“We zijn tot de vreselijke conclusie gekomen dat het Witte Huis terreurgroep IS verdedigt” (jdreport.com)


Vannacht kwam de VN-Veiligheidsraad op verzoek van Rusland bijeen voor een besloten spoedzitting over de Amerikaanse luchtaanval in Syrië. Nadat de Amerikaanse ambassadeur Samantha Power de vergadering een Russische stunt had genoemd, verliet de Russische ambassadeur bij de VN Vitaly Tsjoerkin het spoedberaad. ...

door Kiki in Politiek  ·  35 Reacties

  • 0
  • 1246x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik weet niet meer wie je moet geloven en wie je kunt vertrouwen, wat ik wel weet is dat Amerika andere belangen heeft in Syrië dan Rusland.

2
1 welofniet

Russen hebben aangekondigd alles uit de lucht te schietten met S300 wat gevaar voor het Syrische leger en/of voor de missie van Rusland in Syrie gaat vormen.

2
2 Nickname

Tja, dus de vluchtelingen worden dus ook nog express hier heen geschoten...

2
3 Tjeesus...,

Aanvulling bij 2: ze zijn daarmee al begonnen question
http://en.alalam.ir/news/1864011

1
4 Nickname

Hoax site. net zoals de bron, waar dit vandaan komt.

24
5 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

6 Captain Hero

@6 : hahah goeie

6
7 N.Nescio

Amerika de ISIS helemaal niet wil vernietigen, en men de jihadisten wil blijven gebruiken als een onderdeel van de Amerikaanse buitenlandse politiek.Rusland is de enige kracht die echt tegen de ISIS en andere jihadisten vecht en daar ook grote successen mee scoort. Over deze successen zie je overigens minder in de westerse media....Wie de Koude Oorlog nog heeft meegemaakt, snapt precies wat er nu gebeurt. Exact hetzelfde. Rusland is het ‘Rode Gevaar’, de VS de geallieerde wereldverbeteraar....

3
8 Max13

@5 Wow. Dat is makkelijk. Net als standaard 'racist' roepen naar iemand die commentaar heeft op de massale immigratie. Zo van, dan is de discussie voorbij. Helaas joh. Probeer eens met argumenten.

5
9 Chauvinist

Langzaamaan krijg ik de indruk dat de Amerika een soort huurlingenleger van S-Arabië is.
En eigenlijk altijd de fundamentalistische moslim belangen verdedigt.
Als ik zie dat ze in Egypt de Islamitische brotherhood ondersteunden, in Servie de moslims in het zadel hielpen I.S. steunen enz.

5
10 Positivo

Amerika heeft belang bij ISIS en bij Syrie. ISIS is goed voor de economie in de wapenhandel en Syrie heeft grondstroffen. Ook zoekt Amerika ruzie met Rusland, want als Europa zaken doet met Rusland zijn ze hun positie snel kwijt. Er is een hoop tuig wat in Amerika het leger misbruikt voor vieze zaakjes. Hier is de CIA al een aantal keren bij betrokken geweest. het is tijd dat de VN het vizier eens op Amerika richt, maar zoals vele politici een spreekbuis van Amerika zijn vanwege allerlei belangen, is ook de VN geen betrouwbaar instituut meer.

3
11 sparta

@11 gelukkig is de rest van de wereld. wel aardig en lief...... Amerika is een lemen reus die geen lang leven meer zal hebben met hun acties. Waar krijgen we dan onze soaps en series vandaan... Rusland soms, die zijn alleen maar goed in drama. En die zijn natuurlijk wel lief en aardig. En natuurlijk alles wat men schrijft op het internet ongeacht wie is natuurlijk waarheid.

6
12 Gotcha63

De wereldleiders zijn geheel verrot blijkt nu, niemand is meer te vertrouwen. Zelfs in ons eigen landje niet met Rutte aan het roer.

0
13 Interessant

Het Iraakse leger werd binnen een week verslagen en ontbonden. De VS heeft de slagkracht om het zelfde met Daesh te doen. Ok, ze hebben dan geen massale "boots on the ground" maar na 2 jaar lege gebouwen en af en toe een pick-up plat gooien, verlies je wel je geloofwaardigheid...

2
14 Sniper_on_speeddail

Ik ben al jaren geleden dat JDreport 1 van de grootste hoaxwebsites op deze planeet is.

9
15 Nu ff niet

@5 ,

klopt echter soms plaatsen hoax sites betrouwbare artikelen.
En dit is een betrouwbaar artikel.

1
16 jodelatedieho

Wat je ook van de betrouwbaarheid van dit artikel denkt, ieder zinnig denkende mens heeft al lang door dat de vs baat hebben bij conflicten en oorlogen. De tweede wereldoorlog is opgevolgd door de Vietnam oorlog, de Korea oorlog, de koude oorlog, de oorlog tegen moslim extremisme. Nu lijken ze op een oorlog in Europa tegen de Russen aan te sturen.

Dat ze daar mee wegkomen is omdat het westen de vs altijd steunen. Zonder de oorlogen en de dollar als reservemunt is de vs verloren, economisch is het een zwak land met een enorm handelstekort en alle kenmerken van een derde wereldland.

2
17 Myth63

@10
"Als ik zie dat ze in Egypt de Islamitische brotherhood ondersteunden, in Servie de moslims in het zadel hielpen I.S. steunen enz."

???
Ik knijp me eerst maar even in m'n arm!
Shit, het helpt niet.
Dit is dus geen droom maar de pure waan in uw hoofd!
Vraag me af hoe dat daar gekomen is?
Maar goed, even aandacht voor het volgende:

Het is toch vreemd, eerst was het bovendrijven, na de verdrijving van president Morsi, van Abdul Fatah al-Sisi volledig Amerika's schuld, maar ja nu die Abdul Fatah al-Sisi ondertussen op bezoek in Moskou is geweest, er oude banden heeft aangehaald (zoals ze daar sinds de breuk met Saddat niet meer gewent waren) en zelfs wat bestellingen in wapentuig, met door Rusland verleent krediet gedaan heeft, ziet u hem blijkbaar nu weer helemaal als Poetins man. Dus moeten de Amerikanen, volgens uw redenering, wel de Egyptische broederschap wel aan de macht hebben gebracht?
Pfff....
En volgens u hebben zij, de Amerikanen, moslims in Servië aan de macht gebracht?
Maar waar zijn die dan, die moslims?
Of ziet u in principe aanhangers van het orthodoxe-christelijke geloof als moslims?
Zullen zij niet leuk vinden, zullen moslims niet leuk vinden maar zullen Russen, die per slot van rekening ook trouwe orthodoxe-christenen zijn, helemaal niet leuk vinden
Trouwens, wat Servië betreft, ken ik alleen de moslim-Albanezen in Kosovo en de islamitische minderheid onder de Serviërs, de Koranći.
Nogmaals Pfff...
En we weten allemaal wie ISIS opgericht hebben; Al Qaida leden, ontevreden Iraakse soennitische stammen die buiten de macht (lees olie gelden) vielen na de val van Saddam Hoessein en o.a. die na de val van het Saddam regiem, door de Amerikanen brodeloos gemaakte, onoverwinnelijke Saddam getrouwe militairen.
Hele, diepe en zeer wel gemeende Pfff...

5
18 tegenzinnig

** gebruiker verwijderd **

@6
https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites
Het is triest dat dit soort onzin sites hier gepost worden.

19 verwijderd111

@10 ,

onderbouwing graag.

3
20 jodelatedieho

@18
en u kent de bosniers niet?

0
21 Jongens van de Wit

Dit is oud nieuws, het gaat over de aanval van de VS/GB op een strategische positie van het Syrisch leger in Deir Ez-Zour:

Deze aanval duurde ongeveer een uur en daarna was IS heel toevallig ter plaatse en nam de strategische posities weer in.
Volgens de VS was het een foutje en sorry en zo, zand er over.
Ook weer heel toevallig daarna het konvooi dat in de hens werd gestoken terwijl een predator drone toevallig aanwezig was en Al Nusra toevallig een massale aanval gestart had, geen zand er over.

Ik hoop dat de Russen niet meer in de valletjes van de VS stinken en nu doorzetten met innemen van Aleppo en massaal beginnen in het oosten, geen wapenstilstanden meer die toch al door de meeste, ook gematigde groeperingen, geweigerd worden, honderden keren geschonden en gebruikt worden voor hergroepering en wapentransporten.
Dat verlengt de oorlog alleen maar.

Assad over de aanval:

2
22 Proemevla

Dankzij de VS beschikt IS nu over een luchtmacht, gevlogen door Amerikaanse piloten.

2
23 Commodus

Stop eens met het plaatsen van links van onzinnige aluhoedjes websites. Nog even en dan krijgen we hier ook nog links te zien van Xandernieuws, GeenStijl of thereligionofpeace. Dit soort websites zijn meer bedoeld als infotainment maar je hebt hier blijkbaar mensen die dit soort riool-journalistiek ook nog serieus nemen.

6
24 Karnemelk

dit gebeurde bijna twee weken geleden al beetje laat om dit nu te plaatsen. is overigens echt gebeurd maar niet gisteren

0
25 nimmeke

@15

Ja, het is complotbagger. Als we niet uitkijken krijgt nieuwskoerier net als nujij te maken met een invasie van complotteren en poetin-trollen.

4
26 WijzeDwaas

Wat een onzinnige post op een kennelijk onzinnige website, want dit is meer dan een week oud.

0
27 Xyron

@26 Vergeet de farmacie-, TTIP- en Brussel-adepten niet. Of de blinde USA nablaters.

2
28 Dzzz

@27

Ik hoop dat de redactie selecteert op serieuze nieuwsbronnen. Anders is er over een jaar hier alleen nog complotmeuk te vinden en gaan de serieuze reageerders weg. Dat moet je als zichzelf respecterend nieuwsforum niet willen.

3
29 WijzeDwaas

@29
[quote]Ik hoop dat de redactie selecteert op serieuze nieuwsbronnen[/quote]
Zoals?

Daarbij gaat het niet om de site maar om de inhoud en zoals velen terecht geconstateerd hebben is dit een oud bericht, de VS hebben al lang:"Sorry vautje." gezegd.

0
30 Proemevla

Wat @4 meldt wordt niet bevestigd door Rusland zelf.
Wel komt er verandering in de Russische activiteiten:

0
31 Proemevla

@30

Iedereen kan tegenwoordig een blog beginnen en daar de raarste dingen schrijven. Als we dat als serieus nieuws gaan interpreteren dan trekt dat het verkeerde soort volk aan op nieuwskoerier. Serieuze reageerders gaan weg.

Hierin ligt een taak voor de redactie. Nujij deed aanvankelijk nog wel obscure blogjes zoals Krapuul in de ban. Maar later lieten ze de boel versloffen. Met als resultaat dat er minder bezoekers komen en nu zijn ze helemaal weg.

2
32 WijzeDwaas

@32 Stop eens met 'we', ik hoor daar niet bij, spreek voor jezelf.

En nogmaals het gaat om de inhoud, net als bij discussies, niet om het gekke hoedje dat iemand draagt.
En afschuiven op de redactie is wel errug gemakkelijk, dat werkt ook niet.

0
33 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

34 Captain Hero

@10
Ah, nu begrijp ik je opmerking over die Serviërs beter, tenminste als je dit artikel uit de Telegraaf bedoelde (maar dat gaat over Bosnië, niet Servië:
"Rusland steunt referendum Bosnische Serviërs"
"Sinds het einde van de Bosnische oorlog delen de Serviërs het landsbestuur met de Bosnische Kroaten en Bosniakken (Bosnische moslims)."
"De Bosnisch-Servische deelregering legt de bevolking zondag voor of de deelrepubliek 9 januari moet aanwijzen als nationale feestdag. De hoogste rechter van Bosnië heeft de volksraadpleging verboden, omdat die Bosnische moslims, de zogeheten Bosniakken, zou kwetsen. De datum herinnert aan het uitroepen van de eerste Bosnisch-Servische republiek in de jaren negentig, het begin van de bloedige oorlog in Bosnië. Het referendum plaveit bovendien de weg voor een volksraadpleging over de afscheiding van de Republika Srpska van de rest van Bosnië, vrezen velen in binnen- en buitenland."
"De Bosnië-vertegenwoordiger van de internationale gemeenschap kan daartegen weinig uitrichten omdat Rusland, een van zijn opdrachtgevers, de Bosnische Serviërs steunt."
Ja ja, vandaar dus.
Moslims!

0
35 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

8 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

18 minuten geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

43 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

1 uur geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Aunty Sex With TailorAsianbunnyx LeakNagaland Sex VideoJapanesse BigtitsSexvidNicole SheaVip NakedAv 网站Big BreastloversSexiest Naked WomenPorn-xnxxXx Hd BpSaxy XvideoScxx VideoPaula Patton NudeSteffy Moreno PornPorn And KissWife Swap Sex VideosXxx Big Boobs IndianHand Blow JobNaked MomAhh Dee PornLesbiansexmoviePirn VrPorn Movies With LesbiansHottest Twitter AccountsTiktok PornooHitomi.lzXxxfree.wqtchLean The PlugBhai Bahan Ka X VideoPriya PornHot Bf SexyJav HardcoreJohny SinsStormy Danials Porn HubFree Hd PornPocahontaspornPorn Public AgentPorn NadiaSerena Torres PornMilf ViedoTifa PornhubGames Rule 34Paula Perette NudeXxx StudyTelugu Actress Porn VideosBbw HunterHer Cherry PoppedMia Stark PornDesi Xn XxAsianpirnMundo HentaiOnlyfans Famosa NuaBr Skokka ComHitomi TanajGot Xxx ComIndian Sex Video PageNicolette Shea OnlyfansIndian Daily PornMost Sex ComLovers First SexMrluckypovTravest PornolarıHairy Pussy GirlsXxx Normal VideoIndain Porn StarLobetubeBellemere One PieceTelugu Hd BfPornographie AniméDesi Nxx.netEnglish Sex Video EnglishSalman Khan PornGf Bf Xxx ComBooloo ComThailand Girl SexRip SexRiae NudeAlanah Rae FuckNina Hartley InstructionalNude CrosfitListcrawler Atlanta GaTik Tok SexysCam4 Homens BrPayton PresleeSugarnadyaForplayKapoor SexBondage GaggedMom Helps Son Porn VideosHentaiteen PornPaisley PuddlezReddit Gay NsfwAdriana ChechnikThepeachprince PornBrazz AdsKomxxxLydiaghost PornSydney Sweeny PornSavannah Sixx FullNaked Pics Of Old WomenSexy Choda VideoSunny Leone Sex Video Mp4Pornhub.conCumshot SexMalayalam Sex Clips3d Blow JobsSubmityoirflicksMature Sagging TitsMallu Reshma Sex VideosSinhala Hot MoviesLindsay Capuano OnlyfansTitsoldSexo PornosDaft Sex DownReachest Porn StarMadison Moore NudeIndian Girl Xxx Video ComLuna Star SquirtSexual Dry HumpingHentai GoddessRiding MandingoJulie Newmar NudeAhegaopornJohnny Sins GayMen To Men PornhubBlack Porn HeNancy SexyPorn Sex Video OnlineSexyvdeioCdandmeLauren Alexis LeakMinidivaVideos Porn De FamosasCute Indian Girl FuckJessenia Rebecca XxxPublic Nude DareHolly Taylor NudeBella Poarch Tyga LeakBo Drek NudeMaledomErotic ActressDesi Teen Nude VideoPorn MasterbationCartoon Xxx HdNaked Couples On The BeachBriczillaXxx VipSajini Hot Videos