RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Roxeanne Hazes is trots op haar curves en plaatst naaktfoto

Beeld © ANP

De laatste tijd wordt de body positivity-beweging alsmaar populairder. Vrouwen worden aangemoedigd om hun curves te omarmen en die te posten op Instagram. Roxeanne Hazes doet nu precies dat. De zangeres liet zich al eerder uit over onzekerheden tijdens haar jeugd. Ze voelt zich nu sterker dan ooit en plaatst een kiekje om te laten zien hoe trots ze is op haar lichaam.

"Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent"

'Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA. Meiden', schrijft de zangeres bij het naakte kiekje.

André
lees ook:
André Hazes bevestigt: 'Heb weer contact met Roxeanne'

Dat haar volgers en vrienden trots op haar zijn, blijkt wel uit alle enthousiaste reacties. Jan Versteegh komt met emoji van vlammetjes, actrice Melissa Drost stuurt hartjes en van haar fans ontvangt ze niets meer dan lof. 'Beauty', 'Mooiste vrouw', 'Wauw, wauw en nog eens wauw' en 'Daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon', zo volgen de reacties elkaar op.

Roxeanne
lees ook:
Roxeanne Hazes ziet zichzelf op fetisj-site: 'Mind is blown'

Dat ze goed in haar vel zit blijkt wel. Gelukkig is het ook weer koek en ei tussen Roxeanne en André Hazes en hebben ze weer contact met elkaar. Onlangs vertelden Rox en André daar alles over tegen RTL Boulevard.

Dit is de belangrijke reden waardoor Roxeanne en Andre weer contact hebben

04:03