Terrasje pakken is white privilege (dumpert.nl)


Kijk en oordeel zelf ...

door Hefan430 in Binnenland  ·  227 Reacties

  • 48
  • 2138x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
173
6
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@198 Niet te vroeg juichen...

0
201 RobP

@161 Ja, het waren 2 verschillende (handelsmaatschappijen) als ik het zo mag noemen. De WIC was vooral verantwoordelijk voor slavernij met slaven die ze ophaalden uit Afrika en naar Zuid-Amerika, Suriname de Antillen ...brachten om daar te laten werken op plantages! De VOC handelde ook in slaven maar dan voornamelijk in Azië ! (Zie linken)
Waar precies de grens lag weet ik niet maar misschien staat het in onderstaande linken.

Het was hardop denken van me en ik denk dat Rincho het schip bij het scheepvaartmuseum associeerde met een slavenschip en de Gouden Eeuw. Zeker weten doe ik het niet of hij die link legde!

Slavernij en slavenhandel bij de VOC:

https://historiek.net/de-slavernij-onder-de-voc-kleurrijke-tragiek/50611/

https://www.vocsite.nl/geschiedenis/slavernij.html

0
202 Nieuwsgierig

@196
Dat bedoel ik dus.

Niets inhoudelijks te melden, dus maar gaan schelden, hoe voorspelbaar.

Verder nog iets wat je kwijt wil ?

0
203 plutarchus

@202 "Het was hardop denken van me en ik denk dat Rincho het schip bij het scheepvaartmuseum associeerde met een slavenschip en de Gouden Eeuw."
Uit totaal niets blijkt dat hij die link legde. Dat is compleet jouw eigen invulling.

0
204 RobP

@201
Ja, inderdaad, misschien krijgen we straks die gruwel van de VN Verena Shepard, weer in Nederland om te raaskallen over haar claim van 30 miljard euro, en die de Kerstman aanzag voor Sinterklaas.
https://nieuws.tpo.nl/2013/10/23/comite-suriname-30-miljard-euro-herstelbetaling-slavernijverleden/

0
205 Marrie

@204 Ja dat zei ik al dat het hardop denken van mij was. Maar het is niet ondenkbaar dat hij die link legt. Waarom moet hij zich anders storen aan mensen die gewoon op een terras zitten te drinken en te eten waar hij als hij dat wil ook makkelijk bij kan aansluiten?
Maar Rincho had op dat moment een missie, namelijk racisme aankaarten en debatteren erover iets wat hij echter gewoon vrijwillig doet, dus klagen over een terras met witte mensen en white privilege is kul en daarom denk ik dat er meer achter zit.

0
206 Nieuwsgierig

@206 'Waarom moet hij zich anders storen aan mensen die gewoon op een terras zitten te drinken en te eten waar hij als hij dat wil ook makkelijk bij kan aansluiten?'
Waarom? Dat gaf hij aan met de vermelding dat er alleen 'witte' mensen zaten. Niet meer en niet minder. Als er meer achter zat, dan had hij absoluut niet nagelaten om daar melding van te maken:
Iets in de trend van slavenschip o.d., dat had zijn 'punt' vele malen 'sterker' gemaakt.

0
207 RobP

"Terrasje pakken is white privilege"
Hij heeft gelijk...
Want op de Nederlandse terrasjes zitten alleen maar nazi's en extreem rechtse hitlerjugend vol met tatoeages van hakenkruizen die daar speedsnuivend en kwijlend naar de propaganda opnames van Hitler aan het luisteren zijn . Ook in Volendam .

0
208 Tungsten

@207 Misschien zat er ook wel niets achter dan vindt ik zijn uitspraak nog vreemder. Wat zal die man hier ongelukkig zijn, want het barst in Amsterdam van de terrasjes waar toevallig soms alleen maar witte mensen zitten, gek he?. De haat voor witte mens zit blijkbaar erg diep als je op een terras zitten white privilege vindt. Van sommige mensen vraag je je af waarom ze überhaupt in Nederland willen blijven wonen. Hij kan misschien ook naar Curacao verhuizen daar zal hij terrassen vinden met overwegend zwarte mensen!
Het is eigenlijk gewoon zeuren en eigenlijk puur racisme wat hij doet, onderscheid maken vanwege iemands kleur en dat maakt zijn missie die hij heeft niet geloofwaardiger!

0
209 Nieuwsgierig

@192 Ja, dat ik het niet begrijp weet ik nu wel. Maar jij begrijpt het ook niet is mij nu wel duidelijk. question Ik weet wat de realiteit is hoor, je hebt door dat je opmerking best wel heel erg dom was (zoals iedereen hier het met mij eens is), dit durf je niet toe te geven, narcistisch trekje, dus ga je maar doen alsof ik iets niet begrijp, zonder uit te leggen wat je bedoelde.

Het is een typisch trekje van jou, doe je wel vaker. Ben je toevallig ook echt een narcist?

0
210 Bluth

Hij heeft gewoon met de paplepel ingekregen dat je je niet te veel onder witte mensen moet begeven, zo'n terrasje is een no-go area.
Hij zal het waarschijnlijk ook niet in zijn hoofd hebben moeten halen om met een blank meisje thuis te komen.
Gewoon racistisch opgevoed.

0
211 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

212 Raffa

Dat kan kloppen, want dat is gebaseerd op vertrouwen. En dat heeft niets met huidskleur te maken, maar met er als een schooier bij lopen.

0
213 Vilseledd

* Verwijderd door de redactie *

214 Dante F.

@212 Eh? Ik zeg toch juist dat ik het niet begrijp, en op jouw uitleg wacht? Ik ben slim genoeg om te weten dat iets niet begrijpen niet in zal houden dat je dom bent, jij bent zo dom dat je dit niet wet. question

Echter, ben jij niet in staat om het uit te leggen, anders had jij dit al lang al gedaan namelijk. Je doet het in ditzelfde draadje ook met andere mensen, als je geen repliek meer hebt ga je mensen maar dom noemen. Je mag jezelf heel erg intelligent vinden en anderen dom, toont alleen maar aan dat je inderdaad een narcistische persoonlijkheidsstoornis hebt.

0
215 Bluth

@203 Je kan het ook als een compliment zien.

Een visstick is tenslotte minimaal 100 maal intelligenter dan Raffa is question

1
216 MeneerRontgen

* Verwijderd door de redactie *

217 Raffa

@217 Blijkbaar zit het je erg hoog, dus het boeit je inderdaad.

0
218 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

219 Raffa

@219 Het doe je zoveel dat je begint met schelden, persoonlijk wordt, maar inhoudelijk reageren doe je niet. Dat zegt natuurlijk alles. question

Ik nam het niet eten van pasta niet letterlijk, dat is de fout die jij begaat. Ik begrijp namelijk waarop je doelde, en dat was gewoonweg dom. Dit weet jij ook toen ik je erop wees, en daarom reageer je er niet meer op en ben je enkel nog in staat tot wat pogingen tot beledigen.

Jammer voor jou zorgt mijn autisme ervoor dat ik niet met de emotie reageer, maar alles realistisch bekijk. Narcisten als jij, tsja, die kunnen dat compleet niet. EN als je dan ook nog geen hulp zoekt voor je narcisme, krijg je mensen zoals jij.

0
220 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

221 Raffa

@220
Lijkt er meer op dat zijn ontwikkeling ergens vroegtijdig is gestopt.

0
222 plutarchus

@221 Ik heb iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis in mijn omgeving, ik weet dus heel goed wat het is. Narcisten zijn zeer zeker niet emotieloos, bij de minste of geringste kritiek vatten ze dit op als kritiek op hun persoon.

https://www.psyq.nl/persoonlijkheidsstoornis/narcistische-persoonlijkheidsstoornis -- Zoals je kunt lezen komt er héél erg veel emotie bij kijken.

Omdat ik er geen antwoord op heb? Omdat ik mij geen Italiaan voel, waarom zou ik dan geen pasta eten? Want dat is waarop jij doelde, niets meer dan een domme opmerking.

1
223 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

224 Dante F.

* Verwijderd door de redactie *

225 Raffa

@93 jawel hoor dat kun je ook snuiven

1
226 RonMVV

Ik neem mijn woorden terug op @160 , hoe meer ik erover nadenk en dit beeld terugkijk, dit is zoeken, zuigen.
Voor een volgende keer meneer, neem lekker plaats, bestel een wijntje, biertje, watertje wat je maar wilt, voetjes in de lucht, genieten van je kleine jongen, maar zuig niet, gewoon doen, zul je eens meemaken hoe gewoon je behandelt word.

0
227 Koortje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zie je het al voor je, Nederland stemt massaal rechts en dan zouden NSC en VVD een links kabinet mogelijk moeten maken?! Dat gaat natuurlijk ni...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

De juryleden worden net zolang door gelicht tot het zeker is dat er alleen nog fans van hem zitten!Echt objectief!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Eigenlijk raar gelul als je reclames op de duitse TV zien word er altijd bij vermeld geproduceert in Duitsland!...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 alles om het artikel te bagatelliseren en zelfs te suggeren dat het een leugenverhaal is. Maar het staat wel degelijk in het Leidsch Dagblad...

13 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Opvallend, in het artikel staat grote woning maar hoeveel kamers heeft die woning dan?...

14 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ABRACADABRA
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

ja, laat Timmermansje maar formeren en een regering vormen. kunnen we weer eens lachen en als het lukt, ben ik benieuwd wat voor zooitje die Tim...

22 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Marrie1
Oud-advocaat Inez Weski kreeg na arrestatie voorstel om kroongetuige te worden

Dit zal dan wel op extra rechtszaken uitdraaien van Weski tegen het OM....

28 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Halsema probeert zich al in te dekken voor als het eventueel fout zal gaan.En dat praten in het diepste geheim zal ook wel een loos iets zijn...

30 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Japanese AnalpornDoubleliwtPorn CratoonHdporno TubesHandjobs With CumshotsHigh Quality Hd PornDr Jonny SinsHot Saree Sex VideosHindi Xxxii VideoHentaizombieJapanese Porn ScoolSwinger Videos HomemadeHottest Leaked OnlyfansHentaipulse.Azur Lane HentVanessa Hudgens NudoAkeno PornRavengriimDoggy Style Pov PornUrsecretgirlfriendMilf Stocki GsSleeping Porn TubeOld Aunty PornErotica LiteraturePerfect Girl GratuitSexloggWeb X VideoChikan VideoAllporncomixRabarg TorrentsPorn HudWife Takes BbcDecent Sex VideosWww Xxx Saxy VideoBrazzers Full SexYang Chen Chen PornLesbo BrazzersBlue Film MoviePooja Sharma XxxXx Marathi VideoDost Ki ChudaiMavel HentaiIndian Porn 2Xxx Dasi IndianKoketochkaJapanese Adult Movies DownloadVoyeur KinkGloryhole Swallow CreampieVietmese PornDamlipsMatur Porn TubeMom50.comStripchat AmericanAplicativo De Filmes PornosFrench SexxxPretty NidesAngie Harmin NudeGigi Hadid BoobsLois Griffin XxxKeoran LeeHot Boudi XxPlanetsuzy HdSexy MummyEllie RoeVideos Calientes PornAlice White NudeBlow Job ComplitationX Video HollywoodBollywood Actress Fake PornPirn JapanGay Porn Tik TokMen On A Nude BeachHijda Sex VideoEbony TribbSexsisterTryon Haul NudeDeepthroat And PukeAdult Toy SitesYoup[ornLala.koi PornPorn With BhabiBloodhawk PornWww Mega PersonalScarlett ScandalPrima XxxNew Assamese Sex VideoPornparodiesIndian Xx Sexy VideoAnal HentaiMangascan TradSpunkworthyMalayali Xxx VideoRip Sex VideoBigladysexDriplykhunniChristina Applegate NudCartton Porn PicsDeepfake BlowjobRyan Keely Xxx_1s___Lokal Sax VideoGame Show Porn JapanFingeriing PornKet Winslet PornPorn Free BrazilLanding Strip NudePlornhubMan Moaning PornBabita Ka SexRamesh Jarkiholi XxxKaren DreamsNezuko And ZenitsuIncest Sex PornPornhd EbonyStoriesonline.netPlpo69Kavita Bhabhi Hot VideoGirlsway LesbianSex Chau AuSex AiRomantic PornographFree Porn VrXxx Story Video HindiFishingpornTaylormsdeclipsImage PornosPorn.escortErotic Videos For WomenDeep Throat VideosBreast Expansion HentiaXxx 2023Brazil Ass LickLaconejaaaCara Delevingne PornRachelcook PornItalian Female WrestlingFulsexFirst Time Xxx MovieMother And Son Hd Sex VideoKanojo X Kanojo X KnojoTeen Porn StorageBig Titted GirlfriendDerrick DimeFat Women SexTamil Porn StarYoporneAria_diazTwitch NakedTeens Ride BbcKristen Asstr