U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 13
Ondanks de leugens in de media blijkt Hydroxychloroquine wel degelijk te werken, recent bevestigd in een peer reviewed studie. ...

ongeveer 1 maand geleden door Proemevla

REAGEER MET EEN EMOJI
27
3
15
1

VIRUSWAANZIN live met Frank Ruesink
https://www.youtube.com/watch?v=QsErRLygVqI

2 Rapunzel    
ongeveer 1 maand geleden door Rapunzel
18
Meld

Relevant: Na een half jaar intensief onderzoek is de wetenschap er niet in geslaagd om een natuurlijke bron voor het virus te vinden: https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/six-months-exhaustive-investigative-work-scientific-community-unable-identify-natural-source-china-coronavirus/

Vandaar dat het virus hoogstwaarschijnlijk is aangemaakt in een lab.

4 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
19
Meld

Ach, hoe schattig ... de gebruikelijke randdebieltjes vertellen elkaar weer fabeltjes ...

5 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
16
Meld

Zojuist nog een interessant artikel gelezen, hieronder enkele (vertaalde) citaten...

Citaat 1: "Ja, een behandeling met Hydroxychloroquine + Azithromycin in een vroeg stadium was de game-wisselaar in de strijd tegen COVID-19. Fig. 3-4 laat zien dat COVID-19 nooit veel grip heeft gekregen in Azië, Afrika en Australië, mede vanwege de brede beschikbaarheid en het ontbreken van vooroordelen tegen CQ / HCQ in die regio's.
In maart vonden de meeste COVID-19-sterfgevallen plaats in Europa en hun aantal groeide oncontroleerbaar".

Citaat 2: "De werkzaamheid van HCQ + AZ, met en zonder Zn, vroeg gegeven, is gemeld door duizenden artsen over de hele wereld en bevestigd door meer dan een dozijn van peer-reviewed onderzoeken . De FDA heeft ervoor gekozen ze te negeren. Het verwees naar alle COVID-19-behandelingsregimes met HCQ, alsof het één behandeling was".

6 Scorpio    
ongeveer 1 maand geleden door Scorpio
16
Meld

Ik zou zeggen: kwijn vooral weg in proem zijn fakenieuws, ik vind WEER een ronde zonde van mijn tijd.

Ze kunnen deze site rustig complotkoerier gaan noemen, aangezien complotsites, twitter en facebook tegenwoordig "nieuwsbronnen" zijn.

Je moet iets in komkommertijd.

7 Gekste Henkie    
ongeveer 1 maand geleden door Gekste Henkie
15
Meld

Aldus Proem's Lügenpresse...

8 uahoera    
ongeveer 1 maand geleden door uahoera
16
Meld

Tegen de herfst worden de resultaten bekend van zeer grote onderzoeken die nu over de hele wereld worden uitgevoerd naar allerlei medicijnen. Ook HCQ. Maar die wedden gelukkig op veel meer dan 1 paard.

Vervolgens is het aan de wetenschap om die resultaten op rij te zetten, te wegen en conclusies te trekken, dat is nog niet zo simpel.

Kort gezegd: er is een rij positieve en een rij negatieve onderzoeken. En een leek kan de kwaliteit van die studies niet vergelijken, daar moet je zwaar deskundig voor zijn.
Geen pruimen, geen gatewaypundit, geen gekke henkies, maar de medische wetenschap zal zich hier over buigen, artsen zullen dolblij zijn als ze grip krijgen op covid-19. Maar als die grip al met HCQ te krijgen is, is het niet veel, aangezien er dan 600 mensen per dag sterven in de VS, met een president die zo een order kan uitvaardigen om dit middel voor te schrijven maar hij doet het niet, de VS regelt ondertussen remdesivir.

Trump is al een station verder dan proem, proem heeft moeite om bij te benen question

10 Gekste Henkie    
ongeveer 1 maand geleden door Gekste Henkie
7
Meld

De echte reden waarom hydroxychloroquine geen kans kreeg: https://www.youtube.com/watch?v=vvSayNDGiTQ

11 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
20
Meld

@5 @7
Ik weet al lang dat jullie tegenstander zijn van echte, peer reviewed onderzoeken zoals in @1 en voorstander van frauduleuze onderzoeken mmv de lancet / who.

12 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
21
Meld

@5 @7
Ik weet al lang dat jullie voorstander zijn van een middel als remdesevir dat NIET WERKT maar waar veel geld aan verdiend kan worden door diegenen die jullie steunen.

13 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
19
Meld

In het onderzoek wordt ook aangegeven, dat deze middelen alleen in het ziekenhuis, onder bewaking, toegediend mogen worden.

14 sockknitter    
ongeveer 1 maand geleden door sockknitter
5
Meld

@14 ,

don't feed the troll.

15 jodelatedieho    
ongeveer 1 maand geleden door jodelatedieho
11
Meld

Jammer dat proem dit soort schijtberichten kan blijven plaatsen.

16 Gut    
ongeveer 1 maand geleden door Gut
14
Meld

@12
Welnee. Jij bent de goedgelovige loser die alles wat in jouw waanwereld past meteen verheft tot Hoogste Waarheid -- waarbij nuancering, kritiek of tegengeluid radicaal van de hand worden gewezen. En dus kakel je aan één stuk door bagger na uit bronnen die nog het beste als 'open riool' kunnen worden omschreven. Zo ook nu weer.

Bijgevolg ga je dus ook keer op keer genadeloos op je snater met zo ongeveer alles waarmee je komt aanzetten -- en ik kan iedereen aanraden om bijvoorbeeld eens te kijken naar wat jij de afgelopen maanden hebt geplaatst. Het is bijna om je dood te lachen zo triest: zeer stellige claims dat het aantal coronadoden in de VS nooit boven 25.000 zou komen, daarna was het 50.000, en inmiddels meen ik dat je zelfs bent toegetreden tot de sekte "MET corona, niet AAN corona" om vrijwel alle coronadoden te kunnen ontkennen. En natuurlijk de talloze schreeuwerige 'berichten' over democraten die allemaal aangeklaagd zouden worden en hun verdiende loon zouden krijgen enzovoort enzovoort. Allemaal totale onzin tot op de dag van vandaag.

Eigenlijk zouden we diep meelij moeten hebben met zo'n hersenloos schaap als jij. Maar het onophoudelijke domme geblaat maakt dat ik woord 'shoarma' toch eerder in me opkomt dan 'medelijden'.

17 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

18 De vrijende rechter    
ongeveer 1 maand geleden door De vrijende rechter

@14
En wat heeft dat te maken met het feit dat een peer reviewed onderzoek aantoont dat hydroxychloroquine WERKT?

Dit in tegenstelling tot remdesevir dat geen enkele dode kan voorkomen en op zijn BEST zorgt dat de ziekte (in een vroeg stadium) kan leiden tot inkorten van maximaal 2 dagen van de ziekte.

Waarbij remdesevir (kuur) aan mensen die aan de beademing liggen 48.000 dollar kost en totaal geen werking heeft.

19 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
14
Meld

@17
Welnee, jij steunt frauduleuze onderzoeken, ik toon een peer reviewed onderzoek @1 waaruit blijkt dat hydroxychloroquine werkt in tegenstelling tot de dure troep die jij aanprijst.

20 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
16
Meld

@18 zeker kostbaar goed, jammer dat het misbruikt wordt door heel fout volk.

21 Gut    
ongeveer 1 maand geleden door Gut
6
Meld

Wederom een onderzoek gesponsord door Sanofi ... triest!

22 joostmaghetweten    
ongeveer 1 maand geleden door joostmaghetweten
5
Meld

@17
Jij steunt frauduleuze onderzoeken, vermeld in de lancet en waar de WHO aan refereert die pas ingetrokken worden NADAT iemand de zaken eens is gaan onderzoeken en waaruit gebleken is dat het bedrijf die de onderzoeken UIT DE DUIM HEEFT GEZOGEN is opgericht pas NADAT Trump gewag maakte dat hydroxychloroquine wel eens kon werken.

Hydroxychloroquine waarvan studies als ver terug als 2015 al aantoonden dat het werkte bij deze virussen.
Hydroxychloroquine waarvan bewezen is dat het profylactisch werkt (maw. zorgt dat mensen niet op een IC belanden)
Hydroxychloroquine waarvan bewezen is dat (de combinaties vooral met zink) zorgt dat de sterfte omlaag gaat.

Remdesevir zorgt in het beste geval dat mensen twee dagen korter last hebben van het virus en dat zijn geen mensen die op de ic liggen, daar werkt het helemaal NIET.

23 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
14
Meld

@23
Correctie: 2014

24 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
12
Meld

Weer een bericht van de fabeltjeskrant

25 MacGu    
ongeveer 1 maand geleden door MacGu
5
Meld

@6 ,

"Citaat 1: "Ja, een behandeling met Hydroxychloroquine + Azithromycin in een vroeg stadium was de game-wisselaar in de strijd tegen COVID-19. Fig. 3-4 laat zien dat COVID-19 nooit veel grip heeft gekregen in Azië, Afrika en Australië, mede vanwege de brede beschikbaarheid en het ontbreken van vooroordelen tegen CQ / HCQ in die regio's."

Dat COVID geen grip gekregen heeft in Afrika, is omdat ze de doden gewoon niet tellen daar en in Aziatische landen waar men sowieso weinig met feiten heeft (India bijvoorbeeld, waar zelfs werkloosheid- en faillissementscijfers gemanipuleerd worden door gewoon nieuwe definities te hanteren). Voor zover er al iets van verminderde verspreiding is, zal dat door mindere integratie qua infrastructuur etc. komen.

Het lijkt me sowieso nogal onnozel om werkelijk te geloven dat hydrochloroquine veel meer beschikbaar zou zijn in een continent waar medicijnen sowieso schaars zijn en de mogelijkheid bij een kliniek te komen nog schaarser is.


Overigens doen de Aziatische landen die wel eerlijke data lijken te produceren (zoals Singapore), het sowieso al niet meer zo fantastisch.

26 progressiefliberaal    
ongeveer 1 maand geleden door progressiefliberaal
6
Meld

@20
Het is gewoon treurig dat iemand als jij the Lancet als frauduleus neer durft te zetten.

Blijf vooral je gatewaypundit na blaten, schijnbaar weet je niet hoe wetenschappelijke discussies worden gevoerd.

27 Janzzen    
ongeveer 1 maand geleden door Janzzen
5
Meld

@19

Het wordt wel steeds duurder zeg. Eén doses is 500 dollar. Dus u gaat uit van 96 dosis. Da's meer dan 3 maanden op de IC, aangenomen dat je er 1 per dag nodig hebt. Ik denk dat ze het dan wel staken.

28 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
3
Meld

Overigens heeft de Trumpeloeris alles opgekocht. Dus de rest van de wereld kan stikken.

Hopelijk gaan de Chinezen het namaken.

29 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
4
Meld

@23

Ik weet ook niet wat u slikt, maar misschien moet het wat beter ingeregeld worden.

30 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
4
Meld

@27
Dat hebben ze zelf gedaan, net als de frauduleuze WHO, net als de frauduleuze wetenschappers die hier aan meewerkten, net als het frauduleus bedrijf: https://www.nieuwskoerier.nl/news/674960-lancet-trekt-studie-in-ontworpen-voor-politieke-doeleinden

31 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
11
Meld

@31

Ze nemen tenminste verantwoordelijkheid.

Heb ik Trump nog nooit zien doen.

32 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
3
Meld

@31
Bla bla bla bla......

Mensen maken wel eens fouten. En fatsoenlijke mensen rectificeren dat vervolgens . Tot op heden staat "retracted" in grote rode letters op hun artikel.

Wanneer gaat tgp dat ergens doen?
Of laten die hun schofterige leugenshit gewoon staan?

Ach ja, zo kennen we onze Proem weer hè, meten met 2 maten en wegkijken tot je er bij neervalt.

33 Janzzen    
ongeveer 1 maand geleden door Janzzen
6
Meld

@20
"Welnee, jij steunt frauduleuze onderzoeken ..."
@23
"Jij steunt frauduleuze onderzoeken, ..."
@31
"... frauduleuze WHO ... frauduleuze wetenschappers ... frauduleus bedrijf ..."

Dat zijn grote woorden voor iemand die hersenloos achter een dwangmatig liegende narcistische psychopaat aan blijft hobbelen...

Even voor de goede orde: nee, ik ondersteun helemaal geen frauduleuze onderzoeken. Toen bleek dat dat ene onderzoek nep was, heb ik dat net zoals ieder ander weldenkend mens en net zoals alle wetenschappers veroordeeld. Als jij ooit bent belazerd door bijvoorbeeld een malafide autohandelaar, wordt jou toch ook niet verweten dat jij 'oplichters steunt'?

JIJ daarentegen bent de hardleerse kneus die een man blijft steunen die elke dag opnieuw tientallen leugens verkondigt, die geen ene moer geeft om waarheid, wetenschap of om (de gezondheid van) mensen -- en uitsluitend dingen doet om zichzelf op een voetstuk te kunnen plaatsen.
JIJ bent de kneus die geheel zonder nadenken nepnieuws, hoaxes, leugens en haatzaaierij nablaat uit bronnen die bestaan uit doorgaans slechts één onderbuikgestuurde populist -- zo ook hier.

Wanneer de wetenschappelijk/medische wereld tot de slotsom komt dat hydroxychloroquine inderdaad heilzaam is bij corona, zal ik dat ook accepteren. Maar dus niet op basis van de bagger waarmee jij onophoudelijk komt aanzetten.

Enfin, ik heb je alweer veel te veel van mijn kostbare tijd gegeven, ik moet weer aan het werk.

34 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
5
Meld

Zielig dat de wetenschap v.d. geneeskunde , net als de klimaatwetenschap , inzet wordt van zieke politieke spelletjes aangestuurd vanuit 't linkse politieke spectrum.
Het linkse politieke spectrum is geinfiltreerd door big farma , de VN , de financiéle wereld , de deepstate , de elite , de wapenindustrie etc.
Linkse demonstranten zijn daardoor usefull idiots geworden..

35 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
10
Meld

@35

U vergat nog chemtrails, illuminatie, reptielen en aliens. En uw medicijnen.

36 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
5
Meld

@34
Vertel eens, wat is de reden dat je met geen woord rept over de peer reviewed studie in @1 die BEVESTIGD dat hydroxychloroquine werkt.

37 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
7
Meld

@26 "Het lijkt me sowieso nogal onnozel om werkelijk te geloven dat hydrochloroquine veel meer beschikbaar zou zijn in een continent waar medicijnen sowieso schaars zijn en de mogelijkheid bij een kliniek te komen nog schaarser is".

- In landen waar (de goedkope) Hydrochloroquine altijd al veel gebruikt wordt -o.a. tegen malaria- is het nog steeds verkrijgbaar én wordt het al ingezet in de eerste fase van de ziekte. Hierdoor kunnen veel ziekenhuisopnames worden voorkomen.
Doordat de besmette mensen door de vroege behandelingen niet zó ziek worden (het virus kan zich immers niet tot volle sterkte kan ontwikkelen in de meeste patiënten), dat ze wel opgenomen móeten worden.

"Overigens doen de Aziatische landen die wel eerlijke data lijken te produceren (zoals Singapore), het sowieso al niet meer zo fantastisch".

- In Singaporezijn er 44.800 mensen besmet met Covid-19, maar zijn er slechts 26 aan overleden.
In Nederland zijn er 50.335 mensen besmet er zijn er 6.113 aan het virus overleden.
ZIE: https://www.landenkompas.nl/nieuws/526-coronavirus-actuele-cijfers-dodental-en-getroffen-landen

Het kan wel zijn dat er op dit moment in Singapore weer meer besmettingen plaatsvinden. Máár, er overlijden uiteindelijk veel minder mensen aan.

38 Scorpio    
ongeveer 1 maand geleden door Scorpio
6
Meld

@37
Een studie die pas 10 dagen geleden gepubliceerd werd peer-reviewed noemen is nogal voorbarig.

39 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
4
Meld

@38

Demografie. Singapore, Maleisië en Indonesië hebben over het algemeen een veel jongere bevolking. Als je ziet dat voornamelijk 70+ het loodje legt is dat één van de mogelijke verklaringen.

40 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
4
Meld

Geinig trouwens. Deze studie doet het zonder zink.

Daar hoor je ze dan niet meer over.

41 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
4
Meld

@37
Waarom kom je dan in hemelsnaam met een link naar de gierkelder die GWP heet, en niet gewoon met een artikel dat linkt naar dat onderzoek?

Ja, dat onderzoek had ik al gezien, en ik heb er ook al in andere draadjes commentaar op geleverd -- en er zijn in ieder geval drie dingen op aan te merken:

1. Het is een voorlopige versie die nog NIET peer-reviewed is.

2. Het is een observationeel onderzoek, en dat is niet erg sterk. De hoofdonderzoeker (Zervos) zegt het zelf ook:
"Limitations to our analysis include the retrospective, non-randomized, non-blinded study design."
De kans op bias is bij zo'n onderzoek als dit erg groot, en je steekproef moet ook echt heel groot zijn om ook maar iets te kunnen zeggen. Ik neem dit resultaat dus vooralsnog met een korrel zink, euh, zout, in ieder geval totdat het is bevestigd door betere onderzoeken.

3. Er lijkt een probleem te zijn met de onderzoeksgegevens, en dat zie je in Tabel 3: de laatste twee kolommen, waarin men aangeeft hoe groot de patiëntengroepen met dezelfde eigenschappen zijn, zijn volledig identiek. Dit is raar, want 100% matching over maar liefst 18 onafhankelijke parameters is echt extreem onwaarschijnlijk. Je zou zelfs bij de beste matching altijd nog enkele procenten verschil verwachten bij de meeste parameters -- ook al omdat de totale groep waaruit men deze twee groepen van 190 patiënten heeft gefilterd slechts vijf keer zo groot is dan de gematchte aantallen.

Ik zou zeggen: wacht eerst het peer-review af -- en zelfs als het onderzoek daarbij overeind blijft, is het nog lang geen definitief bewijs dat hydroxychloroquine echt nut heeft.

42 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
4
Meld

@42

Dan gaat Proem zeuren dat het aan de zink lag question

43 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
3
Meld

@38 ,

"- In landen waar (de goedkope) Hydrochloroquine altijd al veel gebruikt wordt -o.a. tegen malaria- is het nog steeds verkrijgbaar én wordt het al ingezet in de eerste fase van de ziekte. Hierdoor kunnen veel ziekenhuisopnames worden voorkomen.'"

Wat ik zei was:

"'Het lijkt me sowieso nogal onnozel om werkelijk te geloven dat hydroxychloroquine veel meer beschikbaar zou zijn in een continent waar medicijnen sowieso schaars zijn en de mogelijkheid bij een kliniek te komen nog schaarser is"."

Hydroxycloroquine zal best aanwezig zijn, maar niet zoveel dat het werkelijk een groot verschil kan maken qua dodenaantallen.

Als het dat namelijk wel was, dan kwamen er niet jaarlijks nog honderdduizenden mensen om door malaria (dat trouwens tegenwoordig ook met talloze andere middelen behandeld wordt, dus in hoeverre die landen überhaupt een grote voorraad van toevallig dat middel hadden, is ook te betwijfelen, zie https://www.lumc.nl/org/parasitologie/patient-en-zorg/Meerinformatieoverparasieten/Malaria/Hoe-kan-malaria-behandeld-worden/).

Overigens is men in de meeste Afrikaanse landen sowieso niet eens aan het testen, daar heeft men de middelen niet voor. De meeste landen plaatsen bestellingen voor net zoveel tests als Duitsland in één week gebruikt. https://www.economist.com/middle-east-and-africa/2020/06/20/african-countries-are-struggling-to-keep-track-of-covid-19

Dus het verhaal dat ze ziekenhuisopnames zouden voorkomen door hydroxychloroquine massaal uit te delen, lijkt mij onzin.

"- In Singaporezijn er 44.800 mensen besmet met Covid-19, maar zijn er slechts 26 aan overleden.
In Nederland zijn er 50.335 mensen besmet er zijn er 6.113 aan het virus overleden.
ZIE: https://www.landenkompas.nl/nieuws/526-coronavirus-actuele-cijfers-dodental-en-getroffen-landen"

Dat is mooi, maar Singapore gebruikt geen hydroxychloroquine, omdat ze daar beseffen dat er niet bewezen is dat het werkt:
https://www.straitstimes.com/singapore/no-plan-to-treat-spore-patients-with-hydroxychloroquine

44 progressiefliberaal    
ongeveer 1 maand geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@44

Hydroxychloroquine is ook niet al te effectief meer tegen malaria. Diverse parasieten zijn resistent.

Ik weet ook niet precies wat @38 nou beweert, maar Singapore is geen malaria-gebied. Daar is het voornamelijk dengue. En daar werkt niks tegen.

45 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
3
Meld

Alleen met zink... of toch weer niet...

46 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
5
Meld

@46

Daar zijn de knappe koppen op nieuwskoerier, ala Proem en consorten, nog niet helemaal uit. Als het zonder zink werkt vinden ze Trump fantastisch en als het zonder zink niet werkt vinden ze Trump ook fantastisch. Uiteindelijk lijkt het erop dat ze Trump altijd fantastisch vinden.

47 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
5
Meld

Maar mijn conclusies zijn nog niet peer-reviewed, moet ik erbij zeggen.

48 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
4
Meld

@48
Nu wel question

49 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
5
Meld

@47
Proem is een Anon en ratelt na wat Q zegt..
Samen met andere Anons doet hij, volgens eigen zeggen, groot onderzoek naar van alles en niks...question

Niet meer te redden..

50 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
6
Meld

@50 En jij ratelt alles na wat je NK vriendjes en je grote vriend zeikenderechter zegt.

51 Truffelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Truffelaar
10
Meld

@51

Welnee. Ik ratel GreyB na, want die is wijs.

52 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
3
Meld

@51
Ik wel, zij zijn tenminste betrouwbaar..

53 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
5
Meld

@52 Dat is jouw mening judge.

54 Truffelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Truffelaar
8
Meld

@42
Het zoveelste bewijs dat je maar wat blaat.
De studie wordt genoemd, gemeldt als bron (met link) door de gateway pundit.

Het enige wat jij doet is bij voorbaat aan komen leuteren met dooddoeners (over mij, over de gateway, etc.)

Ik sta dus heel sterk in mijn mening dat jij frauduleuze wetenschappers steunt die een voorkeur hebben voor flut middelen zoals remdesevir die niet werken en ontzettend duur zijn en tegenstander van middelen die werken zoals chloroquine.

55 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
10
Meld

@53 Moest je nu eerst wachten tot je vriend zeikenderechter je kwam helpen?
Betrouwbaar????
Mensen die meerdere accounts nodig hebben noem jij betrouwbaar???
LMFAO.

56 Truffelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Truffelaar
10
Meld

@55

Met of zonder zink Proemster?

57 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
5
Meld

@19 Je hebt het onderzoek niet gelezen, merk ik. Alleen GWP.

58 sockknitter    
ongeveer 1 maand geleden door sockknitter
2
Meld

@56
Ik zit niet constant op mijn F5 te rammen om alles meteen te zien hoor..

59 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
5
Meld

@59 Ik heb je verder niets te zeggen schaapje.

60 Truffelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Truffelaar
9
Meld

@60
Acharm, heb je zelf geen vriendjes?

61 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
5
Meld

@61 Ocherm,ik ben geen schaapje als jij die anderen nodig heeft om mij het gevoel te geven dat ik goed ben.
Dat is iets voor jou en je vriendjes.

62 Truffelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Truffelaar
10
Meld

@55
[onderbouwd, serieus commentaar]
"Het zoveelste bewijs dat je maar wat blaat."
Het zoveelste bewijs dat jij een zwaar gestoorde kloothommel bent die het doodtrappen nog niet waard is. En kennelijk denkt iedereen die jou tegenkomt er net zo over, want anders had je wel een normaal sociaal leven in plaats van 16 uur per dag hier te zitten zeuren om aandacht met je eindeloze getrol.

63 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
5
Meld

@63 Jij doet anders dan?

64 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
6
Meld

De Proemélia's komen thuis... hard gewerkt voor mijn uitkering. Thanks guys.

65 zeikenderechter    
ongeveer 1 maand geleden door zeikenderechter
4
Meld

@63
Het zoveelste bewijs dat je niet meer bent dan een stampvoetend kleutertje die dat doet bij gebrek aan argumenten.

66 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
10
Meld

Wist je trouwens al dat er nieuw bewijs is dat China, de veroorzaker van de pandemie, gelogen heeft over het virus.
Ze hebben het zelf gemaakt en er proeven mee gedaan in 2017 en 2018.

https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/exclusive-new-evidence-suggests-china-lied-source-coronavirus-not-man-made/

Je zou maar fel anti trump zijn en nu China ook weer moeten verdedigen naast het voorkomen dat openbaar wordt bij de mensen dat hydroxychloroquine gewoon werkt en geen drol kost, terwijl remdesevir helemaal niet werkt en kapitalen kost.

67 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
9
Meld

@66
Kijk naar jezelf, zwaar debiele zak. In @42 kom ik met serieuze, gedetailleerde on-topic argumenten waarom dat onderzoek niet is wat jij beweert (het is niet peer-reviewed, en er rammelt ook nog het nodige aan) -- maar in plaats van dat je daar op ingaat is jouw antwoord daarop dat ik 'maar wat leuter'.
Wat dus betekent dat *JIJ* geen goede argumenten hebt, en ook weigert te accepteren dat er mensen zijn met een beduidend betere kennis van zaken dan jij (al geldt dat voor ruim 99% van de mensen op deze planeet).

Je bent een hersenloos schaap dat niks anders kan dan de godganse dag de stinkende bagger van populistische blogjes nablaten, en daarbij net doet alsof je de wijsheid in pacht hebt. Een totale loser met andere woorden.

68 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
7
Meld

@2 O, je bedoeld het groepje zwakzinnigen die dachten dat ze bij het AD voor de stoep stonden te protesteren terwijl die daar al jarenlang niet meer gehuisvest is en er nu een politie bureau zit?

69 dummydum    
ongeveer 1 maand geleden door dummydum
2
Meld

@51 het zijn net 2 Amazone papegaaien (na papegaaien)
En helemaal niet betrouwbaar

70 Bollieboos    
ongeveer 1 maand geleden door Bollieboos
6
Meld

@68

Hij heeft niet door dat dit onderzoek hetzelfde is als die van de henry ford instituut waar hij van het weekend mee kwam, die hebben hun onderzoek gebaseerd op zijn link in zijn eerste post.
Als je dan verder gaat zoeken dan kom je cijfers tegen dat 1500 mensen ook steroïden hebben gehad, de mensen zijn met heel veel medicijnen tegelijk behandelt.
Ook gaat het om maximaal 10% meer kans op overleven met HCQ wat dus betekent dat als je 50% kans hebt op overleven kan dat met HCQ 60% worden, let wel kan, het hoeft niet.
De ziekenhuizen die gestopt zijn met HCQ hebben dat toen ook al aangegeven dat het resultaat minimaal is en de bijwerkingen gevaarlijker zijn.

71 NLsandman    
ongeveer 1 maand geleden door NLsandman
0
Meld

Dat middel mag niet gebruikt worden door de farmaceuten want daar is niets meer aan te verdienen.

72 niet-alles-geloven    
ongeveer 1 maand geleden door niet-alles-geloven
6
Meld

@71

Je vergeet te vermelden dat die ziekenhuizen een veel te hoge dosis aan doodzieke patienten gaf ...
Veel te laat gegeven , dan zijn veel medicijnen/behandelingen juist gevaarlijk.

Dat is ook de reden dat bij andere aandoeningen soms ook niet behandelen , de patient is al te zwak en zal de behandeling niet overleven.

Voor een patiënt die niet op het randje balanceert is hydroxychloroquine veilig

73 Vageali6888    
ongeveer 1 maand geleden door Vageali6888
6
Meld

@68
Hahahaha, machteloos, inhoudsloos geleuter, maakt totaal geen indruk op mij.

74 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
3
Meld

Als je de campagne tegen hydroxychloroquine nog niet herkend hebt slaap je met open ogen.
Levens zijn verloren gegaan, nutteloos, zinloos: https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1280285412188213248

75 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
3
Meld

@16 Hoezo, jij doet het anders ook goed zonder enige vorm van mening of bewijs! Je slaat meestal wild in het rond.

76 Verwonderd    
ongeveer 1 maand geleden door Verwonderd
5
Meld

@6 ' Fig. 3-4 laat zien dat COVID-19 nooit veel grip heeft gekregen in Azië, Afrika en Australië, mede vanwege de brede beschikbaarheid en het ontbreken van vooroordelen tegen CQ / HCQ in die regio's.'
Vandaar dat Melbourne weer in lockdown gaat.

77 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
0
Meld

@10 Artsen zullen blij zijn, maar de Pharma-industrie niet, op Hydroxychloroquine zitten geen patentrechten meer op en is dus bijna gratis te verkrijgen.
Een "nieuw" medicijn levert letterlijk miljarden op.

@27 Lancet heeft deze keer ook een hele groot fout gemaakt, als je kijkt dat een krant even verder ging zoeken naar de onderzoeksresultaten en erachter kwam dat de ene onderzoeker uit de adult-filmindustrie kwam en de ander een schrijver was van boeken.
https://www.trouw.nl/buitenland/gezaghebbend-corona-onderzoek-ingetrokken-omdat-het-gebaseerd-is-op-rammelende-gegevens~b68975fd/

78 Snuggles    
ongeveer 1 maand geleden door Snuggles
2
Meld

@75
"Levens zijn verloren gegaan, nutteloos, zinloos: https://twitter.com/realDonaldTrump/..."
Jep, als er één totaal nutteloos en zinloos leven is, is het wel dat van Donald Trump. Alleen is het helaas nog niet verloren gegaan.

79 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

80 Gut    
ongeveer 1 maand geleden door Gut

@78
-------------
"Artsen zullen blij zijn, maar de Pharma-industrie niet, op Hydroxychloroquine zitten geen patentrechten meer op en is dus bijna gratis te verkrijgen.
Een "nieuw" medicijn levert letterlijk miljarden op."
-------------

Ja. die insteek begrijp ik, maar denk jij echt dat tienduizenden artsen niet aan de bel trekken als ze dagelijks voor levens vechten en zien dat er een medicijn is dat echt werkt maar dat wordt ons onthouden? Daar kom je niet mee weg, vooral niet omdat HCQ veelvuldig is gebruikt!


Dan the Lancet: En the Lancet trok voor de 2e keer een artikel terug, dat is uiterst zeldzaam. Dat deden ze binnen 10 dagen. En het toont juist aan dat ze hoge standaarden hebben. Zelfreinigend vermogen. Daar kunnen complotters nog heel veel van leren.

De conclusies uit het teruggetrokken artikel waren niet opzienbarend, er zijn meerdere onderzoeken met die uitkomst. Maar de data deugde niet, de onderzoekers fraudeerden.
Precies dat is schering en inslag bij complotters maar die worden wel altijd geloofd? Waanzin.

81 Gekste Henkie    
ongeveer 1 maand geleden door Gekste Henkie
3
Meld

@81 Lancet staat bij mij nog steeds hoog aangeschreven hoor maar scheuren beginnen zichtbaar te worden.
Bij de journalistiek is het zo ook begonnen, vroeger onderzocht men eerst de feiten dmv een fatsoenlijk onderzoek, dit is tegenwoordig allang niet meer.

82 Snuggles    
ongeveer 1 maand geleden door Snuggles
1
Meld

@11

Proempje, proempje toch. De boel overspoelen met zieke GWP artikelen en achterlijke youtroepjes.

Man, man, man, hoe vind je het allemaal bij elkaar.

83 Zwartwit    
ongeveer 1 maand geleden door Zwartwit
0
Meld

@2

Het heet niet voor niets waanzin. Het is datgene wat die gesjeesde dansleraar ons op de mouw probeert te spelden. Levensgevaarlijk kereltje. Mislukt als viroloog, zonder danslessen komen te zitten door covid-19 en dacht bij zichzelf, he, ik weet nog iets van virologie, laat ik de Nederlanders even helemaal gek maken.

84 Zwartwit    
ongeveer 1 maand geleden door Zwartwit
1
Meld

@84
Lukte bij de wrakingskamer niet.
Verzoek afgewezen.

85 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
0
Meld

The proemenhate is strong with this one

86 Twietie    
ongeveer 1 maand geleden door Twietie
2
Meld

@81

De Lancet deed niets meer dan een aantal NIET klinische onderzoeken opsommen ... daar heb je dus niets aan.

Over die artsen ; het middel mag niet in een vroeg stadium gegeven worden , daar waar het volgens de pleitbezorgers juist moet gebeuren ... Gewoon verboden

87 Vageali6888    
ongeveer 1 maand geleden door Vageali6888
1
Meld

@11 Heb je gezien welke naam er bij staat onder de video die je deelt?

Dr. Steve Pieczenik! Als die bij Alex Jones in meerdere video's voorkomt dan is het reden om deze video te wantrouwen!
Welke Dr.?? Waarin hij is afgestudeerd geen idee neemt de moeite om in een videoverbinding met complotdenker Alex Jones zijn verhaal te doen?

Die troep kan dus de prullenbak in!88 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 maand geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@13 Je bent een complotdenker eerste klas!

89 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 maand geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@86 Het is geen haat, hooguit medelijden met zijn stupiditeit!

90 dummydum    
ongeveer 1 maand geleden door dummydum
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Kritiek op Maarten van Rossem die het Oude Te...
Totaal krankjorum, gewelddadig en idioot”, oo...

1 dag geleden door Coen

Dit is de ‘running mate’ van Joe...
De Democratische presidentskandidaat Joe Bide...

10 uur geleden door AD

Behandeling “spoedwet” versneld.
De regeling is omstreden omdat sinds de Tweed...

23 uur geleden door Rapunzel

President Trump en media als TGP hadden gelij...
Dit is gebleken uit documenten die JW heeft v...

23 uur geleden door Proemevla

Ruim 4000 nieuwe besmettingen, 1448 meer dan...
De afgelopen week zijn er in Nederland 4036 m...

19 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Remkraan
Mondkapje verplicht voor iedereen in Brussel...
Ook voor diegenen die alleen naar hun pedospr...

1 minuut geleden door Remkraan

Voorzittershamer
We moeten Nederland terugveroveren!...
@48Maar ze regeren niet, en degene die we...

1 minuut geleden door Voorzittershamer

Coen
Hoe de moord op Bas van Wijk in Amsterdam pol...
Protesttocht door de bijlmer? ...

2 minuten geleden door Coen

Bezorgde Europeaan
We moeten Nederland terugveroveren!...
Mocht ergens op dit draadje lezen dat de immi...

3 minuten geleden door Bezorgde Europeaan

PFL
Dit is de ‘running mate’ van Joe Biden...
Een racistische en sexistische benoeming want...

4 minuten geleden door PFL

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig