Translate

donderdag 11 juni 2020

Komt de volgende pandemie op uw bord? De intensieve vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is een tikkende tijdbom.



Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, is dat het van levensbelang is om anders met dieren om te gaan. De handel in wilde dieren en de markten waar ze verkocht worden, moeten aan banden worden gelegd.



Maar dat is niet het enige. De intensieve vee-industrie, waar duizenden dieren op elkaar gepropt zitten onder onhygiënische omstandigheden, is een tikkende tijdbom.



Nu meer dan ooit is het tijd voor actie en échte verandering.
Teken de petitie en roep de belangrijkste internationale organisaties, waaronder de Verenigde Naties, de Wereldgezondheidsorganisatie en de Wereldbank op te kiezen voor een gezonde  toekomst en een einde aan de vee-industrie.

Nieuw rapport

Wetenschappers waarschuwen dat de volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen. Als we onze gezondheid, de aarde en het leven van miljarden dieren willen beschermen is het noodzakelijk dat we stoppen met de vee-industrie en omschakelen naar een nieuw en gezond voedselsysteem. Lees er alles over in ons nieuwe rapport (Engelstalig) ‘Is

Bron www.ciwf.nl   Compassion in World Farming

Geen opmerkingen:

Een reactie posten