Zoek je een ware topper onder de smartphones? Dan moet je het bij deze zes zoeken.
Volledig scherm
Zoek je een ware topper onder de smartphones? Dan moet je het bij deze zes zoeken. © Pexels

Dit zijn nu de zes meest luxe smartphones

Ben jij een luxebeest als het op smartphones aankomt? Enkel het allerbeste met de laatste nieuwe features is goed genoeg voor jou? Dan kun je in het winkelrek het beste kijken naar de zogenaamde vlaggenschipmodellen; de toppers van elk merk. Deze 6 zijn natuurlijk prijzig, maar de lovende reviews bevestigen dat je tenminste geen miskoop doet.

  1. Deze slimme robotarm helpt Robin en Sana met eten: ‘Mijn avondeten is nu na paar happen koud’
    PREMIUM

    Deze slimme robotarm helpt Robin en Sana met eten: ‘Mijn avondeten is nu na paar happen koud’

    Eten met een vork of lepel: voor Robin (18) en Sana (18) is dat niet vanzelfsprekend. Vanwege hun handicaps zijn ze afhankelijk van hulp tijdens het nuttigen van hun maaltijden. Maar gelukkig voor hen werken studenten aan een slimme robotarm die zelfstandig eten mogelijk maakt én zelfs sla en een appel kan vastpakken. ,,Ik wil mijn vrienden niet meer om hulp vragen. Het zijn geen hulpverleners.’’
    Zoetermeer
  2. Van spion tot succesvol cyberzakenman: ‘Jongensdroom, natuurlijk heel erg gaaf’
    PREMIUM
    interview

    Van spion tot succesvol cyberzaken­man: ‘Jongens­droom, natuurlijk heel erg gaaf’

    Job Kuijpers, een voormalig AIVD’er, richtte vier jaar geleden Eye Security op met twee andere ex-medewerkers van Nederlandse veiligheidsdiensten. De Haagse cyberbeveiliger/-verzekeraar telt inmiddels 120 medewerkers en groeit als kool. Deze week werd bekend dat er 36 miljoen euro is opgehaald bij investeerders. ,,Ik heb in mijn hele carrière nog nooit een netwerk gezien waar wij niet binnen zouden kunnen komen.”