorbeeld 2) en vrouwenrechten weigert te erkennen. De NPO heeft nog niet alle propagandasoldaatjes netjes in het gelid.