RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Chateau Meiland keert terug én is twee keer per week te zien

Beeld © Annoeska Philips

Het wordt weer een dolle Franse boel binnenkort. 'Chateau Meiland' keert namelijk al heel snel terug bij SBS6 en in het nieuwe seizoen komt de familie niet één, maar twee keer per week op de buis.

Martien, Erica, Maxime, Montana én kleindochter Claire komen je al bijna weer entertainen. De Meilandjes keren binnenkort terug op de buis en in het nieuwe seizoen zien we hoe zij afscheid nemen van het chateau. De familie heeft natuurlijk besloten om weer terug naar Nederland te verhuizen en uiteraard levert dat meer dan genoeg perikelen, geinige momenten en strubbelingen op. 

'Maxime
Lees ook:
'Maxime Meiland begon als 20-jarige erotische webcamsite'

Chateau Meiland pakt op waar het vorige seizoen eindigde: de coronacrisis. De familie werkt keihard om het kasteel verkoopklaar te maken en eindelijk met scheurende banden richting hun nieuwe stulpje in Hengelo te gaan. De show gaat gewoon door in Nederland, waar het gezin moet uitvogelen wat de volgende onderneming zal worden. Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag én donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Van één Frans element heeft het gezin al afscheid genomen: Nadège. De huishoudster was daar niet bepaald blij mee, maar volgens Erica stelt ze zich ondankbaar op:

Erica Meiland vindt Nadège ondankbaar: 'Blijf lekker thuis'

00:25