U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 22
U mag zelf oordelen maar dit is ongehoord.Dit is het hele interview.https://www.youtube.com/watch?v=BBi7-TX7SoE ...

12 dagen geleden door welofniet

REAGEER MET EEN EMOJI
5
3
5
26

Niks anders dan een oorlogsverklaring van een terreurorganisatie.

1 Chaimileh    
12 dagen geleden door Chaimileh
4
Meld

En daar huppelt het deugvolk dus vrolijk achteraan. De term "NSB'ers" is nog te mild voor deze lieden!

3 greenmango    
12 dagen geleden door greenmango
3
Meld

Krijgen die extreem-rechtse randfiguren tóch gelijk, met hun rassenoorlog!

4 Arthur2000    
12 dagen geleden door Arthur2000
5
Meld

Nee Jezus was niet wit, maar ook niet zwart, en ook niet getint want hij heeft niet eens bestaan.

6 Reagurius    
12 dagen geleden door Reagurius
5
Meld

Wat nog veel erger is dat is wanneer er al sprake zou zijn van racisme dan is het deze beweging die er alleen maar aan bijdraagt dat racisme alleen maar groter zou kunnen worden ten nadele van normale verstandige donkere mensen.

7 welofniet    
12 dagen geleden door welofniet
3
Meld

@6 Jezus heeft wel bestaan maar niet zoals dat ons is wijsgemaakt. Ze hebben er een verdienmodel van gemaakt. Elke keer als er een persoon heilig verklaard word betekend dat kassa voor de kerk. In mijn ogen word een historisch moment misbruikt om geld te verdienen. Het was toen ook een crisistijd en het kan dus nu weer gebeuren dat er iemand zachtjes opstaat en dat daar volgelingen bij komen. De EU en VN zullen wel trachten om de opkomst zo min mogelijk te maken, via radio TV en andere media.

8 Verwonderd    
12 dagen geleden door Verwonderd
6
Meld

@8 Een beetje de greendeal van die tijd zeg maar.

9 Dignes    
12 dagen geleden door Dignes
1
Meld

@9 question Ja, Lean Six Sigma Black Belt programma en green belt!

10 Verwonderd    
12 dagen geleden door Verwonderd
1
Meld

klinkklare haat zaaien. discrimineren en racisme mag niet, maar haat zaaien wel in Nederland, net zoals die Akwasi oproepte op Zwarte Piet in zijn gezicht te trappen

11 Roomboterbabbelaar    
12 dagen geleden door Roomboterbabbelaar
0
Meld

Maar als ze boel kapot maken dan hebben miljoenen zwarte Amerikanen daar last van. Gaat het systeem kapot dan verliezen zij ook alles. Deze mensen hebben belang, een eigen belang te behartigen. Werk, inkomen, huis, auto, opleiding voor hun kinderen. Zij zijn onderdeel geworden van de economie en hebben belang bij instandhouding.

12 Dante F.    
12 dagen geleden door Dante F.
1
Meld

Even een terzijde naar Jezus. Zijn naam wordt door de zwarte brandstichters (mis-)bruikt:

In Manchester, Engeland werd jaren geleden een reconstructie van het gezicht van Jezus gemaakt. Op basis wat daar over bekend is. De kop die tevoorschijn kwam zou nu voor een Palestijn worden aangezien. Of een Iraakse joodse man.

Hier een koppeling naar wat nu algemeen aanvaard is, het gelaat van Jezus. Scroll even naar beneden en je ziet de tekst ik hier neerzet en het gelaat van Jezus. Onded streepjes begint de tekst ui de koppeling.
------------------------------------------------ -
Donkere trekken
Maar ook de gelaatstrekken van Jezus leken waarschijnlijk niet op wat de schilderijen doen geloven. In 2001 creëerde Richard Neave, een forensisch antropoloog, een model van hoe iemand van Jezus’ afkomst eruitzag in die tijd.

Hij baseerde zich daarvoor op schedels die gevonden werden in de regio van Galilea (Israël). Het resultaat is een man die duidelijk uit het Midden-Oosten afkomstig is, met een olijfbruine huid, donkere haren en donkere ogen.

Jezus was waarschijnlijk ook ongeveer 166 cm groot en gespierd gebouwd - hij was immers een timmerman. Dit beeld wordt door de wetenschappelijke wereld aanvaard als de meest correcte weergave van de beroemde man tot dusver.

“Biologisch gezien ligt Jezus het dichtst bij de Irakese Joden van vandaag.”

https://www.hln.be/wetenschap-planeet/-jezus-was-waarschijnlijk-niet-erg-knap-of-zelfs-verminkt~a65f2025/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
13 Dante F.    
12 dagen geleden door Dante F.
1
Meld

De aanhang van BLM zou zich eens moeten verdiepen in wát zij eigenlijk aan het bewerkstelligen zijn, en voorál... voor WIE!!
Ze zijn nu feitelijk aan het proberen om de samenleving te veranderen (lees: ontmantelen) van ónderaf. Dat is het werkelijk het allerstomste wat je kunt doen. Want; schakel de onderste lagen van de maatschappij uit en... de werkelijke machthebbers hebben 'een makkie'! Zij zullen uiteindelijk de grote overwinnaar worden!

Immers, met een burgermaatschappij die volledig in chaos ligt, zónder echte leiders met goede ideeën en/of daadwerkelijk realiseerbare plannen... weten de wérkelijke machthebbers (grote bedrijven, multinationals, banken en rijke overmachtige families) wel raad!
Dat heeft de geschiedenis meer dan eens laten zien.
Het ontmantelen van de huidige maatschappij zou de BLM beweging, hun aanhang én hun nakomelingen, nog wel eens zéér ernstig kunnen opbreken.

14 Scorpio    
12 dagen geleden door Scorpio
0
Meld

Die gasten zijn zó vermoeiend... question

15 foshizzle    
12 dagen geleden door foshizzle
0
Meld

Amerikaanse problemen dat in Nederland niet veel voorkomt. Wil je voor BLM vechten of hun afzeiken ga dan maar na Amerika.

16 OpstruuN    
12 dagen geleden door OpstruuN
2
Meld

Van harte uitgenodigd door Rutte voor dialoog met GL, VVD en CU. Want wie mij slaat keer ik de andere wang toe dus stem op mij. SUKKELS!

17 logikus    
12 dagen geleden door logikus
1
Meld

Hier in nederland word er het minst gediscrimineerd van alle landen .
Dus welk systeem wilt deze blaaskaak dan verbranden,en wat voor systeem wilt hij er dan voor in de plaats of heeft hij daar nog niet over nagedacht ?
Die blm en aanhang moeten zo snel mogelijk van het podium verdwijnen want die voeden juist haat en racisme.
Ze zorgen er voor dat ze gehaat worden .
Het zijn zelf de grootste racisten aangezien ze het alleen maar op blanken hebben voorzien.
Van wie denken die gasten van blm waar ze die uitkering van krijgen .....niet van zwarten maar van de werkende blanken.
Daar hoor je ze niet over.

18 ongelovenloos    
12 dagen geleden door ongelovenloos
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

19 Uitede aka Espede    
12 dagen geleden door Uitede aka Espede

Ook dit gaat overwaaien naar Europa, beginnend in Frankrijk en krijg ik toch weer gelijk hier, laat de pleuris maar lekker uitbreken, is goed voor sommige verwende ........, hopende laten ze IK BEN LINKS op hun voorhoofd tatoeëren, kunnen ze deze volks verlakkers ook gelijk aanpakken! Voor die tijd kom ik naar Nederland, ik wil er bij zijn!

20 HORK    
12 dagen geleden door HORK
1
Meld

je moet ze negeren, met klemtoon op de eerste lettergreep...

21 t.rap.er.niet.in    
12 dagen geleden door t.rap.er.niet.in
3
Meld

Het wordt onrustig in Nederland, verdeeldheid zaaien is de policy van de regering Rutte.
Nou mij best, als dat is wat ze willen. In het voormalig oostblok zijn voldoende verdediging middelen te koop.

22 Bakgraag    
12 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

Het is puur het uitspelen van groepen mensen tegen elkaar op basis van huidskleur en afkomst wat hier door onze politici, bestuurders en ander elitair volk wordt gepropageerd. Nooit wordt er een oplossing aangedragen, alleen de dingen die nu fout worden bevonden, worden bekritiseerd.

Discriminatie is groepsgedrag dat aanwezig is in alle mensen zonder onderscheid naar kleur of etniciteit. Ook in andere dan westerse culturen worden 'racistische' uitingen in de cultuur aangetroffen. Denk alleen maar aan de strijdliederen van joodse en afrikaanse origine waarbij de vijand een andere afkomst had. Discriminatie is alom aanwezig in alle culturen maar alleen de discriminatie van de westerse kolonialisten wordt nu verketterd.

Dit is dus een spelletje dat in de hand wordt gewerkt door enkelen aan de top die ons tegen elkaar willen opzetten en dat is pas het echte racisme. Donkere mensen in een achterstandspositie schieten niks op met het aanpassen van zwarte piet. Van mij mag het, ik ben er zelfs voorstander van, maar dat lost hun problemen niet op. Onze leiders zijn niet in staat om in dit systeem die problemen op te lossen en spelen ons daarom tegen elkaar uit. Verdeel en Heers, geldt hier nog steeds.

Wie gaat daar nu eens zijn mond over open doen ? Want meegaan met dit spelletje zoals ook Baudet en Wilders doen, gaat het Verdeel en Heersspelletje alleen maar versterken. We hoeven geen kant te kiezen, we zijn geen onderdeel meer van een leger dat anderen moet bestrijden voor onze heerser(s). We moeten elkaar opzoeken en het voor ons allemaal beter maken. Laat die verdeel en heers elite lekker dood vallen.

23 Hollander1967    
12 dagen geleden door Hollander1967
0
Meld

Dat BLM tuig is gewoon een extreem marxistische organisatie. Een gevaar voor elke democratie.
Een totaalverbod zou helpen.

24 MeneerRontgen    
12 dagen geleden door MeneerRontgen
3
Meld

BLM is communistische terreur.

25 DONKEY R    
12 dagen geleden door DONKEY R
2
Meld

@25 Ja maar, we zijn al bezig met de geschiedenis uit te wissen zodat nieuwe plegers ge geschiedenis kunnen plegen question

26 DikkeTor    
12 dagen geleden door DikkeTor
1
Meld

@24 Als het aan de Linkse Kerk ligt wordt dit de derde extreem linkse Revolutie die we in de moderne tijd gehad hebben: de eerste was de Franse Revolutie tegen adel en geestelijkheid, de tweede de Russische Revolutie tegen tsaar en bourgeoisie en en nu weer de marxistische BLM revolutie tegen alles wat ooit de westerse beschaving uitmaakte...

27 CoolMemories    
11 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

@25 "...BLM is communistische terreur. ..."

Klopt, de swamp zoekt altijd de macht op om haar te verzwelgen....daarom levert het communisme nooit helden en sublieme daden op maar duikt zij toch steeds weer op in de moderne geschiedenis sinds Robespierre, Stalin, Mao t/m BLM....

28 CoolMemories    
11 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

Oproepen tot geweld is strafbaar...

29 Chat Baker    
11 dagen geleden door Chat Baker
0
Meld

Criminel lives matter
De Maas in met dat hele criminele kut zooitje
Ik krijg gewoon een hekel aan die zwarte en (blanke) gestoorden van CLM
Ze vragen er nu zelf om en ook die huichelaars van VVD/CDA/D66/CU
SP/Groene Khmer/PvdD/en PvdA

30 Bollieboos    
11 dagen geleden door Bollieboos
1
Meld

@24 "...Dat BLM tuig is gewoon een extreem marxistische organisatie. Een gevaar voor elke democratie...."

Daarom juist krijgen ze de steun van onze politici! Het was ook Rutte die 6 jaar lang de jihadisten en marxisten steunde in Syrië en Verhofstadt die de islamitische rebellen raketsystemen wilde leveren...!...!

31 CoolMemories    
11 dagen geleden door CoolMemories
0
Meld

Dan verdwijnt het inkomen van die ezel.

Zo grappig het economisch besef van die criminele dwaallichten is zo dom dat het hilarisch wordt

32 Alexis    
11 dagen geleden door Alexis
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Black Lives Matter-demonstratie in Weizigtpar...
In het Weizigtpark in Dordrecht vindt vanmidd...

17 uur geleden door Oeps112

Recordaantal besmettingen VS, Trump draagt vo...
De Amerikaanse president droeg het mondmasker...

21 uur geleden door NOS

Stone hield Trump uit de wind, Trump houdt St...
Reconstructie Stone en Trump

14 uur geleden door Crezee

OT 85
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Racismedebat: ‘Boycot uitzending’
‘Het huidige racismedebat drijft Nederland ui...

17 uur geleden door Racism monitor 2020


ADVERTENTIE


Laatste reacties
niet-alles-geloven
Groot verdriet om overleden kleinzoon (27) va...
Het belangrijkste woord is zelfmoord en niet ...

minder dan een minuut geleden door niet-alles-geloven

Verwonderd
BLVD-Veronica doet Arietje: ‘Van mij hoefde...
Dit komt bij mij over als rasechte racist en ...

minder dan een minuut geleden door Verwonderd

Weet geen naam
Britten trekken bijna 790 miljoen euro uit vo...
@37 Heb ik gedaan hoor.Jij ook? Jij weet ...

1 minuut geleden door Weet geen naam

Zwartwit
Rutte moet door...
@5En datgene wat jij inbrengt verdient ee...

3 minuten geleden door Zwartwit

smurf
Rutte moet door...
Nou ja... hij zit er al te lang en krijgt zo ...

3 minuten geleden door smurf

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig