Boef staakt tv-ambities: ‘Geen zin om te slijmen’

Rapper Boef heeft lange tijd de ambitie gehad om het te gaan maken in de lucratieve tv-wereld, maar die ambitie heeft hij in de prullenbak gegooid. Hij vindt het een slijmerige wereld. Dat zegt hij in de online talkshow Bij Andy in de Auto. Waar een collega als Ali B zo ongeveer in Hilversum kampeert, komt Boef zijn Almeerse villa niet uit voor tv-opnames. “Vroeger wou ik ook de tv-wereld in, maar dat is niets voor mij, man. Dat is echt niets voor mij, man“, aldus de rapper.

Boef krijgt rillingen van de tv-wereld. “Het is heel veel… Om eerlijk te zijn: je moet veel slijmen en veel die shit doen, bro. Je weet toch, dat is niet mijn ding man.”

Gastheer Andy van der Meijde beaamt: “Daar lopen allemaal van die pijpers en van die ballenlikkers.”

Boef: “Oooh, ballensjouwers, bro.”

De twee hadden een amicaal gesprek met elkaar. Andy vertelde aan Boef dat hij vanuit Apeldoorn een uurtje onderweg was naar Almere. “Apeldoorn? Dat klinkt ver man, bro. Dat is van de Wegenwacht, toch? Even Apeldoorn Bellen? Daar ken ik het van, man“, aldus Boef.

Ze hadden vroeger wel één gekke reclame, herinner je die? Dat zo’n mannetje die naaldjes allemaal aan het doen is. Hoe heet dat? Aquapunctuur ofzo? En dan komt er brand in z’n appartement en dan moet hij kiezen: spring ik uit het raam of verbrand ik? Dan zie je Even Apeldoorn Bellen ouwe.”

Verder vertelde Boef ook nog dat hij laatst in de Action was. “Ik heb bijna alles gekocht wat ze hadden, maar wat een kutwinkel, wat een troep is dat. Kwalitatief is het niets, maar het is wel goedkoop.

Bij Andy in de Auto ziet u hier:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen