De Amerikaanse president Donald Trump vindt dat socialemediabedrijven hem onterecht censureren.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump vindt dat socialemediabedrijven hem onterecht censureren. © EPA

Na geblokkeerd bericht over coronavirus: Trump beschuldigt Facebook en Twitter van censuur

Amerikaans president Donald Trump vindt dat socialemediabedrijven hem onterecht censureren. Facebook en Twitter blokkeerden woensdag een bericht van Trump dat volgens hen in strijd was met de regels over misleidende informatie over het nieuwe coronavirus.

11 reacties

  • Sam Bogaert

    4 jaar geleden
    Niet alleen trump maar steven crowder, Prageru, dokters, Alex Jones en honderd anderen worden gecensureerd op Twitter faceboom en Instagram en sommigen zelf op YouTube. Trump overdrijft zeker niet sociale media is voor 93% democratisch. Buiten fox news probeer maar is nog 5 rechte media kanalen te geven
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Facebook zet Trump eindelijk eens op zijn plaats. Dat staat hem natuurlijk niet aan maar het is meer dan dringend nodig. Hopelijk worden daardoor alleen al een hoop levens gered!
  • jack vandenhende

    4 jaar geleden
    Trump is zo met zichzelf bezig , dat hij niet eens beseft dat zijn onzin en leugen schadelijk zijn voor de bevolking . En hieronder en elders anders , zijn er mensen die Trump nog gelijk geven , dit zegt ook genoeg over die mensen zelf .
  • Katia Blancmont

    4 jaar geleden
    Deze man drukt zich uit als een puber met een IQ van 70. Veel Amerikanen die zich daarin herkennen blijkbaar.
  • Roman Grauls

    4 jaar geleden
    Er is een verschil tussen immuun zijn, de ziekte al of niet kunnen doorgeven en er al of niet ziek van worden. Deze nuance moet je wel kunnen snappen.