RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Volgers van Britt Dekker onder de indruk van afgetraind lichaam

Beeld © ANP

Zoals gewoonlijk houdt Britt Dekker (28) haar volgers op de hoogte van wat er in haar leven speelt. In de aflevering van vandaag: een kiekje vanuit Frankrijk. Daar viert de paardenliefhebster zo te zien vakantie. In haar bikini zegt ze 'hallo' tegen Frankrijk en haar volgers op social media.

Al dat paardrijden is misschien wel het geheim achter Britts strakke lichaam. Bovendien lijkt ze absoluut niet bang om ermee te pronken. Voor de vakantie neemt ze tijdelijk afscheid van haar paardrijbroek en hoge laarzen. Die outfit wordt namelijk omgeruild voor een eenvoudige turquoise bikini. Daarin zegt ze niet alleen 'hello France', maar zorgt ze er ook voor dat de Instagram volgers even boven haar foto blijven hangen om een like en reactie te geven.

Britt
Lees ook:
Britt Dekker vreest dat moederschap tot dip kan leiden

Zo ook Wendy van Dijk. 'Knappie knap!', schrijft ze bij de foto. Fotograaf William Rutten is ervan overtuigd dat deze look hem ook goed zou staan en Jan Versteegh noemt het een 'lekker pakje'. 

Britt weet de afgelopen tijd wel hoe ze in the picture moet blijven. Het levert zelfs een persiflage in De TV Kantine op. Wat Britt daarvan vindt vertelt ze in de video hieronder.

Britt Dekker is fan van persiflage in de TV Kantine

00:49