De bewuste 'aire' van Mornas-les Adrets op de A7, de Autoroute du Soleil.
Volledig scherm
De bewuste 'aire' van Mornas-les Adrets op de A7, de Autoroute du Soleil. © Google Streetview

Ruzie ontaardt: man laat vrouw achter op Autoroute du Soleil en rijdt 900 km terug naar huis

Een vakantieruzie in de auto heeft een Noord-Frans koppel donderdag serieus parten gespeeld. Op weg naar hun reisbestemming liet de man zijn vrouw helemaal alleen achter op een rustplek langs de Autoroute du Soleil (A7) in de buurt van de stad Orange (Vaucluse) en stoof weg. De man keerde terug naar zijn woonplaats, de stad Lille (Rijsel), bijna 900 kilometer verder.

31 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    En daarvoor je verlof opgeven ? Zou ik nooit doen. Had ik 28 jaar geleden ook moeten doen , maar liefst 1000 km verder . Goed geweten.
  • ISABEL FRANCOIS

    4 jaar geleden
    Moraal van het verhaal..wachten tot thuis om ruzie te maken. ;-)
  • Anneke Brusselmans

    4 jaar geleden
    Stel me gewoon de vraag moest dat omgekeerd zijn en moest die vrouw hem daar laten staan hebben zonder iets wat commentaar dat zou zijn geweest . Want het is altijd de vrouw die slecht is en zaagt en heel de boel maar er zijn zo mannen ook ze je moet niet iedereen over dezelfde kam scheren hè . Ik denk dat iedereen al is zaagt en fouten maakt de perfecte die moet nog geboren worden ze . Mensen kunnen niks meer verdragen praat dat gewoon uit ipv mekaar zo dingen te lappen voor niemand plezant zo
  • johan fransaert

    4 jaar geleden
    beter dit dan de stoppen laten doorslaan.
  • Straight on No way back

    4 jaar geleden
    schitterende reactie! want stel dat ze weer begint te zagen tijdens de autorit zouden er misschien wel andere slachtoffers vallen.