Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

Jean-Marie Dedecker: "Ik begrijp de aanbidding van de virologen niet. We zijn wereldkampioen in het aantal doden”

“De virologen hebben de macht overgenomen en de politiekers doen in hun broek van schrik.” Jean-Marie Dedecker neemt in De Zondag geen blad voor de mond wanneer hij het over het exit-beleid van de regering heeft. Premier Sophie Wilmès (MR) noemt hij een “takkewijf”.

353 reacties

  • Guido Volkaerts

    4 jaar geleden
    "De lucht in een vliegtuig wordt gefilterd en zou zo steriel zijn als in een operatiekamer." Dat is een fabeltje van een dikbetaalde CEO die aan het hoofd staat van een vliegtuigmaatschappij die met het water aan de lippen staat hoor... Dit fabeltje wordt weerlegd door alle specialisten en virologen. En ja, wat die splitsing van België betreft heeft J-M gelijk, die Walen zien ons echt als de grote vijand heb ik de indruk...
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Inderdaad Joris Peeters. Maar als je dus enkel de oversterfte als criterium neemt zijn we nu nog altijd het land met de meeste doden per 100.000 inwoners. JMD was trouwens bij die eerste die het afdeden als een onschuldig griepje en tegen te strenge maatregelen was. Overigens weet hij best ook dat het de politici zijn die de maatregelen goed keuren en niet de virologen. Vaak zelfs tegen hun advies in.
  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    Daar is ie weer. Achteraf is het altijd gemakkelijk praten.
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Ik begrijp de aanbidding voor meeste politici niet J.M. , als je het resultaat van al hun jarenlang hard labeur bekijkt..
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    en wat heeft HIJ gedaan om de coronacrisis te helpen indijken ... Juist, NIKS (allee, jawel hij heeft in zijn kot maandelijks zijn dikke parlementaire vergoeding ontvangen) Bedankt JMD dat ge uwe prietpraat met ons wilt delen (NIET)