Minister: asociaal om nu op vakantie te gaan naar Turkije (nos.nl)


Minister Van Nieuwenhuizen vindt dat mensen hun verantwoordelijkheid moeten nemen. "Het is een risico, ook voor de Nederlandse samenleving." ...

door Havermout in Politiek  ·  47 Reacties

  • 11
  • 867x gelezen
Reageer met een Emoji
1
12
4
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ben ik helemaal mee eens, er mag voor mij de pleuris uitbreken, ben benieuwd hoe ze dan naar Nederland terugkomen!!

4
1 Fernand

.
Jahaaaa....

En iedereen weet,

NLse ministers zijn onze deugrptsen in de branding des verderf.

Voorbeelden pure zang!

Rob "easy jetten"

Femke Halsema (kots emoji)

Ølløngrøn


Enzovoorts enzovoorts question

10
2 Ook maar gewoon een duts

.
@1 nou nou

Maar idd eigen verantwoording.

6
3 Ook maar gewoon een duts

@2 Is het moeilijk om op het onderwerp te reageren, je haalt er een hoop bij wat al reeds aandacht heeft gehad! En achter ons ligt, deze gaan nog vertrekken

3
4 Fernand

Ik zal NOOIT naar dat land gaan.

2
5 ObJener

Geldt ook voor Spanje en Italië, moet maar eens aflopen met die twee maten.

5
6 Dr. Claw

Als de minister Toerkije niet veilig acht dan moet de minister reizen naar Toerkije streng afraden. Maar daar heeft de minister geen ballen voor. Want je mag Erdogeit met z'n kalifautje niets in de weg leggen terwijl hij rotzooi kweekt in shitholecountries mbv NATO.

6
7 Ness

Geen ic bed geven als blijkt dat ze daar geweest zijn..duidelijk en klaar.

4
8 Voorzittershamer

* Verwijderd door de redactie *

9 dmpr2.3

Voordeel voor Nederland van op vakantie gaan naar Turkije is dat ze 14 dagen in quarantaine moeten, bij Spanje of Italië is er na terugkomst kans op een tweede golf.

2
10 Dr. Claw

@9

Zalig zijn de simpele van geest

3
11 Zwartwit

@10 Nee joh, gewoon naar Spanje gaan en buiten blijven. Doe ik ook.

1
12 Criticaster

@8

Hou jij je aan de regels met sociale distancing, laat jij je zelf en je familie vaccineren als er een goedgekeurd vaccin voorhanden is?

3
13 Zwartwit

@1 Niet naar Turkeije gaan....goed voor jezelf en goed voor Erdegan!

0
14 Tutor01

Het is sowieso een land waar je uit fatsoen al niet naar toe moet gaan!

1
15 Hannie1

@13

Weet niet wat dat met reizen naar turkije te maken heeft...dat land heeft de kleur oranje en daar heen gaan is dus extra risico lopen en dat mag maar dan ook de gevolgen dragen en niet piepen dat je opgehaald moet worden.

0
16 Voorzittershamer

Wil je kans maken op een hele lange vakantie in het land waar je zo dol op bent, boek dan nu een vakantie naar Turkije. Als het een beetje meezit breekt in een hotel, resort, park oid het virus uit. Mag je gelijk daar heel lang blijven. Mooier kan haast niet. Dus boeken die vakantie.

1
17 ThWil

@11 De taal is het voertuig van de geest!

0
18 Hannie1

@5 "Ik zal NOOIT naar dat land gaan."

Nooit wil ik niet zeggen. Maar zeker niet zolang het land wordt geregeerd door Erdogan.

Maar qua natuur en steden lijtk het me best de moeite waard.

1
19 Weet geen naam

Ik hoop zo dat Turkije zijn grenzen sluit als al die "Nederlanders" daar zitten. Het liefst minstens een jaar lang. Al die mensen mogen dan hun spaargeld plunderen om in hun eerste levensbehoefte te voorzien.

Oh, en natuurlijk geen recht op een uitkering als je niet beschikbaar bent voor de Nederlandse arbeidsmarkt.

6
20 RazorBlade

Ik lees nergens waarom Turkije een oranje reisadvies krijgt, met relatief veel minder besmettingen dan Frankrijk, Spanje, Italië en het VK. Niet dat ik er heen zou gaan met zo'n mafkees aan de macht, maar dit riekt naar toch naar Corendon/Turkije-pesten.

4
21 Jopie Osdorp

@20 kwalificeer jij nu ook dat NL tokkievolk als niet Nederlands met die aanhalingstekens? Zal tante Annie en ome Nelis uit de jordaan niet fijn vinden.

11
22 Gut

ze vindt het asociaal? hear hear
waar bemoeit dat mens zich mee

5
23 krek

@16

Vraag kwam bij mij op naar aanleiding van je opmerking "Geen ic bed geven als blijkt dat ze daar geweest zijn..duidelijk en klaar"

Ben het met je eens, maar het is de verantwoording van de reiziger zelf om wel of niet te gaan.
Er zijn zat landen in Europa die geel zijn. Daar mag naartoe afgereisd worden, maar als de plu daar uitbreekt, kan de kleur zomaar van geel naar oranje of zelfs rood overslaan.

Vraag was meer om te achterhalen of dat jij je netjes aan de opgelegde regels houdt. Ik ben namelijk van mening dat als men zich willens en wetens niet aan deze regels houdt, er net zo goed geen aanspraak op een ICU beademingsapparaat gedaan kan worden.

Ik behoor zelf tot de risicogroep met verhoogde kans op ernstige gevolgen bij besmetting. Als andere mensen om mij heen, dus vrienden, kennissen en collega's zich 'misdragen', COFID oplopen en mij besmetten, hebben zij wellicht totaal geen centje pijn, maar kan het voor mij het einde betekenen.

0
24 Zwartwit

@18

Moet je proberen om Russisch te leren. Kom je geen meter vooruit question

0
25 Zwartwit

@24

Ik hou me zo goed als mogelijk aan de regels..enkel voor en om anderen niet te bezwaren. Gelukkig zitten we nog niet in een kooi zodat een ieder te volgen is of die zich wel of niet aan de voorschriften houd..want dat zou het land nog idioter maken dan die nu al is.

0
26 Voorzittershamer

@21

Jopie, dat is simpel. Alle landen in Europa buiten de EU hebben standaard de code Oranje, Turkije is geen onderdeel van de EU dus Oranje. Geldt ook voor Turks cyprus, Rusland (met al haar enclaven) etc etc.

https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/reisadvies-turkije

0
27 Zwartwit

@26
Beter hier dan in bijvoorbeeld Rusland of China, waar je door miljoenen camera's 24/7 gevolgd wordt en als je je niet houdt aan social distancing, in je kraag gegrepen kan worden.

1
28 Zwartwit

@22 Ik had inderdaad de aanhalingstekens weg kunnen laten maar dan zal er weer iemand zijn die niet de Nederlandse nationaliteit heeft maar wel in Nederland woont die zich niet voelt aangesproken. Ik bedoelde dus met de aanhalingstekens dat je de term Nederlanders met een korreltje zout moest nemen en wat mij betreft vallen daar dus alle mensen onder die in Nederland wonen en naar Turkije op vakantie gaan.

1
29 RazorBlade

@28

Ja maar wat daar is kan ook hier komen..het begint met een app of dashboard en als dat niet helpt is een stap naar andere zaken snel gemaakt. Kijk maar naar de tijd voor corana en de tijd van nu en hoeveel er in rap tempo veranderd is.

0
30 Voorzittershamer

@27 Ok, dank voor je uitleg! Snap nu waarom ze code oranje hebben, blijf het een raar beleid vinden dat lidmaatschap van de EU gebruik wordt als criterium om een land 'geel'/ te verklaren, in plaats van de veiligheid/relatieve aantal besmettingen.

0
31 Jopie Osdorp

@31 Ik denk dat dit te maken heeft met de politieke misbruik die sommige landen maken van de corona uitbraak. Marokko heeft bijvoorbeeld de grenzen gesloten voor mensen die uit Marokko wilden gaan. Daar is natuurlijk nauwelijks een extra risico bij voor Marokko. De VS heeft ook haar grenzen gesloten voor de EU maar dat had meer economische redenen volgens hun president.

Vanwege de EU zou het makkelijker moeten zijn om afspraken te maken. Vergeet niet dat Nederland ook grote economische schade kan ondervinden als een land besluit dat je niet meer mag terug reizen. Als je in een Nederlands bedrijf onmisbaar bent en je zit vast in het buitenland en dat bedrijf kan nauwelijks verder zonder jou dan heb je een probleem.

0
32 RazorBlade

Alleen tokkies gaan naar Turkije

0
33 Hefan430

@33 u discrimineert

6
34 Pluten1

Weet je wat ook asociaal is? Ons opzadelen met een casino pensioen zo vlak voor de grote recessie die er aan staat te komen!

3
35 SergioLeone

@35 totaal off topic.

8
36 Gut

Het is altijd asociaal, nu hellemaal.
Waarom zal je deze fascistische staat willen steunen?

1
37 Xmod

Het is de omgekeerde wereld/ Turken mogen niet Europa in vanwege de massale corona uitbraken in Turkije. Maar Turken mogen wel naar Turkije afreizen onverzekerd en zonder hulp van Nederland als het fout gaat daar. En MET corona terug komen in Nederland. Oke bij terugkomst mogen ze wel vrij reizen door Nederland maar mogen ze vrijwillig 14 dagen in quarantaine wat Turken en vakantiegangers uiteraard niet doen

0
38 Goesenaar

@34

Leg uit

0
39 Hefan430

@6

Waarom ?
Dan kun je net zo goed Belgie, Duitsland , Frankrijk , Oostenrijk En Nederland er bij zetten .
Dus onzin.

4
40 Goodnews badnews

@37

Ach , hou op.
De Nederlander gaat overal op vakantie als het goedkoop is .Tot in Thailand aan toe.
En dacht je dat men dan op het regime lette?
Welnee! Op de centen .
En waarom zou Jan- beneden -modaal twee weken in kou en regen moeten zitten als ze goedkoop ( met hun vakantiegeld) naar de zon kunnen en Nederlanders met meer geld naar duurdere landen dat wel mogen.

Alleen moeten ze er in deze tijd wel grondig op gewezen worden dat grenzen weer dicht kunnen gaan , vliegtuigen kunnen stoppen met vliegen en ze dan maar liftend , lopend of zwemmend terug moeten zien komen .
Want ze worden niet gehaald en dat is volkomen terecht en geldt voor iedereen .

5
41 Goodnews badnews

* Verwijderd door de redactie *

42 Coen

@42 En als die over de kop gaat ?
A oke zit je daar goed, broodje kebab 48 euro lees ik net, fijne vakantie !

0
43 bromtol

Ik heb afgelopen januari een reis naar Turkije geboekt voor de maand augustus bij Corendon.

Deze heb ik enkele keren geprobeerd te annuleren bij Corendon tijdens de Coronacrises. Uiteindelijk is me dat 2 weken geleden echt gelukt via gebruikmaking van mijn annuleringsverzekering. 800 euro weg maar dat maakt verder niet veel uit. Ik ga niet, dat stond voor mij vanaf het uitbreken van de Coronacrises al vast.

Ik heb nu een voucher liggen die ik pas over een half jaar kan omzetten in geld als ik binnen die tijd geen andere vakantie heb geboekt bij Corendon. En ik weet nu al dat ik binnen een half jaar geen nieuwe vakantievlucht ga boeken. Dus ik weet dat ik eind december nog een soort van 'eindejaarsuitkering'krijg van Corendon. Kan ik daar mooi de extra zorgpremie 2021 mee opvangen en de enorme stijging van de gemeentelijke belastingen enkele maanden later. Onze gemeente is zo ongeveer failliet dus ik weet nu al wat de inhoud van de brief zal zijn in 2021 van onze gemeente over de tarieven gemeentelijke belastingen 2021. De burger betaalt namelijk altijd voor alle opgetreden schade overal.

0
44 De Vliegende Brabander

* Verwijderd door de redactie *

45 Coen

* Verwijderd door de redactie *

46 Coen

Ik vind het asociaal dat de overheid wel migranten toelaat die (los nog van alle andere problemen die ze brengen) ook Covid-19 of erger onder de de leden kunnen hebben. Stop daar dan eerst maar eens mee om die binnen te laten in ons land. Weer typische ministeriele hypocrisie. Zeiken over mensen die op vakantie gaan maar niet de eigen verntwoordelijkheid nemen. Walgelijke mentaliteit die we bij de bewindslieden zien.

1
47 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@53Daarna zijn er nog meer gevolgd.Dublin, Marrakesch.......

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

Querido not
Statushouders ook in de wachtrij

@1 En raad eens wat z'n favoriete soep is ... 😁...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@6 "onkruid", toe maar. 🤮...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Ik vraag me af hoe dat juridisch werkt.Stel er komen 4 miljard asielzoekers naar Nederland. (Ja Wedergeboren ik ben niet met mijn hoofd uit de...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@52 Aanvulling: ik lees zojuist dat een samenwerking met de EU helemaal niet kan. Want asielzoekers mogen niet buiten Europa opgevangen worden...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De extreem grote bedrijven krijgen heel misschien iets minder hun zin. En dat noemen we dan meteen ramp?...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Zou er sprake kunnen zijn van een proxy oorlog?...

14 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DikkeTor
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

Kijk, een witte racist XD...

22 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Schildpad
Statushouders ook in de wachtrij

Deze persoon is niet alleen kaal, wit en man, maar op zijn gedachtengoed past er bij.Als het er uitziet als een eend, en kwaakt als een eend ....

22 minuten geleden geplaatst door Schildpad

ongelovenloos
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Waarom hebben ze het nooit over het feit dat die asieleisers zelf de verdragen aan hun laars lappen door zich niet te registreren in het land wa...

30 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Bollywood Actress Fake PornRebecca LordCliphuntersFivestarpornToga Himiko PornJennajameson NudeIndian Actress Xxx ComEva Savagiou OnlyfansHentia CosplayPorn Desi BhabiSunny Leone PovPorn Mms ClipReal Daughter PornCali BombsSexo AsiaticosGaytorentsRomentice PornBeautiful VaginasXxx Indian Viral VideoCassie FireIndian Hub PornJacquie Et MuchelCrossdresser GangbangedChika HentRabbyjay夏晴子Sunny Leone Sunny Leone SexGas Mask PornSinagpore PornLexxxi Scarlet PlanetsuzyAngry PornNacho Vidal PornHyderabad Sex TeluguDeep Throat PieErotica Nude ModelsFatalmotelBella Thorne SexsDubai Sexy GirlGandu SexIndian Pussy SexFucking Video ClipsDesi Nude PussyKitty KimzBlackpatrol Full VideosChristine Nguyen HardcorePorn Old PornBrazilian PornostarsMature Vr PornPornou NacionalSensual BowjobNaked On The PoolYoung Tits PicsMallu Sexi VideoTeen Anal TubePornographie éjaculationBaseball PornOdia Sex DesiWho Is Kendra LustPred-485TokyonightstyleLeah Gotti TwitterGuys Cumming TwitterWorkers Gone WildBig Tits BondageDesnudanIndian Gay TwitterXxx PoonamRave PornJasmine ArabiaPorn Freakyمواقع أفلام السكسSbabesNayanthara Sex PhotosBahan Ne Bhai Se ChudwayaInterracial Lesbians PornHindi Sexy Movie ComFirst Time Sex Indian VideoAaron Franklin BrinkSexxs ArabAmouranthe NakedLily Lou Fucks The Tadpole CrewBombshell Kendra Rides Every Inch Of Antons BbcSkip The Games ClevelandOreimo HentaiEva Lovia SelfiesSexy Kamasutra VideoMom Son Watch PornJerking Off With DadDaftsex.sexE Hentai EnglishLinh Miu SexD Va NudesIndian Xnx VideoWw Xvideo HdIndian Femdom MistressBhabi Boob SuckCute Aunty NudeF1nn5ter PornAutumn LuvitCher In The NudeXxx DeJovencita DesnudaCorruption PornRara AnaiThe GigoloImg FapPornos Femmes ArabesSlut SexNewest FreepornMom DexBreckie Onlyfans LeakXxx Assames ComRebecca Morepornएक्सएनएक्सएक्स HindiPeliculas Mexicanas PornograficasHot Mom Tube PornLesbians With Big BoobiesNadia Adin RossMiami Davis XxxRenee BlaineXxxxxxxxxx ImageNero Massage PornHq Erotico SeirenCulona PornFutanari SexsMature Woman NakedNaked PunishmentPamasahe MovieTiktok Porn ComplationListcrawler.appOncam.me FrenchSasha Grey XnxxAll XvideoKerala SexvediosBrother Cumming Inside SisterHot Spring HentaiListcrawler EuAmateurporno FrancaisXivdeoStepmom MilfAnushka Shetty Nude PhotosSasha KnoxxBestsex GamesMen's Brazilian WaxIndian College PornCumming PornTelugu Bf Full HdSex Video Hd 2018Kelsey Kane Rest And ChillStreamsexmovies