RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Niek van De Bachelorette open over cosmetische ingreep

Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Dat Niek van 'De Bachelorette' een ijdel mannetje is, is voor veel kijkers geen schok. Hij pakt graag een kappertje en laat zijn wenkbrauwtjes elke drie weken doen. Veel kijkers vragen zich daarom af of hij ook wel eens een spuitje in zijn lippen heeft laten zetten.

"Lippen is een beetje not done"

Niek vertelt in een gesprek met Kiki Duren dat hij is bestookt met de vraag of hij zijn lippen heeft laten doen. Zijn volle lippen blijken puur natuur: “Ik heb niks met mijn lippen gedaan.” Hij wijdt het zelf aan goeie genen.

Jordy
Lees ook:
Jordy reageert op laatste aflevering van De Bachelorette

Wel heeft de Bachelorette-deelnemer een ander lichaamsdeel onder handen genomen. Hij had een flinke frons op zijn voorhoofd en die heeft hij laten bevriezen. “Ik heb niet helemaal niks gedaan, maar een frons laten bevriezen is voor mijn gevoel nog acceptabel. Lippen is een beetje not done.”

'Joey
Lees ook:
'Joey is de nieuwe vriend van Gaby Blaaser na De Bachelorette'

Ondertussen staat Niek samen met Joey in de finale van De Bachelorette. Afvaller Boy reageerde deze week fel op Gaby en de mannen. Hij denkt dat ze niet op zoek is naar een man, maar naar een jongetje. Je ziet het in deze video:

Boy: 'Gaby is op zoek naar een man die naar haar pijpen danst'

09:07