Blanke man uit het niets zwaar belaagd door zwarte bende. (abc13.com)


Blanke man uit het niets zwaar belaagd door zwarte bende. ...

door siberianhotsprings in Buitenland  ·  97 Reacties

  • 35
  • 1331x gelezen
Reageer met een Emoji
3
5
1
40

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Mag best , weet alleen niet waar het voor nodig is.

9
51 21st Century Guy

Maar goed wel een vreemde actie van de zwarten , zelfs als ze daarvoor woorden met elkaar hadden.

6
52 21st Century Guy

@50 Hé fantast je bent er nog steeds.? krijg je nooit genoeg van jezelf ?

14
53 jantje van leiden

@40 kan waarschijnlijk je oma zijn lol! Ik demonstreer niet...Ben een weldenkend,sociaal.. weliswaar oud mens..... maar als ik iets lees geef ik commentaar... dat is vrijheid van meningsuiting toch? Het zijn niet alleen Marokkanen... ook oost-europese lui.... en ja ook lui uit Afrika... Iedereen die hier voet aan de grond gezet heeft en zulke zaken flikken baal ik van, en zeker de goeden niet te na gesproken....

Kan je wel gaan zeuren op NK maar je kan ook met de rest van je vriendjes hier gaan demonstreren en je afkeer tonen in Den Haag maar nee hoor het zit lekker veilig achter een scherm. Jouw woorden....
Ja ik zit achter mijn scherm, blijft niet veel meer over voor mij helaas...... Bedankt in ieder geval voor je commentaar.

0
54 Sempre

@42 Idd...een rassenoorlog staat voor de deur, en is overmijdelijk, Nostradamus had zoiets al heel vroeg voorspeld, maar het is niets anders dan het demografisch evenwicht herstellen, en dat moet op z'n tijd gewoon gebeuren, niets mis mee! De zwarten in Afrika doen op z'n tijd ook niets anders met de witte boeren!

3
55 Arkan

Laffe honden!

3
56 Hendrianus

@55 Jij vindt er niets mis mee als 70 miljoen autochtonen in Noord -en Zuid Amerika 930 miljoen allochtonen afslachten ?....

9
57 21st Century Guy

@42 die geheime wereldregering, zijn dat dan allemaal gekleurde mensen? Anders zou het beetje dom zijn om mensen met en om je eigen kleurtje de oorlog te verklaren?

4
58 Repelsteeltje

@57 U schrijft wat uzelf graag zou zien, en ee rassenoorlog...niets mis mee hoor, heb als PMC-er al zat gezien en meegemaakt, laat Nederland maar weer worden als vanouds! Als ik andere 'mensen of culturen" wil beleven ga ik wel op vakantie, ik moet ze niet!

2
59 Arkan

@22 https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-AxIyfH4xK8&feature=emb_title

0
60 Honda RA302

@47 Muxer???

1
61 gaulette

@42 Rassenoorlog? Is dat niet iets van niche extreem rechtse nazigroepen. En nu ineens mainstream?

7
62 Arthur2000

* Verwijderd door de redactie *

63 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

64 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

65 Raffa

@64 Helemaal juist wat u schrijft, u schets precies de situatie zoals die in nederland is, dus weg met alle volksvreemde figuren en culturen, die hier precies doen, of proberen te doen wat u zo mooi beschrijft!

3
66 Arkan

Het was trouwens niet voor niets, hij had niet moeilijk moeten doen over de wachtrij als zwarte mensen van onderdrukte kleuren voordringen. XD

2
67 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

68 Raffa

@59 Nee ik stel een vraag en die laat jij onbeantwoord.

3
69 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

70 Raffa

@69 Ben er geweest, diverse brandhaarden meegemaakt, en inderdaad ik geef er niet één malle moer om, zolang ik maar betaald wordt!

3
71 Arkan

Er zijn verschillen tussen het witte en het zwarte ras, met name in gemiddeld IQ en temperament. Dat zie je elke keer weer terug. Gemiddeld gezien zijn zwarte mensen dommer en agressiever. Het is niet anders, biologisch bepaald.

1
72 PeKa

@72 Gemiddeld IQ daar zit een verschil , wat agressie betreft kunnen witten ook een woordje meespreken als je ziet hoe ze Amerika binnen zijn gekomen ,oorlog(en) hebben gevoerd daar , zich gedragen hebben tegen anderen.

8
73 21st Century Guy

@73

Dat was nog in de tijd dat het iq niveau van de blanke net zo gemiddeld was als nu van de gekleurde. Helaas, maar het is niet anders.

2
74 Suwelding

@74 Ze voeren nu nog steeds oorlog , heel vaak buiten de landsgrenzen, maar ook binnen de landsgrenzen is van alles loos.

5
75 21st Century Guy

@74 De gekleurde Oost Aziaten hebben gemiddeld het hoogste IQ van alle rassen / regio's.

4
76 21st Century Guy

Zo....die gasten verdienen wel een nekklem van een kwartiertje....

3
77 Congo

@68 Zoals ik al eerder heb gezegd ga lekker demonstreren tegen dit soort zaken in plaats van huilen op NK want ook de hardste schreeuwers hier zijn ook de mensen die bij de verkiezingen altijd wegblijven en zo hun stem doorgeven aan de volgende roze wolk politici.

IK STEM ALTIJD... dus bemoei je met je eigen zaken aub.....

1
78 Sempre
79 PeKa

Jongeren zijn vervelend, ja!
Zag er hier nog een paar rpondhangen op de hoek.

Dat heeft echter niks met kleur te maken.

12
80 Hollander1967

Dit soort dingen gebeurt hier ook en altijd doen de knakkers dat met een groep

2
81 wijs

Dit is dagelijkse kost hoor. Waarom denk je dat negers in Amerika meer in de gaten gehouden worden? Omdat ze zwaar oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit. Niet omdat ze zwart zijn.

3
82 David

@68 : 4e of 5e generatie, dat kan kloppen want ze trouwen immers met meisjes van 10.

3
83 Wendel

@62 : Nee, rassenoorlog is al aan de gang, overal tegen de blanken.

3
84 Wendel

@84 Allemaal opgezet door de derde hond .

3
85 solidsteel

@40
De meeste hebben hiervoor geen tijd, die moeten werken.

1
86 plutarchus

Maart.

PVV en FVD.

Daarna installatie van politie samen met het leger om de linkse Antifa en hun getinte knuffeltjes de kop in te drukken.

Tevens de kraakpanden waar Antifa huisvest uitroken.
Zet die volksverraders meteen voor jaren op water en brood en verplichte werkzaamheden onder supervisie.

0
87 Dachtutniet

En de linke media blijft mensen uit elkaar te drijven en zetten het haten aan.

2
88 nosuchname

Zwarten of een ieder die zich gediscrimineerd voeld, moet eerst eens bij zich zelf te rade gaan.
Ik woon in Africa en hier is racisme, discriminatie en slavernij de gewoonste zaak.
De grootste racisten zijn afro amerikanen en afrikanen.

2
89 kyrselmar

Zal dit feitje het NRC en joop.nl gaan halen?

Heel gek, maar iets zegt me van niet!

3
90 greenmango

Dit filmpje toont haarzuiver aan dat ALLE zwarten enorme racisten zijn. Stop institutioneel racisme, white lifes matter! I can't breathe!

3
91 greenmango

@88 En dragen geen enkele verantwoordelijkheid.

3
92 solidsteel

@64 ; Nou nee. Tijdens de boerenoorlog zijn de Zulu's Zuid Afrika binnengevallen en hebben bloederig en gruwelijk huisgehouden onder de oorspronkelijke bevolking met de methode van de verschroeide aarde; geen levend wezen werd gespaard.

https://www.zuid-afrika.nl/zuid-afrika/reisgids/zuid-afrikaanse-samenleving/bevolking-van-zuid-afrika/

>De nakomelingen van de Bantoe-volken vormt de zwarte bevolking van tegenwoordig in Zuid-Afrika. Ze behoren wel tot de inheemse bewoners van Zuid-Afrika, maar zijn niet verwant aan de oorspronkelijke bewoners; de Khoina.

Met een totaal van 41 miljoen inwoners, is de zwarte bevolking de grootste groep in het land (voor zover je over één groep kunt spreken). Zo'n 2000 jaar geleden verspreidden ze zich vanuit Centraal-Afrika meer en meer richting zuidelijk Afrika.

De groep is geen eenheid, maar bestaat uit verschillende groepen met eigen culturen en talen. De zwarte bevolking is globaal onder te verdelen in negen etnische groepen. De grootste groep zijn de Zulu's met naar schatting tien tot twaalf miljoen mensen. Traditionele Zulu's staan bekend om hun kunstnijverheid van aardewerk, hout en ijzer. De groep die qua omvang daarna volgt (met een aantal van twee miljoen) zijn de Xhosa's. Ze worden geroemd om hun sierlijke kralenwerken en het roken van de traditionele pijp.

Daarnaast zijn er de Noord- en de Zuid-Sotho's, de Venda's, de Tswana's, Sjangaan-Tsonga's, de Noord- en Zuid-Ndebele en ruim één miljoen Swazi's. <

https://nl.wikipedia.org/wiki/Khoisan_(volk)

>De distributie van hun talen bewijst dat de Khoisan in Zuid-Afrika gewoond hebben. De talen van de Khoisan kennen onderling grote verschillen, wat erop duidt dat er mogelijk weinig contact was tussen de verschillende stammen waardoor hun talen zich verschillend ontwikkelden.

Anders dan veel andere volkeren hebben de Khoisan nooit zelf dieren gedomesticeerd, waarschijnlijk vanwege gebrek aan dieren die hiervoor geschikt zijn. Mede hierdoor hadden ze een zwakkere positie in hun concurrentie met de Bantoevolkeren, die wel al landbouw en veeteelt hadden ontwikkeld. Na de komst van de Bantoe waren de Khoisan gedwongen zich vooral terug te trekken in de drogere streken, waar gewassen lastig groeien.<

https://nl.wikipedia.org/wiki/Zoeloes

>Tot aan de 19e eeuw stelde de Zoeloestam weinig voor en vormden ze slechts een onbeduidend onderdeel van de Mthethwaconfederatie.[2] Onder koning Shaka werd het Zoeloekoninkrijk in de jaren 20 van de 19e eeuw vergroot door verovering en assimilatie. De hervorming van zijn effectieve impileger gaf hierbij de doorslag. Van een kleine stam van minder dan 1.500 mensen evolueerden ze tot een grote natie tussen de Tugela- en de Pongolarivier. Shaka's veroveringen waren deels verantwoordelijk voor de Mfecane - de "verplettering", een grootscheepse migratie van vele opgejaagde volkeren rond Zoeloeland. De Khumalo, die zich voortaan Matabele noemden, splitsten zich onder leiding van koning Mzilikazi af van de Zoeloenatie en decimeerde op hun tocht naar het noorden de inheemse bevolking van Transvaal waarbij vooral de San grotendeels uitgeroeid werden. Shaka werd in 1828 vermoord en opgevolgd door zijn halfbroer Dingane.<

>Eind jaren 30 van de 19e eeuw vertrokken de Nederlandstalige Voortrekkers vanuit de Britse Kaapkolonie richting het Zoeloekoninkrijk om zich nabij de Zoeloes te vestigen. Dingane liet hun leider Piet Retief in 1838 vermoorden en vele families bij Bloukrans afslachten. De Zoeloes werden op 16 december 1838 onder leiding van Andries Pretorius vernietigend verslagen bij Bloedrivier en de Voortrekkers stichtten de Republiek Natalia nabij het Zoeloekoninkrijk. Dingane werd verjaagd en vermoord door de Swazi, waarop de Voortrekkers zijn timide halfbroer Mpande tot opvolger kroonden. De Voortrekkers en Zoeloes stonden sindsdien op goede voet, maar hun conflicten hadden het Zoeloekoninkrijk verzwakt.<

https://nl.wikipedia.org/wiki/Xhosa_(volk)

>De Xhosa's vormen die tak van de Bantoesprekende volkeren die het verst in zuidwestelijke richting doorgedrongen waren in wat voordien door de Khoikhoi en San bevolkt gebied moet zijn geweest. Over de precieze toedracht van de komst van de Xhosa is niet veel bekend. Wel is duidelijk dat er een vrij grote interactie geweest moet zijn, die deels vredelievend geweest zal zijn. De Xhosa-taal heeft bijzonder veel woorden van Khoi-oorsprong in zich opgenomen, waardoor deze Bantoetaal een vrij groot aantal kliks of zuigklanken heeft, die een kenmerk van de Khoisantalen zijn.<

Met andere woorden; de huidige negers in Zuid Afrika hebben net zo min erfrechten op de Zuid Afrikaanse grond als de blanke boeren. Het enige verschil is het kleurtje.

1
93 Mariska3

@68 ; Dzjeesz wat ben jij hypocriet zeg.

Eerst stellen dat de Zuid Afrikaanse Zulu's en Xhosa's erfrechten hebben op de Zuid Afrikaanse grond boven de blanke boeren ... omdat zij de 'oorspronkelijke bewoners zouden zijn' (niet dus)

en dan stellen dat "Je moet geen appels met peren vergelijken want je doet net alsof het buitenlandse tuig hier net is komen wonen terwijl de grootste veroorzakers van veel ellende 4e of 5e generatie is die geboren en getogen zijn in Nederland maar wel buitenlandse roots hebben."

Die boeren zijn daar in Zuid Afrika gekomen tussen 1652 en 1795. Hoeveel generaties zouden dat er zijn? De Zulu's pas vanaf 1820...

Stuk hypocriet vreten.

1
94 Mariska3

@41 waarom zoveel minnetjes voor de keiharde waarheid??

1
95 ModReset

* Verwijderd door de redactie *

96 Raffa

Opmerkelijk dat hij de draagtassen vast houdt ipv zijn gezicht te beschermen.

Blijkbaar liever zijn gezicht kapot dan zijn bierflesjes.

Respect daarvoor. question question

1
97 Weet geen naam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@5 Ik denk dat iedereen meer gebaat is bij adequate hulp voor deze vrouw want dat haar iets mankeert lijkt me wel duidelijk. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Graaier1000
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

"Voormalig D66-Kamerlid en transvrouw Lisa van Ginneken is niet te spreken over de aangenomen Kamermotie tegen de transgenderwet. "Kennelijk lee...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Er is in ieder geval weer aandacht voor geweest. Andere keer maar weer....

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Is dit dezelfde staatssecretaris die in 2017 riep: 'hoe meer asielzoekers, hoe beter'....

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Tegen Oekraine heeft Rusland het al moeilijk genoeg om te winnen.Poetin weet heel goed, dat hij tegende Navo geen enkele kans maakt....

12 minuten geleden geplaatst door Weetal

Zie Hier
Ongezonde aroma's in rookworst en barbecuesaus worden verboden, zo zit het

Dus gaan we zelf worst roken!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Aangifte en pandverbod voor pro-Palestijnse demonstranten Kamer

Ik begrijp niet, waarom ze bij de Tweede Kamer gaan demonstreren voor een vrij Palestina.Nederland is geen partij in het conflict.Als de Ham...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

maarten1234
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3 vvd en nsc wijken van hun eerdere ideeën af...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@1 Paul Scheffer lult alles recht wat betreft integratie problemen en migratie ...

18 minuten geleden geplaatst door maarten1234

ongelovenloos
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"een partij die bewust de pijlers van rechtsstaat en democratie ondermijnt door de rechterlijke macht en de vrije pers aan te vallen."De pij...

18 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Hot Step Mom RomanceLeah Gotti ShowerGrils Geting NakedPolskie PornoskiMobil Porn GamesArabs SexsMaidhentaiPirn HunXnxx Sex Video HindiPetitekenna OnlyfansFirst Time Lesbian Sex VideosDesi Nude GandDesi Aunty Hd Porn VideoStripclub PornDaugther And Mother PornBlack SexmomNaruto Porn StunadeBig Big JuggsJoi MasturbateFirst Time Sex MmsJapanesr Big TitsPron Movi HdGjhyjPoonam Pandey Xxx VideoBoudir PachaEnglish Xxx SongBouncing Tits JoiNdonesia PornSexalarbGillian Ellis YoungLittletasteyWorlds Smallest PenisBangladesh Sex HdIndiancumNaked And Afraid SexHd Porn JapanesXxx Suny LunyKelly Ripa NudMalayalam Sex Video AuntyWww Xxx Hindi VidioChudai Audio HindiIshowspeed Dick FlashAngelina XnxxSexy Ebony Lesbian PornNude Twitch StreamersSweetsext ComHijra PornMia IasbellaEnglish Subtitles Porn VideosXxx Poonam PandeyIndian Audio SexIndian Desi Bhabhi ComFuck My JeansHyderabad Aunty NudeOldgay Men PornForced Fucked PornEbonysex PornNaked In The ParkPron VidiosAged MamasVer PhornoBest Reddit NsfwWatchfortheplotHd Porn SexvideosXmaterNew He TaiNouslibertinMona PornOral Creampie PornCurtonDesi Tadka Web SeriesSexy Long LegsJessy DubáiTop Milf PornstarsPorn Lesbian SquirtingSanylionxxxKissing Hot PornBig Tit UndressingRedhead JoiAvy Scott LesbianSearch For Porn StarsMyanmarpornstarXxx SecSonali Malhotra NudeCead-510HypnkhubPetite PornstarsBest AnalNya Blu PornReallyriri NudeXxx Page 2Adam Eve PornNtr FetishTiffany Haddish NudeAthletics NakedNew Malayali Sex VideosHentai FamilyBengali Adult PicturePoran ComDpamateursVr Tranny PornSara Jean Inderwood NudeCaprice PornKaty18pocaBengali Porn Video DownloadHentalai.comTelugu Lo SexJadynn Stone PornCoed ConfidentialSexy Vide PornKktbg PornFootjob ComplationGirlfriendsfilmsLana Rhoades PornsThe Connell TwinsTube2017Xxx Romantic Hd VideoTimilsexSurekha Vani SexMuslim Sex DownloadFreepornlatinaMaturecumshotsBrazers FreeKeralamsexMistygonewildMoms BbcPorn Forced AsianAmazon AmandaGiant Natural TittiesXxx Gay DesiXnxx New CoupleLa Chica SpiderHouse Party PornLatest Sexy PictureBbc Oral CreampiesTeamseek PornPorn Brown BunniesLife Selector FreeLarge Porns TubeFilmes Completos PornôsVídeo De Pornô SexoHampster Free PornVrchat PornRuby Ashbourne SerkisDesnudas ColegialasRease Witherspoon NudePorn 20Penny Parker PornArina HashimatoAunt Cass Vacation Anianiboy