Mr. Cees Freeke: EU vervolgt PLECHTIG islambeleid!

Freec01 6 feb 2017

De Europese leiders willen snel ‘plechtig vastleggen’ dat ze door willen met de EU. Eind maart zal in Rome daartoe een speciale verklaring worden ondertekend. Dat moet gebeuren tijdens de viering van 60 jaar Verdrag van Rome (in 1957 werd de EEG opgericht). ‘Het EU BELEID 2008: ‘Het grootste probleem voor Europa is volgens de EU de vergrijzing. Die kan opgelost worden door de jongere moslimmannen en Afrikanen hier binnen te laten. Deze kunnen zich dan hier voortplanten en een nieuwe bevolking van gekleurde mensen doen ontstaan. De migratieproblematiek dient volledig te worden geïntegreerd in de ontwikkelingssamenwerking en het andere externe beleid van de Unie’. In Barcelona (1995) maakte de EU met tien Aziatische en Afrikaanse landen afspraken over een vrije moslimimmigratie naar Europa. De EU garandeert RESPECT VOOR DE ISLAM en de EU zal de beïnvloeding van radio, TV, kranten en bladen actief steunen. Maar het EVRM (Europees Verdrag van de rechten van de mens) beschermt ons toch? ‘Een ieder heeft recht op vrijheid van (…) godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid om van godsdienst of overtuiging TE VERANDEREN’. De ‘de Caïro-verklaring’ van 1990, 45 landen, over ‘de mensenrechten in de islam’ haalt een streep door het EVRM. De vrijheid van meningsuiting moet met de sharia in overeenstemming zijn. Mannen en vrouwen hebben buitengewoon ongelijke rechten. Artikel 10 van de Caïro-verklaring VERBIEDT EXPLICIET het beoefenen van of bekeren tot EEN ANDERE GODSDIENST DAN DE ISLAM. ‘Alle rechten en vrijheden genoemd in deze Verklaring zijn ONDERGESCHIKT aan de Islamitische sharia. De Islamitische sharia is de ENIGE referentiebron ter uitleg en verduidelijking van alle artikelen van deze Verklaring’.
‘Er moet een parallelle samenleving ontstaan die zoveel macht heeft dat de shariastaat kan worden voltooid voor ALLE burgers. (…) Jihad is eufemistisch omschreven als een ‘innerlijke strijd’ i.p.v. een gewelddadige. De sharia omschrijft men als ‘een orde die die sociale rechtvaardigheid garandeert’ bestaande uit een ‘set van waarden en beginselen’, i.p.v. een alomvattend juridisch systeem van tienduizenden verplichtingen en onthoudingen (Uit: ‘Heilige Identiteiten’).
Resultaten: Engelse gevangenissen zijn overvol. Zweden is koploper verkrachtingen. In Engeland staan ca. 80 shariarechtbanken. Parijs sloot pas 27 radicale moskeeën. Kleuters in Duitsland moeten naar de moskee. De EU islamiseert volop! Iedereen ‘KWAAD’. Wie stopt deze wanstaltige EU?