Thierry Baudet noemt minister Schouten 'sluipmoordenaar', Kamer is woedend (rtlnieuws.nl)


Forum-leider Thierry Baudet heeft minister Carola Schouten tijdens een stikstofdebat 'de sluipmoordenaar van de agrarische sector' genoemd. Zijn woorden zorgden voor woedende reacties bij de Tweede Kamer én Kamervoorzitter Khadija Arib. "Stuitend. Dit kan echt niet." ...

door Havermout in Overig  ·  237 Reacties

  • 21
  • 1795x gelezen
Reageer met een Emoji
1
8
1
12

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@199

Een beschuldiging van een levensdelict ( overdrachtelijk of niet) ligt op een ander niveau dan racisme wat slechts schelden is .
Dat laatste keur ik ook af tenzij het de waarheid is .
Dan mag het gezegd worden .

3
201 Goodnews badnews

@201
The usual suspects hier hebben geen idee wat racisme is, nimmer geven ze antwoord op de vraag wat ze er onder verstaan. De ene ontkent het bestaan van racisme, de andere vindt het aanstellerij. In ieder geval hoeft er wat hen betreft geen aandacht aan besteed te worden ook al minachten ze allerlei groepen mensen zoals kleurlingen, moslims, buitenlanders, etc.

Een collega 'sluipmoordenaar' noemen is voor hen ook prima, ze denken dat politiek bedrijven een wedstrijdje armpje drukken is en dat de winnaar gelijk heeft en krijgt. Dat er ook nog een land bestuurd moet worden ontgaat ze volledig.

1
202 Lidpver

@199

Ik citeer Baudet : “kijk ....daar zit ze .. de sluipmoordenaar van ...”
Een directe persoonlijke beschuldiging .
En racist? Nee, niet netjes . Maar zei Wilders ooit niet eens tegen de mp “ u bent knettergek”?
Mocht hij ook doen .
De kamer ziet het verschil gelukkig nog wel.
Als je het verschil niet begrijpt , gaat persoonsverheerlijking wel erg ver.

2
203 Goodnews badnews

@202

En heeft al moeite met discriminatie en racisme .

2
204 Goodnews badnews

@200 Goh, Ik wist niet dat je het zo eens bent met FvD. Dat is namelijk iets dat Baudet al heel lang roept. Hij noemt het het politieke kartel. Zijn klacht is dat je als oppositie partij nauwelijks iets in te brengen hebt in het debat omdat de kaarten van te voren al geschut zijn. De coalitie heeft van te voren een akkoord gesloten dat geheel dichtgetimmerd is en waarbij er niet tot nauwelijks rekening wordt gehouden met kritiek van de oppositie. Als je de politiek een beetje volgt moet dat bekend voorkomen.

Het enige wat Baudet dus kan doen als hij dit kartel wil doorbreken is zo ver groeien dat ze niet meer om FvD heen kunnen. Het resultaat is dat hij nu in een hele korte tijd de grootste ledenpartij van Nederland op heeft gezet. Verder staat hij in de peiling op dit moment op iets van 500% winst. De politieke wapenfeiten van Baudet zijn daar dus in te vinden. Hij heeft het eerst al voor elkaar gekregen om in de tweede kamer te komen uit het niets en dat is redelijk zeldzaam. Daarna is hij leden gaan aantrekken en hij heeft nu de meeste leden. Aangezien je pas iets kan betekenen als je groot genoeg bent zijn dat de eerste stappen.

3
205 RazorBlade

Nepnieuws.

Baudet noemde de minister geen sluipmoordenaar.

Hij noemde de minister een "sluipmoordenaar van de agrarische sector"
Een levensgroot verschil.

Maar typisch hoe "links" gelijk het stoom al weer uit de oren liet gieren, en gelijk niks meer kon horen nadat het woordje "sluipmoordenaar" was uitgesproken.

Typisch "links" om te vallen over één woordje, dat weer eens uit de context is getrokken.

Ik zeg het zó vaak, dat is echt typisch "links" gedrag.

7
206 xtremy

@201 Hoe kan je iemand nu beschuldigen van een een levensdelict van iets dat geen leven heeft. Als ik iemand beschuldig van het vermoorden van een nagelvijltje dan kan je toch moeilijk beweren dat ik iemand beschuldig van een levensdelict? Waar jij naar toe wilt is echt pure onzin.

3
207 RazorBlade

Wanneer een ieder ervan uitgaat, zich bewust is, dat hij/zijzelf niet meer of minder is dat hij/zij IS dan verdwijnt de hele tweedeling ogenblikkelijk..

1
208 shym

@206 Leg dat "levensgrote verschil" eens uit.
Feit blijft dat hij een collega een sluipmoordenaar noemt en dat is verwerpelijk.

1
209 MacGu

@209 Als je het verschil niet WIL zien, ga ik het je niet uitleggen. Zonde van mijn tijd.

6
210 xtremy

Dat de Kamervoorzitter daar wat van zegt vind ik logisch. Dat vervolgens diverse afgevaardigden ook een duit in de zak menen te moeten doen is totaal overbodig.

4
211 Hendrianus

Baudet moet niet vergeten dat de sluipmoord die gepleegd is op de weidevogels te wijten is aan het verpesten van landbouwgebied om een absurd hoge export te bewerkstelligen.
.
Baudet is te jong om dat te hebben kunnen ervaren. Vijftig jaar geleden was een twinkelierende leeuwerik volkomen normaal, nu is het een unicum. Ik fietste als jongen in het voorjaar in de polders bij Alblasserdam, Streefkerk, 'grutto' 'grutto' was wat ik hoorde. Nu? Niets, doodse stilte wat betreft natuur geluiden.

De sluipmoordenaars waren de voorgangers van minister Schouten.

3
212 Hendrianus

Er wordt voor 93 miljard aan agrarisch goed geëxporteerd. De VS exporteerde 165 miljard. Hoeveel maal is de VS groter dan Nederland?

En nu ligt daar de politiek ondankbare taak om dit terug te dringen. Baudet wil dat dus niet, nu ja hij wil het boeren electoraat niet tegen zich hebben. Triest, want uiteindelijk gaat het om onze leefomgeving. Wil je een boeren weiland vol leven of een groen doods industrieterrein?

4
213 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

214 Tatersalad

de NL-linkse leugen-en ophits pers heeft zijn zelf geschapen zondebok weer gevonden... de deugmensen- eigenlijk de communisten van de nabije toekomst -kunnen zich weer verenigen en met-de-allen-tegen 1 kuddementaliteit hun gram halen op een leider van een 2-mans partij. Taalpuristen van de koude grond die rioolpers ... Baudet pakt hypocriete Kamer aan: woord ‘sluipmoordenaar’ werd al meer dan 70 keer gebruikt, toen nooit ophef – De Dagelijkse Standaard
https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/baudet-pakt-hypocriete-kamer-aan-woord-sluipmoordenaar-werd-al-meer-dan-70-keer-gebruikt-toen-nooit-ophef/ -

3
215 flessenhals

@212 Dat de agrarische sector de sluipmoordenaar van de weidevogel is ten dele waar. Er zijn nog heel veel andere omstandigheden die zorgen dat het met de weidevogel hier in Nederland niet al te best gaat.

1
216 ThWil

@215 “ Baudet pakt hypocriete Kamer aan: woord ‘sluipmoordenaar’ werd al meer dan 70 keer gebruikt, toen nooit ophef”

Logisch, toen was het niet op een persoon gericht. Zo werd bijvoorbeeld het Corona virus een sluipmoordenaar genoemd.

2
217 Rare Rakker

@206 Jij verspreid zelf nep nieuws door te zeggen dat Otten geld heeft gestolen terwijl Hiddema al lang heeft gezegd dat Otten helemaal niet gestolen heeft. Dat is smaad en laster van jou richting Otten. Ga je nog netjes toegeven dat je daar over gelogen hebt?

2
218 Rare Rakker

Die Marokkaanse mevrouw roept ook maar wat als ze zegt dat dit niet kan. Baudet bewijst dat het wel kan om een minister gewoon bij haar naam te noemen. Sluipmoordenaar. Het kan dus wel.

4
219 PFL

@216

Nee hoor, achteruitgang voldoende geschikt leefgebied is dè oorzaak van de achteruitgang van de weidevigelpopulatie in Nederland. Daarmee laten we onze nationale vogel mooi in de kou staan schande.
https://www.vogelbescherming.nl/over-ons/standpunten/standpunt-predatie-weidevogels

https://www.vogelbescherming.nl/over-ons/standpunten/standpunt-predatie-weidevogels

3
220 Hendrianus

@202 "...The usual suspects hier hebben geen idee wat racisme is..."

Voor een duidelijk antwoord ga je naar Noord-Afrika of de Arabische wereld waar ze elkaar af en toe bij duizenden afslachten of opblazen vanuit religieuze, etnische of culturele verschillen....! Maar de gasten die die rampgebieden ontvluchten komen naar het vrije Westen om hier te keer te gaan tegen standbeelden en kinderfeestjes....!?!?

Hoepel snel op!

4
221 CoolMemories

@217 "...Zo werd bijvoorbeeld het Corona virus een sluipmoordenaar genoemd. ..."

Ja precies! Corola Schouten gaat net als het Corona-virus te werk: infecteren, drammen, verzwakken en vervolgens levend laten stikken....volgens strikte codes.....!

6
222 CoolMemories

@220 Naast het kleine gebied waar de weidevogel nog terecht kan spelen die predatoren (vossen, kraaien, reigers) een best belangrijke rol. En helaas zie je ook bij boeren die zich als beschermer van de natuur opgeven dat ze best vroeg maaien waardoor toch nog pulletjes verpulveren onder de maaimessen.

2
223 ThWil

@185 Jawel hoor, alle anderen hebben gewoon ongelijk.
Maar ik heb geen bezwaar tegen anderen hun ongelijk, zo humaan ben ik dan weer wel.
Vooral linkse mensen kunnen niet tegen anderen hun gelijk, die zijn ongewoon inhumaan.

5
224 Positivo

@213 "...Er wordt voor 93 miljard aan agrarisch goed geëxporteerd. De VS exporteerde 165 miljard. Hoeveel maal is de VS groter dan Nederland?..."

HALLO! Die agrarische goederen moeten toch geproduceerd worden zolang de vraag er is! En waar kun je dat dan beter produceren dan bij de beste en schoonste boeren ter wereld...!??! Links denkt toch altijd zo 'europees' en 'mondiaal'.....waarom staat nu opeens het specifiek 'Nederlandse milieu' voorop....!?!? Waarom een eeuwenoude familietraditie voor altijd afbreken voor de grillen van Brussel....!??! Voor de rest hebben ze lak aan Nederland! -willen het volplempen met huizen voor uitkeringsgerechtigde immigranten...! Weg leefbaar Nederland!

5
225 CoolMemories

@209 "...en dat is verwerpelijk...."

Maak jij dat uit?!

4
226 CoolMemories

@221
En nog steeds kom je niet verder dan "Ja maar hullie", week in week uit.

0
227 Lidpver

@222 Er is dus in de kamer niemand geweest die een persoon sluipmoordenaar heeft genoemd, alleen baudet doet dat. Dus is het helemaal niet hypocriet om Baudet daar op aan te spreken aangezien hij de enige is die dit gedaan heeft.

1
228 Rare Rakker

@226 Hey Coolio, hoe is het je complottheorietjes?
Om je vraag te beantwoorden: ja en velen met mij vinden dit gedrag van Baudet verwerpelijk.

1
229 MacGu

@223

Zeker, predatie is nu een probleem maar dat zou het niet zijn als er voldoende grote geschikte gebieden waren. Zie artikel vogelbescherming in eerdere reactie.

3
230 Hendrianus

@225

Heel schoon die NL boeren. Geen kruidje, geen insectje en geen vogel te vinden op die raaigrasterreinen. En de uitstoot van stront en scheten is te hoog. Oorzaak, veel te hoge export door jaaaren van wanbeleid.

De boer wil het hele jaar met de tractor het veld op, hup waterpeil omlaag. Dag vogels
Mestinjectie, met als gevolg harde toplaag, dag vogels

3
231 Hendrianus

@228 "... om Baudet daar op aan te spreken ..."

Waarom?! Je mag het Corona-virus toch ook een sluipmoordenaar noemen?! ...en Corona Schouten is nog erger want zij doet het planmatig, doelbewust en in opdracht van.....

4
232 CoolMemories

@229 "...hoe is het je complottheorietjes?..."

Noem ik geen theorietje meer ......maar evidente ontvouwende praktijken tegenwoordig!

4
233 CoolMemories

@232 Je noemt in een debat, een mens/persoon niet een sluipmoordenaar. Dat kan gewoon niet! En dat is ook nooit gebeurd in de kamer en dus is het ook niet hypocriet dat Baudet er op aangesproken wordt. Het is zielig en triest dat hij nu alleen dat woord eruit pikt en het helemaal uit zijn context haalt

1
234 Rare Rakker

@233 Wat leuk, jammer dat je nieuwe omschrijving de lading niet dekt maar vooruit, jij gelooft in die sprookjes

0
235 MacGu

Het zat er aan te komen.

Thierry heeft willens en wetens politieke zelfmoord gepleegd.

Een kapitale fout van een boreale luilebal

0
236 Zwartwit

@232

Je mag een minister gewoon geen sluipmoordenaar noemen. Het geeft geen pas. Thierry heeft een te grote muil. Denkt dat hij straffeloos hetzelfde kan uithalen als de grote oranje smurf in de VS.

Beide personen zijn hersendood

0
237 Zwartwit

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

5 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

15 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

20 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

31 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

33 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

37 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

40 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
Incest Porn VideosCam XxxNaughty America 1080Fetish ListGlory Hole Swallow VideosDirtytouletteGwen StarkSagugare OtomeRoxi ReddCumming All Over MeBull Fuck GirlNelson Sex PositionRule 34 PaheqlDana VespolisGaysissy PornJapani Full Sexy MovieDesi Groping In BusNepali Girl NudeBokep Indo 2023Poly PornShopia CastelloOvguidepornNude Anna PaquinTias PornosSaree Sex TeluguDanielle FtvHomegrownvideo ComTublr MilfWorkout Sex VideoBnrazzersJerking Off PubliclyYoutubers That Do PornHentaihdLesbo Teacher PornBath Porn GayChainsaw Man NudeDemirose Only FansIndian Girls SexFull Length Hd Porn VideosHindi Web HotDoctor Sex Full MovieSkylar PornBigtitsexPinning PornSara Jay BondageMature Bbw AnalSpiviGay Hypnotism PornX Videos Com TeluguFuck VediosCalcutta Sex ComRomance PornTerzeiro ZSexy Hd ComMmilkmarieee3154349PussiyFull Movie PornosDenise Richards PornStefania FerrarioXx Video LiveMalayalam Xnxx VideoEsha Gupta PornDesiporntubeShakeela Fucking VideosMia Khalifa Hd PronLaos PornPorn With SubtitlesHot Xxx IndaiPorntube DaughterDasi Xnxx ComBf Sexy Video ChineseWomen Getting LaidYoung Forced PornIs Itchio SafeIncesest PornCrossdressing Porn ComicPower Rangers NudeSex Videos Indian DownloadX Videos HardJapanese XxxhdMyfreecam MobileStars Pornos FrancaisesFantasy HentaiAlix LovellViolet Myers Plug TalkRough Interracial PornRed GifsStackinbarbieRobby ApplesPale NudeMia Khalifa Porn SatrFree Porn AppAnimal SexsCreampoeDoggy Stylr PornJerkmates ComSlutbotFree Porn On Mobile PhoneXxx DotarLatine PornstarsAdela GuerraHello Neighbor PornXxx GoriXxx Video DeoPorn Red HairPorn Xxx Video Full HdXxxx Sex ClipsNude Woman PornPorni Video Hdمواقع افلام سكسيةKorean PornhubIs Pornhub LegalCapri Cavanni Onlyfans261878 HentaiBigmomsexSex Video Desi HotEmily Willis New PornWhat Every Frenchwoman Wants OnlineTransgender Gone WildPorno BrutoTracer R34XxxpornvedeoFreakabritt LeaksFfm CummingAmerican Sexy Porn VideoPussysnapMr Marcus SuperheadPaige Turmah PornJavlibrraryP-shot Before And After Pictures RedditHent QuadrinhosPornor Em PortuguesPornmuslimCumming WifeAjisai No ChiruChinese Movie Hot SceneBig Booty Anal BlackMother Fucks SonGrupos De Incestos TelegramWoman With Biggest ClitorisSex MiyaSexy Porn Movie HdRussian Hot Sex VideoIndian Lesbian Girls SexRui KiriyamaHair Pulling PornAli Larter SexyLeaked Celeb TapeSexo Gay Animado