Quiasinon

9 jun 20205 minuten

Trump does the Unthinkable!

Bijgewerkt: 17 jul 2020

Als entertainmentjournalist heb ik al meer dan tien jaar de gelegenheid gehad om Trump te verslaan en in al mijn jaren dat ik over hem heb geschreven heb ik nog nooit iets negatiefs gehoord over deze man. Totdat hij aankondigde dat hij zich kandidaat ging stellen voor de president. Houd in gedachten dat ik veel geld aangeboden heb gekregen om vuiligheid op te schrijven over beroemdheden als Trump. Dus een sensationeel en negatief verhaal over deze beroemde miljardair had ik aan veel tijdschriften kunnen verkopen. Het zou voor mij een enorme opsteker geweest zijn, ik had er wel bij kunnen varen.

In plaats daarvan ontdekte ik dat Trump geen alcohol drinkt of drugs gebruikt, hij is een hardwerkende zakenman. Bovendien is hij een van de meest genereuze beroemdheden ter wereld met een gouden hart; met meer goud in zijn hart dan zijn 100 miljoen dollar kostende penthouse in New York. Omdat de media zo jammerlijk faalt met het schrijven van de waarheid over Trump heb ik besloten een aantal van zijn goede daden, van de afgelopen drie decennia, op te schrijven. Daden die vrijwel onopgemerkt zijn gebleven of die de mensen niet bereikt hebben.

In 1986 verhinderde Trump de verkoop van de familieboerderij van Annabel Hill nadat haar man zelfmoord had gepleegd. Trump belde persoonlijk naar de veiling om de verkoop van haar huis te stoppen en bood de weduwe geld aan. Trump besloot actie te ondernemen nadat hij Hill's pleidooien voor hulp in de media had gelezen.

In 1988 weigerde een commerciële luchtvaartmaatschappij Andrew Ten te vliegen, een ziek orthodox Joods kind met een zeldzame ziekte. Dit kind moest het hele land door reizen om medische zorg te krijgen en hij moest reizen met een uitgebreid life-support systeem. Zijn ouders namen contact op met Trump voor hulp en hij aarzelde niet om zijn eigen vliegtuig te sturen om het kind van Los Angeles naar New York te brengen zodat deze zijn behandeling kon krijgen.

In 1991 brachten 200 mariniers, die in Operatie Desert Storm zaten, tijd door op Camp Lejune in North Carolina voordat ze naar huis zouden gaan. De mariniers kregen echter te horen dat er een fout was gemaakt en dat een vliegtuig hen niet naar huis zou kunnen brengen op hun geplande vertrekdatum. Toen Trump hier lucht van kreeg stuurde hij zijn vliegtuig om de mariniers van de Golfoorlog veilig terug te brengen naar hun geliefden.

In 1995 stopte een automobilist om Trump te helpen nadat de limo waarin hij reisde een lekke band kreeg. Trump vroeg de barmhartige Samaritaan hoe hij hem kon terugbetalen voor zijn hulp. Het enige waar de man om vroeg was een boeket bloemen voor zijn vrouw. Een paar weken later stuurde Tromp de bloemen met een briefje waarin stond: We hebben uw hypotheek afbetaald.

In 1996 spande Trump een rechtszaak aan tegen de stad Palm Beach, Florida omdat die stad ervan werd beschuldigd te discrimineren omdat het geen Joden en zwarten toestond. Iemand merkte ook op dat het initiatief van Trump een domino-down effect had omdat andere clubs dit volgden en ze begonnen Joden en zwarten toe te laten.

In 2000 was er een klein meisje genaamd Megan, die worstelde met Brittle Bone Disease en Trump vernam dit. Trump vertelde dat het verhaal van het kleine meisje en haar positieve houding zijn hart raakte. Dus nam hij contact op met het meisje en haar familie en verraste hen met een zeer royale cheque. In 2008, nadat Jennifer Hudson's familieleden tragisch werden vermoord in Chicago, bood hij de Oscar-winnende actrice en haar familie gratis verblijf aan in zijn Windy City hotel. Daarnaast nam Trump's beveiliging extra maatregelen om ervoor te zorgen dat Hudson en haar familieleden veilig zouden zijn in die moeilijke tijd.

In 2013 zag buschauffeur Darnell Barton in New York een vrouw dicht bij de rand van een brug naar het verkeer beneden staren toen hij voorbijreed. Hij stopte de bus, stapte uit en legde zijn arm om de vrouw heen en redde haar leven door haar te overtuigen niet te springen. Toen Trump dit verhaal hoorde, stuurde hij de heldenbuschauffeur een cheque omdat hij geloofde dat zijn goede daad het verdiende om beloond te worden.

In 2014 gaf Trump 25.000 dollar aan Sgt. Andrew Tamoressi nadat hij zeven maanden in een Mexicaanse gevangenis had gezeten omdat hij per ongeluk de grens tussen de VS en Mexico had overschreden. President Barack Obama had niet de moeite nemen om één telefoontje te plegen om te helpen bij de vrijlating van de Amerikaanse marinier. Trump opende echter zijn checkboekje om deze militair weer op de been te helpen.

In 2016 woonde Melissa Consin Young een Trump rally bij en bedankte Trump in tranen voor de hulp in haar leven. Ze zei dat ze trots op ze in 2005 op het podium stond met Trump als Miss Wisconsin. Echter, jaren later worstelde ze met een ongeneeslijke ziekte en tijdens deze donkere dagen kreeg ze een handgeschreven brief van Trump, waarin hij vertelde dat ze een dappere vrouw is. Ze zei dat ze de kans kreeg van Trump en van zijn organisaties voor haar Mexicaans-Amerikaanse zoon om een opleiding te volgen aan een universiteit.

Lynne Patton, een zwarte vrouwelijke manager van de Trump Organization heeft in 2016 een verklaring afgelegd waarin ze haar baas verdedigt tegen beschuldigingen dat hij een racist en een dweper is. Ze onthulde in tranen hoe ze jarenlang heeft geworsteld met haar drugsmisbruik en -verslaving. In plaats van haar te laten vallen vertelde ze dat de Trump Organization, en zijn hele familie, loyaal bleven aan haar en hulp boden in deze immens moeilijke tijden.

Donald Trump's vriendelijkheid kent geen grenzen; zijn vrijgevigheid is voor mensen van elk geslacht, ras en religie. Als Trump iemand in nood ziet dan wil hij helpen. Twee decennia geleden vroeg Oprah aan Trump in een Tv-interview of hij ooit voor president zou willen worden. Hij zei: "Als het nog erger wordt dan nu sluit ik het niet uit want ik ben het echt beu om te zien wat er met dit land gebeurt."

Die dag is gekomen; Trump ziet dat Amerika in nood is en hij wil helpen. Hoe ondenkbaar! Aan de andere kant, heb je ooit gehoord dat Hillary of Obama ooit zulke dingen doen met de mogelijkheden die ze hebben? Dat is volstrekt ondenkbaar! Deze info is het waard om door te geven en bekend te maken. Maak duidelijk wat het ware gezicht en verhaal is van Trump. Als Hollywood, de liberalen en de media ooit stoppen met leugens over deze man te vertellen dan kan deze man nog veel meer positieve dingen doen voor ons land!

Voor degene die aan factchecking wil doen, doe dit maar bedenk dat ik alles heb gecheckt! Alle verhalen zijn WAAR!

De liberale, progressieve socialisten willen deze man vernietigen. Bedenk dat dezelfde houding en instelling Jezus heeft gekruisigd.

TRUMP DOES THE UNTHINKABLE. by Liz Crokin

Liz M. Crokin is an American journalist, columnist and novelist.

Like & volg ons ook op Facebook en blijf altijd op de hoogte van al onze columns en het laatste nieuws, klik hier.

Zie de youtube hieronder van Liz Crokin over Trump

462030
56