Rutte wil praten met ic-arts Gommers over 'afgedwongen belofte' (lc.nl)


Premier Mark Rutte wil intensivecarearts Diederik Gommers spreken over diens verklaring dat hij zich door het ministerie van Volksgezondheid onder druk gezet heeft gevoeld. "Daar moeten we over doorpraten", zei Rutte in talkshow Op1. ...

door Rattocasi in Politiek  ·  50 Reacties

  • 3
  • 788x gelezen
Reageer met een Emoji
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nu op je tellen gaan passen Gommers want Rutte heeft het over moeten en dat klinkt niet goed.
Als je zijn arrogante kop al ziet op de foto voorspeld het al niet veel goeds.

Als Gommers nu zijn poot stijf houd kost het zijn kop.

10
1 Rattocasi

Gaat Rutte hem bedreigen dan?

4
2 smurf

Zal op de bekende Rutte manier de man weten om en bij te kletsen zodat die straks zal reageren en stellen dat het een misverstand was.

8
3 Voorzittershamer

@1 Ja... in principe gewoon nooit voor Den Haag werken. Gewoon maffia

7
4 smurf

Ja het kwam gisteren voorbij in een uur leugens met Rutte in Op1. Alsof hij weer van niks wist.
Gommers krijgt de duimschroeven aangedraaid en zal het moeten weerleggen vermoed ik.

8
5 Artikel39

@3 Is al bekend bij de oppositie dat Rutte een dictator is, is al meerdere keren wat over gezegd hij duld geen tegenspraak.

8
6 Rattocasi

In dit geval is luisteren de boodschap, i.p.v. praten , dat is wat Rutte bedoeld.

4
7 bromtol

@6

Klopt, iets daarvan kon je laatst zien toen hij uitviel richting Marijnissen...jammer dat er geen beelden en vooral geluiden zijn van achter de schermen en je een heel andere indruk zou krijgen.

7
8 Voorzittershamer

@5 Is een Rat en ratten leggen alle verantwoording bij een ander neer, nemen zelf nooit verantwoording en als die wel verwacht wordt van ze dan gaan ze huilehuile doen en zielig zijn, van het was zooooo zwaar.

Heb je het vol gehouden een uur naar de leugens van Rutte te luisteren?

7
9 Rattocasi

@8 Wordt tijd dat journalisten hem eens goed het vuur aan de schenen leggen met allemaal vragen, kan je zien wat er gebeurd. Flink door vragen op pijn puntjes en zeggen dat hij daar verantwoordelijk voor is, zal je hem zien ontploffen.

7
10 Rattocasi

@7 dan begin je niet met moeten!

7
11 Rattocasi

@9 Doe toch eens even normaal. Hij heeft natuurlijk wel gewoon verantwoordelijkheid genomen en kijkt terug op afgelopen periode.

7
12 MacGu

@1
[Als Gommers nu zijn poot stijf houd kost het zijn kop.]

Waarover valt in hemelsnaam een poot stijf te houden?!:
(**) Rutte vindt het logisch dat Gommers die vraag kreeg, omdat die nu eenmaal meer wist over de ic-capaciteit. Als de intensivist geen antwoord kon geven, „dan had-ie dat niet moeten doen”.(**)

6
13 Wilmama

@12 @13 wat leuk het duo is er ook weer.

7
14 Rattocasi

@10

De man heeft een uitstekende band met de journalisten, ouwe jongens krentenbrood...die zullen geen kritische vragen stellen of het moet 1 vraag voor de vorm zijn 1 die makkelijk te beantwoorden is op de bekende Rutte manier.

7
15 Voorzittershamer

@14
Nogmaals de vraag: Waarover valt (voor Gommers) in hemelsnaam een poot stijf te houden?!

6
16 Wilmama

Veel minnen maar geen enkel tegenargument..of die zijn er niet of men duld geen kritiek op hun leider.

8
17 Voorzittershamer

Ik schreef het elders ook al: 30 jr geleden was ik 1 van de pioniers die een bedrijf hebben opgezet, we waren met 10 man en onze baas verkocht van alles dat we nog niet konden en wij konden aan de bak om het in te vullen. "Wir schaffen das" hebben we vaak geroepen, niet wetende hoe. Eigenlijk deden we valse beloftes op dat moment.

De baas heeft voor 90% correct ingeschat wat wij klaar konden spelen, er werkt nu 150 man en er zijn vestigingen in de VS en in India. En wat hij beloofde en ons liet beloven, waren klanten tevreden. En er klopte niets van de manier waarop dat ging, een medaille met 2 gezichten.
Want ik heb er veel over gekankerd en tegelijk zouden velen, zonder die druk, nooit tot die hoogte zijn gestuwd.

Achteraf kijk ik er tof op terug, best trots op wat er toen is klaargespeeld en dat alles en iedereen in zijn voegen kraakte hoort daarbij.
En tegelijk herken ik prima wat Gommers heeft gevoeld. En ik denk dat hij mijn verhaal ook prima begrijpt.

Rutte en Gommers komen hier prima uit.

3
18 Gekste Henkie

@17
Die baas van mij toen, was een ECHTE voorzitter. Die kreeg iets voor elkaar question

2
19 Gekste Henkie

@9 " Is een Rat en ratten leggen alle verantwoording bij een ander neer, nemen zelf nooit verantwoording......" Dat kan jij weten als echte rat, hè ratje?

5
20 kritischelezer

Ik ben fan van Gommers, niet van Rutte.

2
21 Interessant

@19

Dat typte ik al door te stellen dat de plooien gladgestreken gaan worden..over en weer zullen de complimenten niet van de lucht zijn en zal men weer als een hecht team optrekken en half het land zal er keurig en kritiekloos achterna lopen.

6
22 Voorzittershamer

@22
Zo ben ik met die echte voorzitter van ons, regelmatig goed uit eten geweest op zijn kosten, als ik er doorheen zat. We gingen door en streken de plooien glad, dat zie jij als negatief, wij als constructief.

Je hebt de strijd al opgegeven en bent de voorzitter van kritiek en het achteruit lopen.

Hamers zijn voor 2.99 bij aliexpress te koop, dat is ook duidelijk te merken.

4
23 Gekste Henkie

Als een kar niet merkt dat er aan hem getrokken wordt, wordt er geen kar getrokken.


Daar is alles mee samen te vatten. Hugo trok als een dolle en Gommers leverde en piept. Been there, done that. En onderaan de streep hebben beiden hun ding goed gedaan. Ze verdienen een vette pluim.

3
24 Gekste Henkie

Gommers is een betrouwbaar en terdege persoon die zulke uitspraken bewust doet. Rutte voelt de nattigheid al aankomen over het falend beleid van zijn regeringen om de zorg uit te kleden. Mooi prater en eng nek de Jonge ziet zijn imago een zware deuk krijgen en kan gevolgen hebben voor de gooi naar partijleider.

Rutte gaat zijn bekende tactiek toepassen n.l. praten in een achterkamertje om Gommers te bewegen om zijn woorden terug te nemen. Ik gok erop dat Gommers voet bij stuk houd.

6
25 Dissident

@23

Ik typ toch dat de plooien glad gestreken gaan worden? Rutte is een ster in het overtuigen van een ander type standwerker die je iets aansmeert wat je helemaal niet nodig hebt. Dat is een kwaliteit maar eens komt het moment dat het uitgewerkt is..tot zover mijn complimenten.

7
26 Voorzittershamer

@24

Vindt ik ook, Hugo zal de boeken in gaan als beschermheer van de verzorgingshuizen en is het wachten op het eerste huis wat zijn naam gaat krijgen.

7
27 Voorzittershamer

@9
Ik was van plan het programma te boycotten, maar ik ben dan toch altijd weer benieuwd hoe hij lastige zaken zal weten te omzeilen, ontkennen of zo nodig te verdraaien.
Ik ben volledig aan mijn trekken gekomen wat dat betreft.

5
28 Artikel39

@26
Plooien gladstrijken vind jij iets negatiefs en ik constructief. Daar ging het om.
Een echte voorzitter had dat wel gesnapt. Ik vind je overwegend destructief bezig, als voorzitter in het echt bouw jij niets op.

3
29 Gekste Henkie

@29

Prima man..houden we het daarop.

4
30 Voorzittershamer

Ach, de politiek is uiteindelijk een volstrekt onbetrouwbaar zooitje maffioso. En de smoes dat later die week er inderdaad 1600 ic bedden beschikbaar waren (is daar hard bewijs van?) doet niets af aan leugens als dat tijdens de uitspraken niet zeker was. Als je over iets liegt en door toeval of wat dan ook blijkt dat je toevallig toch gelijk krijgt maakt de leugen op zich niet minder. Het moment waarop iets wordt gelogen is ook van belang.

2
31 PFL

@28 Wist ik al van te voren om ergernis te voorkomen wil ik die draaikont niet zien komt toch alleen maar leugens uit.

2
32 Rattocasi

@31 is niet de eerste leugen van ze de een na de ander verdraaiing is er.
Ben benieuwd wat hier voor verdraaiing weer uit komt.

2
33 Rattocasi

"Rutte vindt het logisch dat Gommers die vraag kreeg, omdat die nu eenmaal meer wist over de ic-capaciteit. Als de intensivist geen antwoord kon geven, "dan had-ie dat niet moeten doen".

Hoe lang werkt Rutte nu al in leidinggevende functies. Als een chef vraagt: "Heb je voor volgende week maandag dit en dat beschikbaar," dan vat je dat op als een opdracht en niet als een vraag. Dus dan 'had 'ie' (die, hij) niet iets moeten zeggen', maar dan had Rutte zijn vraag anders moeten inkleden.

2
34 Vilseledd

@32
Nou, de afstandsbediening is niet uit mijn handen geweest hoor, die veiligheid had ik wel ingebouwd. Kon mezelf binnen een seconde bevrijden van gevoelens van ergernis.
Maar er werd wel redelijk doorgevraagd dus ik heb het uit kunnen kijken.
Was gewoon vermakelijk.

2
35 Artikel39

@35 zal in de herhaling kijken kan ik doorspoelen om ergernis te voorkomen.

2
36 Rattocasi

@34 Snap niet dat hij het er nog over moet hebben Gommers heeft al gezegd hoe het zat je wil het er alleen over hebben als je wil dat de persoon zijn woorden terug neemt of ander inpakt. Hij zal vast niet zeggen, Gommers je had helemaal gelijk was niet correct wat wij aan je vroegen.

2
37 Rattocasi

@17 veel minnen moet je trots op zijn, is meestal de zelfde kliek hier, die vinden alles wat regering en RIVM zegt goed en volgen als makke schaapjes question

4
38 Rattocasi

@37 En het besef, dat woorden van een premier anders gewogen worden dan de woorden van een collega van Gommers.

2
39 Vilseledd

@38

Klopt, wensen geen kritiek op het rivm kabinet..zelfs vragen wensen ze niet te lezen en ontsteken in min woede als je beleid kritisch benaderd. Het kan iets te maken hebben met het feit dat overheden in tijden van crisis het volk achter zich weten..en vragenstellers worden dan als vervelend en negatief gezien. Ben van mening dat juist in dit soort zaken je de beleidsmakers kritisch moet volgen want voor je het weet ben je vrijheden kwijt net als kwetsbare ouderen.

2
40 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

41 dmpr2.3

@41 .
Quote:
"Als Rotte je uitnodigt voor een gesprek, dan weet je dat je de mond gesnoerd gaat worden."

Ik wil het wel nog eens zien gebeuren eerst : een Nederlander die zich de mond laat snoeren door een andere Nederlander.... question

1
42 XingFu

@38 Onvoorstelbaar voor je dat er mensen zijn die er heel anders over denken dan jij.

1
43 MacGu

Rutte lult wat krom is recht wat een zeikman is die Rutte zeg.

3
44 qubix

Gommers voor president , wat Rutte moet hebben is respect voor Gommers die heeft gezorgd dat niet mis is gelopen op de IC.
Gommers iedereen in Nederland heeft je gewaardeerd op kloothommel Rutte na.

2
45 qubix

@45 heb toch laatst gelezen dat jouw soort die man niet ziet zitten na zijn uitspraak over het anti racisme debat. Hij werd door jouw kompanen zelfs voor mongool uitgemaakt. Lekker opportunistisch is dat NK klootjesvolk zeg.

4
46 Gut

Als Rutte moet praten met Gommers dan wel in het openbaar zodat Rutte later zijn woorden niet kan verdraaien.

3
47 Rattocasi

Rutte zal Gommers wel onder druk zetten want Hugo ziet hij liever als lijsttrekker van het CDA want Hugo de grote vriend mag geen negativiteit publiekelijk in de media komen want Rutte wil voor de 4e termijn Met CDA en grote vriend Hugo want Omtzigt is maar een lastig portret naar Ruttes maatstaven.

2
48 Billiger

Rutte heeft zjn slag weer geslagen.
Jeroen Pauw huilt met de wolven mee --- en Fidan durft niet , die kijkt steeds vragend naar Jeroen , mag ik daar wel iets over vragen ?
Kortom een enorme wanvertoning.

Rutte was de zieligheid ten top.
Want , achhhhh ----- ook zijn moeder is overleden.
Wat sielug ---- en dat voor een Min. Pres.
Hij kwam er niet over uitgepraat --- scheelt allemaal tijd om zinvolle vragen te stellen.
Maar ja , die werden toch niet gesteld.

Maakte dus niets uit.
Zoals altijd was het gewoon een uur promotie en indoctrinatie voor de VVD.

2
49 Jalinda

@49 wat ik schreef, moeilijk moeilijk moeilijk en zielig zielig zielig
Nog even en schiet in de slachtofferrol.

2
50 Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

36 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Yuri NikaidoSasur Bahu Ki Sex VideoPerfect Body Porn HdAnime HeantiDever Bhabhi Romance VideosTs CandyliciousJoclyn James PornNew Pron FilmEmily Nlunt NudeLezbian Mature PornBelle Delohine XxxAlegandra Quiroz DesnudaHollywood Hindi Dubbed Sex MovieElizabeth Olsen Hot VideosLuna Bella Only FansGay Black Homemade PornLimetorrentsصور بنات عاريسكس مراهقاتAca DalushXxx Hindi Teacher4kxxx VideoPrincess Peach NudeXxxxxfilmDownload PornMonicca Belucci NudeSxymrnSukigoodcoochieThe Eagle Sexual Position69 PosationXnclubDoujin WebsiteGay Sonic PornXnxx All TagsUp Girl SexEvilangel VideosMary Nabokova PornOnline Porn GamesCelebrities Who Did PornShoplyfter Full FreeOpen Sex Hindi VideoSex Hd PictureYoung Couple Porn VideoPamela Rios Full VideoJodi West XxxStep Mom Blow JobInterraciel PornCuck ChairSideways MissionaryElephant CumsNude Belle DelphineTamil GirlsexWebtoin XyzManga18.vlubHentaibreedingCucking Her Hubby FacialabuseBoxtrucksexLacey SpiceFotografi BugilPartypornGili ChutPass Around PornSped PornPornoicsWebcampornoOlivia Cooke HotRyan Gosling PenisEnglish Xxx BpInhentaiPorn CollIncestpornxxxOnlyfans SexPornstar GamesHent FeetTumblr NudeWhitney Cummings LeakedHot Nude BurnettsWca LroductionsSexos Ao VivoSkin DiqmondCbt GaypornNaruto X Hinata PornHomemade Porn RedditWyylde RencontreVhatyrbateRapetube.Sheyla HersheyVideos Of Camel ToeAmerican Hot PornSpanish Adult MoviesHotel Metropolitan Tokyo IkebukuroThreesome TeensCamie PornLemy BeautyJessieminxTits SuckCutiepawgieHot Seduction PornAnemals XxxKissjacBelswingMilavonaDiaer PornTumbr TitsReels PornAunty First Night Sex VideoYoga Xxx DownloadIndian Anime PornChate PornoBlue Picture SexBhabhi DexSex Video SanilionWidow Sex VideosTaylormadeclisItalian PornmoviesEmma Wattson PornAtomic Heart PronBbc Squirt CompilationIncestos Madre E HijaAvarose OnlyfansAtk GirfriendsNaughty America Xxx VideosXx PornographiquesPorn CulonasBig White Booty PornFrankie Foster PornSharon Sone NudeSexy FeetWww Live SexNude Gay TwinksMistress DamanoziaPornhub RobinTeenage Sleeping PornShehulk PornVideos.pornodQuadradinhos Eroticos ComBillie Eilish XxxChalsea Handler NudeFemale Ejaculation PornCandy Apple Near MeBagalisaxMichelle Anderson Zac WildLuscious . NetMaripilyJadeteen LeakedWest Bengal PornHot Milf StarCelina Powell OnlyfansFae TitsMihina Nagai