In bijna alle landen vindt men dat China de coronacrisis beter heeft aangepakt dan de VS (welingelichtekringen.nl)


De wereld is niet zo te spreken over de aanpak van het coronavirus in de VS. Sterker nog, in slechts 3 van 53 onderzochte landen vindt men dat Amerika het beter heeft gedaan dan China.Het onderzoek onder 120.000 mensen uit 53 landen werd uitgevoerd door het Duitse onderzoeksbureau Dali ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  27 Reacties

  • 7
  • 418x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Scrow

Je weet niet wat China heeft gedaan. Niemand weet dat.

12
2 Chaimileh

Dit is echt een haat blog geworden. Hoe vaak deze site loopt te spugen in blogjes naar Trump is opvallend.
Tweede is dat mensen hun mening baseren op media en de VS doet het procentueel goed. Dat wijzen statistieken uit die bij blogjes als deze achterwege blijven.
Kortom ... troep van "wellingelischte" haters.

10
3 sparta

Zo zie je maar weer hoe hypocriet de deugnieten zijn.
Paar dagen geleden zei deugniet zwartwit nog dat welingelichtekringen een hoax is.
Waarop ik zei dat vooral linkse duegnieten die site gebruiken.
Uiteraard met de bijkomende duimpjes omlaag.
Maar als een van de deugnieten die zelfde site gebruiken is het wel goed.
En weer laat links zien hoe hypocriet zij zijn.

9
4 Truffelaar

@2 Precies dat ja!

8
5 foshizzle

Al zouden er slechts 3 doden in heel Amerika zijn gevallen dan nog vinden de Trumphaters dat de VS het slecht gedaan heeft.
Orange man bad.

12
6 Spraypaint

China laat geen buitenstaanders toe en geeft geen openheid van zaken..dus nogal nutteloos onderzoekje.

9
7 Voorzittershamer

.
China lied, people died.

Chinese overheid en mensenrechten gaat ook al niet samen in een zin.

Het Chinese socialistische dictatoriale regime sucks balls question

7
8 Ook maar gewoon een duts

China heeft het virus laten ontsnappen over de hele wereld!! Geen land heeft het zo slecht gedaan als China! Pas toen het te laat was en men de hele wereld had voorgelogen kwam China in actie.

De VS zijn een open mondaine federatie met vrijgevochten burgers en massa's migranten, reizigers en toeristen en dus veel moeilijker tot een gedisciplineerde lock-down te brengen!
Neem daarbij dat de uitbraak dankzij vooruitziende maatregelen van Trump pas 2 a 3 weken later plaatsvond in de VS dan hebben de VS het relatief goed gedaan.....tot ergernis van de linkse hysterici die Trump geen succes gunnen....

9
9 CoolMemories

@6

Maar het werden er (totnutoe) bijna 120.00, hè...? Toch...?

#Orangemanbad

7
10 Gremdaat

@10 Dan moetje alle andere staatsleiders ook slecht vinden. Maar dat doe je niet , dus tds.

6
11 solidsteel

@10

Nulletje erbij.... 120.000

5
12 Gremdaat

@10 "....120.000..."

En hoeveel in New York met een democratische goeverneur die niks deed totdat de ziekenhuizen uitpuilden van de Coronapatiënten..?!?

7
13 CoolMemories

.
@13

Kijk nou uit!!

Val de linkshoevigen nou niet lastig met vervelende dingen die feiten heten.....ze hebben nog niet gegeten....

5
14 Ook maar gewoon een duts

@13
Uiteindelijk blijft Trump eindverantwoordelijk voor al het beleid in de VS........ dat roept en twittert hij zelf ook altijd. En nog eens een republikeinse meerderheid in de senaat. ......., zijn eindverantwoording voor een zoals hij eerder noemde democratische hoax en een griepje die net na Pasen al de VS verlaten zou hebben.......

3
15 La Cabana

@2 @7
Er is genoeg informatie uit China. Binnen één week waren er in Wuhan 90 miljoen mensen getest. Ook al is het Chinese taal en alfabet zeer moeilijk om te begrijpen, de overheid publiceert wel degelijk data in zowel Chinese en vaak ook Engels. Men publiceert echter niet vaak positief nieuws uit China omdat vele aandeelhouders en politici daar niks aan hebben en anders op termijn geld zullen verliezen. En wie wil nou geld verliezen? of je concurrenten gaan adverteren? MSM dat wel positief nieuws uit China bericht kunnen op de vingers worden getikt of zelfs uitgesloten worden voor dollar transacties. In de VS hebben 4 grote corporaties 90% van alle media bedrijven in handen. Als je unbiased nieuws uit China wilt moet je dat zelf gaan onderzoeken. Maar misschien zal dat ooit veranderen als economische relaties met China en het Westen minder concurrerend is maar meer samenwerkend. Hetzelfde geldt voor Rusland, hun goedkopere aanbieding in olie en gas is desastreus voor energie corporaties in de VS en EU.

3
16 OpstruuN

Ja geen gekke uitspraak als je kijkt naar het aantal doden. China had een directe aanpak waarin mensen snel in quarantaine werden geplaatst, er werden nieuwe ziekenhuizen gebouwd en mensen kregen voor een groot deel doorbetaald zodat er geen prikkels waren om alsnog de straten op te gaan. In de landen waar men meer denkt aan de beurzen - zoals Nederland en het VK in eerste instantie - is het niet gek dat ze na drie maanden het nog steeds niet geweldig onder controle hebben. Voeg daar media toe die in eerste instantie het virus volledig bagatelliseren en politici die zeggen dat het binnen een paar weken wel weer over is en dan krijg je de puinhoop van New York, New Jersey, Chicago etc.

3
17 ThierryBaedet

China heeft het inderdaad goed aangepakt.
Ik heb de berichten gezien, vanaf begin november, die net zo snel verdwenen als ze gekomen waren, samen met de journalisten en medici die ze verstuurden.
Ik heb de lege flatgebouwen gezien waar de was bleef buiten hangen omdat de mensen dood waren, de omsingeling van Wuhan en daarna omringende steden waar voornamelijk zwarten woonden.
Ik heb het bericht gezien van Mongolië die in november al om info vroegen omtrent dit nieuwe virus.
Toen al was bekend dat het door mensen wordt overgedragen en het is o.a. deze 'capaciteit' die niet voorkomt in de natuur (door evolutie)
Ik heb de gruwelen gezien en het interesseert me geen ballen wat jullie geloven, China is verantwoordelijk voor deze pandemie en feitelijk genocide.

China heeft gegevens vernietigd, China heeft toegang geweigerd, China heeft de WHO op zijn minst onder druk gezet, zoniet is deze mede verantwoordelijk.

Politici, zoals in Italië die uit politiek / economische motieven een knuffeldag hielden voor Chinezen en daardoor de oorzaak werden van de gigantische sterfte daar onder de ouderen omdat de Italianen in grote families leven.

Politici / bestuurders in de VS die om politieke redenen bejaarden gedwongen terugstuurden naar bejaardenhuizen, of ze nu waarschijnlijk of definitief besmet waren.

Mensen in Brazilië die heel hoge doses kregen toegediend van Hydroxychloroquine zodat ze stierven en men kon zeggen dat het medicijn niet werkte en zelfs gevaarlijk was.

En de leugens, censuur en propaganda gaan door tot nu.
Landen worden nog steeds onder druk gezet, bij Australië o.a. heeft het niet gewerkt, die durven ook te zeggen dat China de oorzaak is.

Hoe zat het bijv. met die troep die China gestuurd heeft naar diverse landen, testen waarvan maar 30% werkte, testen die besmet waren, maskers en benodigdheden die direct de vuilnisbak inkonden.
En onder smoesjes monsters vernietigen en gegevens vernietigen.

6
18 Proemevla

@6 Amerika doet het slechter dan Nederland als je kijkt naar het aantal covid 19 doden per miljoen inwoners, lijkt me ook niet dat daar verandering in gaat komen of er moet een serieuze tweede golf komen in Nederland.

2
19 21st Century Guy

Al vrij snel werd duidelijk dat de slachtoffers vielen onder één bepaalde groep, ouderen MET bijkomende ernstige complicaties / ziektes.

Het crisisteam / CDC heeft begin maart richtlijnen uitgevaardigd waar sommige staten als Florida zich aan gehouden hebben, andere niet.

Check eens ff of 'wij' dat ook gedaan hebben, vanaf begin maart.

Alle bejaardenhuizen ontsmetten.
Besmette bejaarden / verzorgers niet meer terug sturen naar de bejaardenhuizen.
Strenge richtlijnen voor bezoek van bejaardenhuizen.

7
20 Proemevla

@19
Dat is en blijft onzin.
Er zijn tot nu toe 100.303 doden zeker of waarschijnlijk gestorven aan de gevolgen van het virus.

Waarschijnlijk omdat:
Bij velen besmetting NIET is vastgesteld.
Velen zijn overleden aan andere gevolgen zoals hartkwalen, diabetis, longinfecties, zwaarlijvigheid, t/m kogelwonden.

Maw. je kunt niks met die cijfers.

8
21 Proemevla
22 jodelatedieho

@21 Ik ga ervan uit dat ze in Amerika wel kunnen vaststellen of iemand covid 19 onder de leden heeft pre of post mortum.

1
23 21st Century Guy

@22 Dat had ik gezien. Maar TS leest anderen nogal vaak de les wat bronnen betreft met een zelfde soort verwijzing. Ook als de daadwerkelijke bron een andere is. Dat is wat raar als je zelf ook dubieuze bronnen gebruikt.

Tevens was het met een knipoog, vandaar de smilie met een knipoog.

1
24 Scrow

@24 ,

sorry, bij deze mijn excuses.

1
25 jodelatedieho

@25 Geen probleem. Zonder die kennis had ik je ook gewoon gelijk gegeven question

1
26 Scrow

@23
Daar gaat het niet om, het is niet altijd vastgesteld, vandaar dat de cijfers (en om de andere redenen die ik noemde) onbetrouwbaar zijn.

2
27 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@28 Zelfs als je in Nederland bent geboren is dat geen garantie dat je wat Wilders betreft hier ook welkom bent. Gek eigenlijk, want zijn eigen...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Zie Hier
Franse luchtmachtkolonel: 'Macron is een psychopaat' - Dissident.one

Je bent ver heen als je het verschil niet weet tussen psychopaat en een nationalist!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwss...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

De onzin standaart!https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Reconquista
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@39Daarmee richt hij zich toch niet op vrouwen? In tegendeel zelfs, hij richt zich hier op de discriminerende hoofddoek en komt daarmee juist ...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
Mijn welgemeende excuses aan Geert Wilders en zijn formatiepartners

Jari van de Ploeg bied zijn welgemeende cynische excuses aan!Wrang als je bekend maakt dat je al drie maanden aan het zwammen bent en dan ga...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@16 De Apollo missies destijds hadden wel een iets ruimer budget dan de huidige plannen, dat scheelt al veel :).Daarnaast zijn bij een van d...

14 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Vageali6888
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Schandalig..Waarschijnlijk door dezelfde types die voor de grote woningnood zorgde met hun stemgedrag....

16 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@33Zelfs als je zeer kritisch bent op massa-immigratie uit voornamelijk landen met een totaal andere cultuur, betekend dat niet niet direct ...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

FrisseBries
Offtopic

@2347Hoi Querido Not, bedankt voor je reactie.Ik heb vandaag geen tijd voor een uitgebreide reactie, maar ik kom erop terug....

19 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Teencasting PornChristian Millian NudeYespornpleVideos Maduras PornSexy Police GirlSex Malayalam SceneFacehugger PornDaughter Mother PornFree Stripper GamesPhubAria GiovanniEbony MilfpornHuge CumswallowJogos De PornograficosNude NunsTamil Porn WebsitesAggressive XxxAll Blacked PornErotic VideoViolet Summers LeakBro Creampie SisVioletsummers XxxBest Of The PornShe Ra PornAnushka FuckPorn For PunishmentEmiru PornPorn NezukoRisakasumiHot Aunty RomanceMalyalamsexHd Bf High QualityKylie QuinnIndian Girl Sex TubeAmerican Bf SexFirst Night Xx VideoFirst Porn ActressKerala Sex PornKylie Jenner Leaked VideoCougar Porn VideosCelebs Nude WomenOne Punch Man HentaisBrazzers Full ComPornhub's DownloadTelugu Actress Hot SexChatterbaitcamTubesafiraPorn Gay FistingKlohe Kardasian NudeGay Olderman PornCelebvideoHot Big Boobs HdGirlsdoporn Porn VideosBest Porn TubesPorn FoxPorn ExcitanteMiho Ichiki PornElizibeth Olsen PornChinese MasturbatBelle Delphine R34Fag GagThe Witcher Nude ScenesCatgirl OnlyfansFree Porn .comSexy Camol ToeJav UnconseredLilli Luxe PornFreeporn VideoYor Forger Cosplay PornLesbianas CogerAngelina DiamantiFudendoSuck Cock StorySite.acompanhanteVideo Prostate MassagerPenny Pax DpGay Porn XxxvidDesi Aunty Nude PhotosDesi Hot Bhabhi XxxAspen Brooks PornHot Boobs MoviesRae Lil Black Full PornFree Lesbian PronTransex Only FansHair Brush MasturbateSnapchat SlutAuntie JoiPov Mia KhalifaBeurrete PornSexe Tu EHentai Music VideoMarietemara NudesLuxureAndrea RosuGum PornLesbien Strapon PornPornstar Fuck VideoEbony Sex CamIndian Sex PicsSneha SexHot Boobs PresingThick Indian PornSexy Undressed WomenFembiy PornSdc ComPornhatsSasha Foxxx FeetBhabhi Ki CutXxx Dasi SexShilpa Shinde SexAfrican Couple SexKryssy LynnSpanish NudePervcity-analVideos PlaboyVideo X Sunny LeoneGloryhole HustlersEbony Big Booty DoggystyleClover BaltikorePornbXndollModele SexeMuscle Nude ManPornos Anal En EspañolXxc VidioPorn Video Of Porn StarWww Japanese X Video ComNurse Wala BfChurch SexxxHey Man Nice Shot MeaningChubby BlackpussyAlice March AnalStaci Doll PornAna Carolina Serra NudeXvideo Hindi TalkingFree Hot And Sexy MoviesArtistas PornBig Titts BjTsuyu Asui HentaiTitts SlipJulia Ann PicsElle Matthews PornSajini Hot MoviePornography RealGay Thung PornAunty Ki Sexy BfSindhu Blue FilmAudio DoujinWww Xxx Hindi Video HdBounceing Titties