RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Ditmaal is Ed Sheeran de OG3NE-cover van de week

Beeld © YouTube-kanaal OG3NE

De fans van OG3NE krijgen een overvloed aan covers voor hun kiezen gedurende de coronacrisis, maar klagen hoor je ze zeker niet. De zusjes Lisa (25), Amy (24) en Shelley (24) laten hun volgers elke week weer aftellen tot het moment dat er een nieuwe 'home isolation'-video online verschijnt. Deze keer kiezen ze voor een nummer van Ed Sheeran (29).

"Zoals altijd weer kippenvel"

OG3NE heeft zijn niche gevonden: elke week covers droppen op YouTube. De zusjes lijken er, net als hun fans, geen genoeg van te krijgen en hebben ditmaal hun versie van 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran online gezet. En dat smaakt, ondanks dat dit hun zoveelste cover is, absoluut naar meer bij hun fans. 'Het is weer geweldig, zoals altijd!', 'Wat een fijn cadeautje op deze druilerige dag', 'Zoals altijd weer kippenvel' en 'Geweldig', zo klinkt het in de reacties onder de video.

OG3NE-zusjes
Lees ook:
OG3NE-zusjes voor het eerst sinds corona weer écht samen

De getalenteerde zusjes begonnen hun 'home isolation version'-video's met een cover van 'Bohemian Rhapsody' van Queen. Deze maakte zóveel indruk dat zelfs de band zelf hen prees om hun uitvoering. Het was duidelijk: hier moesten ze nog even mee doorgaan. Sindsdien hebben ze covers uitgebracht van onder anderen Simon & Garfunkel, Dua Lipa, Eurovisiesongfestival-hits en Earth, Wind & Fire. Het inspireerde hen zelfs om een thuisconcert te organiseren, wat ook weer een gigantisch succes was. OG3NE lijkt geen fouten te kunnen maken.

OG3NE
Lees ook:
OG3NE wil verlichting brengen met thuisconcerten

Het ongekende succes van hun thuisisolatie-clips laat de zusjes niet koud. OG3NE vertelt erover in de video hieronder. 

OG3NE weet te scoren met thuis-isolatie clips

01:55