Richard Rose.
Volledig scherm
Richard Rose. © Facebook

Richard (37) weigert mee te doen aan “onnozele hype rond mondmaskers”, twee maanden later is hij zelf overleden aan coronavirus

“Laat me hier duidelijk over zijn: geen mondmasker voor mij. Ik trap niet in die onnozele hype en ik leef ook nog.” De boodschap die Richard Rose (37) op 28 april via Facebook verspreidde, duldde geen tegenspraak. Ruim twee maanden later is de oorlogsveteraan uit Port Clinton echter zelf overleden aan het coronavirus.

37 reacties

  • Bob Croux

    4 jaar geleden
    Erger vind ik dat in Nederland +/- 40% zegt geen spuitje te willen krijgen als ze het ideale antimiddel beschikbaar gaan stellen.
  • kristel de breucker

    4 jaar geleden
    Als je zelf wat de wetenschap leest dan hoeven virologen zelfs niet te vertellen dat een mondmasker noodzakelijk is .. Dan weet je dat uit je eigen. Ik draag al van bij het begin een mondmasker niet alleen voor mezelf maar uit respect voor de anderen. En ik kan niet ademen wat een bla bla na een paar keer ben je dat wel gewoon.. Nu is er een verplichting of het veel uithaalt is de vraag nu lopen er nog veel zonder mondmasker ze lijken allemaal onsterfelijk..
  • rik gasket

    4 jaar geleden
    Joris peeters. Was net in Brussel en het liep er vol met mensen zonder masker. En dat waren geen Amerikanen. Trouwens, met masker kan je ook nog steeds besmet geraken. Ter info ; ik draag wel een masker. Vanaf dag 1 vd lockdown. .
  • Joris Peeters

    4 jaar geleden
    Nogmaals het bewijs dat de gemiddelde Amerikaan niet gehinderd door enige kennis, niet van de slimste is.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Mondmasker, geen mondmasker ? Het maakt niet uit. Niemand zal trouwens weten of het mondmasker hem al dan niet de das heeft omgedaan. De rest is geleuter van de peuter.