Archiefbeeld. Michael Cohen arriveert bij zijn appartement in New York nadat hij uit voorzorg werd vrijgelaten vanwege corona. (21/05/2020).
Volledig scherm
Archiefbeeld. Michael Cohen arriveert bij zijn appartement in New York nadat hij uit voorzorg werd vrijgelaten vanwege corona. (21/05/2020). © BSRagency BSR Agency

Ex-advocaat Trump terug naar gevangenis
vanwege schenden regels huisarrest

De voormalige advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, Michael Cohen, is donderdag teruggestuurd naar de gevangenis. Nog geen twee maanden geleden werd hij uit voorzorg vrijgelaten vanwege de verspreiding van het coronavirus. 

3 reacties

  • lilianne van neylen

    4 jaar geleden
    In dat “grote” land is geen enkele rechtsvorm meer buiten Trump, laat staan dat er enige rechtvaardigheid zou zijn. Decadentie en zware criminelen alom!
  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    Roger Stone heeft al gratie verkregen van de beste president ooit, omdat hij een vriendje is. Het gaat hier om Michael Cohen, en ik zie het nooit gebeuren dat Der Meister hem gratie zal verlenen
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Het zal me niet verwonderen moest Roger Stone de volgende zijn die in aanmerking komt voor een presidentiële gunstmaatregel.