Aan Geert Wilders (briefjevanjan.nl)


Beste Geert,Met plaatsvervangende schaamte heb ik gisteren het hoger beroep in de minder, minder, minder-strafzaak tegen jou bekeken.Vooropgesteld: ik vind het dom dat je in maart 2014 het bijvoeglijk naamwoord ‘criminele’ niet gebruikte om aan te geven wélke Marokkanen je lie ...

door Fernand in Binnenland  ·  43 Reacties

  • 18
  • 888x gelezen
Reageer met een Emoji
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Criminele dat was ook het enige woord wat ontbrak anders had er geen haan naar gekraaid,
Toen was het voor de andere politici kassa die dachten toen "yes we got him"

9
1 welofniet

Uit brief !


De tussenstand in deze kwestie?

Dat een nakomeling van Ghanese slavenhandelaren die nakomelingen van Nederlanders die géén slaven verhandelden in hun gezicht wil trappen bij de Staatsomroep behandeld wordt als een verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog.

En dat een onbenul die poseert met de massamoordenaar Robert Mugabe door de minister van Binnenlandse Zaken trots wordt gepresenteerd als lid van een of andere staatscommissie op het gebied van racisme.

8
2 Moskowfiets

@1 Jemig geloof je dat ècht nog?

Die zin was zorgvuldig gecomponeerd, bijgeschaafd, geëvalueerd, geprobeerd en gerepeteerd met het publiek.

Hij had de wijziging achteraf nog kunnen aanbrengen, hij heeft dat NIET gedaan.

20
3 Criticaster

De gewelddadige dood van een draaideurcrimineel in Amerika moet leiden tot het herschrijven van onze vaderlandse geschiedenis en miljarden aan herstelbetalingen.
Bij Geert is de tussenstand dat je ruim zes jaar nadat je het woordje ‘criminele’ vergat voor de zoveelste keer de extra beveiligde rechtbank bezocht om duidelijk te maken dat Mark Rutte en zijn vriendjes het politieke proces tegen jou hebben aangestuurd.

We weten het allemaal nog wel.

10
4 Xmod

Het ergste was nog dat onze stotteraar (Opstelten) van toen een enorm gevoel van welbehagen voelde en gelijk achter zijn computer dook om de aangifte formulieren in alle talen uit te kunnen printen die al klaar lagen voor het geval die eens van pas zouden kunnen komen wanneer Wilders zich eens zou mogen verspreken.

10
5 welofniet

Perfect weer Jan. Je hebt een goede hamer om op de koppen van spijkers te slaan.

9
6 gaulette

@3
Dàt zegt Jan óók.
Hij had het misschien beter wèl kunnen doen, dan waren al die rechtzsaken, waarschijnlijk niet nodig geweest...
In het licht bezien, van wat er nu dagelijks allemaal speelt, is deze opmerking niet eens meer racistisch te noemen...

7
7 Dieke

@3
Dat geloof ik echt ja want een goede verstaander heeft aan een half woord genoeg maar als je de andere helft niet wilt horen dan is dat een gebrek aan fantasie om het ontbrekende woordje zelf niet in weet te vullen.

9
8 welofniet

@1 Dan had het nog een vreemde uitspraak geweest waarvoor hij van mij niet voor de rechter had hoeven komen overigens maar rechtgeaarde mensen willen geen enkele crimineel of ze nou van Marokkaanse, Turkse, Surinaamse , Antilliaanse , Nederlandse of wat voor herkomst dan ook zijn.

4
9 21st Century Guy

@1 : Best lullig inderdaad omdat de hele avond verder wel gesproken was over 'criminele' Marokkanen. Gek genoeg werden filmpjes daarvan niet meer vertoond.
Beetje zoals bij Trump ook steeds gebeurt; een (deel van een) uitspraak geheel sec. beoordelen zonder ook maar iets van context heel te laten.

4
10 Seconda

@10
Inderdaad dit was koren op de molen voor de andere politieke partijen die allemaal een geweldig geluksmoment in hun politieke bestaan kregen.
Spreken over erecties vind ik iets te ordinair namelijk.

4
11 welofniet

@8 Oh ja natuurlijk. Want hij zei dit, maar bedoelde eigenlijk....

Desgevraagd zei Wilders: "ik neem niets terug, ik wil gewoon minder Marokkanen".

Je kijkt dus weg.

7
12 Criticaster

@12
Dat heb ik nooit gehoord zoek dat fragment maar op dat wil ik graag horen.

9
13 welofniet

Volgens mij had Wilders gezegd dat het willen hebben van minder Marokkanen al min of meer in zijn partijprogramma stond. Daarin stond namelijk dat de PVV geen toestroom wil van mensen uit islamitische landen. Dit impliceert ook minder Marokkanen aangezien Marokko een islamitisch land is.

7
14 ThWil

@14 Hier mag Wilders wel meer recht voor zijn raap zijn hij wil geen moslims uit welk land dan ook.
En tevens wil hij moslims uit Nederland weg hebben die "niet passend " zijn in zijn optiek.

4
15 21st Century Guy

@15 Misschien dat hij dat heeft gezegd maar ik dacht dat hij daarbij uit islamitische landen zei. Is ook alweer wat jaren geleden. Maar goed het stond dus in het partijprogramma waar men dan niet over is gevallen. En wat hij over moslims weghebben uit Nederland zei was volgens mij alleen de moslims die crimineel waren en misschien ook die deze samenleving afwijzen.

4
16 ThWil

@16 Er staat ook in het partijprogram dat mensen van Marokkaanse en Turkse origine bijvoorbeeld aangemoedigd moeten worden tot migratie naar hun land van oorsprong.

1
17 21st Century Guy

Jan de briefjeschrijver vindt Wilders dom dat hij niet het woord criminele gebruikte.Zou het kunnen dat Wilders bewust niet het woord criminele gebruikte omdat hij daarmee vele hard werkende Marokkanen zou vrijpleiten.?

10
18 jantje van leiden

@17 He wat aardig van die Wilders. Dat wist ik niet. Daarbij vermoed ik dat velen dat ook al doen uiteraard met behoud van uitkering. In de jaren 50 zei Juliana dat Nederlanders maar moeste emigreren omdat hier te vol werd. Velen zijn ook gegaan en hebben het land waar ze naar toe zijn geëmigreerd geen windeieren gelegd.

4
19 ThWil

@18 "hij daarmee vele hard werkende Marokkanen " Als je zoiets beweert moet je ze persoonlijk kennen,

6
20 ThWil

@20 Vice versa.

7
21 jantje van leiden

@21 Interessant. En vertel hoe (norm) heb je dat 'harde werken' precies gemeten?

9
22 ThWil

@22 Vice versa

9
23 jantje van leiden

@23 Dat idee had ik ook zo. Termen als hard, een slag in de rondte, het snot voor de ogen, uit de naad, etc etc werken, zegt mij niet zoveel. Het gaat meer om efficiënt en effectief werken.

7
24 ThWil

Nog maar eens: De islam is een criminele organisatie welke door economische belangen wordt gedoogd. Het gaat zelfs zo ver dat ons koningshuis vriendjes is met een salafistisch koningshuis in het midden oosten..........

6
25 Strokealpha

* Verwijderd door de redactie *

26 De vrijende rechter

Geert Wilders was door zijn eigen PVV medewerkers in de voorbespreking gewaarschuwd het woord "criminele" niet weg te laten gezien de mogelijke juridische gevolgen.

Het OM is in het bezit van ondertekende verklaringen hiervan van die PVV medewerkers!!

Maar meneer Wilders wilde niet luisteren en ging zijn eigen gang!

Hij heeft het proces dus opzettelijk uitgelokt.

Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten en niet achteraf janken meneer Wilders!!!

4
27 Wimar

Heel goed verwoord Jan.
Spijker op zijn kop.
Top.!!!!

4
28 annie

@27

Idd, Wilders wilde provoceren
Dan moet je ook een vent zijn en de gevolgen hiervan opnemen

14
29 LGK

* Verwijderd door de redactie *

30 niet op zondag

* Verwijderd door de redactie *

31 Tatersalad

* Verwijderd door de redactie *

32 De vrijende rechter

@29
W, heeft precies voor elkaar wat de bedoeling was:
racistisch NL als stemvolk en héél véél free publicity wat nóg meer tokkiënde no-knows aan hem bindt.

Hij doet niets anders dan de propagandatechnieken van Joseph G. gebruiken (t/m Fitna aan toe): verzin een vijand en blijf oneindig herhalen hoe gevaarlijk die is.

En 'zijn volluk' draagt hem nog steeds op handen. Nooit komen ze verder dan "Hij hep gewoon gullijk" en "'t Is toch so!".

11
33 Lidpver

@33 Racistisch NL?

2
34 lisaaatjuh

@33 En 'zijn volluk' draagt hem nog steeds op handen. Nooit komen ze verder dan "Hij hep gewoon gullijk" en "'t Is toch so!".


Ik schaar mij inmiddels ook onder "het volk".... Wilders heeft gelijk.....
17 maart 2021 sta ik 's morgens vroeg bij het stemlokaal. En jij mag raden waar ik mijn stem op uit ga brengen... question

4
35 LoydMorris

Er is een incidentje en vervolgens wordt alles en iedereen (media, politici, BN’ers) in stelling gebracht om er een agenda doorheen te drukken...

Yep..., zo gaat dat...

1
36 Tjeesus...,

@35 Er schijnen hardnekkige verschillen over welke variant van "hij heeft gelijk" te zijn, tot de rechtbank aan toe. Zelfs Wilders weet niet meer het verschil tussen wat hij zegt en wat hij meent bedoelt te hebben. Trumpiaanse "versprekingen".

4
37 Tussenderegels

Misschien dekte de uitspraak toen een bepaalde lading
Na al die jaren vele processen verder, kijken de meesten nu tóch wel anders tegen Marokkanen in het algemeen aan.
Sinds het begin van het proces, heeft IS met een grote aanhang onder Marokkanen, aardig huisgehouden, zijn Jihadvrouwen en hun "zielige kinderen", veelal Marokkaans, hebben er in Amsterdam vele aftekeningen plaatsgevonden, waarbij mocrobendes een grote rol hebben gespeeld, met de moord op een advocaat als trieste "hoogtepunt".
Verder worden tegenwoordig méér vrouwen door Marokkanen beschimpt, ouderen overvallen en of gemolesteerd en homo's in elkaar geslagen. Dan hebben we het nog níet gehad over de criminele illegale "asielzoekers", die de middenstand terroriseren en die zogenaamd níet uitgezet Kunnen worden.
En dát is dus allemaal erger geworden sinds het proces loopt.

Als Wilders nu zo'n opmerking zou plaatsen, zou hij nóóit vervolgd kunnen worden, want zo'n opmerking zou geheel gerechtvaardigd zijn.

1
38 Dieke

@38
Dat is waar, behalve dat het een politiek proces is en dan gelden andere regels.
Politieke processen worden gevoerd om mensen uit te schakelen, niet om recht te spreken.

2
39 MARCUSAURELIUS

Plaatsvervangende schaamte is volledig op zijn plaats.

Wilders heeft niets uitgelokt.
Parlementariërs hebben nu eenmaal veel meer rechten om misstanden te benoemen.
Het nog steeds binnenhalen van 80 tot 100.000 migranten per jaar --- waarvan het grootste gedeelte moslims zijn --- is voldoende reden om dit als een misstand te benoemen.
In het kleinste landje van Europa met de grootste bevolkingsdichtheid en hele grote woningnood..
Dus minder - minder Marokkanen of Turken of welke moslims dan ook , is helemaal op zijn plaats --- het toenmalige debat ging nu eenmaal over migratie.
Kijk naar BLM --- wat je te wachten staat als die groep te groot wordt.
Dan gaan ze de hand bijten die hen voedt.
En de criminele elementen die immens groot zijn , ontwrichten onze samenleving.

Als Rutte en het toenmalige kabinet niet een dubbele agenda hadden gehad --- die Wilders met zijn uitspraken in de war dreigde te schoppen.
Waardoor zij Wilders maar wat graag naar het beklaagdenbankje wilden sturen.
Had geen enkele officier van justitie of rechter zijn handen durven branden aan het vervolgen van een parlementariër.
Parlementariërs als Omtzigt en Leyten -- mogen zelfs de minister van leugens beschuldigen --- hoewel de tot in alle facetten door kabinetsleden ontkend werden --- maar die uiteindelijk toch als waarheid aan het licht zijn gekomen.
Bedenkt wat er gebeurd zou zin , als deze parlementariërs voor hun beschuldigingen zouden zijn vervolgd.
Discutabele uitspraken gebeuren veelvuldig door parlementariërs.

Parlementariërs hebben niet voor niets deze rechten.
Het is hun taak om misstanden aan het licht te brengen.
Dat is noodzakelijk in hun taak de Regering te controleren.
Het is een enorme schoffering van de democratie wat Wilders is aangedaan.

2
40 Jalinda

* Verwijderd door de redactie *

41 Tatersalad

* Verwijderd door de redactie *

42 niet op zondag

Durft iemand nog te beweren dat Nederland een rechtsstaat is? Dit proces is een groot circus.

0
43 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@62Ja. Jij bent dan ook van hetzelfde een laken een pak als baba jaga....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@61Jij hebt een gebrek overal aan. Voornamelijk fatsoen. Zo heb je me ook van dat andere forum afgekregen. Ze moeten daar toch wel een ontze...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ongelovenloos
Kogel door de kerk: Groot-Brittannië gaat asielzoekers deporteren naar Rwanda. Ook interesse in NL voor omstreden plan

Begin hier ook maar ,en met terugwerkende kracht....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@50 Ik moet toegeven, dat ik ook vaak om jouw geneuzel moet lachen....

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Graaier1000
Rijke mensen meest klimaatbewust, maar handelen daar niet (altijd) naar

‘De kloof die in Nederland gaapt tussen duurzaam denken en doen, is schokkend’, zegt onderzoeker Mirella Klomp van de Protestantse Theologis...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Weetal
Rijke mensen meest klimaatbewust, maar handelen daar niet (altijd) naar

Laat de elite zelf maar eenseen voorbeeld geven,als ze serieus zijn.Goed voorbeeld doetgoed volgen....

9 minuten geleden geplaatst door Weetal

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@5 Jij hebt een gebrek aan woorden en fatsoen, tis allemaal wat zeg.Nou dag hoor....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Graaier1000
Rijke mensen meest klimaatbewust, maar handelen daar niet (altijd) naar

Om 12:33 uur is dit nieuwsbericht al door mij op NK geplaatst.Om 12:44 uur volgde een dubbelplaatsing door account 'Nieuwskoerier'.https://w...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Darach Toner candidate councillor Celbridge Lexlip (@DaraghToner) on X

Sorry, verkeerde filmpje....

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

Gemiddeld zullen arme mensen wel het meest duurzaam leven. Heeft denk ik niks met opleiding te maken. Als men arm is, moet men goed met de schaa...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
First Time Hard PornBrazzrsh HdHot Bae PornAlura Jenson PornstarDadpornBecky BandniSpyfam ComPorn EnjoyOtome HimePorn RappersRobot PornPriya PornstarPayton Preslee SquirtTeenebony PornXxxxxcomPorn K1dsLets Jerk ComPorn At GymRajini Sex VideoReal Stepdaughter PornCutefemboy PornNiftyorgCollarspace.comIndian Bf MovieXxx Vidoes ComChacha BhatijaValentina Nappi HotDesi Gand ChodaiBra Seller SexHollywood Sex BoobsMallu Nude FuckSislovesXxx HomoAdria Arjona BikiniSunny Leone Group Sex VideoTitts DropIntuder PornPoran TubeJabardasti Sex KahaniSweet FuckKannada Fucking VideosDesi Xxx Free DownloadPlaying With VaginaDoujinshi PornMilf Vid PornDaughters And Mothers NudeMadelyn Cline OnlyfansIsekai Harem MonogatarSex With XxxSkylarmaexoxoKorean FemdomPornhamesPornô PortuguesaVideo Song Sex VideoBangla Airtel BfXxx GonzoxAcompanhantes.manausJuri PornP O Rn H U BMelissa RisoSonakshi Sex PhotoSunny Leone Sxy VideoBlow Job MomX HamsrerBlow Job SwallowGrace OnlyfansSmall Lady Sex VideoLatina Bbc AnalLesbian Porn SleepingKathryn Mae Johnny SinsWhaletail ForumNaked GirlfriendsGranny Panty HoseHindisaxyfilmBig Bouncing Naked BoobiesBella Rossi Vs Pierce ParisDakotababyxx NudeEnglish Sex Sex VideoGramma Sucks CockForcedsexvideosSilk SexNaked Bouncing BreastsTubessafariStepmom SwallowsXnxx Indian OutdoorYoung Huge TitsAva Addams MoviesFull New PornVídeos De Pornô GostosasHaruna Kawaguchi4k Sex ComDylan VoxShop Lifter Sex VideosSliping Sexy VideoBengali Mom Son Sex VideoNerd. NudesRenumererHistoires De Sexes HardTs MadisonMaruto PornA Girl KnowsPornos De AbuelosHard Romantic Sex VideosCum In Vagina3gb Sex VideoNeha Sharma Sex VideoBella Knoxx PornBig Mouth PornPorn Movie PornNeiva MaraBhai Behan Wala Sexy VideoMadhvi Bhabhi XxxMallu Sexy XxxPeiculas PornosSm论坛Boobs On TiktokPorn BondageChel HentaiPerv MomPorn BrotishIndian Hidden Camera NudeElle Ray NudeOlder Couple PornSexual Abused VideosMisscurvydoll OnlyfansHannah Jo LeakPorn Video PriyaPurpose Of ReunionWife Shared DpHow To Suck Your Own DicSitus PornografiMega Personal ClassifiedAlva Jay PornhubBodycumshotsWolf Girl HentaiSex Sis BroMyanmar SexmoviesX MissyDredd Onlyfans PornHersheychewy24Free Sex StoryDesi Xxx FilmCollege Grils Sex VideosChubby Teen PornPorn OrgMorning FuckDragon Ball Super PornXtime VideosEscort On Hidden CameraJangal Me Mangal Xxx