Archieffoto van Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal.
Volledig scherm
Archieffoto van Tatiana Wielandt en Bouchra Abouallal. © RV

Drie IS-vrouwen en hun kinderen aangekomen in België

Tatiana Wielandt (27), Bouchra Abouallal (27), Nadia Baghouri (28) en zes van hun kinderen zijn aangekomen in ons land. De veroordeelde IS-vrouwen en hun kroost zouden in maart al terugkeren vanuit Turkije, maar zaten vast door de coronapandemie. De kinderen worden naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek, de drie vrouwen gaan meteen naar de gevangenis.

235 reacties

  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Schandalig dat zulk tuig terug kan komen en hier alle luxe krijgen waar anderen hard moeten voor werken. Buiten kinderen baren kunnen  en willen ze niets. Leuk dat onze regering zoveel geld heeft voor hen en onze ouderen die gans hun leven gewerkt hebben laat creperen.
  • Geert Smets

    3 jaar geleden
    Politici en met uitbreiding advocaten weten totaal niet wat er leeft bij de bevolking. Die politieke correctheid krijg je in geen ander land uitgelegd. Waarom willen ze toch allemaal zo graag hun straf uitzitten in deze bananenrepubliek? Politici, wanneer gaan jullie ogen eindelijk eens open? Afspraak in 2024.
  • lilianne van neylen

    4 jaar geleden
    Belgie! Waar gevangenen vrijgelaten worden owv Corona maar onschuldige ouderen opgesloten en compleet afgezonderd worden! Waar schuldige moordende vrouwen opgehaald worden met vliegtuig om ze te redden uit armoede maar belastingbetalende Belgen in de steek gelaten worden in buitenlandse coronagebieden! Hoe knn de politiekers en de rechters dit nog uitgelegd krijgen?! Of denken die dat de bevolking dit blijft tolereren?De kwaadheid over alle geklungel tot nu toe wordt alsmaar groter!
  • Gerard Teeuws

    4 jaar geleden
    We hebben nog geen schuld genoeg. Blijf maar betalen. Huisvesting en loon, wat werk zullen ze niet vinden.
  • Verstappen Martine

    4 jaar geleden
    En dat terwijl er nog altijd Belgen wachten om terug gerepatrieerd te worden met heel die Corona affaire. Schandalig. Politieke correctheid kan ook veel te ver gaan. Niet te geloven.