De misplaatste Israël-loyaliteit van het CDA (rightsforum.org)


De Tweede Kamerfractie van het CDA volhardt in het goedpraten van het wangedrag van de staat Israël jegens de onder bezetting levende Palestijnen, stelt oud-premier Dries van Agt. ...

door Jan Douwe in Politiek  ·  42 Reacties

  • 3
  • 578x gelezen
Reageer met een Emoji
3
5
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja als dit uw nieuws bron is TS Pfffff

Dries van Agt (CDA) is oprichter en erevoorzitter van The Rights Forum.

3
1 Moskowfiets

Israël is één van de smerigste staten ter wereld. Natuurlijk kan niemand op tegen de Amerikaanse oorlogsdaden.

10
2 niet-alles-geloven

Dat zijn de christenen ten voeten uit. Mensenrechten gelden alleen voor christenen. Anders-gelovigen kunnen doodvallen. Bah, wat een hypocriete bende is dat CDA toch.

8
3 samcash

@2 En die waren in opdracht van Israël. Tenminste die in het MO.

9
4 solidsteel

Vlak de CU en de SGP ook niet uit. Dat zijn 2 partijen die ook stekeblind zijn voor de misdaden van Israhell.

11
5 samcash

@4 De MO politiek van de VS wordt bepaald door AIPAC, de zionistische lobby in de VS is ijzersterk. Geen politicus die aan hun macht voorbij kan gaan. Dus indirect bepaalt Israël wat voor buitenlandse politiek de VS voert. Mearsheimer en Walt hebben er een boek over geschreven, de Israël lobby, een echte eye-opener.

9
6 samcash

@6 Weet ik . Echter de meeste mensen schieten meteen in een pavlov reactie als je iets negatiefs zegt over Joden/zionisten/Israel.

10
7 solidsteel

Alles had voorkomen kunnen worden. Doch de omliggende landen wilden Israël van de kaart vegen. Had ze misschien nog gelukt ook doch Israël heeft zich behoorlijk verweerd en uiteindelijk heeft zij zich gered. Gelukkig waren de Palestijnen toen helemaal op de hand van Israël????????????????? En als je een stuk gebied (westelijke jordaanoever) vanuit de verdediging veroverd op de aanvallers (Jordanie) dan is dat gebied vooralsnog van jou.

4
8 ThWil

@2
Oh, vertel

2
9 BenErWeer

@9 Kijk naar de invloed van AIPAC op de VS en wat dit allemaal tot stand heeft gebracht.
Daar ben je al even zoet mee.

11
10 solidsteel

@7
Oh, en ik sta dan weer versteld van die o zo aanwezige hypocrisie en meten met 2 maten van de antisemieten zoals van Agt.
En voordat mensen denken dat ik iedereen een antisemiet noem, hierbij de definitie die ik daarvaar hanteer.

https://www.encyclo.nl/begrip/antisemiet

4
11 BenErWeer

* Verwijderd door de redactie *

12 samcash

@11 Je kunt beter weer gaan. Als iemand de misdaden van Israël aan de kaak wil stellen dan is hij in jouw ogen een antisemiet? Dat is pas echt hypocriet. Je bent zeker een zionist.

9
13 samcash

CU in de kielzog van het CDA.Overdreven sympathie voor Israël gebaseerd op bijbelverhalen.

10
14 jantje van leiden

@12 Kom met betere steekhoudende argumenten dan maar gewoon wat te beweren.

2
15 ThWil

Uitkijken mensen, de Israëlhaters zijn weer even verenigd en komen elkaar versterken in hun Joden- en Israëlhaat. Geen kwaad woord over arabieren, maar alle pijlen gericht op één klein landje. Nou, dan komen ze weer niet voor discussie, maar om hun smerige haat te ventileren. Trap niet in de valkuilen, laat maar gaan.

6
16 weerman

* Verwijderd door de redactie *

17 JackKropotkin

@13
Nee, iemand die ALLEEN gericht is op Israel is een antisemiet. Iemand die welbewust ervoor kiest om de misdaden van andere landen naast zich neer te leggen, dat is een antisemiet.

Eigenlijk mensen zoals u, en Nee: ik ben er net.
Maar zie dat de linkse mentaliteit van mensen monddood proberen te maken aan u welbesteed is.

Jammer, ben ik iets te oud voor.

3
18 BenErWeer

@15 Steekhoudende argumenten? Lees de geschiedenis van Palestina, Israël en het MO. Wat voor steekhoudende argumenten wil je nog meer? Het zijn gewoon historische feiten waar ik op wijs.

8
19 samcash

Uitkijken mensen , de zionisten zijn weer los. Trap niet in de zionistische leugens. Bestudeer de geschiedenis van Palestina en overtuig uzelf. De ware terroristen zitten in Israël.

10
20 samcash

@17 ik wil je erop wijzen dat ik geen antisemiet ben en daar ook niet voor uitgemaakt wil worden.

9
21 samcash

@19 Ik heb onder meer de biografie van Jeruzalem, de historische atlas van het Jodendom gelezen. Wat jij daar stelt ben ik niet zo tegen gekomen. Maar wellicht heb je wetenschappelijke bronnen waar dit wel wordt aangetoond. Overigens toon je in reactie #20 wel de nodige angst.

2
22 ThWil

Als we daar the Alt-Rightsforum niet hebben.

2
23 greenmango

@18 Ik maak mij sterk voor alle volkeren die hun land door kolonialisme verloren hebben. Dat geldt dus ook voor de indianen van Noord en zuid Amerika, de Aborigines van Australia en de Maori van Nieuw Zeeland. Al deze volkeren zijn slachtoffer geworden van genocide. In het geval van de Palestijnen is het dubbel bitter omdat het Joodse volk zelf slachtoffer is geworden van genocide. Om daarna hetzelfde te doen met een ander volk, om van slachtoffer tot dader te verworden, toont voor mij aan dat zionisten geen enkele beschaving hebben.

8
24 samcash

@24 Je bent weer lekker stoom aan het afblazen?

2
25 greenmango

Bijna alle globalistische oorlogen die de VS na Vietnam uitgevoerd hebben hebben te maken met Israëlische belangen in de regio....want de gemiddelde Amerikaanse burger had nog nooit gehoord van Irak, Afghanistan, Libië en Syrië, laat staan dat ze wisten waar de bommen gegooid moesten worden en dat ze hier ook maar één dollar belastinggeld voor over zouden hebben gehad! Het zou me ook niets verbazen als Trump niets wist van de liquidatie van de Iraanse Soleimani maar naderhand als verantwoordelijke president wel de verantwoording voor deze sluipmoord moest opnemen...

5
26 CoolMemories

Wil iemand een Jodenkoek..?

1
27 Bromsnor

@6 "....de zionistische lobby in de VS is ijzersterk. Geen politicus die aan hun macht voorbij kan gaan. Dus indirect bepaalt Israël wat voor buitenlandse politiek de VS voert. ..."

Daarom is Trump behoorlijk toegeeflijk richting Israël met zijn erkenning van Jeruzalem als hoofdstad en anti-Iran politiek ......sinds Trump Amerikaanse troepen heeft teruggetrokken uit Syrië wat juist tegen de belangen van Israël in ging.

2
28 CoolMemories

@27 Met of zonder kinderbloed?

2
29 greenmango

@24
Edoch ik zie nergens je verontwaardiging omtrent de Russen, de Oekrainers, de native Amerikanen, de native Nederlanders, Tibet enz. enz.

Dus waar blijkt dat dan uit?
Vreemd hoor, zie je alleen als er weer eens wat over de Joden gaat.

Hoor je ook niet over de apartheid in Libanon, in Jordanie en in Syrie en al die andere landen waar Joden 'nicht erwenscht' zijn.
Doodse stilte aan jouw kant.

2
30 BenErWeer

@18
'Nee, iemand die ALLEEN gericht is op Israel is een antisemiet. Iemand die welbewust ervoor kiest om de misdaden van andere landen naast zich neer te leggen, dat is een antisemiet.'

Domme kletspraat. Het betekent dat iemand die interesse heeft in, ik noem maar wat, vogels een vogelhater is omdat hij het gedrag van herten niet bestudeerd.

En ieder mag, naar gelang interesse, artikelen aanleveren op NK. En uiteraard zijn dat artikelen over een onderwerp dat de TS'er interesseert. Dus, als u wat mist over Tibet, de Krim, Noord Cyprus, de Westelijke Sahara, etc. plaats een artikel.

8
31 Hendrianus

Het CDA kijkt als elke politieke partij in Nederland naar wat de achtterban niet wil horen en weten over Israël. Dat maximaliseert het aantal zetels. De christelijke partijen, met SGP en CU voorop, zullen nooit een kwaad woord over Israël schrijven. Sterker zij zetten zich actief in voor Israël en als het principieel wordt heeft de SGP en de CU meer op met Israël dan met Nederland.
Wie heeft het altijd over loyaliteit? Oh ja, Wilders maar bij de CU en de SGP even niet. Wilders is wel de laatste om zijn christen financiers voor het hoofd te stoten.

6
32 Hendrianus

@16
De lezers op NK maken zelf wel uit wat Israël haat of Jodenhaat is en wat zij wel/niet willen lezen of op reageren, daar hebben ze jouw hoogdravende en misplaatste beschuldigingen niet bij nodig.

4
33 Hendrianus

@31
Nee, het betekent dat iemand die van bruine mussen houdt en vindt dat er teveel witte mussen in 1 boom huizen waar hij graag wat bruine mussen zou ziet gaat klagen daarover.
Maar dan even 'moedwillig' vergeet dat er in die 100 bomen om die ene boom heen alleen maar bruine mussen huizen die alle andere witte mussen afslachten.

Wel even appels met appels vergelijken he.

1
34 BenErWeer

@34

Dat 'moedwillig' zuig je uit je duim. Verder verbiedt het internationaal recht dat er witte mussen overgeplaatst worden naar een militair veroverde boom waar bruine mussen zitten. Deze boom wordt, ondanks dat er reeds 25 jaar een vredesverdrag is met dat deel van de bruine mussen die de boom met witte mussen aanviel, bezet gehouden.

Oh ja, Tibet, de Oeigoeren, de Basken, Noord Spanje, Noord Cyprus, de Koerden, de Rohingya, de Oekrainiërs, Soedan, Zimbabwe, Congo, Syrië, en de Westelijke Sahara wens ik veel sterkte toe in hun strijd voor internationaal recht.

3
35 Hendrianus

@34
Jane Goodall bestudeerde zestig jaar heg sociale leven van de chimpansee. Volgens de definitie van BenErWeer kan zij mogelijk een chimpansee hater zijn. Het is maar te hopen dat Jane Goodall ook wat gepubliceerd heeft over de benarde positie van andere primaten.

3
36 Hendrianus

@35
Zie je wel, je leert het wel.
Nog even leren waar er echt onrecht en apartheid is dan zijn we er wel.

Hoeveel Joden waren er ook alweer op de westbank en Gaza gecontroleerd door de Arabieren?

1
37 BenErWeer

@36
Nope, maar zij zij niet dat alle andere apen fout waren en de zee in gedreven moesten worden.
Nu jij weer.

1
38 BenErWeer

@37
Kun je aangeven wat je onder 'gecontroleerd' verstaat? Welk tijdvak bedoel je precies met 'waren'.
Welke groep bedoel je precies als je stelt, 'Arabieren'. Dat is nogal een wijd begrip.

4
39 Hendrianus

@38
Zeg ik dan dat alle Joden de zee ingedreven moeten worden?

4
40 Hendrianus

@30 Het Joodse volk leefde verspreid over heel het MO, vaak in bevoorrechte posities. Door toedoen , lees terroristische activiteiten, van de Mossad hebben ze hun toevlucht moeten zoeken in Israhell.
Verder is er hier op Nieuwskoerier weinig te doen over Tibet, Australia en Nieuw Zeeland, maar als die topics actueel zijn zal ik mij daar echt wel laten horen.

1
41 samcash

* Verwijderd door de redactie *

42 Dante F.

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@29Doe nou eindelijk eens wat je zegt. Ga naar je werk....

zojuist geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@27 Niet door de leiding hier dombo....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@25 Ook bij een man van 2 bij2 wordt ik niet bang als hij boe roept Bob.Tegenwoordig zien watjes alle woorden al als begreigend en worden zij ...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@27Wat fijn. Dus er is toch iets gebeurt door de leiding hier. Hoera....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@24 Er is mij verzocht niet op jouw te reageren dus doe ik dat maar niet....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@23Doe je maar groter voor als dat je bent, hoor. Je posts zeggen genoeg....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@22 Als m'n kleine nichtje boe zegt is dat iets anders dan als mijn buurman van 2 bij 2 dat zou doen. Dat heeft niets met ruggengraat te maken....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@22Jij komt aan met het woord "boe" maar dat heeft Baudet niet gezegd he? Zwetser....

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@14 Een artikel over Joden die in 1942 uit hun woning werden gezet? Dat ga jij als vergelijking gebruiken om je gelijk te halen? Koekoek!...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
PichunterWww.tubegaloeSm 視頻Amsr SexualLatina Back ShotsMagic Cross PiercingLesbian Busty PornBlue Video Full HdPetit Ebony PornWeb Series Video DownloadIndian Aunties NakedIndian Sex With GirlViolet Myers SwallowingDeep Faking PornIs Exhentai DownVideos Erotique AmateurVenessa VeracruzTamil Real XxxGirls Without Dress With BoysErotic Hindi SexSkeet PornExtreme ThroatpieBaddiesonly.Adult TelegramStyxhipsConjoined Twins NudePorn Star MartinuPorn RuusianElla__sweetyBlue Video Blue FilmB Grade Sex ScenePornstars Of 90sTyra Banks PornSasha WonderlandMassive NipplesMallu Tamil Hot VideoMenpornTokyo Hai NudeClebjihadPornsossFotos Pornos GratisXbodeosLola FeaDragon MaidhentaiBogboobsLissa HopeRii Sen HotAnri Okita LesbianFree Indian Sexual VideosFilmes Pornô Filmes PornôJonySamsung Sex VideoNayanthara CumSexxxxxxxxyWar PornSexy Eva NottyJasmine James Sex VideosAsmreroticPornogratis EspañolXhamastrR LipsthatgripDoujinshihentaiWatchersweb.comParty Porn HdXxx Hot Sexy Video HdSkinny Teen Big TitsKokomi HentaiPelis EróticosErotica Massage VideosMamimel20Porn Video Hindi VoiceMia Malkova Sexy VideosPorn AliaDemon Slayer Nezuko PornFembiy PornFamilsexHotest Blonde Porn StarsIndian Xxc ComPorn ViceoAs Melhores Do SexoSexy Brunette NudeSex Rep XxxSexvifeoKamsutra ComMolly Cyrus PornCute Nude WomenRule.34xxxBlowjobs BigtitsEden Brolin NudeLana WolfJett PornCardo B PussyIpx-726 JavPussymouthVicky Stark LeakedUwu PornHmv PornSweet Margs PornFirsttimexvideosTriple D BoobsWhitney Cummings PornhubMms Bf VideoLatest Indian Sex StoriesKataya CloverVrbrEvolve FightSunny Leone AdventureBeautiful Boobs PornAnal Black ChickPaheaColbyknoxTrimmed PussHampstercomNude PornIndian Popular Sex VideosSexhdfullCasting Couch AnalBrother Sister BjBrazzers Hd 2019Desi Full Hd PornSims Sex ModEnglish Sex Video Sex VideoBlue Picture RomanticLovely Lilith BoobsSunny Hart PornstarDivaangel NudeBest Indian BfPorno HaremBbwbbcGay HentiSlapdickPorn Stars As EscortsArab ExposedPornos DaCoñosComics Gay PornPporn VideoTiger Shroff SexNaked Man PeesSexy Bhabi XxxSex Xxx Mia Khalifa1950's PornWife Seduced By A LesbianGelbooru ComSnapchat Nudes StoryBeeg ArabSamantonaGuy Jacking OffEvony DeepthroatVanessa Hudgens Porn