RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Gerard Joling deelt zijn eerste TikTok-filmpje: 'Wat een karwei'

Gerard Joling Beeld © ANP

TikTok is razend populair onder jongeren, maar of het ook alleen door jongeren gebruikt moet worden? Daar zijn de meningen over verdeeld. Meerdere BN’ers - we noemen Bas Smit, Suzan & Freek, Humberto Tan en de Meilandjes - hebben zich al aan het medium gewaagd. Gerard Joling mag met zijn 60 jaar dan wel iets ouder zijn, maar kan natuurlijk niet achterblijven.

"Wat een karwei om al die dansjes goed te doen"

'Ik ben ook te vinden op TikTok! Wat een karwei om al die dansjes goed te doen. Volg jij mij ook al? Swipe omhoog in mijn Insta Story!' verkondigt hij trots op zijn Instagram-pagina.

Hij heeft nog een beetje moeite om maat te houden, maar dat mag de pret niet drukken. Zijn fans genieten met volle teugen en hij krijgt alleen maar positieve reacties onder het filmpje. 'Hahaha begin is er Geer', reageert iemand. 'Steeds moeilijker, Het gaat allemaal minder makkelijk dan 30 jaar terug' en 'Hoe ouder, hoe gekker', zo laten zijn fans achter onder de post.

Gerard
lees ook:
Gerard Joling somber over lege concertagenda door corona

De coronacrisis zorgde voor een lege concertagenda bij Gerard Joling, maar daardoor heeft hij wel alle tijd gehad om aan zijn nieuwe album te werken dat einde zomer uitkomt. En aan zijn nieuwe hobby heeft hij de komende tijd zijn handen ook weer even vol.

Onlangs vierde Gerard nog uitgebreid zijn 60ste verjaardag en RTL Boulevard was erbij.

Gerard
lees ook:
Gerard Joling niet jaloers op ultrawitte tanden van Dave Roelvink

60 jaar Gerard Joling: BN'ers vieren massaal op afstand mee

05:13