Ga naar Content

Motorrijder overleden bij frontale botsing op de N247

WATERGANG - Bij een frontale aanrijding vannacht op de N247 is de bestuurder van een motorfiets, een man van 46 uit Assendelft, in het water terecht gekomen en overleden. De motorrijder kwam in botsing met een automobiliste.

Foto: Martin Damen

Het ongeval vond rond 00:32 uur plaats. Mogelijk kwam de motorrijder op de linker weghelft terecht en raakte in een frontale botsing met een auto terrecht. Door de enorme klap kwam de auto achterstevoren in de berm tot stilstand. De motorrijder belandde in de sloot.

Meerdere hulpdiensten

Twee langsrijdende passanten schoten meteen te hulp en hebben de motorrijder uit het water gehaald en gereanimeerd. Hulpdiensten hebben dit vervolgens bij aankomst overgenomen. De bestuurster van de auto, een 26-jarige vrouw uit Monnickendam, raakte zwaargewond en is door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De N247 bleef nog enige uren afgesloten voor verkeer. Er wordt momenteel onderzoek gedaan hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.