RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Heeft Angela van Temptation alweer een ander?

Beeld © RTL/Videoland

Fan van 'Temptation Island' waren in shock toen Angela begin deze maand op Instagram verkondigde na bijna negen jaar een punt te hebben gezet achter haar relatie met Chris. Is er alweer een nieuwe liefde in haar leven?

"Het is de beste keuze voor nu"

"Het is spijtig", geeft de Temptation-babe aan in gesprek met de Vlaamse radiozender MNM. "Maar het is de beste keuze voor nu." Angela en Chris woonden al ruim zeven jaar onder één dak en waren bijna negen jaar samen. Volgens Angela heeft haar ex nog altijd een speciaal plekje in haar hart en spreken ze elkaar nog bijna elke dag als vrienden. "Hij komt op tv een beetje anders over dan hij echt is", vertelt ze over Chris.

Zó
Lees meer:
Zó gaat het nu tussen Elke, Eline en Amber uit Temptation Island

Hoewel het seizoen van Temptation Island pas net ten einde is, vonden de opnames voor het programma al meer dan een half jaar geleden plaats. Is er inmiddels iemand anders in haar leven? Misschien verleider Sam? “Ik heb die vraag al veel gekregen sinds ik het bekend heb gemaakt", vertelt de realityster. "Wat ik had met Sam is gewoon puur vriendschappelijk, ik weet niet waarom mensen daar meer achter zoeken."

Amber
Lees ook:
Amber uit Temptation vond beelden Arda en Eline 'pijnlijk'

Angela en Chris deden afgelopen seizoen mee aan de ultieme relatietest omdat Chris moest bewijzen dat hij zijn liefje trouw kon zijn. Hoewel het koppel met vlag en wimpel de finish haalde, is hun liefdesavontuur nu dan toch voorbij.

Chris en Angela zijn niet het enige koppel dat het niet haalde na Temptation Island. In Temptation Gossip vertelt Zach hoe het nu gaat tussen hem en Simone. Je ziet het in de video hieronder.

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59