Geert Wilders: ''Bevrijd Nederland! (pvv.nl)


Geen geld naar Italië. Geen gelukzoekers uit Afrika. Geen soevereiniteit naar Brussel. Nederland weer voor én van de Nederlanders!'' ...

door Wimar in Politiek  ·  171 Reacties

  • 50
  • 1356x gelezen
Reageer met een Emoji
6
6
16
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150 Jij staat achter het politieke proces begrijp ik?

En jij hebt er geen moeite mee dat wij:
- Miljarden kwijt zijn aan Italië (de burgers zijn daar rijker dan de Nederlanders)?
- Honderdduizenden asielparasieten binnen halen die nooit iets aan onze economie zullen bijdragen. Die onze cultuur verachten en kapot maken, die niets hebben met hoe wij met elkaar omgaan en ga zo maar door?
- Niet meer zelf de beslissingen nemen maar alles aan het corrupte Brussel over laten?

4
151 MeneerRontgen

@151 Wilders heeft gewoon foute dingen gezegd. Iedereen heeft dat kunnen zien. Er is aangifte tegen hem gedaan vanwege de dingen die hij heeft gezegd. Gaat u nu nog de generaliserende uitspraken van Wilders verdedigen. Die zijn niet te verdedigen. Mensen die blind achter hem aan lopen met een van haat borrelende onderbuik tegen historische arbeidsmigranten, kunnen dat niet meer verdedigen. Zelfs zijn advocaat kan dat niet meer. Hij heeft een groep nederlanders beledigd, niet een groep 'asielparasieten' door ze over een kam te scheren. ALs hij dat niet had gewild had hij de term 'asielparasieten' of soortgelijk moeten gebruiken. Nu had hij het ook over de arbeidsmigranten en hun kinderen. En daar heeft hij bewust al eerder op afgegeven al ver voordat de asielstroom begin.

Er is geen sprake van een politiek proces. Wilders heeft de wet overtreden en daar wordt hij voor vervolgd. Alle indicaties die Wilders aanvoert over politieke inmenging slaan werkelijk nergens op. Opstelten heeft de zaak die werd beoordeeld als gevoelig, moeten beoordelen omdat het een parlementarier betreft. Maar hij heeft zich niet in de vervolging gemengd. Hij heeft geen invloed gehad op het oordeel van het OM om te vervolgen.

Het feit dat Wilders het gooit over de boeg van Politieke Inmenging geeft aan dat hij zijn eigen handelen niet kan verdedigen. Daarvoor zal hij dan ook worden veroordeeld op 3 september. Gewoon net als iedere andere nederlander wordt vervolgd als er terecht aangifte tegen hem/haar wordt gedaan.

5
152 Hollander1967

@152 Conclusie, je steunt dit schofterige politieke proces.

En de vragen durf je niet te beantwoorden.

5
153 MeneerRontgen

@151 Goed je vragen had ik even niet serieus genomen omdat ze niets met Wilders te maken hebben.

De italie retoriek van WIlders is kortzichtig en ontdaan van alle inzicht. De italianen zijn rijker dan wij en kunnen bovendien beter stand houden wanneer de euro zou crashen. De italianen zijn beter zelfvoorzienend dan nederland en hebben naast een volledige eigen voedselproduktie, voldoende goud om hun schulden af te betalen wanneer de euro crashed. Wij niet.

Bij ons zitten de opgepompte euro's in steen en dat zal snel ontwaard worden wanneer er een massale crisis ontstaat. Want vastgoed ontwaard net zo snel als bankbiljetten in een crisis. De italianen nu steunen is dus op termijn gunstig voor nederland. De vraag die moet worden gesteld is wie dat gaat betalen. Als het aan WIlders ligt gaan de burgers dat betalen en niet 'het kapitaal' of de elite. Dat heeft hij bij de energieheffing al laten zien.

Uw asielparasieten komen binnen op de stroom vluchtelingen die rechts geweld hebben veroorzaakt. Veroveringsgeweld om grondstoffen, pijpleidingen en olie, die ook door Wilders zijn gesteund. Wil je de vluchtelingen stoppen, dan zal dat geweld moeten stoppen. Er zijn maar enkele partijen die dat punt aanstippen en daar zit niks rechts bij. De SP en de PvdD hebben deze logica al luid en breed uitgedragen. Wilders is een neoliberaal die achter dit oorlogsssysteem staat en daarmee vluchtelingen creeert. Ook de SP en PvdD vinden dat vluchtelingen eerst in eigen regio dienen te worden opgevangen. Maar je kunt die regio niet belasten met de last van westers oorlogsgeweld zonder zelf ook je verantwoordelijkheid te nemen. Daar is Wilders niet zo van: Verantwoordelijkheid nemen. Ook niet voor zijn eigen uitspraken. Dan kruipt hij zielig weg in zijn Calimero eierdopje.

Uw Brussel kwalificatie is net zo oppervlakkig als uw mening over de politieke inmenging. Zuid Europese landen zijn allerminst blij met de politiek vanuit Brussel. Die is namelijk gebaseerd op IMF-nazisme. Pensioenen moeten worden verlaagd, zoals Griekenland al is gedicteerd en Sociale stelsels moeten worden afgebroken. Ieder land moet net zo minachtend tegenover zijn burgers als het beste jongetje van de klas. Het is logisch dat dat weerstand oproept in de zuidelijke landen waar 'de groep' nog veel sterker in de maatschappij zit dan in onze geindividualiseerde alleenleving. Wilders populisme t.a.v. 'de italianen' of 'de spanjaarden' is net zo ophitsend als die tegenover 'de marokkanen'. Lekker 'andere' mensen de schuld geven terwijl hij de belangen verdedigt van de elite wiens belastingen hij lekker met de VVD wil gaan verlagen.

Niet uw belastingen, natuurlijk, want de energieheffing? Die komt bij u terecht en niet bij de vervuiler. Nee, het kapitaal/de elite moet vooral niet 'belast' worden, dat leggen we bij de burger neer. En sommige van die domme burgers blijven meeboeren op zijn onderbuik tamboerhaat. Wat heeft Wilders voor jou gedaan? Hij heeft je boos gemaakt! Maar oplossingen? #HoeDan?

En u kunt mijn conclusie niet weerspreken en trekt vervolgens een niet te onderbouwen conclusie. Wat een zwakte!

5
154 Hollander1967

Nederland een eiland in Europa, doel van Wilders

5
155 LGK

Maar dit wollen D66 CDA VVD CU SGP stemmers niet. De wollen liever dat nederland en dictatuur en te tweede DDR land wordt wel dan zonder muur waar te steun van Rutte bij krijgen.

1
156 Gunther

Ik sta pal achter Geert Wilders PVV en FvD Baudet.

0
157 Gunther

@112 . Inderdaad. En ik heb het niet over een handjevol expats of mensen die ergens tijdelijk voor hun werk zitten. Ik heb het over structurele landverhuizingen. Richting ons land ijn die per definitie verkeerd. We zijn een piepklein landje met in 1960 al een hele hoge bevolkingsdichtheid en de politicus of politici die dan het lef hebben om een imiigratieland van ons mooie Nederland zouden allemaal voor hoogverraad aan ons land berecht moeten worden. Zij zijn het die ons land hebben verziekt, die door dat beleid de woningnood hebben veroorzaakt, overbodige files hebben veroorzaakt, de veiligheid op straat hebben veroorzakt en ga zo maar door. zonder alle immigratie vanaf 1960 zou dit land er nu een stuk beter voor hebben gestaan. Ze hebben afbraakbeleid gehandteerd omdat ze zo graag zich tot de Gutmenschen wilden rekenen maar ondertussen hebben ze dit land op de weg naar de afgrond gezet. Alle verbeteringen die we sinds de jaren 50 kenden ( goede medische zorg, goede pensioenen, goede bejaardenzorg goed onderwijs enz. ) zien we nu stuk voor de stuk de vernieling in gaan. En het point of no return lijkt helaas ook al bereikt. Dat zie je aan die achterlijke discussies over Zwarte Piet, gedram over onze Nationale Helden. Zonder 50 jaar immigratie hadden we dat gezeik hier nu niet. De machthebbers die door de Fransen in de 18e eeuw onder de guillotine werden gezet hadden hun land en burgers minder geschaad dan onze politici van de laatste 50 jaar.

1
158 PFL

Ach, ik wind me niet meer op over die man .
Er mag van hem naar nergens geld naar toe behalve naar hemzelf en Israel.
Maar hij vergeet dat het binnenkomt door handel met de EU en ook met Italie.
Iemand die zichzelf in quarantaine heeft gezet , verliest het gevoel voor solidariteit en de buitenwereld . Dat wordt steeds duidelijker.
En zo raar : als het over geld verdienen gaat ( de economie) dan zie en hoor je hem niet in de Kamer.
Omdat hij er geen bal van snapt .

1
159 Goodnews badnews

@107

Dat is ook niet waar.
Links geleide kabinetten waren altijd van te veel uitgeven .
Wie economie op school heeft gehad , heeft van het “ gat van Vondeling” gehoord.
En de opmerking van Wiegel , zittend aan een tafel met o.a.Den Uyl Over uitgaven : “ sinterklaas bestaat echt , kijk daar zit hij “ , wijzend naar Den Uyl, zat er niet zo ver naast .
De 2 kabinetten Kok regeerden in een periode die nog veel en veel meer geld binnen brachten dan die van Rutte wat er even zo hard weer uitging ( met de PvdA- er Netelenbos als grote spender) .
In die tijd had onze staatsschuld sterk verlaagd kunnen worden maar niks van dat alles.
Daarom ben ik zeer voor kabinetten rechts/ links . Die kunnen elkaar in evenwicht houden : links mag sociaal doen maar rechts let op de centen .

1
160 Goodnews badnews

@111 : " Net zoals Marokkanen in Marokko, Turken in Turkije en Syriers in Syrie thuis horen. Ook allemaal (nou ja allemaal.....) hele aardige mensen maar ze horen niet in Nederland thuis."

Vader Duits en moeder Nederlands : Waar horen de kinderen dan thuis? Nederland of Duitsland??

0
161 Wimar

Geert, de rattenvanger van Hamelen.......................................................

0
162 HenkV

@158

Zonder de immigratie van de jaren 60 , zouden we nooit geworden zijn wat we nu zijn .
Die immigranten hebben ervoor gezorgd dat ons land en economie bleef draaien door het vuile werk te doen waar de autochtoon geen zin in had ( 200 000 werklozen ) .
De immigranten hebben niet meer woningnood veroorzaakt dan al die 18+- ers die op zichzelf wilden wonen , alle gescheidenen die p.p. een huis moeten hebben .
Als Nederlanders grote gezinnen hadden gehad om het gebrek aan werkwilligen op te vangen , ook op zichzelf wilden wonen en ern auto kochten ( files) zou het niet anders zijn geweest .
Maar die wilden liever minder kinderen , meer geld overhouden , mooi wonen ( files) , met 18 op zichzelf wonen en waarvan 1 op de 3 ook ging scheiden .

Mensen die oud worden , gaan het verleden romantiseren .
De zorg was beter als je een particuliere verzekering kon betalen . Je kon aan het gebit zien wie ziekenfonds was en particulier . Men boog voor de artsen en had geen kritiek zonder inzicht en internet.
De pensioenen werden pas veel later beter Als her er was. De meesten moesten het metvern AOW- tje doen en dat hield toen ook niet over .
De bejaardenzorg bestond uit een kamertje in een tehuis met regeltjes : om tien uur binnen zijn anders op een bank in het park . Mensen met geld konden hulp betalen en thuis blijven .
Een auto was voor velen onbereikbaar , zelfs een eigen vaste telefoon , vandaar al die telefooncellen .
De kloof arm/ rijk was heel groot :men had geen contact . De rijken gingen Op vakantie naar Italie en jan met de pet ging gratis in de buurt ergens pootje baden
Het onderwijs was voor de mammoetwet stukken beter.
Maar strenger : toelatingsexamens voor het middelbaar onderwijs, zitten blijven , in 12 vakken examen doen , 1x blijven zitten en bij de tweede keer van school af .
Gedroeg je je niet , kon je gaan .
Toen was je diploma nog iets waard.
Kom daar nou eens om .

Eind jaren 60/70 begon het betere leven voor de gewone man .
En konden ze De luxe van een uitkering krijgen als ze niet werken en moesten decarbeiders elders gehaald worden .

Bron : mijn grootouders , ouders en schoonouders die met alle verkeerde dingen van nu voor geen goud terug willen naar toen .

2
163 Goodnews badnews

Dezelfde retoriek als figuren als Erdogan en Trump. Nationalisme opwekken bij een deel van de bevolking voor doeleinden waar niemand beter van gaat worden. Het simpele van wat Wilders zegt trekt mensen misschien aan, maar zo werkt het leven niet. Als klein land zullen we altijd afhankelijk zijn van de landen om ons heen. Gelukkig hebben we nu de Unie waar wij deel van uit maken en waar wij wel degelijk inspraak hebben. Wilders wil terug naar vroeger waar we gewoon moesten doen wat de grote landen wilde of anders. Iemand die zo kortzichtig is zal dit land de afgrond in storten.

0
164 VaY

@161 in Elten.

1
165 PFL

@154 De vragen hadden juist alles met Wilders te maken. Het waren tenslotte zijn opmerkingen.

Je schreef: De italie retoriek van Wilders is kortzichtig en ontdaan van alle inzicht. De italianen zijn rijker dan wij en kunnen bovendien beter stand houden wanneer de euro zou crashen. De italianen zijn beter zelfvoorzienend dan nederland en hebben naast een volledige eigen voedselproduktie, voldoende goud om hun schulden af te betalen wanneer de euro crashed. Wij niet.

En dat is helemaal correct. De Italianen hebben onze Euro's helemaal niet nodig. Er is geen enkele reden om geld aan Italië te geven, zelfs niet als een "lening" want iedereen weet dat die "lening" binnen de kortste keren in een gift zal veranderen.

Je schreef: De vraag die moet worden gesteld is wie dat gaat betalen. Als het aan Wilders ligt gaan de burgers dat betalen en niet 'het kapitaal' of de elite. Dat heeft hij bij de energieheffing al laten zien.

Je schreef: Uw Brussel kwalificatie is ... beste jongetje van de klas.

Waarom begin je over de Zuid-Europese landen? Dat is volledig irrelevant. We hebben het over Nederland, ONS land. Steeds meer van ONZE bevoegdheden gaan naar het absoluut niet democratisch gekozen Brussel. DAAR moet een einde aan komen. Nederland - maar ook de andere landen - moet in alles zijn eigen bevoegdheid hebben en zijn eigen keuzes kunnen nemen.
Niet Wilders wil dat de burger gaat betalen. De burger gaat dat gewoon per definitie betalen. Elke miljard die wij weggeven kan niet aan de Nederlandse bevolking worden besteed. Dat geld had ook naar (bijvoorbeeld) de gezondheidszorg of het onderwijs kunnen gaan. Een veel nuttiger doel.

Je schreef: Uw asielparasieten komen ... te nemen.

Wat een bullshit schrijf je daar. Dat heeft niets met geweld te maken. Niks veroveringsgeweld, niks grondstoffen, olie, pijpleidingen.
De - meest Afrikaanse - landen waar de asielparasieten vandaan komen zijn zo corrupt als maar even mogelijk is. De honderden miljarden Euro's aan ontwikkelingshulp die we al gegeven hebben zijn allemaal in een bodemloze put terechtgekomen. Elk project mislukt omdat ze te belazerd zijn om dingen te onderhouden en zelf te bouwen. Stop dus met je bullshit over "oorlogssysteem" dat helemaal niet bestaat. Alleen onderling matten ze er vrolijk op los

1
166 MeneerRontgen

Gelukkig bevrijden de meeste stemmers in Nederland zich van de malloot Wilders volgens de peilingen.

1
167 Frouke

@166 Dank voor je reactie. Goud wordt niet gezien als kapitaal. Alle munteenheden zijn namelijk losgekoppeld van de goudstandaard (Bretton Woods). Het laatste land was Zwitserland dat in 2008 zijn Schilling los moest koppelen van de goudstandaard omdat veel goud, roofgoud uit WOII, was bevonden. Je kunt Italie ondanks zijn goudvoorraden, binnen dit systeem, dus niet meer 'rijk' noemen omdat er geen relatie meer is tussen fiattair geld en goud. Binnen ons systeem is Italie dus 'arm' omdat ze een grotere staatsschuld hebben dan hun fiattaire BBP.

Waarom ik 'begin over de Zuid Europese landen'? U vindt dat volledig irrelevant .....

Een goudvis heeft een kort geheugen. De meeste mensen leggen de link ook niet meer. Weet u nog waar de bezuinigingen tijdens de vorige credietcrisis vandaan kwamen? Weet u nog waarom alle uitgavenbelastingen zoals BTW, Waterleidingbelasting en Assurantiebelasting is verhoogd? Weet u nog waarom enkele jaren geleden onze Lage BTW met 33% werd verhoogd zodat ons eten duurder werd? Dat was 'volgens WIlders' toch omdat 'Griekenland moest worden ondersteund'? De griekse burger is er alleen maar slechter op geworden en waar ging ons geld heen? Naar de vermogenden en banken! Griekenland werd niet gedwongen om de toptarieven te verhogen noch om de vermogende reders eindelijk eens rechtvaardig te belasten, griekenland werd gedwongen door de EU en het IMF om de pensioenen te verlagen, de 'gefabelde' AOW-leeftijd te verhogen, om sociale voorzieningen af te breken en om hun staatsbezittingen te verkopen. Weet u dat nog? Dat is de reden waarom ik 'begin over de Zuid Europese landen' want de burgers werden daar de klos terwijl de rechtse regeringen totaan 2009 de schulden hebben veroorzaakt.

Uw 'bodemloze put' in afrika is gecreeerd en wordt in stand gehouden door onze multinationals die daar gronstoffen zoals olie, mijnstoffen en ook land roven. Ga eens een hamburger halen bij McDonalds. Waar denkt u dat het veevoer vandaan komt voor de koeien? McDonalds is nou niet echt een 'uit de streek' keten, he? De vervuiling in Nigeria, het oorlogsgeweld rond Lake Chad zijn allemaal het gevolg van onze olieboeren die daar de olie roven en mensen verjagen van hun land.

Alle mijnbouw in afrika is rechtstreeks te relateren aan roofkapitalisme. Daarbij maakt het niet uit of dat nou al tientallen jarenlang gebeurt door de EU en de VS of recenter door het kapitalistische China. Ooooo, noem ik China nou kapitalistisch? Ja dat noem ik zo, want landen die zichzelf 'communistisch' noemen zijn dat zeker niet in de ogen van de bedenker van dat woord 'Karl Marx'. Noord Korea noemt zichzelf ook communistisch maar ze vergeten even dat communisme geen erfopvolging erkent. Kapitalistische landen zijn er als de kippen bij om met die zich verexcuserende regimes, communisme te veroordelen. Hitler noemde zichzelf ook 'Nationaal Socialistisch' terwijl hij groepen rijken bevoordeelde en socialisten, zoals mijn grootvader, vervolgde.

Alleen domme en onmenselijke mensen lopen achter dat soort leiders aan en verdedigen hun uitspraken. Het derde rijk was een uitvloeisel van roofkapitalisme en niet van socialisme evenals de Sovjet Unie, trouwens. Allen het vm Joegoslavie kende een redelijke mate van Socialisme onder Tito. De kapitalisten in de VS wisten na zijn dood niet hoe snel ze daar oorlog moesten stichten met hun Endowment for Democracy Act. Kapitalisme leidt tot fascisme en we zien dat hier in onze tijd gebeuren. Je kunt niet het fascisme verwerpen en het kapitalisme blijven verdedigen en intelligente mensen om de tuin leiden met vreemdelingenhaat zoals Wilders doet.

@163 De arbeidsmigranten kwamen niet om 'het vuile werk te doen'. Ze kwamen niet om WC's schoon te maken. De arbeidsmigranten werden hierheen gehaald om perspectiefloze produktielijnen te bemannen zoals de kolenmijnen (er was immers een gasbel aangetroffen in Slochteren) en de Lopende Banden (die geleidelijk werd vervangen door robotisering). Toen de gastarbeiders daardoor overbodig werden bevonden, werden ze masaal sociaal gedumpt in de WAO. Die werkgevers wilden geen cent uitgeven aan omscholing voor hun arbeiders en dat is de reden waarom gastarbeiders werden gehaald en ons land een werkloosheidsgolf kreeg. Autochtone Nederlanders wilden niet gaan werken in een carriere die binnenkort zou worden uitgefaseerd. Uw zoon of dochter gaat ook niet meer aansturen op een carriere als postbode. De schuld daarvan ligt dus bij werkgevers en rechtse politiek in die tijd en niet bij verstandig kiezende burgers.

1
168 Hollander1967

@168

Als reactie op: Goud wordt ... hun fiattaire BBP.

Ik had het niet over Italië (hoofdletter), ik had het niet over goud, ik had het over de Italianen (hoofdletter) die t.o.v. ons Nederlanders rijk zijn. Italië heeft ons geld niet nodig, het moet zijn eigen burgers laten betalen. Verder zou Italië natuurlijk ook zijn goud voorraad kunnen verkopen maar dat is punt 2.

Als reactie op: Een goudvis ... de schulden hebben veroorzaakt.

Om te beginnen: een verhoging van 6% BTW naar 9% BTW (3 procentpunt) is een stijging van 50%
Ik heb geen flauw idee waarom jij denkt dat Wilders vond dat Griekenland ondersteund moest worden. Nog even los van die gedachte, Wilders zit/zat niet in de regering en heeft dus niet mee besloten aan alles waardoor de Nederlander destijds financieel moest bloeden. Laten we nu niet dezelfde fout maken en weer geld weggeven aan de zuidelijke landen en ons eigen geld uitgeven aan onze eigen mensen.

In reactie op: Uw 'bodemloze put' in afrika ... van hun land.

Helemaal fout. Wij houden geen bodemloze put in stand, het IS een bodemloze put omdat ze niet in staat zijn zichzelf te bedruipen. Elk project - waar geen enkele international mee te maken heeft - is gedoemd te mislukken omdat ze in Afrika (ook al met een hoofdletter) geen enkele arbeidsethos hebben. Sla in een dorpje een waterput voor de mensen, vertel hoe ze die moeten onderhouden. Ga 5 jaar later eens kijken en de waterput is ingestort omdat ze het verdommen om de boel te onderhouden. Heeft geen flikker met internationals te maken.
Bij grotere projecten blijft het overgrote deel van het geld aan de strijkstok van corrupte Afrikanen hangen. Ambtenaren/regeringsleiders die geld eisen omdat het project anders niet door mag gaan. Als jij denkt dat het overlaten van het winnen van delfstoffen aan de Afrikanen zelf het probleem van de armoede en geweld oplost dan zit je er gigantisch naast. Ze zullen nog armer worden, nog minder te eten hebben en de grondstoffen zullen niet of nauwelijks gedolven worden.

In reactie op: Alle mijnbouw ... zoals mijn grootvader, vervolgde.

Gelet op je opmerking over je grootvader snap ik ineens waar jouw intense haat vandaan komt. Met je uitweiding over China en Noord-Korea sla je helemaal de plank mis. Het feit dat ze in Noord-Korea erfopvolging kennen maakt dat land niet ineens niet communistisch. China kapitalistisch noemen is ook niet correct. Het systeem van regeren is communistisch, de handel kan best kapitalistisch zijn.
Ik zag recentelijk een docu over een Chinees die ergens in Afrika een bedrijf runt. Hij heeft zwarte werknemers in dienst. Hij moest ze continue vooruit schreeuwen omdat ze geen poot uitstaken. Elk gebrek aan arbeidsethos is compleet zoek. Respect voor het materiaal waar ze mee werken ontbreekt ook compleet. Een van de werknemers werd ter verantwoording geroepen en deze man kon alleen maar beschaamd kijken, wetende dat wat gezegd werd over zijn (gebrek aan) werkhouding en het (absoluut niet) zuinig zijn op het materieel 100% klopt.

In reactie op: Alleen domme en onmenselijke mensen lopen achter dat soort leiders aan en verdedigen hun uitspraken. Het derde rijk was een uitvloeisel van roofkapitalisme en niet van socialisme evenals de Sovjet Unie, trouwens. Allen het vm Joegoslavie kende een redelijke mate van Socialisme onder Tito. De kapitalisten in de VS wisten na zijn dood niet hoe snel ze daar oorlog moesten stichten met hun Endowment for Democracy Act. Kapitalisme leidt tot fascisme en we zien dat hier in onze tijd gebeuren. Je kunt niet het fascisme verwerpen en het kapitalisme blijven verdedigen en intelligente mensen om de tuin leiden met vreemdelingenhaat zoals Wilders doet.

Er zit iets goed fout bij je en dat laat je met deze alinea duidelijk blijken. Voor je eigen land opkomen is geen fascisme, geen racisme, geen nazisme en ook geen vreemdelingenhaat.

Met de opmerking dat we ons eigen geld niet weg moeten geven is niets mis. We kunnen het zelf veel beter gebruiken om onze eigen bevolking te steunen.
Met de opmerking dat de grenzen dicht moeten voor (zeker niet westerse) allochtonen is ook niets mis. Nederland is vol, onze eigen jeugd moet minimaal 10 jaar op een woning wachten. Verder staat de inferieure - ten opzichte van de onze - cultuur van deze asielparasieten in veel gevallen haaks op de onze. Sterker nog, het staat vijandig tegenover de onze. Het beschermen van je eigen cultuur, gebruiken, omgangsvormen, normen en waarden. Daar is niets mis mee
En met de wens dat we stoppen met het weggeven van onze soevereiniteit aan Brussel (en het terug nemen van soevereiniteit) is ook niets mis. We kunnen zelf prima beslissen hoe we ons land regeren, daar hebben we de ondemocratische EU (het vierde rijk) absoluut niet bij nodig.

1
169 MeneerRontgen

@169 Ik laat uw waardering van mijn opvattingen maar aan u. ? Verder komen, dan 'de plank mis slaan' doet u niet.

Wilders komt niet op voor ons land, Wilders komt op voor de elite. Geeft u ons één voorbeeld waar Wilders de bevolking steunt i.p.v. de elite. Want die tegengestelde belangen zijn er. Bij belastingen bijvoorbeeld. Heeft u een voorbeeld van een plan van de PVV dat de burgers profileert en niet de elite?

'Met de opmerking dat de grenzen dicht moeten voor (zeker niet westerse) allochtonen is ook niets mis. Nederland is vol, onze eigen jeugd moet minimaal 10 jaar op een woning wachten.'

Nederland is niet vol gelopen met asielzoekers en vluchtelingen. Nederland is vol gelopen met arbeidsmigranten. 500,000 oostblokkers, 300.000 marokkanen en 400.000 turken. Om te beginnen. Den Haag is een stad waar 10% van de bevolking bestaat uit expats uit alle windstreken en waar de meeste oostblokkers in nederland wonen. Dat veroorzaakt de wachtlijsten bij betaalbare woningen en niet die paar duizend asielzoekers/vluchtelingen per jaar. En guess what, die oostblokkers en expats wil Wilders nou juist niet tegenhouden. Dus hoe zo 'opkomen voor je eigen land'? Wilders is niets meer dan een xenofoob populistische VVD-er.

"Het communisme is een sociale, politieke en economische ideologie gericht op de verwezenlijking van een klasseloze en socialistische samenleving, gebaseerd op gemeenschappelijke eigendom van de productiemiddelen en met openbare instellingen, waarbij iedereen produceert naar vermogen en neemt naar behoefte (zoals verwoord door Karl Marx in zijn Kritiek op het program van Gotha). Het woord communisme stamt af van het Latijnse communis, dat gemeenschappelijk en universeel betekent."

Communisme is dus een ideologie die de herverdeling van macht en middelen propageert en het gaat natuurlijk om een communistische maatschappij en niet wat u bent gaan verstaan onder communistisch leiderschap. Dat is u en velen ingeprent. Communistisch leiderschap is namelijk per definitie niet anti-democratisch, sterker, het leiderschap/de macht is in een communistisch systeem in handen van het volk. De kapitalistische tegenhangers hebben u het beeld van ondemocratisch communisme met het beeld van zich verexcuserende communistische regimes zoals China en Noor Korea voorgeschoteld. In China zijn vrije vakbonden verboden. Dat heeft niets met communisme te maken.

1
170 Hollander1967

@170

Geen geld naar Italië maar naar de gezondheidszorg en onderwijs >>> dat is geld dat ten goede komt aan de Nederlanders.

Je schreef: Nederland is niet vol gelopen met asielzoekers en vluchtelingen. Nederland is vol gelopen met arbeidsmigranten. 500,000 oostblokkers, 300.000 marokkanen en 400.000 turken.

Dat zijn 300.000 Marokkanen (hoofdletter) en 400.000 Turken (hoofdletter) teveel. Het waren GASTarbeiders. Ze moesten dus weer oprotten. Helaas heeft het softe beleid ervoor gezorgd dat ze nooit meer weg gingen uit dit uitkeringen paradijs.

500.00 mensen uit het Oostblok (hoofdletter) is nou precies één van de redenen waarom we de macht van de EU moeten beperken. We bepalen zelf wel wie we toelaten en wie hier mogen werken.

Je schreef: die paar duizend asielzoekers/vluchtelingen per jaar

Het aantal asielparasieten bedroeg in 2019 maar liefst 26720! Dat zijn er niet een paar duizend.
Dat aantal is - met de piek van 100000 in 2015 als uitschieter - een redelijk constant aantal de afgelopen jaren. In tien jaar tijd zijn er dus zo'n 340.000 in de afgelopen 10 jaar! 340.000 eigen jongeren die dus al een eigen sociale huurwoning hadden kunnen hebben. De instroom moet dus echt terug naar NUL.

Je schreef: waar 10% van de bevolking bestaat uit expats

Expats wonen altijd in het duurdere segment aan woningen. Deze woningen zijn voor de gewone Nederlander per definitie onbetaalbaar. Expats zitten nooit in een sociale huurwoning. Ze zitten onze eigen woningzoekenden dus niet in de weg.

Je schreef: Het communisme is een sociale, politieke en economische ideologie gericht op de verwezenlijking van een klasseloze en socialistische samenleving, gebaseerd op gemeenschappelijke eigendom van de productiemiddelen en met openbare instellingen

Prachtig hoor, klinkt als een Utopia.
De afgelopen 100 jaar hebben echter wel bewezen dat het communisme gigantisch gefaald heeft.
Er is geen enkel communistisch land geweest (of is er nog) dat zijn bevolking kon onderhouden.

Je schreef: en het gaat natuurlijk om een communistische maatschappij en niet wat u bent gaan verstaan onder communistisch leiderschap. Dat is u en velen ingeprent. Communistisch leiderschap is namelijk per definitie niet anti-democratisch, sterker, het leiderschap/de macht is in een communistisch systeem in handen van het volk.

En alweer zo'n prachtig utopisch ideaalbeeld.
Echter, in diezelfde afgelopen 100 jaar is er geen enkele communistische staat geweest die niet anti democratisch was. In theorie mag de macht dan in handen zijn van het volk, je weet zelf ook dat de werkelijkheid zo absoluut niet werkt. Communistisch leiderschap is niet de voorzitter die de door het volk democratisch genomen beslissingen uitvoert. Het communistisch systeem - je schreef het zelf al - is de verwezenlijking van een klasseloze en socialistische samenleving, gebaseerd op gemeenschappelijke eigendom van de productiemiddelen en met openbare instellingen, waarbij iedereen produceert naar vermogen en neemt naar behoefte.
Dit behoeft dus één regel voor iedereen. Dat kan niet democratisch want mensen zijn nooit gelijk. Je hebt dus een dictator nodig en elk communistisch land had (of heeft) er eentje.

Je schreef: In China zijn vrije vakbonden verboden. Dat heeft niets met communisme te maken.
Juist wel! Als vakbonden eisen gaan stellen dan komt de gemeenschappelijke (communis) maatschappij in gevaar. Er is tenslotte geen klasse. Het feit dat landarbeiders andere omstandigheden nodig hebben - waar de vakbonden voor strijden - in vergelijking met bijvoorbeeld een doctor maakt het communistisch systeem per definitie al fout.

3
171 MeneerRontgen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

3 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

3 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

3 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Arching Back PornGaby Ortega BowlingHame Made PornRoxas CaelumAlexandra SexCharlie Puth NudeNamitha Sex Videos ComGay Black Breed PornBusty Step Mom PornNsfwnudesFolla Con ViejoDesi Chudai Video HdDesi Hot Blue FilmKayden James PornDownload Hentai GamePorn SitsIos Porn HamesXxx Hd FreeJmack PornJuliatica XxxKoel SexKannada Sex Stories AuntyPornography In Middle EastHogtie BjCaligula Orgy SceneHentaikeyManiacos Por ComicsVideos Pornor BrasileirosIndian Audio Sex StoriesOnlyfans Karely RuizCollege TitsSuck Breasts VideoThatsphuckedMarshallese PornSexx Video TamilHot Bathing VideoBest Full Hd PornXncx StoriesMy Free Pay SiteHuge Cock GaySexy Lisbian PornSexy Nude CouplesPiper Perri BlackTs EcortsRealestic PornCrystal Lust FaceAva Louise NudesElakkiya SexPokemon Girls NudeTijuana PornTickled TitsHqporner.xomCumming Old MenIndian Hindi Porn VideoPunjabi Sexy Film Full HdMalayalam Adults Only MoviesSfm ComlilePanochitasXnxx PakisnXnxx Blue FilmExmasterSexo MangáMelieconickChanell UziExotic Philly ModelSunny Leone Hot SareeBollywood Hot SexyBeamitikik BethGenshin Impact PornTelugusexgirlsCam SexOnly Fans LeakeeVídeo PornoamadorPorn Of The WorldSex JepangAnime TentaclesSexy Video Hd VillageCeline Alvarez PornstarJoseline Hernandez NakedRatemy Cock12 Inch PennisNatasha Nice TitsAuneesh_nicoleConnie Carter VideoWatch HenraiPorna OyunlarıPrivate CastingsXxhamster ComRashi Khanna NakedYouprnXx Com MovieIndian Porn IndianHot Student And Teacher SexDeisy Garcia OnlyfansFirst Time Lesbian SeductionWhipped Cream SexReddit Cum SwallowXhamstatClip PornographieMeana Wolf PornstarAlicia Vikender NudeEscorts BbwNaruto Sex VideosOverflow SexTop Rated Sex VideosPregnant Sex Xxx VideoVimeo NudiWww Xn Video ComThis Ain T The Smurfs XxxLatex FemdomCamsidaDani DanielsexDaddy Daughter Porn VideosStreamimg PornBest DoggystylesMicro Penises PicturesSunny Leone Ka Sexy Hd VideoAfrican Porn For FreeR/18_19Photo DesexBouncing Tits GifXxxxponXnxx JonyKissing HandjobTamil Sex Videos In Tamil VoiceFree Porn TubesDua Lipa NudePortaglory HoleWww B Grade Movie ComKarma XxxSex Video Public AgentGilf MasturbationXharmster纽约 楼 凤Escort Close To MeEmily Bett Rickards NakedSexy DeepthroatEmo Femboy PornFuxxxLive Porn HubFortnite Porn GameManhwa HentaisLiteroyicaTru Kait NudeChudachudi DesiIndianxxxx VideoUp Skirt Camel ToeGonzon Xxx MoviesEacort BabylonKaruna Satori Porn