Zweedse politieagent post bericht op FB vwb criminaliteit (zerohedge.com)


ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero ...

door metoo in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 25
  • 1136x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Bevel van hogerhand, duidelijk en helder weer.

1 gebruiker-verwijderd

Ja maar het zijn normaal hele lieve mensen.
Dus die agent is gek. toch?
Grenzen dicht niets meer erbij tot alles is uit gepluist wat er in Europa rondhangt.
Wat hier niet hoort weg wezen onder militaire begeleiding.
Het zijn parasiterende smerige uitvreters die nergens met hun klauwen.

2
2 Truffelaar

Politici die deze mensen binnenlaten zijn medeplichtig aan de moorden en verkrachtingen !

2
3 mastermind

* Verwijderd door de redactie *

4 aarde_wezijn2

Wisten we toch eigenlijk al ! Maar nu horen we 't van een agent. En nóg vallen de schellen niet van de ogen van de multiculti dromers.

1
5 Neem me niet kwalijk maar...

Zweden is ook een rukland geworden. Textbook example van wat er gebeurd als een linkse regering de andere kant op blijft kijken en andere culturen zijn gang laat gaan.

Nu zullen posters als Doortje ranten dat t onzin is, en doorhameren over de bron van dit artikel. Goed recht. Maar ook zij kunnen niet uitleggen waarom oud minpresident Fredirik Reinfeld uitspraken deed als: "Zweden behoort de immigranten toe" of politici Mona Sahlin die zei: "de zweden moeten integreren in het nieuwe Zweden, het oude komt niet meer terug".

Neen, een extreemlinkse regering die de islam zijn gang laat gaan resulteerd in een prettige samenleving. Geloofd u het?

3
6 Robot

** gebruiker verwijderd **

@6 , zuidelijk Zweden is idd totaal veranderd, je moet boven Upsalla zijn wil je het Zweden nog een beetje herinneren.

7 gebruiker-verwijderd

@7 ,

Dat lees ik dus ook. Tis jammer, maar een mooie casus voor Nederland. De multiculturele droom is mislukt, en dat komt niet door de Aziaten.

1
8 Robot

Hadden we maar meer agenten, leerkrachten, maatschappelijk werkers etc. die hun ervaringen durven delen via de sociale media.

2
9 Soare

@2 Zweden heeft inmiddels inderdaad zijn grenzen dicht en vangt desondanks mensen die recht hebben op een vluchtelingenstatus volgens het verdrag van Dublin gewoon op. 90% blijkt echter bij controle geen vluchteling en wordt aan de grens teruggestuurd.

Bron : http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2016/02/grenscontroles-zweden-oogsten-succes-scherpe-daling-migranten-2759455W/

Het is niet voor niets dat Zweden de grenzen ging controleren, de minister van Zweden sprak van een dramatische situatie in zijn land.

Bron : http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4180670/2015/11/07/Zweden-doet-de-deur-dicht-voor-asielzoekers.dhtml

1
10 Ruud100

@9 En vooral meer politici die bereid waren deze trend om te keren.

0
11 thestranger

** gebruiker verwijderd **

zerohedge.... nepnieuwzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

@10

dat sprak hij niet, maar Zweden heeft maar 1 brug te controleren.

Zweden deed de deur dicht omdat ze de meeste asielzoekers van heel Europa hadden opgevangen en nu was het de beurt aan andere landen dus.

12 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@6
hier reutelen oud politici ook wel eens wat
laat jij je mening altijd afhangen van 1 man?

o ik niet.

13 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

Zero Hedge's content has been classified as conspiratorial, anti-establishment, and economically pessimistic,[3] and has been criticized for presenting extreme and sometimes pro-Russian views.[1][4][5]

14 ---deleteduser---

@12 doortje is weer daar hoor. Alle berichten die niet binnen het politiek correkte denkbeeld passen, gaat doortje voor ons nep nieuws verklaren. Doe geen moeite zou ik zeggen, de meesten lezers vallen niet meer in dergelijke propaganda en zullen zelf uitmaken wat nep is wat niet. Wat mij wel zorgen maakt zijn de figuren zoals doortje hier die dan propageren wat nep is en wat niet!

4
15 mastermind

@6 Als wij naar Nederland rijden willen we niet eens graag meer stoppen in het Zuiden en doen dat ook alleen om te tanken langs de snelweg zodat, we niet ineens ergens kunnen belanden waar we beter niet kunnen zijn . We overnachten ver voor Stockholm om de dag daarna door te kunnen naar Denemarken waar we dan overnachten. Het Zuiden is een puinhoop van geweld zeker in de grotere plaatsen . Hier hebben we nergens last van te hoog, te koud en donker in de winter dat scheelt al een hoop.question

1
16 Saviro

@13 Wat zei de dokter Doortje ?????

3
17 Bollieboos

** gebruiker verwijderd **

@15
doortje?
ik geef de algehele consensus over deze site weer

en ik vind dat bagger en nep, mag dat?
ja dat mag.

18 ---deleteduser---

@12 'maar Zweden heeft maar 1 brug te controleren'

En wat bootjes misschien en de grens met Noorwegen want er zijn 'vluchtelingen' die op de fiets de grens Rusland - Noorwegen passeren.

2
19 JackKropotkin

@12 Niet juist, Zweden deed zijn grens dicht omdat, andere landen ze doorstuurde richting Zweden en de onrust en gevechten die ontstonden tussen de vluchtelingen en men niet meer kon waarborgen dat burgers veilig waren. Er was geen woonruimte genoeg . Mensen werden bij nachte en ontij kleine dorpjes binnen gereden en bewoners werden wakker met soms een groep die groter was dan de bewoners die er woonde.Buiten de brug heeft Zweden ook nog een aantal bootaankomsten vanuit Duitsland en Denemarken en zelfs die uit Estland en FInland worden goed gecontroleerd.

1
20 Saviro

@19 Ja, dat moest wel op de fiets want lopend mochten ze er niet over.

1
21 Saviro

1. Het feit dat Zweedse politiemannen en -vrouwen geacht worden over zaken waarin daders met een etnische achtergrond betrokken zijn; en dat het Zweedse OM de zaken verzwijgt, betekent dat slachtoffers en hun familieleden , - waarschijnlijk vaak vrouwen en meisjes, waaronder met een etnische achtergrond -, hun recht niet kunnen krijgen.
Anders gezegd: de rechtsstaat functioneert niet langer. Door toedoen van de staat en de justitionele autoriteiten wel te verstaan.
Die vanwege een dergelijke vorm van opzettelijk plichtsverzuim ongetwijfeld strafbaar zijn.
Hetgeen hen een extra motief verschaft om hun wandaden geheim te houden.

2. Indien het Openbaar Ministerie en Justitie misdaden niet onderzoeken, niet vervolgen en toedekken, dan zijn de beraadslagingen en debatten in de Zweedse politiek en openbaarheid gestoeld op volstrekt onjuiste cijfers en gegevens.
De uitkomst van de beraadslagingen en democratische besluiten zijn een travestie, zo men wil vervalsing van het staatsrecht en de vertegenwoordigende democratie.
Oftewel: overheid en politiek correcte politici tasten de democratie moedwillig aan.

1
22 duurendaal

Inmiddels 55 no-go areas in Zweden..Zeg maar eens dat het niet zo is..

1
23 netcat

@12 Nee, Zweden sloot niet de grens omdat "het nu de beurt was aan andere Europese lande", zoals in @10 onderbouwd sloot de minister van Zweden de grens omdat er een dramatische situatie in zijn land was ontstaan.

Bron : http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4180670/2015/11/07/Zweden-doet-de-deur-dicht-voor-asielzoekers.dhtml

Zweden heeft inderdaad een andere grens dan Nederland of Duitsland. Desondanks is voor een land als Duitsland met veel meer grens te bewaken dan Nederland de illegale massa-immigratie nog altijd veel duurder voor een land dan grenscontroles; dat werd eerder onderzocht in Duitsland (door het Ifo-instituut, een toonaangevend Duits instituut voor economisch onderzoek).

Bron : http://www.elsevier.nl/economie/article/2016/03/279600-279600/

Dan spreken we hier nog puur financieel en niet over de doden die er vallen onder de vluchtelingen, het sneeuwbaleffect in de landen van herkomst, de criminele maffia mensensmokkelaars die miljarden verdienen, de woningnood in de gastlanden, de veiligheidsproblemen, de sociale onrust die er ontstaat met de komst illegale migranten.

1
24 Ruud100

@12 : doortjeblond.... nepnieuwzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

3
25 JHolmes

@24 : Inderdaad, maar vergeet niet dat de leugens van doortjeblond voor haar de "feiten' zijn...dat roept ze zelf altijd. Hilarisch figuur.

3
26 JHolmes

@18 De dokter heeft zeker gezegd ..nie goe met u ?

4
27 Bollieboos

ik heb gisteren ergens een video hierover gezien op youtube, sorry heb de link niet meer,
iets van dat de agented in Sweden om hulp roepen van de bevolking omdat ze niet bij bij machten zijn de orde te handhaven en machte verloren zijn.

Met hulp zoals ik dat begreep was het geen hulp als op straat maar tegen de politiek.

Wat ? een heleboel Americanen kozen Trump en hij won ? Hoe kan Dat nou ?
Question: how come you dont know what we do ? Crazy ? I don' t care what excuse who has
if the USA falls and those people take over Europe them who's going to help us and how, with what ?

"everything is just fine" Yeah right!

0
28 nosuchname

Weten jullie het nu nog niet?! Zerohedge=nepnieuws, pffff...

7
29 uahoera

@29 Je kan het wel weer afdoenals nepnieuws maar, het is in Zweden gewoon op het journaal dus ik weet niet waar je het over hebt nu.

2
30 Saviro

** gebruiker verwijderd **

dat het Zweedse OM de zaken verzwijgt,

als het verzwegen wordt, hoe weet jij het dan of zerohedge?

31 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@24
de illegale massa-immigratie

die bestaat niet

32 ---deleteduser---


1
33 skata

@doortjebont. er staat duidelijk dat hij het eerst op Facebook heeft gezet. beter lezen. zerohedge heeft het alleen maar overgenomen

0
34 Roomboterbabbelaar

Bla bla,en afgehaakt

1
35 Koos Klep

* Verwijderd door de redactie *

36 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Ik praat het niet goed maar als er maar niet geluisterd word naar de mensen die gewoon tegen een muur lullen dan kan je zoiets wel verwachten....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Biscanna
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Goed om te zien dat er ook nog verstandige leerlingen rondlopen daar, en niet alleen woke patiënten. 👍...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Duidelijk.Oplossing:Aangezien de gehele EU (op enkele uitzonderingen na) vergelijkbare problemen ondervindt, moet het op EU niveau geregeld ...

20 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Na het bedriegen van het volk volgt het bedreigen van politici. Beide is niet goed te praten. ...

24 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@2Echt slaan kan natuurlijk niet nee Maar een ouderwetse schop onder de kont is niks mis mee. Ik ben er iig niks minder van geworden en leef...

37 minuten geleden geplaatst door greenpollo

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

44 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Tja je kunt de middelkeeuwen wel hierheen halen maar dan duurt het nog een aantal eeuwen voor ze enige beschaving krijgen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook Jack van Gelder boos op Frans Timmermans om Wilders-uitspraak

Ach eigenlijk kun je dat soort uitspraken van die extremistenclub wel verwachten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Xmaster Video DownloaderXx Indian Video HdNude Ebony GirlsWomen Naked LesbianJapanxxxmoveDillon Latham PornXn Xx ComAnimal XhamsterSexmex PornosuPikachupornDanganronpahentaiRussian PorBoyfrendtvSudai VideoSex Video Sherlyn ChopraPorn TrainUncensored YoutubeAfreekan PornTubessfariAlicya StarrNora Arnezeder NudeRagan Foxx PornWwe Hot SceneRedbone NudeSites PornôFab Swinger ComBaixar Jogos PornôPhotoacomoanhabtesCardi B TittesLori SlayerDream Sucked His Own DickAnime Gorl NudeSex Hd XnxPointie TitsMia KalifiahStraight Guy ServicedMonkey And Girl Sex VideoEsperanza GomesCumswallowingIndian Porn StrsHardcorehd PornDva On The Pole YeeroDonpornogratisNaked Amateur MomsStep Sister PronXvideos Hindi FullPornstar The BestX HamserNaked At The PoolSexo Entre HombresShraddha Sex VideoOld Desi Sex VideoSex Village TeluguSexy Picture Sexy PictureKendra Spade VideosWeb Series Xxx PornCuckold KissingTürk Gay PornoHq Porn GayUflash.tvHeidi Lee BucanegraGillian Anderson NudesMia Khalifa Ka Xx VideoHot Dakota FanningSunny Leone BeautifulPorn Pink ComHot AnalBackroom Casting Couch AsiaFreepofnMyfree AmsHughschool PornTamil Porn VideosJija Sali Sex MovieFree Porn In HindiGloryhole FullPics Of Ariana Grande NudeAnabella Galeano CojiendoJ A V T U B EReal Sister NudeMalayali XxxYummisSana Lone Xxxऐकस ऐकसCorinna Kopf Nude LeaksIndian Web Series AdultSukihana PornPornt UbesTeenager Dp PornSuper Man PornMilfs CumswapLisa Ann SocksFilm PonographieCutest Porn StartsJappan PussySexo Gay BrutoStuck XxxFingering And SpankingLesbian Blackmail PornCelebrity Nude SceneFilmes Utorrent.netIndian Fast SexMissax Full Porn VideoFull Sexy Blue VideoLeah Jaye FuckPorn Free Full Length MoviesLas Mejores PeliculaspornoLesbian Aisan PornFollandome A Mi HermanaSister Xxx DownloadWeb Series Hindi XxAunty Young SexUllu Download VideoTaboo Incest PornNtrman GameplayAnime IncestCocoland FrKenzi ReevesTallest Porn StarsHairy Granny PornJordi And Ariella FerreraNudetubeMommy Jerks Off SonPrincess Peach And Daisy PornNikki Brooks Full VideosPorntrex.WowpornMature Ladies In The NudeValentine Day Sex VideoDesi 49 SexNanga PungaIndian Brother Sex福利 姬XlovrcamFemdom BdsmCanadian_bbwSexs DonkeyX Video MobileBeeg ShemaleKaren KaedaJav JunkiesChaturbate.mSofia OnlyfansNaked Lesbian Make OutAdivasi XxxxIndian Girl Bp VideoCelebgateBellasa CoKatrina Kaif NavelEva Notty NudeReal Sexteen