U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 25
vind ik toch wel vrij schokkend, na dit gelezen te hebben ...

meer dan 3 jaar geleden door metoo

REAGEER MET EEN EMOJI
14

** gebruiker verwijderd **

Bevel van hogerhand, duidelijk en helder weer.

1 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

Ja maar het zijn normaal hele lieve mensen.
Dus die agent is gek. toch?
Grenzen dicht niets meer erbij tot alles is uit gepluist wat er in Europa rondhangt.
Wat hier niet hoort weg wezen onder militaire begeleiding.
Het zijn parasiterende smerige uitvreters die nergens met hun klauwen.

2 Truffelaar    
meer dan 3 jaar geleden door Truffelaar
2
Meld

Politici die deze mensen binnenlaten zijn medeplichtig aan de moorden en verkrachtingen !

3 mastermind    
meer dan 3 jaar geleden door mastermind
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

4 aarde_wezijn2    
meer dan 3 jaar geleden door aarde_wezijn2

Wisten we toch eigenlijk al ! Maar nu horen we 't van een agent. En nóg vallen de schellen niet van de ogen van de multiculti dromers.

5 Neem me niet kwalijk maar...    
meer dan 3 jaar geleden door Neem me niet kwalijk maar...
1
Meld

Zweden is ook een rukland geworden. Textbook example van wat er gebeurd als een linkse regering de andere kant op blijft kijken en andere culturen zijn gang laat gaan.

Nu zullen posters als Doortje ranten dat t onzin is, en doorhameren over de bron van dit artikel. Goed recht. Maar ook zij kunnen niet uitleggen waarom oud minpresident Fredirik Reinfeld uitspraken deed als: "Zweden behoort de immigranten toe" of politici Mona Sahlin die zei: "de zweden moeten integreren in het nieuwe Zweden, het oude komt niet meer terug".

Neen, een extreemlinkse regering die de islam zijn gang laat gaan resulteerd in een prettige samenleving. Geloofd u het?

6 Robot    
meer dan 3 jaar geleden door Robot
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

@6 , zuidelijk Zweden is idd totaal veranderd, je moet boven Upsalla zijn wil je het Zweden nog een beetje herinneren.

7 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@7 ,

Dat lees ik dus ook. Tis jammer, maar een mooie casus voor Nederland. De multiculturele droom is mislukt, en dat komt niet door de Aziaten.

8 Robot    
meer dan 3 jaar geleden door Robot
1
Meld

Hadden we maar meer agenten, leerkrachten, maatschappelijk werkers etc. die hun ervaringen durven delen via de sociale media.

9 Soare    
meer dan 3 jaar geleden door Soare
2
Meld

@2 Zweden heeft inmiddels inderdaad zijn grenzen dicht en vangt desondanks mensen die recht hebben op een vluchtelingenstatus volgens het verdrag van Dublin gewoon op. 90% blijkt echter bij controle geen vluchteling en wordt aan de grens teruggestuurd.

Bron : http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2016/02/grenscontroles-zweden-oogsten-succes-scherpe-daling-migranten-2759455W/

Het is niet voor niets dat Zweden de grenzen ging controleren, de minister van Zweden sprak van een dramatische situatie in zijn land.

Bron : http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4180670/2015/11/07/Zweden-doet-de-deur-dicht-voor-asielzoekers.dhtml

10 Ruud100    
meer dan 3 jaar geleden door Ruud100
1
Meld

@9 En vooral meer politici die bereid waren deze trend om te keren.

11 thestranger    
meer dan 3 jaar geleden door thestranger
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

zerohedge.... nepnieuwzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

@10

dat sprak hij niet, maar Zweden heeft maar 1 brug te controleren.

Zweden deed de deur dicht omdat ze de meeste asielzoekers van heel Europa hadden opgevangen en nu was het de beurt aan andere landen dus.

12 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@6
hier reutelen oud politici ook wel eens wat
laat jij je mening altijd afhangen van 1 man?

o ik niet.

13 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

Zero Hedge's content has been classified as conspiratorial, anti-establishment, and economically pessimistic,[3] and has been criticized for presenting extreme and sometimes pro-Russian views.[1][4][5]

14 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@12 doortje is weer daar hoor. Alle berichten die niet binnen het politiek correkte denkbeeld passen, gaat doortje voor ons nep nieuws verklaren. Doe geen moeite zou ik zeggen, de meesten lezers vallen niet meer in dergelijke propaganda en zullen zelf uitmaken wat nep is wat niet. Wat mij wel zorgen maakt zijn de figuren zoals doortje hier die dan propageren wat nep is en wat niet!

15 mastermind    
meer dan 3 jaar geleden door mastermind
4
Meld

@6 Als wij naar Nederland rijden willen we niet eens graag meer stoppen in het Zuiden en doen dat ook alleen om te tanken langs de snelweg zodat, we niet ineens ergens kunnen belanden waar we beter niet kunnen zijn . We overnachten ver voor Stockholm om de dag daarna door te kunnen naar Denemarken waar we dan overnachten. Het Zuiden is een puinhoop van geweld zeker in de grotere plaatsen . Hier hebben we nergens last van te hoog, te koud en donker in de winter dat scheelt al een hoop.question

16 Saviro    
meer dan 3 jaar geleden door Saviro
1
Meld

@13 Wat zei de dokter Doortje ?????

17 Bollieboos    
meer dan 3 jaar geleden door Bollieboos
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

@15
doortje?
ik geef de algehele consensus over deze site weer

en ik vind dat bagger en nep, mag dat?
ja dat mag.

18 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

@12 'maar Zweden heeft maar 1 brug te controleren'

En wat bootjes misschien en de grens met Noorwegen want er zijn 'vluchtelingen' die op de fiets de grens Rusland - Noorwegen passeren.

19 JackKropotkin    
meer dan 3 jaar geleden door JackKropotkin
2
Meld

@12 Niet juist, Zweden deed zijn grens dicht omdat, andere landen ze doorstuurde richting Zweden en de onrust en gevechten die ontstonden tussen de vluchtelingen en men niet meer kon waarborgen dat burgers veilig waren. Er was geen woonruimte genoeg . Mensen werden bij nachte en ontij kleine dorpjes binnen gereden en bewoners werden wakker met soms een groep die groter was dan de bewoners die er woonde.Buiten de brug heeft Zweden ook nog een aantal bootaankomsten vanuit Duitsland en Denemarken en zelfs die uit Estland en FInland worden goed gecontroleerd.

20 Saviro    
meer dan 3 jaar geleden door Saviro
1
Meld

@19 Ja, dat moest wel op de fiets want lopend mochten ze er niet over.

21 Saviro    
meer dan 3 jaar geleden door Saviro
1
Meld

1. Het feit dat Zweedse politiemannen en -vrouwen geacht worden over zaken waarin daders met een etnische achtergrond betrokken zijn; en dat het Zweedse OM de zaken verzwijgt, betekent dat slachtoffers en hun familieleden , - waarschijnlijk vaak vrouwen en meisjes, waaronder met een etnische achtergrond -, hun recht niet kunnen krijgen.
Anders gezegd: de rechtsstaat functioneert niet langer. Door toedoen van de staat en de justitionele autoriteiten wel te verstaan.
Die vanwege een dergelijke vorm van opzettelijk plichtsverzuim ongetwijfeld strafbaar zijn.
Hetgeen hen een extra motief verschaft om hun wandaden geheim te houden.

2. Indien het Openbaar Ministerie en Justitie misdaden niet onderzoeken, niet vervolgen en toedekken, dan zijn de beraadslagingen en debatten in de Zweedse politiek en openbaarheid gestoeld op volstrekt onjuiste cijfers en gegevens.
De uitkomst van de beraadslagingen en democratische besluiten zijn een travestie, zo men wil vervalsing van het staatsrecht en de vertegenwoordigende democratie.
Oftewel: overheid en politiek correcte politici tasten de democratie moedwillig aan.

22 duurendaal    
meer dan 3 jaar geleden door duurendaal
1
Meld

Inmiddels 55 no-go areas in Zweden..Zeg maar eens dat het niet zo is..

23 netcat    
meer dan 3 jaar geleden door netcat
1
Meld

@12 Nee, Zweden sloot niet de grens omdat "het nu de beurt was aan andere Europese lande", zoals in @10 onderbouwd sloot de minister van Zweden de grens omdat er een dramatische situatie in zijn land was ontstaan.

Bron : http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4180670/2015/11/07/Zweden-doet-de-deur-dicht-voor-asielzoekers.dhtml

Zweden heeft inderdaad een andere grens dan Nederland of Duitsland. Desondanks is voor een land als Duitsland met veel meer grens te bewaken dan Nederland de illegale massa-immigratie nog altijd veel duurder voor een land dan grenscontroles; dat werd eerder onderzocht in Duitsland (door het Ifo-instituut, een toonaangevend Duits instituut voor economisch onderzoek).

Bron : http://www.elsevier.nl/economie/article/2016/03/279600-279600/

Dan spreken we hier nog puur financieel en niet over de doden die er vallen onder de vluchtelingen, het sneeuwbaleffect in de landen van herkomst, de criminele maffia mensensmokkelaars die miljarden verdienen, de woningnood in de gastlanden, de veiligheidsproblemen, de sociale onrust die er ontstaat met de komst illegale migranten.

24 Ruud100    
meer dan 3 jaar geleden door Ruud100
1
Meld

@12 : doortjeblond.... nepnieuwzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

25 JHolmes    
meer dan 3 jaar geleden door JHolmes
3
Meld

@24 : Inderdaad, maar vergeet niet dat de leugens van doortjeblond voor haar de "feiten' zijn...dat roept ze zelf altijd. Hilarisch figuur.

26 JHolmes    
meer dan 3 jaar geleden door JHolmes
3
Meld

@18 De dokter heeft zeker gezegd ..nie goe met u ?

27 Bollieboos    
meer dan 3 jaar geleden door Bollieboos
4
Meld

ik heb gisteren ergens een video hierover gezien op youtube, sorry heb de link niet meer,
iets van dat de agented in Sweden om hulp roepen van de bevolking omdat ze niet bij bij machten zijn de orde te handhaven en machte verloren zijn.

Met hulp zoals ik dat begreep was het geen hulp als op straat maar tegen de politiek.

Wat ? een heleboel Americanen kozen Trump en hij won ? Hoe kan Dat nou ?
Question: how come you dont know what we do ? Crazy ? I don' t care what excuse who has
if the USA falls and those people take over Europe them who's going to help us and how, with what ?

"everything is just fine" Yeah right!

28 nosuchname    
meer dan 3 jaar geleden door nosuchname
0
Meld

Weten jullie het nu nog niet?! Zerohedge=nepnieuws, pffff...

29 uahoera    
meer dan 3 jaar geleden door uahoera
7
Meld

@29 Je kan het wel weer afdoenals nepnieuws maar, het is in Zweden gewoon op het journaal dus ik weet niet waar je het over hebt nu.

30 Saviro    
meer dan 3 jaar geleden door Saviro
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

dat het Zweedse OM de zaken verzwijgt,

als het verzwegen wordt, hoe weet jij het dan of zerohedge?

31 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@24
de illegale massa-immigratie

die bestaat niet

32 gebruiker verwijderd    
meer dan 3 jaar geleden door gebruiker verwijderd
33 skata    
meer dan 3 jaar geleden door skata
1
Meld

@doortjebont. er staat duidelijk dat hij het eerst op Facebook heeft gezet. beter lezen. zerohedge heeft het alleen maar overgenomen

34 Roomboterbabbelaar    
meer dan 2 jaar geleden door Roomboterbabbelaar
0
Meld

Bla bla,en afgehaakt

35 Koos Klep    
meer dan 2 jaar geleden door Koos Klep
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

36 Pxf7+    
meer dan 2 jaar geleden door Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Afzettingsprocedure Trump is politieke oplich...
De Democraten in de Verenigde Staten zijn de...

19 uur geleden door JackKropotkin

Nederland per direct uit de EU
Deze petitie is gemaakt omdat het tijd wordt...

23 uur geleden door Nexit-En-Snel

Meer meldingen van seksuele intimidatie op un...
Bij de Universiteit van Amsterdam zijn vorig...

16 uur geleden door NOS

In Grave worden buschauffeurs al weken lastig...
Chauffeurs van lijn 99 tussen Uden en Nijmege...

9 uur geleden door Inter

OT 43
Gezellig offtopic ouwehoeren

10 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Gratiebarmhart
'Cocaïne gevonden in Tweede Kamer'...
@8 het oude nieuws verduidelijkt het nieuwe n...

minder dan een minuut geleden door Gratiebarmhart

Doomsdayshaman
’Economie elke dag dichter bij ontploffen b...
Laat de bubble maar ploffen....

minder dan een minuut geleden door Doomsdayshaman

Vaartuig
Diplomatie rond ASML: maakt Nederland China b...
@4Een beetje een warrige reactie.Je u...

1 minuut geleden door Vaartuig

Leaf
PVV: 'knikker asieltuig de grens over of zet ...
Kan iemand een draadje openen over extreem re...

1 minuut geleden door Leaf

Wild Rover
Weer gaan leraren staken: ’Er moeten nog mi...
Jammer voor de ouders, leuk voor de kinderen....

1 minuut geleden door Wild Rover

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig