RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Melissa klapt uit de school: 'Ik wilde eigenlijk niet meedoen'

Beeld © Instagram @melissavandevin_

Hoewel haar deelname aan 'Temptation Island' goed uitgepakt heeft (Melissa verliet het programma samen met haar vriend én is nu in verwachting van hun eerste kindje), kampt ze nog elke dag met de naweeën. In 'VROUW Magazine' vertelt Melissa dat ze op social media elke dag bekogeld wordt met haatreacties.

"Voor de grap hadden mijn vriend Gianni en ik ons opgegeven voor Temptation Island"

Aan het blad vertelt de aanstaande moeder dat zij en Gianni zich eigenlijk voor de grap hadden opgegeven voor de ultieme relatietest. "Ik wilde eigenlijk niet meer meedoen, want ik was heel onzeker. Na lang wikken en wegen besloot ik toch akkoord te gaan, omdat ik mezelf wilde testen in zo’n setting. Ik wilde die ervaring opdoen en nieuwe mensen leren kennen", aldus Melissa. 

Is
Lees ook:
Is deze vrouw de nieuwe liefde van Zach uit Temptation?

Gianni en Melissa moesten het programma echter vroegtijdig verlaten omdat de tortelduifjes - voor het eerst in de geschiedenis van Temptation Island - een telefoon mee smokkelden. In de zevende aflevering van dit seizoen kwam hun bedrog aan het licht, waarna Zach en Simone hun plek innamen. Daar krijgt de realityster tot op de dag van vandaag nog negatieve berichtjes over op social media, iets waar ze erg onzeker van wordt. Melissa: " Ik wil wel reageren, maar doe dat niet uit angst voor nog meer commotie. Als het me te veel wordt, zet ik mijn telefoon uit."

Laura
Lees ook:
Laura uit Temptation Island is onherkenbaar geworden

Gelukkig krijgt ze  ook superveel lieve berichtjes en wordt ze regelmatig herkend op straat. "Ik ben in het programma mezelf gebleven en dat vinden mensen mooi. (...) Mensen komen naar me toe, stellen vragen of willen met me op de foto. Dat is even wennen – ik vind het leuk en lastig tegelijkertijd."

De mommy to be heeft geen spijt van haar deelname, want ze heeft er een paar goede vriendinnen aan overgehouden. Eén van hen is Roshina. In Temptation Gossip sprak zij al eens uitgebreid over hun avontuur.

Temptation Gossip: Roshina is gestopt met de pil

08:42